Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olxia_

Mój dietownik czyli walka z kilogramami.

Polecane posty

Gość Karmelizowanaa
Hahahha Myszko jak wyjdziesz z takiego fajnego, klimatyzowanego biura na zewnątrz to możesz przeżyć szok termiczny :D Nie wiem jak u Was, ale u mnie 32 stopnie na termometrze :D

Kluseczko ja robiłam z mama w tamtym tyg juz ogorki,moje ulubione to w zalewie musztardowej:)Aga musisz sie zmotywowac ja nieraz tez mialam ciezkie dni i cos zjadlam ale staram sie dalej .Przedewszystkim dla siebie i chce byc atrakcyjna dla męża.Ja narazie zrzuciłam dobre 3kg ale lepiej powoli w dol niż dalej w góre.Tez miałam na wadzę przeszlo 75kg teraz mam juz blizej do 70 i to mnie cieszy:)Nawet na rowerku zaczelam jezdzic:)Moj wynik dzisiejszy 35min ,15km i spalone 300kcal.Troszkę gorzej niz wczoraj ale dupa boli:)

Aga musisz tu zagladac codziennie bo dziewczyny motywują.Obiecaj ze od dzis zaczynasz:)?

Gość kluseczka1984
U mnie tez 32 kamelku i tez wiatrak hula ile sil:-) tofinka ja to tylko kiszone jak najbardziej sie uda ale mama znów woli korniszony i wlasnie te z musztarda:-) zjadlam 2 male cukinie i jestem najedzona za dwoch:-) kochane zeby w takie upaly chodzic w super ciuchach musimy sie trzymac swojwgo dietetycznego zarelka;-)

Gość Karmelizowanaa
Tofinko 300 kalorii w pół godzinki to super wynik :) Poza tym powinnaś być dumna, że mimo złego samopoczucia wskoczyłaś na rower i dałaś sobie wycisk :) Kluseczko to prawda z tymi ciuszkami. Mam trzy śliczne sukienki, fajne szory dżinsowe no i jeszcze 7 kg do stracenia żeby w nich dobrze wyglądać :P Może pod koniec wakacji się uda :)

Gość gość
Karmelizowana a Ty jaka diete stosujesz ? Ladnie schudlas. Ile czasu Ci to zajelo? U mnie na wadze 62.5kg. Ale okres sie zbliza i czuje sie jak balon. Marze o 53kg. Tak jak to zawsze bylo. A ze juz po 30jestem to troche ciezko. Musze sie zmobilizowac. Mam orbitreka u chyba od jutra do Was dolacze. Pomozcie troche z dieta. Teraz mam jeszcze 5dni urlopu wiec moglabym zaczac bo pitem znowu praca sie zaczyna. Moze sie wciagne i dam rade z dieta.

Gość gość
hej , ile minut gotuje sie makaron zeby byl al[ dente

Gość Karmelizowanaa
Gość zapraszamy do nas, zawsze im więcej osób tym raźniej :) Ja mam zwyczajne mż w granicach 1300 kcal, odrzucenie przetworzonych produktów, czipsów, słodyczy, napoi gazowanych - poza wodą. Orbitrek super sprawa i czekam z niecierpliwością aż go zamówię, także nie zastanawiaj się nawet i na niego wskakuj :)

Gość Karmelizowanaa
Aaaaa ale jaja !!! Przypomniałam sobie, że 04.07 lipca mierzyłam sobie obwód brzucha i miałam 104 cm, a teraz mam 96 !!! Hahaha nie mogę uwierzyć, że obwody tak lecą w dół :D Aż odchudzać się chce ! :p

Gość kasia003
gratulacje;) przyłaczam sie do WAS dziewczyny od jutra, dzis znowu zawalilam :(

Gość Karmelizowanaa
Kasia jak zawalisz to już nie dokładaj na zasadzie, że od jutra zacznę :P Jak zjadłaś więcej niż chciałaś to zjedz mniejszy podwieczorek i niewielką kolacją. Zacznij już od dzisiaj i nie przejmuj się bo grzeszki każdemu się zdarzają :)

Gość kluseczka1984
Karmelku ale super Ci cm spadaja gratuluje:-) ja w piatek mam miec @ i chyba dlatego mam 0.6 kg wiecej dzis rano chyba ze zamiast chudnac tyje:-(

Gość Karmelizowanaa
Kluseczko nie tyjesz, ale pewnie woda Ci się zatrzymuje w organizmie i przed @ to całkowicie normalne :) Nie przejmuj się i rób dalej swoje. Mi ostatnio waga pokazała 04. kg więcej, a następnego dnia miałam już 1 kg mniej :p Najlepiej jest się ważyć raz na tydzień i się nie stresować niepotrzebnie.

