Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiołek_30

zrzucam 10 kg od dziś! zapraszam chętne

Polecane posty

Chociaz z drugiej strony troche sie boje, co bedzie jesli ktoregos dnia sie zlamie i cos zjem? Mam teraz metlik w glowie, czy robic ta glodowke teraz czy np. za tydzien lub dwa, zrobic ja jako zakonczenie odchudzania, pozniej powoli z niej wychodzic i starac sie utrzymac wage.. Sama juz nie wiem

Gość gość fiołek_30
naatson- głodówki nie dla mnie bo ja kocham jeść:P Teraz tylko staram sie w mniejszych ilościach i mniej tucząco:) Na niedzielę robie gołabki i jak miałabym go nie zjeść:) owszem bez chleba ale miesko ze srodka i ryż mi nie zaszkodzą. Sosik też robie w formie przecieru pomidorowego nie zagęszczam smietaną ani mąką:)

natson wczoraj kupilam gazete dieta krokpo kroku i dietetyk sie wypowiada ze dlugie glodowki oczyszczajace to pomylka i nie zaleca sie tego bo wykanczasz organizm i mozesz spowolnic pozniej swoj metabolizm lepiej jest robic glodowki czesciej ale przez jeden dzien albo na sam weekend

Ja tez jak robię głodówki to dzień max dwa dni lepiej co jakis czas żeby sobie nie zaszkodzić. Dzisiaj podjadłam to czego nie powinnam ale obiecałam sobie że o 16.30 ostatnie danie a potem do rana juz nic(tak za karę;)) nie poddaje się. Ogólnie na razie waga spada ładnie 4dzień diety a już 2kg mniej... ale wiadomo pierwszy tydzień spada najlepiej później zaczyna się powolne spalanie tłuszczyku:) to nic damy radę. ale i tak jestem zadowolona. Pierwszy cel? 59.9kg dziś 63.7kg. Weekendy u mnie z podjadaniem są najgorsze...

Gość Justymania
To tak cichutko tutaj.u mnie nie najgorzej. sniadanie-kromka pro body z serem i pol lyzeczki dżemu kawa z odrobiną mleka. 2 śniadanie-szklanka rosolu,1/4jablka. obiad-ryba i ziemniak z piekarnika surówka z pekinki jablka i marchewki. podwieczorek-kawa z odrobiną mleka kostka czekolady, kolacja-szkl soku z buraka jablka marchewki i selera, zupa z dyni z grzankami z pelnoziarnistego chleba. na jutro zrobiony makaron-100gr pelnoziarnistego penne, szpinak,3 ząbki bczosnku, łyżeczka smietany, ł ycha jogurtu.a jak u Was?

Gość gość fiołek_30
justymania oświeć mnie co to jest ten chleb pro body? Gdzie to kupujesz? ja wstawilam własnie gołąbki do piekarnika, wiec dzis na obiad własnie to:) niedzielne sniadanie to kawka z kostka jabłecznika (własnej roboty- nie moglam nie spróbowac- rozgrzeszcie mnie hehe) po poludniu jade do rodzinki, tam wiecznie stół zastawiony pysznościami, oby nie kusiły mnie... milego dnia zyczę i silnej woli:)

fiołek30 rozgrzeszam wczoraj też skusiłam się na jabłecznik i kaczkę teściowej...mniam... ale dzisiaj już (mam nadzieje) grzeczniej:) śniadanie kawka na obiadek ok 12.00 pierś z kurczaka pieczona w worku bez tłuszczu do tego surówka. Na deserek ok. 14.00 dzisiaj jakiś budyń tak przy niedzieli potem tylko kefir ok. 17.00. I dużo wody. Powodzenia i wytrwałości. W poniedziałek może dzień głodówki? Ktoś chętny?

Gość Justymania
Chleb pro body to chleb wieloziarnisty.jest ciemny i z jakimis tam ziarenkami. Kupuje w piekarni wiec nie wiem dokladnie jakie ma skladniki.kromki mają zazwyczaj 30gram.ja jestem na 1200 kcl i jakos mi on pasuje. dzisiaj troche zmienilam kolejnosc z koniecznosci.rano kawa troche mleka.2sniadanie kromka pro body 20gram pasztetu,2pomidorki koktajlowe, 5 oliwek czarnych,4plastry ogórka. Herbata z imbirem.na obiad będzie makaron ze szpinakiem itp.na kolacje chyba kalafior, (1/4szt duzej)okolo 45kcl,moze z bulka.lyzka bulki tartej(8gram)to 30kcl, lyzeczka masła (5gram)to 40kcl.wiec razem nie tak źle

Gość gość
te wasze diety to beznadziejne sa nawet mi sie nie chce wierzyc a jezeli tyle jecie na diecie to ciekawe ile zrecie w normalny dzien 333 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość Justymania
Ktos tu jest sfrustrowany, nie podoba ci się nie wchodz, nie czytaj, nie komentuj, albo sie przyłącz spróbuj i potem napisz ze są beznadziejne i nie dają rezultatów.

