Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Która partia jest najbardziej przeciw uchodźcom, bo chcę na nich głosować?

Polecane posty

Gość gbebhr
Tylko Korwinowi, Wiplerowi, Braunowi i narodowcom można ufać ! Reszta to ściemniacze zawodowi i sprowadzą imigrantów

Gość gość
Ja wierzę tylko Korwinowi..

Gość gość
Najbardziej przeciw imigrantom islamskim jest Korwin.

Gość gość
Tylko Korwin był od początku przeciw islamizacji, był na protestach, zbierał podpisy pod petycją, rozklejał plakaty, edukował. Korwin ma zaplecze wyedukowanych ekonomistów, prawników, strategów międzynarodowych, więc on jest właściwą osobą jak najbardziej. Jak ktoś nie wie o nim nic, to niech się nie wypowaida. Czas też jest właściwy, bo idą wybory, a podczas następnych za 4 lata będzie już tyle muslimów u nas, że Korwin z nimi nie wygra, chyba że wojną domową, a tego nikt by nie chciał. Wspomnisz moje słowa. A zatem głosujcie na Korwina :)

Gość anulka1973
Korwin tylko i wyłącznie!

Gość gość
Korwin, Braun, Kowalski.

Gość gość
Tylko i wyłącznie Korwin może zapobiec islamizacji Polski. Reszta wchodzi w tyłek unii, nawet pis. A Korwin to taki polski Orban :)

Gość gość
Zgadzam się, że Korwin :)

Gość gość
Dwa dni po wypowiedzi Kaczyńskiego, która jak się okazało była pod publiczkę z powodu wyborów, wiceprezes pis oświadczył, że pis nie zawetowałby narzucania Polsce imigrantów przez unię, czyli wniosek że pis zgodziłby się na imigrantów, a więc islamizację Polski. :o Skoro w tak podstawowej rzeczy zdradzili Polskę, równie dobrze mogą się nagiąć dla dobra systemu i zrobić koalicję z po. To oczywiste.

Gość gość
Obecne w sejmie aktualnie partie boją się Korwina, bo jako jedyny mówi prawdę w sprawie gospodarki, imigtantów itp., więc wszyscy go ośmieszają, w tym tv. Zamiast rozmawiać merytorycznie z człowiekiem o tak ogromnej wiedzy, czepiają się w nieskończoność jego niefortunnych sformułowań, które wynikały z ironii lub żartu. Niestety, trzeba być w miarę inteligentnym, żeby to zrozumieć. Żal pl :o

Gość gość
Czy wiecie, że przez takie partie jak po, nowoczesna, twój ruch, psl, sld i pis wpuszczani są do Polski islamscy bojownicy ukryci między imigrantami? To było zapowiadane przez państwo islamskie. Ktoś pisał na innym forum, że najwyżej przejdzie na islam. Przejście na islam nic nie da. Muzłumanki też są gwałcone często, np. gdy mężczyzna z jej rodziny ma dług lub z kimś zadarł, to wg koranu karą dla niego może być zgwałcenie żony, córki, siostry, matki (oczywiście dług musi nadal oddać). A po gwałcie kobietę się zabija, bo wg koranu gwałt to seks pozamałżeński, a za to trzeba ją zabić. Mąż czy ojciec musi zabić żonę czy córkę, gdy koran tak nakazuje, bo jak nie, to jest shańbiona jego rodzina i można go zabić. Chce mi się płakać, że ta dzicz będzie u nas, bo jeśli wygra po, nowoczesna, pis, sld, psl to oni ich tu wpuszczą (wiceprezes pisu już zapowiedział, że pis by nie wetował narzucania imigrantów przez unię, a inni od początku są za przyjmowaniem) :( Nie wiem jak Wy, ale ja głosuję na Korwina. Mam dość kłamstw polityków i robienia z ludzi idiotów :o

Gość gość
Korwin, posłuchajcie jego wypowiedzi na temat islamizacji. Nie da im tu wejść, a jesli nie bedzie wyboru to skutecznie uprzykrzy im zycie tak, że sami sobie pójdą

