Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 dziecko w drodze i 40 metrowe mieszkanie, jak się pomieścić ?

Polecane posty

Gość gość
no teraz po wypowiedzi autorki, to widac, ze to PROWOKACJA. Jakby naprawde miala taka ciasnote w domu, w zyciu nie wypowiedzialaby sie w ten sposob..ze moze i kolejne bedzie, bo ona antykoncepcji stosowac nie bedzie. PROWO i tyle.

Gość gość
tez twierde po tej wypowiedzi ze prowo , chyba ze ktos sobie napisal

Gość gość
PROWO, ale sa tacy bezmyslni ludzie, kobiety- maciory rozplodowe, nie majace warunkow do godnego wychowania dzieci :O ja jestem singielka i mam wlasne mieszkanie 42 metry- nie wyobrazam sobie mieszkac w nim z kimkolwiek, a co dopiero upchnac 5 kolejnych osob :O

Gość gość
Nie bede stosować tabletek bo nie moge, zle sie czuje po nich. A temat to nie prowokacja, juz sobie poradzilam z rozplanowaniem wszystkiego w mieszkaniu. Dziękuje za cieple i rzeczowe posty a tym którzy na mnie wylewali wiadro pomyj - nigdy nie wiecie w jakiej sytuacji was Zycie postawi, dzis macie dobrze i dostatnie i mozecie się śmiać, ale role mogą się odwrócić.

Gość gość
sorry ale ja osobiście znam kobiete która antykoncepcji nie stosuje bo się nasłuchała jakie to niezdrowe. Mąż taki sam cwaniak- gumki odbierają mu radość z sexu. Mieszkają w lepiance na wsi.. już w 9 osób

Gość gość
Nawet jak temat to prowo to sporo rozpłodówek się wpisało i tak i tak. Bo jednak też uważam, że autorka wymyśliła prowo. Bo sprowadzić antykoncepcję wyłącznie do gumek i tabletek anty to tylko albo kompletna idiotka albo prowokator może.

Gość gość
Nie prowo tylko podszyw :) nauczcie sie bezmózgi rozróżniac

Gość gość
Miałam znajomych z czwórką dzieci ( rok po roku) i mieszkali na 25m. Rano gdy wstawali, ławę ( stoliczek) kładli na wersalkę by było więcej miejsca. Nie uwierzyłabym gdybym nie widziała :(

Gość gość
Co za różnica czy podszyw czy nie podszyw, wystarczająco patologicznych rodzinek tu się wpisało

Gość gość
to ja założyłam temat i wypowiedź z soboty gość 21:20 i z wczoraj 13:04 to nie moje posty. Mam 29 lat. Syna urodziłam młodo. Wpadłam w wieku 18l. Pewnie zaraz mnie wyzwiecie ale znów wpadłam i po roku urodziła się córka. Mieliśmy mieszkanie od dziadków. Trzecie dziecko było planowane, bo chcieliśmy mieć 3, a że starsze dzieci były już "odchowane" to zdecydowaliśmy właśnie wtedy na trzecie. Wiedzieliśmy, że damy radę. Wtedy jeszcze wszystko się układało i były szanse na większe mieszkanie. Nigdy nie brałam tabletek. Po 2 porodzie miałam przez kilka lat spirale. 4 dziecko to wpadka na naszym trudnym życiowym zakręcie.

Gość gość
Autorko nie czytaj tych idiotek co o zyciu nic nie wiedzą . Może udaj sie do Mopsu , do burmistrza czy wójta itp w sprawie mieszkania , przedstaw im trudna sytuacje ( nie czytałam wszystkich twoich wypowiedzi ) Ja swoje w zyciu przeszłam wiele i doskonale cie rozumiem . Jest trudno ale to kwestia czasu . Musisz szukac pomocy szczególnie dla dzieci . Pamietaj jednak by dzieci zawsze były zadbane i w mieszkaniu czysto . Dasz rade czego zyczę Wam z całego serca .

Gość gość
autorko czytam twoją wypowiedź z 11.04 i brak mi słów. dwoje dzieci z wpadek jako nastolatka, a trzecie planowane, "bo chcieliście troje" na tej klitce czterdziestometrowej :o no masakra :o w dodatki kolejne dziecko z wpadki. Ty nie myślisz i jeszcze wraz z podobnymi tobie chcesz nam wmówić, że myślisz, a pani z 11.13 to chyba taka sama niedojda jak ty, bo wmawianie normalnym ludziom, że nic o życiu nie wiedzą, bo nie mnożą się jak króliki na zapyziałej kawalerce to już jest dno i wodorosty. Autorko sama zaliczyłam wpadkę, bo też mam problemy hormonalne, antykoncepcja nie zadziałała albo może ja coś zawaliłam, bo brałam inne leki do tego ale to była JEDNA wpadka, a ja miałam swój dom, pracę, męża i 30 na karku. Później zrobiłam wszystko aby dmuchać na zimne i dziś mam 42 lata i jakoś od tylu lat nie wpadłam. Tak.... nie wpadłam 3 razy, mam godne warunki mieszkaniowe, pracę, spłaciłam kredyt czyli nic o życiu nie wiem :D no posłuchajcie się!