Gość gość
u mnie nie ma chleba pro- body , jedynie najblizej w almie ale tez daleko zeby tam czesto jezdzic

Gość gość
no i mam blizej do auchana ale on nie zawsze jest jak przyjade

dziewczyny nie zwracajcie uwagi na jaies wredne pomaranczki ja wstawilam rosol dla moich juz po sniadanku ale przez zmiane czasu nie wiem o ktorej zjadlam sniadanie :-/

a dziewczyny jak często się ważycie? bo ja codziennie a to chyba nie jest dobre. od wczoraj do dzisiaj 0.3kg więcej...

astra mnie zostalo po dukanie ze wazylam sie codziennie ale teraz od piatku na wage nie weszlam zrobie to dopiero w piatek aczkolwiek wage chowam aby mnie nie kusila

izulek dobry pomysł muszę moją schować:) widze po twoim pasku, że ładnie gubisz wagę. a ile już na diecie?

witam wszystkich w poniedzialek, ja juz dawno po sniadanku maly obudzil mnie o 3.45 Mam nadzieje,ze nie nagrzeszylyscie bardzo w weekend

Gość gość fiołek_30
witajcie, padam na twarz, moje dziecko całą noc kaszlało a rano wstala jakby nigdy nic, zero kaszlu i do przedszkola woła:) magia jakaś... Weekend...no cóz nie byl jakiś super dietetyczny, ale zle nie było:) starałam się, jak mogłam hehe Dziś za to siłownia i nie będę się oszczędzać za ten kawałek szarlotki:P Teraz w pracy jestem i popijam herbatkę pyszną.

Gość Nina 997
Cześć Dziewczyny ! Apropo kalafiora , któraś z Was robiła to już wyjaśniam ... to że mała łyżeczka masła ma mało kalorii to fakt , prawdą jest też że bułka tarta też ma ich niewiele ale w połączeniu tych dwóch produktów nie chodzi tak o kaloryczność jak o to że NIE ŁĄCZYMY TŁUSZCZU Z WĘGLAMI!!!! pierwsza zasada ! chyba że są to zdrowe tłuszcze ale też tylko na śniadanie takie rzeczy , nie na obiad! biłko z węglami możemy połączyć ale nie węgle z tłuszczem , więc dietetyczny serek wiejski ze zdrowym miodem też nabiera innego wymiaru kiedy oba połączymy ... u mnie weekend żarłoczny , mieliśmy imprezkę w domu więc poskubywałam :D ale mnie to nie martwi bo wiem co robię w tygodniu więc pozwoliłam sobie na kawałek pizzy w piątek , pszenny chleb w sobotę i wiśniową czekoladę wczoraj ! wszystko w rozsądnych ilościach więc krzywdy sobie raczej nie zrobiłam ! mnie też coś rozkłada , mam już opryszczkę , jest mi to bardzo nie na rękę ponieważ Święto Zmarłych zamierzaliśmy spędzić u babci i nie wiem czy się uda zrealizować ten plan , mąż już kaszle , córka prycha ... koszmar

hej ja dzis mialam pierwsza wizyte i gin endo obiad za godz a ja nadal nie wiem co zrobic :-/ po weekendzie +1kg przez to mam dola i dzien do d**y

Hej, polecam Ci do tego pić koktajl Mojito Slim z mlodym jeczmienie :) Tez postawilam przed soba wyzwanie zrzucenia 10 kg. Dieta, cwiczenia i wspomagacz w postaci koktajlu. Jak na razie prowadze ten tryb zycia niecaly miesiac a juz zrzucilam 5 kg. Serio polecam i trzymam kciuki !!

Gość astra23
izunia u mnie po weekendzie 0,5kg więcej, wiec cie rozumiem. Masakra, rozdrażnienie brak motywacji itd. Ale miałaś się nie ważyć a tu co?:) dzisiaj starałam się jeść mniej, żeby jutro na wadze zobaczyć spadek.... oby inaczej jutro też będe zła... Właśnie zjadłam rybkę, zastanawiam się czy nie za późno? w sumie tylko kawałek ale już trochę późno. Po za tym dzisiaj tylko jogurt do picia (ok godziny 10.30), 3 kawki, herbata i woda. Mam nadzieje że jutro na wadzę będzie trochę mniej. Wycisk w pracy więć ćwiczenia sobie dzisiaj odpuszczam. Trochę sprzątania przede mna więc kalorie mam nadzieje jakieś spale. Izunia88 głowa do góry w końcu osiągniemy cel:)

Gość Justymania
U mnie tydzien nie zaczął sie dobrze, z racji tego że wczoraj wisczorem zjadlam 4 herbatniki i pol szkl mleka dzis nie mialam nastroju od rana.na sniadanie kawa i koniec, za kare, na dr sniad jablko.obiad kasza gryczana okolo 3 lyzki,2 duze gotowane krewetki, salatka z brokula.podw.surowka z porem.kolacja zupa z chilli, pol kromki pro body z czosnkiem.wisi nademna czekolada gorzka z bakaliami.mam zly dzien.

justymania tez mam zly dzien:-/ mam wrazenie ze do niczego sie nie nadaje, cokolwiek zjem zakazanego zaraz 1kg do przodu x u mnie dzien zaczal sie dietetycznie 5.30 jajecznica z dwoch jaj +2kromki chleba z ziarnami 8.00 shake bialkowy 11.30 zapiekanka +2kawalki ciasta 17.30 kilka migdalow i teraz juz nic nie jem bo mnie h** strzela

astra ja mam pco przy tym szybko lape dodatkowe kilogramy i to mnie w*****a bo bie mam na tyle samozaparcia zeby nie dac skusic sie pokusom od miesiaca waga wachala sie pomiedzy 69-71 ostatnio juz ladnie mi szlo az do wczoraj pomyslalam sobie jak wszyscy szaleja w weekend to ja tez w jeden moge zaszalec no i waga pokazala jak zaszalalam a dzis wyrzuty sumienia i mega dooooooool

mam tak samo... zresztą przez 4miesiące od czerwca do października przytyłam 9kg... co mówi samo za siebie więc załamka... teraz katowanie się

hej dziewczynki jak wam mija ranek? ja niedawno wstalam, jestem zachrypnieta glowa mnie boli na dodatek @ wredna przyszla i to 5dni wczesniej dlatego mialam takie parcie na slodkie i humorki