ania609 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 Mabo brzuch mnie troche boli a tak pozatym jest ok ;) już sie nie moge doczekac jutra :) a co tam u Ciebie? jak się czujesz? Mabo a ty masz ten utrogestan? ja w googlach znalazłam ze jest taki i taki a na recepcie psze tylko utrogestan i nic wiecej;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 Smutasek co u ciebie ?jak sie czujecie ;)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tasia1989 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 Dziękuje za odpowiedz Aniu :) uspokoiłaś mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2016 Kinia ja mialam intralipid podany przed transferem tuz....w sumie nie planowany bo mialam nie brac,ale dr zaproponowal wiec wzielam.Transfer sie poki co udal,wiec nie zaluje ;-) klej tez wzielam. kasia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2016 Moja sniezynka nie dała rady :( Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 tosia nie ma za co ;)...ja też zawsze po antykach czekam z niecierpliwością na okres ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 Madziu przykro mi ;(.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smutasek85 Napisano Kwiecień 24, 2016 Aniu...ciągle mi niedobrze więc co chwile jem wtedy mi lepiej. Masakra jakaś, do tego jak wezme luteinę pod język to odrazu na wymioty mnie zbiera. Mi się wydaje, że ten lek masz kupić dopochwowy tak jak lutinus, luteine czy ten żel co ja stosuje. O której masz jutro wizytę? W końcu się dowiesz kiedy punkcja :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 Madzia... :-( i co teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandy11 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 Madziu przykro mi bardzo... Trzymaj się jakoś... :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 Smutasku przecież ja mam jutro już punkcje pisałam tutaj ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 smutasku to jedz duzo ;) a to jest normalne ze ci jest tak szybko niedobrze?myslałam ze to w puźniejszym etapie są takie nudności ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkaa28 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 Madzia zrobiłaś test albo krwawisz? który masz dpt? może nie wiadomo jeszcze, trzymaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 smutasku własnie nie wiem jaki jest w tej aptece w czechach ten utrogestan bo dziewczyny mi nie odpisują;/..tez wole dopochwowy .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 Już punkcje? Coś przegapilam...coś nie mogę się ostatnio skupić. To dawaj Aniu znać po. Mdłości to coś normalnego już na ostatatniej wizycie mówiłam o tym pani dr :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 biedactwo musisz to przejsc :*...nio juz w podniedziałek tak sie stresuje a zarazem nie mogę sie doczekać:)...zobaczymy ile bede miała dojżałych pęcherzyków, ile sie zapłodni ...:) a to bedą do mnie dzwonili w poniedziałek jeszcze? czy odrazu mi powiedzą jak to wygląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 Powiedzą Ci ile pobrali. A po kilku godzinach możesz zadzwonić i zapytać ile dojrzałych. To jutro wielki dzień:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2016 Smutasek co dalej...ovulastan przez 21 dni i kolejna stymulacja w połowie maja...:( Czy komukolwiek udało się za 1 podejaciem? :( Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 nio :).. mam nadzieje ze sie uda jak tobie :)..jestem pozytywnie nastawiona ..:)a to w pon.tez dowiem sie ile sie zapłodniło?czy to na drugi dzien? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 Madziu a masz mrozaczki?..to było twoje 1 podejscie tak? jestes w programie 2+1? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2016 Dziewczyny ile dni przed wprowadzacie zero alko dla mężów, choćby nie wiem jaka okazja? Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2016 Ania to było moje 1 podejście ale miałam dwa transfery świeży 2 zarodkow a teraz miałam crio 1 sniezynki niestety bez powodzenia :( Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2016 Ania to było moje 1 podejście ale miałam dwa transfery świeży 2 zarodkow a teraz miałam crio 1 sniezynki niestety bez powodzenia :( Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolcia885 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 Utrogestan ktory kupilam w Czechach jest dopochwowy Ania powodzenia jutro ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 Madziu...nam się udało za 1 razem. Aniu...mi pobierali w sobotę i wtedy odrazu wiedziałam ile pobrali. Koło 12 zadzwonilismy i dowiedzielismy sie ile jest dojrzalych. A w poniedzialek oni zadzwonili ile im sie udalo zaplodnic, jakiej klasy i, że we wtorek transfer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 24, 2016 Smutaskowi sie udalo. Ania wyzej klika postow ktos Ci pisal ze mozesz dzwonic w ten sam dzien czy dojrzale... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aguuula2525 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 Aniu- ja jednak wykupiłam luteinę wiec nie pomogę. Nie jechalam do Czech bo po punkcji sie tak zle czułam ze masakra, a nie mial mi kto tam zajechac, ale on tez jest dopochwowy chyba. Mabo- ja nadal cierpie z powodu zaparć :( masakra nic mi nie pomaga. Piję kefir, jem jabłka. Wzielam wczoraj czopki i tez nic...Ogolnie duzo leżę. Mam nadzieje ze kropki sie zadomawiają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 dzieki dziewczynki :*..odezwe sie puzniej :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aguuula2525 0 Napisano Kwiecień 24, 2016 Ania powodzenia jutro. Na pewno beda ładne komóreczki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach