Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobietom zawsze chodzi o jedno

Polecane posty

Gość gość

o seks bo nie potrafia bez niego zyc

Gość gość
faceci tylko o jednym :D

Gość gość
tak kobietom chodzi tylko o seks ,a facetom o uczucie, dalej sobie tak wmawiajcie i żyjcie złudzeniami.

Gość gość
kobietom to tylko jedno w glowie

Gość gość
zawsze o jedno i to samo a winny jest zawsze facet

Gość gość
no tak,ciężkie jest życie faceta. no dramat,biedny i wykorzystywany przez kobietę choć 99,9% o tym marzy:P

Gość gość
Są kobiety, którym chodzi o uczucie i tylko o uczucie. Ale takie kobiety dostają od Was po t.y.ł.k.u i przestają w ogóle już wierzyć w miłość i z kimś się umawiać. Mają dość, bo są zbyt zranione - przez to, że dawały mężczyźnie swoje uczucie, a on wcale tego nie doceniał. Wolę zostać sama niż znowu przeżyć to samo zranienie.

Gość gość
0.56.dokładnie.s

Gość gość
noo, pstryczek w nos :D

Gość gość
Cafebabe, trafiałam na drani i na dobrych, spokojnych mężczyzn. I jak dotąd żaden tego uczucia nie docenił. Ani uczucia, ani tego, że nie przeszkadzało mi, gdy byli mało zamożni albo w ogóle nie mieli pieniędzy (to jeszcze na studiach) ani tego, gdy któregoś kochałam i starałam się, żeby się między nami układało jak najlepiej. Co najwyżej słyszałam, że jestem "taka dla mnie dobra", "ładniejsza niż x i y", "mądrzejsza ode mnie" itp. tak mi mówili, ale i tak kończyło się to obojętnością albo mówieniem nawet o uczuciu i wspólnych planach, ale nie szły za tym żadne konkretne czyny. To co mi z tego?

Gość gość
Ja też mam uczucia i zawsze była wierna i lojalna. Mam za to tylko złamane serce i wolę zostania już samą, bo nie wierzę w miłość. Że istenieje to wiem, ale wiem, że mnie ta wzajemna nie spotka. To po co się męczyć, znowu próbować, znowu z kimś coś budować, przyzwyczajać się do kogoś i dzielić z nim swoim życiem, skoro potem i tak wszystko kończy się jednakowo? To znaczy tym, że widać, że może nawet któremuś zależy, ale to nie jest miłość?

Gość gość
a mi chodzi o seks i o uczucie i o to, żeby była wiosna i zdrowie, i dobre jedzenie, i humor i śpiew. Najlepsze rzeczy są zawsze za darmo :)

W moim przypadku brakowało 1,5 tygodnia do zaręczyn. Rzuciła mnie, bo wracałem na weekendy do domu (jestem aktualnie na studiach). Kochałem i kocham bez pamięci. Ona mi jednak nie ufa. Nie patrzyła na portfel, bo nie mam forsy (jak to student). Możliwe, że nadal kocha - zerwała stosunkowo niedawno - ale już chyba nie pozwoli mi do siebie wrócić :(

Gość kokko999
no kobity to tylko ochoju umią myśleć

Gość gość
to faktycznie znacie" idee kobiet'' :D wy pewnie *****cze

Gość gość
ta jak poznałem taką przez neta tto pierwsze co to mi zdjęcie pitola kazała wysłać;d

Gość guslik
Mam na sprzedaż 35 kg smalcu wiejskiego z skwarkami, domowej roboty. Cena do licytacji Kontakt 637873363

Gość gość
czuła że trafiła na bzzzykacza , kobieca intuicja :D

Gość gość
oczywiście nie wysłałem, ale rzecz jasna mam czym sie pochwalić;)

Gość gość
"gość dziś oczywiście nie wysłałem, ale rzecz jasna mam czym sie pochwalić". No i kto tu mówi tylko o jednym? Fuj, to po prostu obrzydliwe. Taki ktoś jak Ty u mnie jest poniżej zera, to dno.

Gość gość
No o co mi niby zawsze chodzi ? słucham,bo sama nie wiem!

Gość gość
ale dlaczego on jest poniżej zera przecież to baba chciała fiuta oglądać a on nie wysłał