Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyProsze

skrzywdziłem moją dziewcyzne

Polecane posty

Gość pomocyProsze

cześć zerwała ze mną dziewczyna po 1,6 roku związku kocham ją na życie tak jak nikogo innego a ona nie chce mi dać ostatniej szansy. Rozstaliśmy się przez to że na jej koncie na fb była jakaś strona z k*****i którą wysłała jej koleżanka do polubienia a ja wszedłem na to żeby zobaczyć co mądra koleżaneczka jej wysyła. Po czasie dziewczyna sprawdziła mi historie w telefonie i zobaczyła to a ona czegoś takiego nie toleruje a ja nawet tego nie oglądałem tylko zobaczyłem co tam jest i wyłączyłem jest to już chyba drugi czy trzeci raz kiedy tak sie dzieje a ona jest straszną zazdrośnicą i nie toleruje czegoś takiego prosze pomóżcie mi napiszcie co moge zrobić żeby mi wybaczyła mówiłem jej wszystko obiecywałem a ona mi nie wierzy. Spędzaliśmy ze sobą kazdy dzień cały czas byliśmy w kontakcie nie moge jeść ani spać i pogodzić sie z tą myślą że moge ją już do końca stracić. Prosze waz pomóżcie mi nie wiem już co robić

Gość judasz
chyba ci już nie wybaczy

Gość gość
w..j ty rozjechany psychiku

Gość miła jak zawsze
A to ona na takie stronki idąc tym tokiem myślenia może wchodzić? Poczekaj 2 dni az jej przejdzie i spróbuj się odezwać. Przecież to tylko głupia sprzeczka szkoda marnować związku przez taka głupotę:)

Gość PomocyProsze
wiesz co tam były dziewczyny więc wiesz to jej nie przeszkadza tak samo jej nie przeszkadza jak ja bym patrzył na faceta ale prosze nie jestem gejem... jestem w 100% hetero. teraz z nią normalnie pisze smsy pisze mi że chce swoje rzeczy żebym jej przyniósł do domu że nie potrafie sie zmienić i nie jestem warty ostatniej szansy bo ona już nie ma siły cierpieć przeze mnie

Gość gość696
jakby zobaczyła ze przypadkiem wszedłeś na stronę z panami to też by pewnie zerwała twierdząc ,że jesteś gejem, który się ukrywa i ja oszukujesz. Jak dla mnie dziewczyna przewrażliwiona i impulsywna. Odczekaj aż miną jej emocje i wtedy spróbuj z nią porozmawiać.

Gość gość
glopek nie zadawąc sie z takim czubem

Gość gość
Nie marnuj sobie czasu, z taką zazdrosnica długo nie da się wytrzymać, to wykanczajace

Gość PomcyProsze
bo coś mieliśmy sprawdzić na necie i w histori właśnie to było a jak zjechała przypadkiem dalej to właśnie to zobaczyła. Piszecie żeby sie nie zadawać z takim czubem ale to jest problem kocham ją najmocniej na świecie i ona tez jest kochającą ciepłą osoba tylko jak coś sie stanie robi się zimna i nerwowa a tak to jest wszystko idealnie

Gość gość
Też coś,suczką się przejmować,w pytę ich wokół.

Gość PomocyProsze
wiesz co nie tak łatwo przestać kochać

Gość PomocyProsze
i to z nią właśnie spędziłem takie pierwsze najwspanialsze chwile takie jak z żadną inna. Więc ciężko mi i chciałbym to uratować

Gość gość
Mięczak jesteś i mazgaj,tyle d**ek na świecie a wszystkie tylko marzą,że je zabolcować a ty płaczesz ciapciaku.

Gość PomocyProsze
wiesz co aż sie uśmiechnąłem :D ale kurde szkoda mi tego

Gość PomocyProsze
no ale podpowie mi ktoś jak to naprawić czy każdy będzie pisać żeby zostawić w p**du? :D

Gość gość
Po naprawiać głupcze,to dziewuchy mają za nami biegać a nie odwrotnie ciapciaku.Jak ma cię szanować to ona musi się starać byś łaskawie na nią spojrzał.Wtedy będzie jeść ci z ręki.

Gość PomocyProsze
ona jest w chu* zaborcza i uparta tak samo jak ja

Gość gość
skrzywdziłeś nie tylko ja ale najbardziej swoje chore ego ! Zimna jestem , zresztą to normalne u ludzi poczym takim.

Gość gość
jestem uparta, a zaborcza ? Raczej w normie :)

Gość gość
"a ja nawet tego nie oglądałem tylko zobaczyłem co tam jest" x przecież to jest sprzeczność sama w sobie :)

Gość gość
jesli ktos ma cos do uikrycia to zrobi wszystko aby nic nie wyszło poza normy, jesli nie mamy to bierz tel i sobie sprawdzaj ,ale nie oczekuj tłumaczenia! Problem jest tej osoby która jest szpiegiem od urodzenia i wszystko sprawdxa torebki tel komp :) to jest powazny problem , pewnie taka osoba zostanie na wieki sama ,powniewaz nie bedzie nikt tolerował kogoś takiego cieżko o zaufanie do siebie i do drugiej osoby, sorry

Gość PomocyProsze
sam tez nie jestem idealny nieraz coś odwaliłem ale nigdy nic tak powaznego że powinna zerwać. powiedzcie jak wy byście to próbowali naprawić