Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

zapraszam na tabliczkę czekolady spod lady 4

Polecane posty

Gość gość
"Pavlo1985 dziś a uwierz mi, że zanim zresetują system to najpierw upuszczą troche złej krw x Najpierw wezmą się za takich cieciów jak ty co to najmądrzejsiu są, bo przeciez tacy to najrealniejsze zagrożenie :D" xxx Pomyslałeś zanim to napisałes czy lubisz sobie strzelać w pięte?:) to po pierwsze. Po drugie czy ty rozumiesz o czym ja pisze? "puszczanie złej krwi" to khatarsis (przy okazji pozdrawiam jak czyta) dla populacji. zaplanowany proces, w którym zginą wypromowanie róznymi sposobami fałszywi winowajcy ludzkich cierpień...Tzn prawdziwi winowajcy ale działajcy nieswiadomie jak ty będący narzędziami. weź kooorfa sie otpiertol człowieku ode mnie. w c***ju mam ciebie i twój majatek kooorfa. masz przeprosić zuze i tylko to mnie interesuje a nie jakieś dygresje, że jej nie musisz przepraszać bo jestes bogatszy od jakiegoś biedaka. kooorfa:O tak jestes cudowny bogaty, przystojny i w ogóle, czeka cie świetlana przyszłośc, bankiety, rakiety i piekne kobiety może nawet zostaniesz merem albo innym sołtysem. góooofno mnie to obchodzi kooorfa. a w zasadzie mam nadzieje, że ci sie powiedzie.

Gość gość
kooorfa co za piertolony pedał. wg niego o czymkolwiek sie nie rozmawia to sie rozmawia o jego niezmierzonych bogactwach. lecz sie kooorfa pojepie genetyczny

weź kooorfa sie otpiertol człowieku ode mnie. x To ty się do mnie dojebałes, a ja tylko dalej Ciebie podpuszczam do opluwania monitora i mam ubaw z Ciebie inteligencie :)

wg niego o czymkolwiek sie nie rozmawia to sie rozmawia o jego niezmierzonych bogactwach. x To już Twój pijacki majak , nie pierwszy z resztą :D

Gość gość
C****J CI W DOOPE CWELU JEPANY a potem w pysk kooorfo. dbaj o ząbki

Gość gość
masz ostatnia szanse przeprosić zuze. koniec rozmowy

A jak nei to co mi zrobisz? Monitor oplujesz czytając to co do Ciebie piszę? Czy też może pieszo się pod Kolonię wybierzesz i zaczniesz szukać Pawła którego nazwiska ani wyglądu nei znasz?? :D Ośmieszasz sie cebulaczku :)

Gość gość
nie wiem co można zrobić komus kto nie istnieje ale cos wymysle;)

Gość uuuuuuuuu
debile:o

Gość gość
ja wiem jak wyglada Pavlo, ale fotke to moge jedynie sprzedac za wieksza sumke;)

ja wiem jak wyglada Pavlo, ale fotke to moge jedynie sprzedac za wieksza sumk X Na tym forum są 4 osoby , które wiedzą jak wyglądam i wszystkie piszą pod stałymi nickami więc wątpię gościu :)

Gość gość
pavlo:) biorąc pod uwagę jakim kretynem jesteś trudno znaleźc cie nie będzie:D

Gość ważne______________
Jajecznica, omlet czy gotowane na twardo. Jajka to jedne z najczęściej spożywanych produktów przez Polaków. Według badań CBOS na temat "Zachowań żywieniowych Polaków" z 2015 roku, aż 69 proc. Polaków spożywa je kilka razy w tygodniu, a 13 procent. codziennie włącza jajka do swojego menu. Okazuje się, że nie wszystkie jajka są zdrowe. Badacze z Politechniki Krakowskiej udowodnili, że jaja z wolnego wybiegu zawierają więcej szkodliwych dla zdrowia substancji niż te, które pochodzą z dużych ferm hodowlanych. W przebadanych jajkach znaleziono rakotwórcze dioksyny, które w najgorszym wypadku mogą przyczynić się do zachorowań na raka. Dotyczy to jednak kur pochodzących z południa Polski. W tych rejonach kraju odnotowano duże zanieczyszczenie powietrza. Jak tłumaczy prof. Adam Grochowalski z Politechniki Krakowskiej, substancje wydostają się z kominów, opadają na glebę i mogą zostać zjedzone przez kury wraz z paszą. Jaja pochodzące z dużych firm hodowlanych, czyli te, które mamy na półkach sklepowych, zawierają zdecydowanie mniej toksyn. Kury karmione są sztuczną paszą, która jest kontrolowana przez weterynarzy.

