Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która partia jest najbardziej przeciw uchodźcom, bo chcę na nich głosować?

Polecane posty

Gość gość
Jak ja moge z zagranicy zagłosować?

Gość gość
Moim zdaniem tylko Korwin. W ostateczności Kukiz.

Gość gość
ci co wystawili kibola w wyborach prezydenckich. ale nie pamietam jak się nazywają

Gość gość
Pozostaje tylko PiS, bo jak platforma utrzyma władze to wpuści nawet milion imigrantów jeśli Merkelowa tak im rozkaże.

Gość gość
Petycja antyimigracyjna, którą K O R W I N zamieścił na swojej stronie internetowej, już podpisałam. A 25 października będę głosowała na K O R W I N A. Wam polecam to samo.

Gość gość
Idę. Musimy wszyscy iść, to może kopara zmięknie.

Gość gość
ja bym powiedzial że ci co glosują na k***ina to proszę bardzo - uczciwi ludzie. ale w tej chwili to nie wystarczy. trzeba odebrać wladzę PO a to może zrobić tylko pis. stawka w tej chwili jest zbyt duża. jeżeli nie chcemy żeby zalaly nas muzulmanskie hordy musimy się przeciwstawić niemcom w tej sprawie. PO się na pewno nie przeciwstawi więc jak zaglosujecie na k***ina i pozwolicie rządzić PO+sld+psl+nowoczesna (bo oni wszyscy na bank się sprzymierzą) to zaleje nas islamska nawalnica.

Gość gość
Tylko K O R W I N od początku był przeciw imigrantom. No i K U K I Z. Reszta dopiero później, pod publiczkę przedwyborczą.

Gość gość
Kukiz, reszcie nie wierzę.

Gość gość
Do 15.42. Korwin czy Kukiz, obaj są warci dużo więcej niż reszta, więc cieszę się. A na protest wybierasz się? Pozdro.

Gość gość
Do 15.41 Ten artykuł jakiś lewy. Miriam jest pół-Polką, chrześcijanką i córką pastora chrześcijańskiego (protestanckiego). Pomaga tylko chrześcijanom, a przed islamistami ostrzega i mówi by rząd nie wpuszczał ani jednego, bo to zagrożenie dla kobiet i dla bezpieczeństwa. Więc babeczka do rzeczy.

Gość gość
Ta Miriam jest pół Polką i chrześcijanką i ostrzega przed islamem i mówi by rząd nie przyjmował ani jednego muzłumanina, bo to duże zagrożenie dla bezpieczeństwa Polski, zwłaszcza kobiet i chrzescijan. W kółko o tym gada, nawet dziennikarze ją oskarżają o rasizm przez to. Ja jej wierzę.

Gość gość
Zrozumcie, że chrześcijanie z Syrii to nie to samo, co polscy katolicy. Z mniejszości za kilka lat zrobi się większość, która będzie miała przedstawicieli w parlamencie i domagała się własnych praw. Nie macie zielonego pojęcia jacy to ludzie, poznałam 2 ludzi z Syrii, nie muzułmanów. Jeden proponował seks pięćdziesięcioletniej kobiecie, tłumacząc, że idzie na wojnę, drugi samym spojrzeniem dawał do zrozumienia, że jakby mógł to zabiłby Europejkę.

Gość gość
No tak, ale właściwie tylko Kor win i Wipler są przeciw imigrantom od samego początku. No może Kukiz jeszcze, choć nie tak ostro jak Kor win i Wipler. A reszta to dopiero ostatnio, jak zobaczyli sondaże to pod publiczke przed wyborami, a później się zgodzą na kwoty imigrantów z ue (wiceprzewodniczący pis już to przeznał, jest artykuł w necie i tu na kafe),

Gość gość
Jutro protesty antyimigracyjne w wielu miastach Polski o godzinie 16.00. Info na: ndie.pl A 25 października głosujcie na Korwina, w ostateczności Kukiz.

Gość gość
NIE GLOSUJCIE NA KUKIZA, on nazbierał lewicowych pajaców które w doope wejdą każdemu co ich pochwali za "europejskość" :-D nie sugerujcie sie że jest na jego listach "slimak Winnicki" bo to też politruk który MUSI iść do koryta bo ma kijowe wyksztalcenie (politologia) :-O TYLKO KORWIN lub STONOGA, wiem co pisze bo siedze codziennie na fanepage-ach wszystkich antysystemowców

Gość gość
TYLKO kor/win jest przeciw

Gość gość
Jutro protesty antyimigracyjne w wielu miastach Polski o godzinie 16.00. Info na: www.ndie.pl A 25 października głosujcie na Kor wina!

Gość gość
STONOGA!!!

Gość gość
Tylko Korwin nas obroni przed islamizacją!

Gość gość
Korwin i Wipler od początku są przeciw przymusowej islamizacji Polski, byli na protestach, zbierali podpisy pod petycją, rozklejali plakaty. Pis już się wycofał z weta przeciw imigrantom, więc są skreśleni dla mnie. Poza tym gospodarczo pis jest żałosny, a Korwin i jego zaplecze wiedzą jak uzdrowić gospodarkę: obniżyć podatki (dochodowy zlikwidować w ogóle), zlikwidować biurokrację i głupie przepisy eurokołchozu.

Gość dykstk
Moim zdaniem tylko i wyłącznie Korwin Mikke.