Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KateA92

Starania o dziecko 2016 2017

Polecane posty

Gość S992
Aifoz wiesz że jak są kłótnie to sa też "godzenia"? ;) i życzę wam takiego w łóżku:D lepiej odpuścić i sie nie kłócić.. Szkoda na to czasu :)

Gość gość
Paula 24-miałam identycznie w ubiegłym miesiacu. Zaczelismy sie starac @spozniala sie 10 dni byłam pewna ze sie udalo. Od pierwszego dnia spodziewanej miesiaczki codziennie robiłam testy- niestety negatywne. Miesiaczka pojawiła sie w 41 dniu cyklu :-| wydaje mi sie ze to przez psychiczne nastawienie... teraz jestem w drugim cyklu staran. Mam nadzije ze sie uda spodziewana owuacja za 2/3 dni.

S992 - bardzo ladne objawy :) cos jest na rzeczy:) U mnie niestety nic specjalnego, czuje sie zwyczajnie :(

Odnosnie klotni - ja tez sie w tym cyklu poklocilam z mezem dzien przed owulacja, wiec ostatnie starania byly 2 dni przed owulacja :( Niby plemniki zyja do 3 dni, ale nie jestem pewna czy to wystarczy.

Gość Aifoz
wiecie co ale przez te jego nogę w gipsie ( juz 2 miech leci) to albo ja się stałam suka albo nie wiem on zdziczał bo awantura jest częściej niż spokój :( zmęczona jestem :( POtrzeba mi jakiejś pozytywnej iskierki a nie ma. Dzis ma usg tarczycy i pytanie czy nie tzreba będzie tarczycy usunać :( Kushina witaj w niedoli :)

Gość KateA92
Cześć dziewczyny :) dawno mnie nie było... ale nie martwcie się - nie zapomniałam o Was ;) w końcu to ja jestem założycielka tego wątku :P Paula, ja tam trzymam cały czas za Ciebie kciuki ! Póki nie ma @ to jest nadzieja ;) a kochałas się z facetem jeszcze po ewentualnym terminie owulacji tak dla pewnosci ? Może owulka się przesunęła ? Albo po prostu zagnieżdżenie było późno, może trochę mu zeszło zanim dobrze się wgryzlo w macicy i dlatego poziom hormonu jest jeszcze zbyt niski do wykrycia na teście ? ;) znam dziewczynę, której pozytywny test wyszedł dopiero 42dc 18 dni po owu ;) Ja owulke przewiduje u siebie w przyszłym tygodniu ok piątku, także do testowania jeszcze daleko :P Pozdrawiam Wszystkie ! ;)

KateA92 - fajnie ze jestes ;) Tylko nie pokloc sie przypadkiem z mezem przed sama owulacja jak co po niektore z nas :P U mnie byl strasznie ciezki tydzien w pracy, kolejny zapowiada sie podobnie :( Juz bym chciala byc w ciazy, troche bym sie zdystansowala do problemow w pracy.

Gość Becik29
Hej u mnie tez bez objawów... No ale jeszcze tydz do @ wiec nic straconego. Jak nie ten cykl to nastepny. W koncu nam wszystkim się uda. Paula jak u Ciebie??? Kate Fajnie ze wróciłaś:) Aifoz Może warto się pogodzić??? Trzymam kciuki.

Widze Becik29, ze jestes rannym ptaszkiem ;) Ja dzisiaj wstalam o 7:30, ale tylko po to, zeby zmierzyc temperature. Tak to bym spala do 10:P

Gość Paula 24
@ dalej nie ma, a tak podanym to wszystko ok :) przyszłaby już bo chce zacząć staranka :P

Gość BasiekKk
Hej dziewczyny. Dolaczam i ja-staramy sie z mezem o drugie dziecko juz od dluzszego czasu. Cykle mam 27dniowe, w 25dc zrobilam test i wyszla jasna druga kreska, w dniu terminu @ dwa testy wyszly pozytywne. Niestety tego samego dnia zaczelam plamic na brazowo (bez krwi i bez bolu brzucha) pojechalam do gina, ale nic nie widac. Kazala brac luteine, w nast tyg zrobic bete a za dwa tyg wizyta. Nie wiem jak to sie skonczy, ale mam nadzieje ze dobrze. Termin wypadalby mi w drugiej polowie grudnia

Gość Becik29
Kushina bo mialam na rano do pracy :( tak to bym spała do 6-7 bo tak wstają mi chłopaki. Basiek Ja takie plamienia miałam przy dwóch ciążach no i wszystko skończyło sie dobrze. U Ciebie też tak będzie. Gratuluje 2 kreseczek :)

Gość BasiekKk
Becik29 a dlugo u Ciebie trwaly takie plamienia?

