_elle 0 Napisano Wrzesień 5, 2015 Meliska tak o 5. Bo zadzwonil szwagier, ze mial wypadek samochodowy i juz bylo po spaniu. Z nerwów juz nie usnelam. A w dzien spac nie lubię i nie umiem. Gratuluje spadkow wagi. Grubcia super, ze z mama juz lepiej. Ja dzisiaj na obiadek barszczyk z trzema jajkami na twardo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karmelizowanaa 0 Napisano Wrzesień 5, 2015 Elle, ale mam nadzieję, że ze szwagrem wszystko ok :) ? Czarna- raz na czas można sobie zrobić jeden dzień odstępstwa od dietki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karmelizowanaa 0 Napisano Wrzesień 5, 2015 Przypomniałam sobie, że dawno nie robiłam zapiekanych jajek i pasty jajecznej :) Dzisiaj na kolację zrobię jajka zapiekane - skorupki jajek nadziewam pieczarkami, cebulką i jajkiem ( wszystko) zmiksowane i do piekarnika :) Pasta jajeczna jest jeszcze szybsza- jajka ścieram na tarce o dużych oczkach, dodaję łyżkę jogurtu gęstego i łyżkę musztardy ( na sb dozwolona- byle bez cukru), solę, pieprzę i gotowe ;) Można nią nadziać np. pomidory :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka89_XXL 0 Napisano Wrzesień 5, 2015 Hej ja 3 dzien na sb jakos sie trzymam. Moje papryczki nadziewane wyszly calkiem niezle tylko moglam troszke mocniej wszystko doprawic. Jak narazie zjedzone 2 jajka, 2 ogorki z jogurtem, 2 papryki nadziewane i serek wiejski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karmelizowanaa 0 Napisano Wrzesień 5, 2015 Ładnie Aga się trzymasz :) Ja też zjadłam teraz serek wiejski, a potem zjem jajka :) Póki co nie jestem jakoś szczególnie głodna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Meliskaaa Napisano Wrzesień 5, 2015 Witajcie,troche ogarnęłam porządki w szafkach i szafach, ale oczywiście nie wszystkie zaplanowane-to robota na kilka dni. Rano twarożek,potem pół gołąbka a teraz leczo warzywne.Głodna nie jestem ale mam apetyt na niedozwolone-zwłaszcza bułeczki,chlebek.Ale nie dam się,nie damy sie prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karmelizowanaa 0 Napisano Wrzesień 5, 2015 Meliska nie damy się :) 2 tygodnie szybko przelecą, a potem już z górki :) Ja lubię pieczywo, ale mogę jeść ciemne i nie brakuje mi jasnego, a na II fazie sb można włączyć ciemne pieczywo ;) Ja dzisiaj zjadłam jeszcze 2 jajka i jestem tak napchana, że nie wiem czy coś jeszcze będę jeść :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka89_XXL 0 Napisano Wrzesień 5, 2015 Meliskaaa pewnie, że damy radę, skoro ja daję rade to Ty też napewno sobie poradzisz. Zjadłam jeszcze jogurt ze słodzikiem i kakao, nie wiem czy coś więcej zjem. W ogóle mam wrażenie, że jem z was najwięcej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karmelizowanaa 0 Napisano Wrzesień 5, 2015 Agniesia Ty dzisiaj zjadłaś max 1000 kcal, a to bardzo mało ;) Ja coś nie mam apetytu ostatnio i nie wiem czemu. Dzisiaj zjadłam jakieś 1200 kcal, ale nie mam nawet ochoty nic jeść i bezsensu się zmuszać. Jak będziesz głodna to zjedz sobie coś białkowego i to z pewnością nie zaszkodzi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka89_XXL 0 Napisano Wrzesień 5, 2015 Jeszcze zjadłam serek wiejski i koniec z jedzeniem na dziś. Ciekawe jak to będzie dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Wrzesień 5, 2015 Aga ładnie Ci idzie, oby tak dalej :) Ja dzisiejszy dzień zaliczam do udanych :) Do jutra dziewczynki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasińska 0 Napisano Wrzesień 6, 2015 Hej Dziewczyny :) Pięknie się trzymacie,oby tak dalej! :). Bardzo wszystkim kibicuję i gratuluję osiągnięć.U mnie spadek formy jeśli chodzi o zmęczenie