Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AlicjaDonnikova

do ludzi koło 30stki i później , wiecie co? starzenie się jest fajne! ;)

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia ææ
Moze chce zachowac tradycje albo uznal , ze do twarzy mu z tym nickiem. Witam towarzystwo

Panny w liczbie mnogiej, trzeba było nadrobić stracony czas :P Ale jest jedna taka, z która może coś być powazniejszego, choć ciężko powiedzieć, bo czesto się żremy ostatnio :P

Gość gość
a argen wybrał drogę podobną do offermy...

Pomyśleć, że sekret powodzenia tkwi w gruboskórności, mówieniu "nie" wszelkim głupim zachciankom i wręcz narcystycznym ubóstwieniu samego siebie. Mogę z tym żyć. Dla mnie inni ludzie to taki złośliwy nowotwór. Zwłaszcza dziewczyny o których nie mogłem zapomnieć. Co ciekawe zawsze twierdziły inaczej. Jedna poznana na tym forum napisała mi, że i tu cytat "największy skarb zyskam bezinteresownym sprawianiem uśmiechu na twarzach ludzi" i że "ta radość to mapa która podążając nigdy się nie zgubię". Ja pie*dolę co to za bulls**t? To jest gorsze od aktywnego hejterstwa bo ono może chociaż zmotywować - kto oglądał Whiplash ten wie co mam na myśli - ale takie bajki tylko umacniają w człowieku przeczucie, że jak będzie robił to samo co zawsze to w końcu los mu ześle co tam chce.

wiara - jak nie ta, to inna ;) X uzyskiwanie uśmiechu na twarzach ludzi też jest interesowne. w sumie jesteśmy dla ludzi mili po to, żeby oni też byli dla nas mili. taka wymiana usług.

Gość gość
No własnie. Ktos cos wie co sie dzieje z Offermą?

Gość gość
nie żyje

Gość gość
jeżdzi za szydlobusem i próbuje zdobyć autograf.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Cholera. Tez sie pomyllam. Tu mialam sie wpisac.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Zmeczenie. Dlaczego zmieniacie adresy mailowe ? Macie po kilka albo zakladacie nowe. Taka moda czy inna potrzeba ? Ja mam jeden i mi wystarcza.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Brzmi groznie. Zidentyfikowalas chociaz jakiej sa plci ? Czy moze to obojniaki ?

Gość Argen
"Panny w liczbie mnogiej, trzeba było nadrobić stracony czas jezyk.gif Ale jest jedna taka, z która może coś być powazniejszego, choć ciężko powiedzieć, bo czesto się żremy ostatnio" x No to gratuluję Wiara. Powodzenia. x Dzięki Ala. Miałem coś Ci na privie napisać.. i zapomniałem co :P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Po ile macie adresow mailowych ?