Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety oczekują, że facet będzie płacił?

Polecane posty

Gość gość
Zostaje lesbijka! XX Przynajmniej jeden facet ocalony z chorego małżeństwa.

Gość gość
gość dziś Mezczyzni nadaja sie juz do niczego hahahha Dlatego ich tak to boli. To forum jak widac pelne zyciowych nieudacznikow ! xxxxx mylisz się, faceci mają dosyć bycia robionym w ch/uja i wykorzystywanym niczym chodzący bankomat. Jak baba tępa pi/zda nie chce inwestować w związek to niech siedzi w domu i narzeka że jest sama i nie może ( naiwnego durnia ) znaleść. A facet nie potrzebuje tępej dzidy do pomagania wydawania jego kasy, bo to potrafi nawet małpa. Nie potrzebny pasożyt tylko partnerka, a partnerstwo to równe sukcesy i klęski, nie tylko fajna zabawa gdy wszystko jest dobrze.

Gość gość
"Zostaje lesbijka!" no to ciekawe będzie jak obie będziecie uważać że to druga strona ma płacić :D

Gość gość
gość dziś To inwestycja w zwiazek jest zaplacenie rachunku? I to my jestesmy materialistkami ? xxxxx tak, baba co sciska kase i nie chce być partnerką tylko pasożytem i kotwicą u nogi. Żaden facet z rozumem takiej nie potrzebuje.

Gość gość
gość dziś Ale jak ja idę z facetem to on ma płacić! smiech.gif Widać czy skapy albo jakis chamowaty typowa lafirynda księżniczka, spier/dalaj do araba lub innego turka, da ci wpie/rdol, zaciąży i w doope kopnie takiego pasożyta

Gość gość
Angielki nie lubia placic za siebie :D myslicie, ze kim jestescie, polscy golodupcy? :D

Gość gość
gość dziś Zostaje lesbijka! XX Przynajmniej jeden facet ocalony z chorego małżeństwa. Ccccccc nie jeden, DWÓCH!!!!! DZIEKUJEMY w imieniu wszystkich samców

Gość gość
gość dziś "Zostaje lesbijka!" no to ciekawe będzie jak obie będziecie uważać że to druga strona ma płacić smiech.gif xxxxx będą szukały debila co zapłaci za nie obie, bo co innego

Gość gość
Ale jak ja idę z facetem to on ma płacić! smiech.gif Widać czy skapy albo jakis chamowaty typowa lafirynda księżniczka, spier/dalaj do araba lub innego turka, da ci wpie/rdol, zaciąży i w doope kopnie takiego pasożyta Skapiec i cham :D jednego p****a mniej

Gość gość
gość dziś Angielki nie lubia placic za siebie smiech.gif myslicie, ze kim jestescie, polscy golodupcy? smiech.gif Cxxxxxx a ch/uja mnie obchodzą te spasione krzywe mordy, nie ruszył bym tego nawet za dopłatą, połowa ma tam jakiegoś syfa

Gość gość
GENTELmEN Placi za KoBIETE, a DZiad,CHYTRuS Nie..wymiguje sie TAKA PRAWDA GENTELmEN nie ma z tym problemu

Gość gość
Przeciez zachwycacie sie Angielkami, kobietami z Zachodu

Gość gość
Tylko debil/hazardzista pakuje kase na pewną strate, a pierwsze randki takie są, bo ch/uj wie co z tego będzie.

Gość gość
gość dziś Ale jak ja idę z facetem to on ma płacić! smiech.gif Widać czy skapy albo jakis chamowaty typowa lafirynda księżniczka, spier/dalaj do araba lub innego turka, da ci wpie/rdol, zaciąży i w doope kopnie takiego pasożyta Skapiec i cham smiech.gif jednego p****a mniej ddddd aby cię twój murzynek ta maczugą po mordzie lał, może troche zmądrzejesz i zauważysz że to nie średniowiecze

Gość gość
gość dziś Przeciez zachwycacie sie Angielkami, kobietami z Zachodu Xxxxx kto się zachwyca? chyba nasze buraki co obrobili we dwóch ucho lub skrzynke piwa, wtedy i kozia doopa wygląda dobrze do dymania

Gość gość
Murzynek z bialutka twarza :) Nie musze czepiac sie cyganskich s****w z Ukrainy jak wy :D polaki prostaki

Gość gość
No a kto tu wypisuje, ze Angielki maja urode prezenterek telewizyjnych? Olala cie jedna z druga i juz powrot skomlec do i na Polki :D

Gość gość
gość dziś Murzynek z bialutka twarza usmiech.gif Nie musze czepiac sie cyganskich s****w z Ukrainy jak wy smiech.gif polaki prostaki xxxxx tych białych albino murzynków to oni w afryce na mydło i proszek do prania przerabiają, dlatego spier/dalają do europy, i potem doopczą polskie szmaty co szpary puszczają na widok takiego, bez szacunku i żałosne

Gość gość
gość dziś No a kto tu wypisuje, ze Angielki maja urode prezenterek telewizyjnych? Olala cie jedna z druga i juz powrot skomlec do i na Polki smiech.gif Xxxxx angielki to świnie i pasztety, dają d**y każdemu za piwo, ale to inny temat

Gość gość
Albo te, "cudowne" Ukrainki :D one wam zapłaca za randke :D (Jeszcze pojda do swojego alfonsa jak sie bedziecie stawiac i nie chciec placic.)