bo prowadzę teraz dwa domy jednocześnie i biegam z jednego końca miasta na drugi.Ale psina zadowolona bo biega razem ze mna do Taty,więc mamy ćwiczenia :D.Z dietą wszystko oki,muszę chyba zwiększyć dawkę bo od kilku dni nie mam czasu nawet zjeść obiadu i opadam z sił.Waga spada szybko ale przypłacam to tym,że ledwo się trzymam,więc dziś siostra przyjeżdża do Taty a ja ogarniam siebie,mieszkanie i odpoczywam.Za mną mała ciemna bułka z serkiem chrzanowym i kawa z łyżką mleka a teraz wcinam gruszkę bo wczoraj ukradłam z ogrodu Rodziców :P.Miłego dnia Kochane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_elle 0 Napisano Wrzesień 6, 2015 Grubcia kradzione nie tuczy :D Wpadne później bo teraz nie mam czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Meliskaaa Napisano Wrzesień 6, 2015 hej!Pozdrowienia dla dietkujących. Dzis mój 6 dień sb.Musze zrobić coś do jedzenia właśnie pojadę do sklepu bo w domu skończyło się jedzonko dozwolone.Za oknem ponuro -jednak 10000 razy wolę upały.Odzywajcie się dziewczyny bo tutaj tez coś smutno,mało nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Wrzesień 6, 2015 Hej laski :) Ja dzisiaj wstałam o 12 :P Zjadłam obiad zamiast śniadania - jajecznicę z pieczarkami i cebulką, a do tego serek wiejski :) Teraz piję herbatkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karmelizowanaa 0 Napisano Wrzesień 6, 2015 Dopisuję biały ser, paprykę, pomidora i pół miseczki zupy z wczoraj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Wrzesień 6, 2015 Halo halo :) wiem, że niedziela, ale meldować się proszę ! Ja dopisuję jeszcze warzywa z piekarnika i jajko:) Dzisiaj już koniec jedzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karmelizowanaa 0 Napisano Wrzesień 6, 2015 No to moja dalsza część monologu :) Dzisiejszy dzień zaliczam do udanych:) Teraz uciekam, odezwę się jutro. Mam nadzieję, że u Was ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnieszka89_XXL 0 Napisano Wrzesień 6, 2015 Dzisiejszy dzien byl bardzo ciezki dla mnie, 8 godz na nogach i bylam taka strasznie glodna dzis. Zjadlam 2 jajka, 5 ogorkow, jogurt naturalny, 2 papryki faszerowane, kefir pitny 0%, 2 serki wiejskie, maly jogurt naturalny z kakao i slodzikiem a teraz jeszcze makrele, bo dalej jestem glodna i nie zasne jak czegos nie zjem, ale jestem z siebie dumna, ze dalam rade, nawet z chlopakiem, ktory jadl czipsy. Jutro kolejny ciezki dzien poza domem i tez moze byc ciezko, bo jade na szkolenie z pracy i wyjezdzam po 7 a wroce przed 20. Jest jednak i plus waga 74,3kg z rana jak sie wazylam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 7, 2015 To nie waga a woda zleciała zaraz wróci z powrotem w tak krótkim czasie łuszcz się nie wypala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 7, 2015 Jedyna, niezwykła i nieszablonowa grupa o zdrowym odchudzaniu. Chcesz zdrowo żyć? Zdrowo się odchudzić? Masz problem?? Jesteśmy lekarstwem na to! Grupa posiada ogromne pokłady wiedzy, wsparcia i motywacji. Jednak najważniejszy jest humor i dystans do siebie i innych. Jeśli lubisz krytykować, zrzędzić i marudzić....WRÓĆ!!! To nie Twoje miejsce na facebooku! Jeśli masz do siebie dystans, poczucie humoru, lubisz i chcesz motywować to dołącz do nas! Zapewniamy niezapomniane wrażenia :) znajdziesz nas wpisujac w wyszukiwarke fb nazwe grupy, czyli Jedz. Cwicz. Chudnij Dolacz do nas juz dzis!