Gość gość
tak mops, burmistrz, papież, oni beda za ciebie się zabezpieczac albo twojego fagasa za fiuta trzymac żeby znowu cie nie zapładnił :d

Gość gość
Gdyby wszyscy tak lekkomyślnie podchodzili do zycia to juz by nie było skąd dawać mieszkań ani pieniędzy dla patologii. Wszystko to pasożytnictwo zerujące na normalnych ludziach. Tak sie nauczył plebs i dalej szerzy patologie

Gość gość
Przepraszam jedna tu napisał. Inteligentna ze gumki i tabletki to nie antykoncepcja to co niby? Znalazły się bolączki co mają wkładkę haha zapewni

Gość gość
a pani z 11.13 to chyba taka sama niedojda jak ty, bo wmawianie normalnym ludziom, że nic o życiu nie wiedzą, bo nie mnożą się jak króliki na zapyziałej kawalerce to już jest dno i wodorosty. x znasz jej życie , plany , cele ? czego oceniasz ? star baba a rozumu brak heh 42 lata :)

Gość gość
przecież Pani z 12;53 ma rację:-o

Gość gość
gość dziś Gdyby wszyscy tak lekkomyślnie podchodzili do zycia to juz by nie było skąd dawać mieszkań ani pieniędzy dla patologii. Wszystko to pasożytnictwo zerujące na normalnych ludziach. Tak sie nauczył plebs i dalej szerzy patologie x M

Gość gość
jakie plany? 4 dzieci, nigdy nie pracowała, mieszkają na 40 metrach, ud***eni u komorników. nawet mieszkanie musza przepisać na rodziców żeby im komornik nie zabrał. Serio dla ciebie to norma?????

Gość gość
Dzisiaj u niej komornik jutro może byc u ciebie :) nie oceniaj ludzi tylko wesprzyj dobrym słowem - zbyt trudne ?

Gość gość
Miec 40m2 dziecko 8 i 9 letnie w mikro pokoikach i ZAPLANOWAC 3. No super!

Gość gość
A ty wiesz skad komornik sie bierze, kretynko? No rece opadają.

Gość gość
gość dziś Miec 40m2 dziecko 8 i 9 letnie w mikro pokoikach i ZAPLANOWAC 3. No super! Zgłoś gość dziś A ty wiesz skad komornik sie bierze, kretynko? No rece opadają. xxx macie napiecie przedmiesiaczkowe czy menoapuza kroczy tuz tuż ?

Gość gość
gość dziś znasz jej życie , plany , cele ? czego oceniasz ? star baba a rozumu brak heh 42 lata xxx Nie znam jej życia ale widzę jak debilnie pisze. Ona jak widac zna życie ludzi zaradnych i o garniętych pisząc że nic o życiu nie wiedzą, bo się nie mnożą jak króliki bez pracy, mieszkania, kasy i perspektyw jak wspaniała odpowiedzialna autorka :o

Gość gość
gość dziś gość dziś znasz jej życie , plany , cele ? czego oceniasz ? star baba a rozumu brak heh 42 lata xxx Nie znam jej życia ale widzę jak debilnie pisze. Ona jak widac zna życie ludzi zaradnych i o garniętych pisząc że nic o życiu nie wiedzą, bo się nie mnożą jak króliki bez pracy, mieszkania, kasy i perspektyw jak wspaniała odpowiedzialna autorka pechowiec.gif x no ale z czym masz problem ? skoro ty masz życie usłane różami to dlaczego interesuja cie takie tematy ? chcesz sobie ulżyć wyzywajac od debili , kretynów itd ?

Gość gość
11.40 ma rację

Gość gość
" macie napiecie przedmiesiaczkowe czy menoapuza kroczy tuz tuż ? " Nie, nie jestem tą 40latką od domu (chociaż się z nią zgadzam). Po prostu roz******la mnie jak ktoś uważa, że komornik się bierze na pstryknięcie. Tak, jak ktoś Ci dowód ukradnie to i może. Albo jak są jakieś przekręty ostre. Ale w tym wypadku? Jak ktoś ma rodzinę to powinien być ubezpieczony na różne wypadki i tyle, albo nie mnożyc się radośnie i kase odkładać na czarną godzinę. Bo rozumiem jak tatuś umrze to już w ogóle pozazdrościć (a tak, taką opcję też trzeba przewidzieć).

Gość gość
gość 2015.07.02 4 ciąża z wpadki. Mamy 40m mieszkanie. Nasz pokój ma 11m, i jeden duzy pokój podzieliliśmy na 2 pokoje po 7m dla starszej dwójki oraz małą jadalnią i garderobą 1,5 m. Najstarsze dzieci syn i córka mają swóje pokoiki. Młodsza 1,5 roczna córka jest jeszcze w łóżeczku w naszym pokoju, ale lada dzień pojawi się kolejna córka. Nie mam pojęcia jak to rozwiązać. Gdzie dać kolejne łóżeczko, by pomieścić całą 4. Starsze dzieci się uczą i mają biurka w swoich pokoikach. Załamuje mnie ta sytuacja. Nie mam mozliwości kupna większego mieszkania, bo nie mamy takich środków. Nie dostanę też mieszkania komunalnego. x tak brzmi pierwszy wpis autorki x odpisujac pojawia sie niebieski prostokacik z napisem " odpowedz na ten temat " x zapewne nie zrozumiałas/es pytania autorki bo dotychczas tylko szczekasz :)

Gość gość
gdyby wszyscy tak podchodzili do rodzicielstwa żeby tylko natrzaskać dzieciaków, nie pracować, a potem mops, gmina, mieszkanie komunalne, socjale i zasiłki toby tej pomocy nie było, bo kto by na to pracował?