Gość gość
one przynajmniej jak im zapłacisz to udają że są miłe. Wy nawet tyle nie potraficie

Gość gość
bo polki sa szczere

Gość gość
Cos cie tac rozzaleni nigdy was kobieta do kina nie wziela na koncer ani do tearu. Bo skombinowala wejsciowki albo miala bilety w kurorcie w zakopanem za darmo. Biedni wy biedni

Gość gość
Facet, który nie płaci, źle rokuje. W efekcie okazuje się, ze nie ma nic do zaoferowania, a zaczyna się to od tego właśnie, że "oczekuje, ze każdy będzie płacił za siebie"

Gość gość
Js sie niestety z wami nie zgodze. Jestem kobieta pracujaca w banku nie zarabiam duzo ale jest coraz lepiej. Uwazam ze jesli wyszla tak po prostu to powinna miec honor i zaplacic za siebie. A poza tym ja mam system uczciwosci. Za pierwsze randki place sama dopiero jak stwierdze ze kliknelo i chce czegos wiecej z facetem to pozwal mu placic. Chyb ze mne gdzies zapraszal w drogie miejsce to mu miwilam ze rozumiem ze mnie zaprasza bo jest tam troche drogo. Badz jesli wiedzialam ze jest dyrektorem i zarabia mnostwo kasy wredy i tak nie pozwoliby mi placic

Gość gość
Ale dodam ze facet nie powinien sam powiedziec ze mam placic albo to teraz dzielimy rachunek. Z takim sie nigdy juz nie spotkam

Gość gość
W banku mało zarabiasz? Ile zarabiasz jeśli wolno spytać? Masz rację, że w zasadzie powinna ten pieniądz wyciągnąć, ale z drugiej strony i tak z Twojej wypowiedzi wynika, ze OCZEKUJESZ że facet będzie płacił, a o to było pytanie

Gość gość
Nie pójdę na randkę jak dziad nie będzie płacił, to chyba proste! Poświęcam swój czas, żeby się przejść tam i z nim gadać, to za towarzystwo się płaci bez szemrania a tu taki ból doopy o kawę. ŻAL

Gość gość
To ja autor topiku :) Dziękuję za wspaniałą dyskusję, dawno sie tak nie bawiłem :D Oczywiście to z policją to podpucha, gdybym nie napisał to pewnie byłoby z kilka odpowiedzi. Widzę, że są jednak normalne osoby na tym forum, które piszą i mądrze i rzeczowo, zamiast rzucać groźby i przekleństwa, albo jakieś chore brednie o biciu. Albo kompletnie nie zrozumiały mojego przekazu, tylko koncentrują się na głupich 7 zł Miło, że wypowiedziały się kobiety, które uważają tak jak ja. Czasy się zmieniają i to co było normalne kiedyś, stało się dziś anachronizmem. Jest równouprawnienie? jest. No to trzeba być konsekwentną :). Wniosek na przyszłość? Przed niezobowiązującym spotkaniem w realu będę informował, że każde płaci za siebie. Jeśli kobieta się obrazi, to będzie sygnał że nie warto się nią dalej zajmować, szkoda czasu i pieniędzy. Nawet tych kilku zł na "kawę". Kobiety szukające sponsorów i frajerów, same będące w kiepskiej sytuacji finansowej, pracujące na przysłowiowej kasie w Biedronce i szukające biznesmena, niech wiedzą, że my faceci się ze sobą komunikujemy i informujemy o nich, lub miejscach, które one odwiedzają. Na priv dla ścisłości.

Gość gość
Jeśli kobieta się obrazi, to będzie sygnał że nie warto się nią dalej zajmować, szkoda czasu i pieniędzy. Nawet tych kilku zł na "kawę". Kobiety się nie obrażą, tylko się nie spotkają z Tobą. Proste. Po drugie nie rób z siebie takiego hojnego, bo właśnie zrobiłeś afere o 7 złotych. My kobiety się też komunikujemy. Nawet nie wiesz jakie zażenowanie ma w oczach kobieta, któa mówi, że była na spotkaniu z facetem, który nie śpieszył się z zapłaceniem za nią. Po prostu żenada. To są wartościowe kobiety. teraz już żony i matki. Na herbatę nie miał...A pracował. Płaciły za siebie owszem, ale jak już relacja się rozwinęła. I meżczyzna okazał się być normalny.