Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ocena tego faceta i mojej decyzji

Polecane posty

Gość gość

pisaliśmy ze sobą przez dłuższy czas, poznalismy się przez losowy komunikator, wydawal sie mega spoko, zaryzykowalam spotkalam sie, bylo nawet w porządku, dosc sztywny, nie nadgorliwy, w sumie to cos nowego w tych czasach ze ktos nie pcha sie z lapami. po spotkaniu byl dosc oschly, wiec powiedzialam wprost ze jesli cos mu nie przypadlo do gustu aby powiedzial wprost bo jestem bezposrednia i tego oczekuje od kogos. powiedzial ze wszystko w porządku. no okej, potem jednak bylo dobrze, moze mial jakies zwatpienie, nie wiem, w kazdym razie spotkalismy sie pare razy jeszcze. jednak los chcial inaczej no i nie utrzymujemy juz ze soba kontaktow. weszlam pare razy od tamtej pory na ten komunikator i ON CIĄGLE TAM PRZEBYWA! zmienil sobie imie ktore podaje ale to on, te same teksty te same zainteresowania, dowiedzialam sie ze kogos ma , pewnie tak samo skonczy. co o nim sadzic? dobrze zrobilam? co to za typ kolesia?

Gość gość
Jesteś pewna,że mu się spodobałaś? może jednak nie byłaś w jego typie po prostu a bał Ci się to powiedzieć wprost i stąd te wszystkie gierki??

Gość brak pomyslu na nick
skąd ktoś ma wiedzieć czy dobrze zresztą dlaczego go krytykujesz przecież zachowujesz isę identycznie :D chyba pasujecie do siebie.

Gość gość
Też jestem zwolenniczką bezpośredniej komunikacji, ale skoro widzisz, że facet kręci, to takie "powiedz co ci nie przypadło do gustu" nic nie da. Faktem jest, że coś tam mu nie przypadło, jego sprawa. Ma jakąś dziewczynę czy nie ma - jego sprawa. Dobrze zrobiłaś, że mu się nie narzucałaś.

Gość gość
spotkalismy sie wiele razy, zabral mnie do teatru do kina do restauracji. chcialby wydawac kase na kogos z kim znajomosc nie rokuje? nie wiem, on wtedy byl chory wiec moze w sumie to sprawilo ze nie pisal tak czesto po spotkaniu, nie wiem. w kazdym razie smieszne jest to ze ma kogos a dalej jest na tym potalu

widocznie wyczuł, ze jesteś twarda sztuka, ze nie zwabisz się na jego stawianie teatry itd. a koles szuka przygód, pewnie piszac z Toba tez wchodził na ten portal

Gość picbimeword1977rgscu
skąd ktoś ma wiedzieć czy dobrze zresztą dlaczego go krytykujesz przecież zachowujesz isę identycznie chyba pasujecie do siebie. Jasne http://3dvf.me/14

Gość gość
Skad wiesz ze kogos ma i co to za komunikator?