Gość gość
te 4 sosby maja foty rozbierane, ale takie zwykle to dobrze wiesz, ze wiecej:classic_cool:

Gość gość
:D raczej wątpie czy jajami z małych ferm na południu handluje sie gdziekolwiek poza tym rejonem a skoro rakotwórcze zanieczyszczenia są tam w glebie wodzie i powietrzu to ich niejedzenie nic nie zmieni. dlatego ani jedzenie na południu jaj z duzych ferm hodowlanych nie pomoże ani jedzenie z małych ferm na północy nie zaszkodzi.

Gość gość
aczkolwiek uwielbiam takie "badania" a w szczególności upublicznione wnioski z nich płynące:D

Gość gość
w dodatku weterynarze nie są kompetentni co do wpływu zawartosci paszy, która karmi sie kury na zdrowie człowieka a co najwyzej na zdrowie kur niosek bo już nawet nie na to co sie znajdzie w jajku, które zniosą. to jaies kooorfa bzdury

Gość gość
nadto wiadomo, że "badacze" z wyzszych uczelni to kooorfy i sprzedajne cwele podobne do pavla:) tzn ci na najwyższych stanowiskach. reszta weźmie w łape kase na badania ze z góry ustalonymi wynikami bo wytłumaczy sobie, że kase przeznaczy sie na to co ich interesuje. tak sie niszczy idee nauki i samych naukowców z przwdziwego zdarzenia.nie wierze w nic co "udowodnili". dosłownie w nic. w elektrycznośc, grawitacje, wielki wybuch ewolucje, układ heliocentryczny a nawet w sam kosmos.

Gość gość
zaba ma nagie foty polowy kafeterii na wymiane za swoje:D

Gość gość
if już niedługo będziesz sie mogła posmiac z oryginału:D ale takie jest zycie...cos za coś:D

Gość gość
pavlo zakupiłes se juz jarmułke i kolekcjonerskie wydanie talmudu? bez tego ani rusz wpisz se głogla politycy w jarmułkach potem biznesmeni w jarmułkach na koniec se możesz wpisać papież w jarmułce i wreszcie zastanów sie czy by nie otworzyć jakiejs koszernej szwalni jarmułek:D jak cie hasydzi nie polubią to długo biznesmenic nie bedziesz:D

Gość gość
na twoim miejscu już teraz zmieniłbym wyznanie i zapisał sie na kurs kabały dla gojów.

Gość gość
szczególnie, ze mieszkasz tam gdzie mieszkasz czyli w ich ojczyźnie:) mówie ci o tym dla twojego dobra bo jak nie będziesz grał z nimi to cie zdejmą z boiska prędzej czy póxniej;) musisz koniecznie zrozumieć kilka podstawowych kwestii a akurat te "biznesowe" sa najmniej istotne jak chcesz wypłynąc na szerokie wody. musisz mieć układy znajomości i być pozytecznym dla sprawy:) ale wierze, że to nie powstrzyma cie przed wspiecciem sie na sam szczyt:)

Gość gość
w końcu jestes ambitny a ambicja ta wypływa z przekonania o twojej wyższości nad resztą ludzi na twoje szczęście taka filozofia funkcjonuje juz jako fundament scalający ludzi biznesu więc wystarczy sie podłączyć;) nawet madonna sie już podłączyła i została kabalistką chociaż ona akurat pracuje dla nich od urodzenia jak mniemam:) ty tyle szczęścia nie masz więc będziesz musiał okazać pokore i zrobić kilka brzydkich rzeczy ze swoimi nowymi przyjaciółmi, najpewniej jakichś makabrycznych. to scementuje waszą przyjaźń i da im pewność że sie nie wykruszysz. postaraja sie również o to abyś w tym posmakował:) to wielowiekowa tradycja

Gość gość
to ważne. jeżeli sam nie pójdziesz w tym kierunku to nie wiadomo czy cie zaproszą. różńie może byc. a nóz nadepniesz któremuś na odcisk i pozbawisz go zysków? a tego nie lubią. pozbądź sie również obywatelstwa polskiego chybaze zamierzasz działać na terenie polski. zaczyna sie robić międzynarodowy kwas i z dwojga złego chwilowo lepiej byc niemcem niż polakiem. załatw sobie jakies lewe papiery najlepiej jak juz mówiłem potwierdzające twoje korzenie "żydowskie" albo hajtnij sie z jakąś "żydówka"np z iftar:) powodzonka...kondonie