Gość Becik29
Basia nie pamiętam ale jakoś 2-3 dni. Brałam duphaston i leżałam.

Gość S992
BasiekKk trzymamy kciuki zeby wszystko bylo dobrze :) A ja taka wredna jestem

Gość S992
Mojego meza nie bedzie dwa tygodnie a ja zamiastsm smutac to sie ciesze ;) no juz tak mnie drazni ze masakra ;) dzis 20 dc, tydzien do testowania ;)

S992 - oj cos czuje, ze test bedzie pozytywny ;) Wszystko na to wskazuje!

Gość Paula 24
BasiekKk gratuluję dwóch kreseczek i życzę wszystkiego dobrego! Kate po owulacji też się kochalismy, S992 trzymam kciuki za teścik pozytywny! Objawy masz obiecujące :)

Gość Becik29
Paula a jak u Ciebie ?? Dalej brak @ testowałas jeszcze??

Gość Paula 24
Dalej brak, ale od kilku dni mierze temp było ponad 37 a od wczoraj mam 36,6 także @ powinna się pojawić niebawem :) cały cykl też badam szyjke do dziś była dosyć nisko i zamknięta dziś się podniosła trosze i wydaje mi się lekko otwarta także wkoncu zakończy się ten cykl mam Nadzieję bo ciąża to raczej nie jest, żadnych boli piersi żadnych żylek nic a nic co jakiś czas ból jak na @

Gość S992
Szkoda ze męża nie bedzie przy testowaniu :( to dopiero pierwszy cykl wiec wiecie jak jest, objawy moga byc w glowie :) ale trzymam kciuki za wszystkie starajace i szczerze zazdroszczę ci BasiekKK :-) Co za paskudna pogoda:(

Gość S992
Paula24 objawow moze nie byc wogole :) szczególnie w pierwszych tygodniach wiec jeszcze nadzieja ;) a jak przyjdzie @ to znowu starania :D myslalas nad testami owulacyjnymi w tym cylku, skoro @ ci sie przesunal?

Gość Paula 24
Raczej myślałam o mierzeniu temp i Dalszym badaniu szyjki :) A co do objawów ciążowych to w pierwszej ciąży miałam ich sporo ból piersi ale to taki Masakryczny ruszać się nie mogłam ból jak na @ i zapachowstret szczególnie do rosołu jak teść gotowal to musiałam wychodzić z domu bo smierdzialo mi jak za przeproszeniem gów.ami a teraz nic...

Gość S992
Musze poczytac tn badani szyjki bo nie jestem z tym w temacie a chętnie sie doszkole:-)

Gość Paula 24
Ja badam od tego cyklu i newet mi to wychodzi bez problemu wybadalam owulacje co ovufrend Potwierdziło :) także w tym cyklu już będę Wiedziała co i kiedy :)

Gość BasiekKk
Oj dziewczyny, jak ja bym chciala zeby to wszystko sie juz wyjasnilo... Trzymam kciuki za wszystkie starajace sie i za Wasze dwie kreseczki :) U mnie w pierwszej ciazy pierwszym objawem byl bol brzucha jak na @ a dopiero ok 6 tyg zaczely bardzo bolec piersi i zaczely sie mdlosci. Teraz obecnie tez bol brzucha jak na @(tzn od paru dni juz go nie ma),dodatkowo klucie jajnikow i w 19 czy w 20 dniu cyklu obudzil mnie bol jednego jajnika. I dodatkowo jeszcze mega wkurzenie i humorki. To na tyle :)

Gość Paula 24
BasiekKk a plamienia ustały?

Gość BasiekKk
Paula 24 plamienia sa, ale ogolnie sa bardzo jasne i malutko ich jest. Za kilka dni pojade zrobic ta bete i zobaczymy czy to ciaza czy jednak nie

Gość S992
Dziewczyny a jak u was kwestia alkoholu i kawy? Tera kiedy podejrzewacie ze mozecie byc w ciazy? :)

Gość Paula 24
Alkoholu to ja nie pije wygole no od święta.... A kawę jedna rano, jak byłabym w ciąży to pewnie nie pilabym albo piła z mlekiem bo podobno mleko neutralizuje,. Gdzie ta moja @ ja się pytam.... :/