Gość gość
Ja zagłosuję na Korwina. Mam dość oszustw polityków i tego, że chodzi im tylko o kasę. Inni będą przeciw, a zaraz po wyborach wpuszczą imigrantów.. :o A Korwin jest ideowcem, nie gada pod publiczkę kłamstw, których i tak nie dotrzyma jak inni. On mówi prawdę i bierze odpowiedzialność za swoje słowa. Czyli nie dopuści do islamizacji Warszawy, Krakowa, Poznania, Wrocławia, Łodzi, Katowic, Trójmiasta itd. :)

Gość gość
To Prawda Korwin od lat mowi to samo ale nikt mu nie wierzył . Teraz macie ... Wyszło na jego :(

Gość gość
Ek***in mówi rózne rzeczy, ale nic z tego nie wynika. On niczego nie osiagnal tylko gada bez konca. Puste slowa, zadnego konkretnego efektu. Glos na niego to stracony glos.

Gość gość
Zauważyliście, że telewizja robi wszystko, by do niego zniechęcić, więc dopiero jak obejrzałam niezmanipulowane wywiady z Korwinem na youtube, to się okazało jak jest. A w tv mu celowo zadają durne i oskarżycielskie pytania oraz przerywają, gdy chce odpowiedziać. Taką mamy demokrację, że rządzi nami telewizja :o Czytałam, że w kontenerach z pomocą dla imigrantów jest broń, to znaczy, iż gdy ich wpuścimy, zrobią nam tu wojnę. Trzeba demonstrować sprzeciw oraz zadłosować odpowiednio, np. na Janusza Korwin Mikke czy Mariana Kowalskiego. Odpowiedzialność spoczywa na nas, więc musimy działać! :)

Gość gość
Przemysław Wipler Janusz Korwin Mikke Marian Kowalski Grzegorz Braun

Gość gość
Ruch Narodowy albo Korwin, ale Korwin ma większe szanse, więc ja na niego głosuję.

Gość gość
Jestem dorosły więc głosuję na PiS.

Gość gość
Nie dorosły tylko niedoinformowany. W radiowej trójce, 2 dni po antyimigracyjnym przemówieniu Kaczyńskiego, wiceprezes pis przyznał, że pis nie zawetuje narzucenia nam imigrantów przez unię, bo musimy być solidarni. Czyli Kaczyński ściemniał pod publiczkę, pewnie ze względu na wybory. I co? Nadal będziesz drwił z lepiej zorientowanych?

Gość gość
Właśnie mądralo. Pis nas nie obroni. Tylko Korwin / Ruch Narodowy.

Gość gość
Postanowiłam głosować na Korwina, bo Korwin ma obecnie bardzo duże poparcie po tym wszystkim. Zachęcam Was do tego samego. Jeśli go nie trawicie, to jeszcze zostaje Ruch Narodowy, choć chyba Korwin ma większe szanse. Poza tym dziś w Warszawie jest PROTEST PRZECIW IMIGRANTOM. Namawiam do udziału. Walczmu o swoje bezpieczeństwo.

Gość gość
O ile wiem, Ruch Narodowy i Korwin. Ale Korwin jest bardziej popularny, więc bezpievzniej na niego chyba...

Gość gość
Korwin miał rozwalić od środka parlament europejski, a kiedy został wybrany na europosla i dostał kupę kasy, śpi wygodnie w fotelu podczas obrad i nic nie robi, nie będzie przecież niszczył koryta, z którego się pasie. Podobnie by bylo, gdyby wygrał wybory do polskiego parlamentu. Korwin sam nie wierzy w to, co mówi. Wygłasza te swoje głupoty na prawo i lewo, bo budzi to zainteresowanie mediów i publiki, i dzięki temu może nic nie robić i dostatnio żyć. To taki sam cwaniak i oszust jak reszta polityków.

Gość gość
Korwin odzidziczył po matce wiele milionów, więc polityka to jego pasja, co zresztą widać. W PE robi więcej niż ktokolwiek z Polski. Oglądałam obrady to wiem. Więc nie kłam młodzieżówko po.