Gość kluseczka1984
Wlasnie mialam raz na tydzien sie wazyc ale glupia skusilam sie znow rano:-( jakies uzaleznienie:-( ale od juta sie nie zwaze az do poniedziałku i tyle:-)

Gość Karmelizowanaa
No i prawidłowo :p Chociaż ja nie powinnam pouczać bo w poniedziałek jadę na kilka albo nawet kilkanaście dni do rodziców i znając mnie będę się tam ważyć codziennie :D Tak to się ważyłam raz na tydzień jak do nich jechałam, a teraz to będzie mnie waga kusić :P

Gość kluseczka1984
Wlasnie tak kusi ta waga a jak nie spada to od razu zalamka:-( karmelku masz jakis pomysl na fasolke szparagowa? Mam taka zolta ale jak ugotuje to sucha bedzie taka sama z wody

Gość Karmelizowanaa
Hmm fasolkę szparagową to jadłam ostatnio w mieszance warzyw bez żadnych dodatków, a z kolei moja babcia to robi z bułką tartą, ale kaloryczna taka zasmażka :/ Może zrób z sosem czosnkowym? jogurt naturalny + sól + pieprz i do tego sprasowany czosnek ?

Gość kluseczka1984
Wlasnie w warzywach na patelnie to fajna jest a tak sama to nie robilam zawsze wlasnie taka w bulce bardzo dobra jest;-) chyba z takim sosem wlasnie zrobie bo brak pomyslow moze dziewczyny wy robilyscie jakas inna? Takie warzywko a brak pomyslow:-)

Gość Karmelizowanaa
Ewentualnie sos beszamelowy, ale też jest dość kaloryczny. Ja właśnie zjadłam warzywa na patelnie i kromkę ciemnego pieczywa. Tak sobie doprawiłam warzywa pieprzem, że aż mi usta mrowią :D przesadziłam troszkę :D

Postaram się zaglądać codziennie. Nie liczyłam dzisiaj kalorii, ale staram się jeść nie dużo, głównie warzywa no i trochę owoców plus coś tam jeszcze. Od jutra może zacznę liczyć kalorie, albo ograniczę się do 5 zdrowych posiłków dziennie. Ja chcę schudnąć głównie dla siebie, żeby czuć się atrakcyjna. Dla chłopaka podobam się taka jaka jestem i uważa, że jestem atrakcyjna, aczkolwiek sama chce się czuć lepiej ze sobą.

Witam wszystkich :) Czy można dołączyć?Nie ukrywam,że podczytuje ten topik od jakiegoś czasu i atmosfera jest bardzo miła.Postanowiłam również rozpocząć znów dietę a razem zawsze lepiej się wspierać i motywować.Przygarniecie?:)

Gość Karmelizowanaa
Pewnie, że przygarniemy :) ile chcesz schudnąć, z jakiej wagi startujesz :) ?

Gość kluseczka1984
Agnieszka ja tez nie licze bo to troche trudno te kalorie liczyc ale zdrowiej jadam i mniej:-) grubaska zapraszamy zaczynaj bedziemy podobnie zaczynac bo ja od poniedziałku zaczelam:-) powiedz co zmieniasz w menu czy jakas dieta?:-)

Gość kluseczka1984
Grubasinska a nie grubaska przepraszam:-)

Gość Karmelizowanaa
Ja na dzisiaj zakończyłam jedzenie z bilansem 1300 kcal - jakoś wolę liczyć bo łatwiej mi się opanować :D Póki co jestem najedzona i popijam sobie herbatkę :)

Gość kluseczka1984
Ja karmelku nie potrafię bo np taka cukinia z miesem moze miec?:-) j lampke winka popijam

Fajnie ze przybyły nowe dziewczyny:)z jaka waga zaczynacie i ile chcecie zrzucic?moja mama zrobiła pizze wlasnej roboty a co ja zrobilam?zjadlam kawalek.Trudno jutro pojezdze dluzej na rowerku.Przypomnialo mi sie ze jak pare lat temu zakupilam rowerek ,wazylam wtedy z 65kg to jezdzilam na nim po 40km chcialabym teraz tez po tyle jezdzic ale jak narazie to 20 juz sporo

Gość Karmelizowanaa
Hmm no ja obliczyłam sobie wszystko ze strony ilewazy.pl no i dałam tak: szklankę ryżu ( 120 kcal), mięso mielone z szynki ( 130 kcal), pieczarki , cebula ( 50 kcal), papryka ( 50 kcal), a cukinia ( 90) no koncentrat może z 20 i feta z 50 kcal to nam daje razem 510 kcal, a ja to miałam na dwa razy :) Jeszcze mi farsz został i już nie nadziewałam nim nic.

Gość Karmelizowanaa
Aaaa zapomniałam paprykę doliczyć jeszcze jedną :D Bo robiłam z jednej cukinii i 2ch papryk czerwonych :) Tofinko pizza domowej roboty i tak jest o niebo lepsza niż taka w pizzerii i mniej kaloryczna :p