Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety oczekują, że facet będzie płacił?

Polecane posty

Gość gość
wykropkowało ale miało być słowo o szczodrobliwości :D

Gość gość
wykropkowało a miało być słowo o szczodrobliwości :D

Gość gość
Do piszącej powyżej. Akurat guzik wiesz. Znam takie, które same mi stawiały (w knajpie dla ścisłości :) i to ja się czułem skrępowany :)

Gość gość
"Po drugie nie rób z siebie takiego ch*jnego" miało być "c h o j n e g o" ? No to poducz się ortografii, bo takiej jak ty też bym nie chciał :P

Gość gość
A jeszcze jedno. Skoro samotnych kobiet szukających faceta jest więcej, to jak myślisz - czy jak jakiejś pani się spodobam, to będzie brała pod uwagę jakieś ploty koleżanek czy względy praktyczne i głos serca? Eh, ręce opadają jak się was czyta. Dalej uparte i nic nie dociera :(

Gość gość
Jeśli kobieta się obrazi, to będzie sygnał że nie warto się nią dalej zajmować, szkoda czasu i pieniędzy. XX No niestety drogie panie my też stajemy się ostrożni. Płacenie za siebie to czysta logika i jest to właściwe oraz uczciwe jak już to zostało wspomniane. Niestety dla was to obelga jak facet nie zapłaci, tak nie wypada i oburzenie. Skoro po 1 spotkaniu rezygnujecie z gościa bo nie zapłacił to ja wam szczerze współczuje bo skreślacie zapewne niejednego wartościowego człowieka.

Gość gość
Wartościowy człowiek płaci za kobietę.

Gość gość
Wartościowy człowiek płaci za kobietę.

Gość pershing xxx
a po co płacić za babę ? niech baba płaci za mnie - jestem tego wart :)

Gość gość
Wartościowy człowiek płaci za kobietę XX Wartościowy człowiek kocha kobietę. Płacić to można za dziwkę

Gość gość
Niestety dla kobiet kochać to znaczy za nią płacić. Jak płacisz to uważają że ja kochasz. Jak za nią nie płacisz i dajesz cień niezależności to jesteś zły.

Gość gość
Wartościowy człowiek nie potrzebuje kobiety pazernej na kasę :P

Gość gość
boże, a ten topik dalej żyje? :D Już nie macie o czym rozmawiać...

Gość gość
:) żyje i ma się dobrze :P Pozdrawiam

Gość gość
autorze, czemu twoja współtowarzyszka wyszła w połowie spotkania?

Gość gość
to chyba ciekawsze, niż pisanie o kupach i bąkach? :)

Gość gość
No właśnie, csemi wyszła NAGLE?

Gość gość
juz było wyjaśnione wyżej - kupę jej się zachciało, a ona wielka dama robi to tylko u siebie w domu :P

Gość gość
w sumie racja - jakbym umówiła się z kimś takim jak autor, to i mi by się kupę zachciało

Gość gość
w sumie racja - jakbym umówiła się z kimś takim jak autor, to i mi by się kupę zachciało xx bardzo błyskotliwa odpowiedz pogratulować "intelygencyji"

Gość marek83
Panowie, każda kobieta jest warta każdej wydanej złotówki, bez naszych zmysłowych, pięknych, często inteligentnych i zaradnych pań świat nie miałby sensu... to dla nich ciężko pracujemy, kupujemy nowe samochody, mieszkania, dbamy o samorozwój... mamy cel :)

Gość gość
Autorze, ponawiam pytanie - dlaczego twoja współtowarzyszka przerwała randkę?

Gość gość
Panowie, każda kobieta jest warta każdej wydanej złotówki, bez naszych zmysłowych, pięknych, często inteligentnych i zaradnych pań świat nie miałby sensu... to dla nich ciężko pracujemy, kupujemy nowe samochody, mieszkania, dbamy o samorozwój... mamy cel usmiech.gif xx już widziałem w życiu takie cuda, też pisali jak ty ale po pewnym czasie zmienili zdanie, mam nadzieję że ciebie to nie spotka :)

Gość Rurosławski
Tak nauczone. Płacisz za kawę, obiad, wczasy, sex.

Gość gość
Tia zmienili zdanie i orientację też

Gość gość
Męskie c**eczki chciałyby się zamienić z nami rolami :)

Gość gość
Same chamy tutaj , nie opłaca się nawet isć z znimi na kawę , bo widać , że nieudacznicy.lepeij inwestować w siebie , niż tracic kasę i czas na takich prymitywów . Az żal mi ich matek ,że takie chamstwo spłodziły. Dobrze , że im żal tych siedmiu złotych na kawę, przunajmniej żadna normalna nie natknie się na takie idywidua.a zostana im d***** czyli jak to mówią swój do swego. Nie wiem gdzie toto sie chowało w slamsach , psiej budzie , czy matkę tłuk im ojciec alkoholik , ale wyrośli na takie odpoady społecznie i emocjonalne , że jakakolwiek randa z nimi przynosi szkodę dla ludzkości . Maja rację , niech się nie umawiają , selekcja naturalna zadziała i nie rozmnożą dalej genów glupoty i chamstwa.

Gość gość
no ja nie mam zamiaru placic za pana,bo taki pan to tak w sumie do niczego by był mnie nie potrzebny,po za tym oczywiście ze kobieta np. w parze musi pracować,ale lezacy pan czyhający na pieniądze pani nie wchodzi w zadnym wypadku w gre

Gość gość
To wy w takim razie jesteście "panie do towarzystwa" a nie kobiety na randce. To się ale nie dziwcie że klient "płaci i wymaga". Jak nie smierdzicie groszem to nie bójcie nic, każdy facet za was zapłaci ale w takim razie nie łaźcie jak księżniczka z nosem w chmurach podczas gdy z tyłu d u p a goła jak święty turecki. To nie fundowanie samo w sobie jest tu problemem tylkowasze chore wwyobrażenie że "facet musi"

Gość gość
Kobiety, z bydlem o etykiecie rozmawiacie?! Mozemy pisac do woli, ale prawda jest, ze wiekszosc piszacych tu mezczyzn, na miano mezczyzn nie zasluguje. Czego sie spodziewac po mezczyznach, ktorzy umawiaja sie z kim popadnie, nie szanujac ani siebie, ani kobiet. Na szczescie sa jeszcze dzentelmeni, kilku nawet trafnie skomentowalo posty tych frustratow, sa oni jednak gatunkiem na wymarciu. Prosze wiec, dbajcie o tych co na nasz szacunek zasluguja, nie szukaja tysiaca wymowek i nie obwiniaja kobiet za ich klopoty z meskoscia.