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszka66600 Napisano Wrzesień 7, 2015 U mnie weekend nudny i deszczowy. Nie ważyłam się, bo w sobotę wstałam taka spuchnięta, że aż mi się słabo zrobiło... Chyba muszę się do grzebologa wybrać, bo coś mi organizm wariuje... Dietetycznie było, nie licząc śliwek w czekoladzie :) A dziś znów szara rzeczywistość i praca, chociaż nie chce mi się nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_elle 0 Napisano Wrzesień 7, 2015 Hej Karmelizowana na szczęście szwagrowi się nic nie stało, ale auto do kasacji. U mnie dierowo tez w miarę ok, chociaż mam @ i ciągnie do wszystkiego. Słoneczko świeci, ale wiatr silny wieje. Do później pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna41 Napisano Wrzesień 7, 2015 Hej witam Was w nowym tygodniu:D Na ognisku nie pogrzeszyłam tak bardzo -była 1 kiełbaska i 2 piwa. Przywiozłam sobie od szwagierki cukinie, pomidory i papryke tak,że nagotuje dziś lecza i będzie na kilka dni. Do lecza mam też pierś z indyka. Miłego dietkowania:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karmelizowanaa 0 Napisano Wrzesień 7, 2015 Hej dziewczynki :) ja dzisiaj od rana szaleje na zakupach spożywczych i w Biedronce kupiłam pomidory suszone na słońcu, hummus, ciecierzyce, olej kokosowy, oliwki do nadziewania. Dzisiaj na obiad robię łososia z suszonymi pomidorami, a ciecierzyca juz się moczy i wieczorem ją upieke z przyprawami :) mniam mniam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasińska 0 Napisano Wrzesień 7, 2015 Hej Dziewczyny :) Ale super się trzymamy!Karmelku och jakiej mi ochoty narobiłaś na takie pyszności :D.Po pracy też się wybieram do Biedronki bo najbliżej domu a pustki w lodówce to uzupełnię zapasy.Mama wychodzi w środę to sobie w końcu odsapnę i wrócę na normalny tor.Za mną dziś gruszka i serek wiejski,na drugie śniadanie planuję małą bułkę ciemną z plastrem szynki i pomidorkami cherry a na obiad mam dziś rybę pieczoną w ziołach mniam!Na wadze dziś od czwartku 2,5 kg mniej ale to pewnie dlatego,że prawie głodowałam i byłam o jednym posiłku dziennie.Zamówiłam sobie ubrania w Bon Prix już troszkę grubsze na jesień i byłam przeszczęśliwa,że teraz już rozmiarówka sporo mniejsza.Bo spodni na mój tyłek nie było tam za bardzo a teraz już jeansy czy jakieś wizytowe bez problemu :),Miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasińska 0 Napisano Wrzesień 7, 2015 Elle dużo zdrówka dla szwagra!Mocno przytulam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karmelizowanaa Napisano Wrzesień 7, 2015 Grubsia zmiana rozmiaru ubrań na mniejszy strasznie cieszy :) Fajnie, że masz teraz więcej ubrań do wyboru :) Ja się zmieściłam we wszystkie moje ciuchy na jesień, a niektóre mam za duże :) Wspaniałe uczucie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grubasińska 0 Napisano Wrzesień 7, 2015 Oj tak :). Cudowne uczucie,gdy mogę zacząć sobie kupować coś co mi się podoba i jest w moim rozmiarze.Motywacja na maksa!od początku diety przeszłam sporo i czuję się o niebo lepiej.Dawno tak nie śmigałam po schodach,nie miałam tyle energii.Cieszę się,że robi się już chłodniej bo można więcej ćwiczyć bez duszenia się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawie33 Napisano Wrzesień 7, 2015 witam was dziewczynki;) u mnie weekend jak zwykle mocno napięty. Na imprezie niestety zgrzeszyłam, zjadłam kawałek dość spory szynki z grilla i....niestety zjadłam całe opakowanie koreczków śledziowych-250 gram i później je odchorowałam, do tego jedno malibu i kawałek ciasta. więc kalorycznie:(teraz to muszę odpokutować, już wczoraj wróciłam na dobre tory, i godzinka orbitreka była, dziś podobnie dietkowo i po 20 jak skoncze pracę wskoczę na godzinę na orbiego. aha, w środę mam wizytę u dentysty, idę sobie ząbki wybielić;) pozdrawiam ps. gratuluję wszystkim wytrwałosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach