Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 24

Polecane posty

Gość gaajowy
Brawo!!!! Az mi sie lepiej na serducu zrobilo,kiedy widze ze sa jeszcze ludzie zdroworozsadkowo myslacy.Dziekuje.

Gość Myrevin
{ Schetyna: konstytucja musi zakazywać wystąpienia Polski z UE } <<>> No sorry, a ja myślałem że jakieś resztki rozsądku temu człowiekowi pozostały. :o No jak sondaże przed następnymi wyborami pokażą że on mógłby dojść do władzy to normalnie udam się na wybory by się przyczynić do porażki jego i jego partii. :o

Gość gość
Niemieckie landy zażądały od rządu federalnego dodatkowych 8 miliardów euro na pokrycie kosztów związanych z utrzymaniem przez kolejne trzy lata imigrantów. Berlin jednak odmówił. Po takiej decyzji spór między landami a rządem federalnym zaczął się zaostrzać.

Gość gość
Zamiast się buntować, skoro Merkel nie chce płacić, to niech kraje związkowe zrobią ściepę - po 500 euro na 1 "uchodźcę" (koszty równe 6,25% tego czego żądają) i ciupasem odtransportują ich do przyjaciela Merkel - Recepa Erdogana, który łyknął już 6 mld euro na utrzymanie w Turcji obozów dla "uchodźców" (nota bene myśli, aby tymże uchodźcom w liczbie ca 2 mln nadać obywatelstwo tureckie - a p przyjęciu Turcji do strefy Schengen - ubogacić nimi kulturowo wrogą mu Europę). W alokacjach, tak jak i ich przyjaciele Rosjanie, Niemcy mają potwierdzone historycznie zdolności logistyczne przemieszczania całych grup etnicznych. Cóż to zatem dla nich za wysiłek przewieźć drobny milionik dusz bydlęcymi wagonikami, na dodatek pod strażą bundesgrenzschutz. No i po kwestii islamskiej w Niemczech, bo pozostali Muzułmanie sami uciekną.

Gość gość
gość dziś Jak wszystkim nam wiadomo Unia Europejska jest Związkiem Sowieckim wysuniętym bardziej na Zachód z którego jak do tej pory można jeszcze wystąpić, lecz niektórym marzy się jedno państwo pod szyldem kołchoźniczej flagi i tu wyszedł przed szereg niemiecki agenturalny eurofunkcjonariusz Towarzysz Schetyna z propozycją całkowitego zakazu występowania z Eurokołchozu. x Schetyna: konstytucja musi zakazywać wystąpienia Polski z UE http://prostozmostu.net/news/schetyna-konstyt ucja-musi-zakazywac-wystapienia-polski-z-ue x Już nie ma żadnych złudzeń co do PO, Nowośmiesznej i KODu, niemiecka agentura zaczyna sypać prawdą na temat prawdziwych intencji.

Jak Niemcy w chwili wejścia Polski do UE zablokowali nam na osiem lat możliwość legalnej pracy.. a jakoś się nie dziwiłem.. myślałem że bali się że zalejemy ich rynek pracy.. chociaż GB jakoś przetrzymała zalew polskiej siły roboczej. To w obliczu zalewu dziczą islamską kraju Niemieckiego dzisiaj, jestem zdumiony. Wolą kompletnie obcych kulturowo ludzi od nas? O.O W czym jest dla Niemiec lepszy azylant, który nie musi pracować od Polaka, który by tam jednak pracował? Bo to że dzieci tych azylantów będą pracowite, czy w ogóle będą pracować na Niemców jest wysoce niemożliwe.

Gość gość
ŻYCIE PO AUDYCIE Co może zrobić człowiek stary, Zanim pogrąży się w niebycie? Powinien być głębokiej wiary, I wierzyć… w życie po audycie. Znam takich ludzi, jest ich sporo, Co bezkrytycznie tkwią w zachwycie. Ci byle jaki rząd wybiorą I wierzą w życie po audycie. Tych nie przekona żadna bzdura, Chore idee mają wzięcie, Choć rzeczywistość jest ponura, Zbawicielowi wierzą święcie. Obraz przeszłości ma być czarny! Co było złe - to Tuska wina, Przez niego żywot wiodłem marny, A kraj po prostu legł w ruinach. Dopiero teraz, z łaski Pana Będę mógł poczuć się szczęśliwy I przyszłość czeka mnie świetlana, A kraj ma lepsze perspektywy. Jak głosi Pierwszy Nauczyciel, Zgodnie wtórują duszpasterze, Istnieje życie po audycie, Lecz ja, cholera, w to nie wierzę! Obiecujecie coraz częściej, Że tylko PiS da, o co proszę, Zapewni sukces, pełne szczęście, Wieczny dobrobyt i rozkosze. Tych co wspierają dobrą zmianę Czeka deszcz nagród, zyski spore, Raj pełen dziewic, wśród posłanek Jedna jest nawet profesorem! Mnie wiary w PiSlam, jak widzicie, Wcale do szczęścia nie potrzeba. Nie wierzę w życie po audycie, I nie chcę z wami pójść do nieba. A tych, co teraz są na szczycie Zmiecie historii potok rwący. Wierzycie w życie po audycie?

Gość gość
al czego się spodziewać po ludziach, którzy tylko pełnią obowiązki Polaka, czyli tzw. POP mówią po polsku, noszą polskobrzmiące nazwiska ale działają zawsze na szkodę narodu polskiego

{ Senat przyjął uchwałę w sprawie oddania hołdu ofiarom ukraińskiego ludobójstwa. Przeciw: senatorowie PO oraz Borowski i Napieralski. } <<>> No i to są Polscy posłowie? To jest coś niezrozumiałego. I jeszcze w przyszłych wyborach na nich ktoś pewno zagłosuje. :o

Gość gość
Główna ulica Kijowa będzie nosiła imię Stepana Bandery.

Gość gość
Wczoraj władze Kijowa zmieniły nazwę głównej ulicy z 'prospektu moskiewskiego' na 'Stepana Bandery'.

Gość gość
Opowiedzcie mi zatem - jeżeli Bandera i Szuchewycz są na Ukrainie bohaterami, mają pomniki i ulice, to kim jesteśmy dla Ukraińców my Polacy? Jeżeli ich bohaterowie byli naszymi katami?

Gość gość
"Polaka chcesz pognębić,daj mu władzę". "Polak przed szkodą i po szkodzie głupi"

Stowarzyszenie Solidarni 2010 rozdawało uczestnikom szczytu NATO ulotki na temat katastrofy w Smoleńsku. Można na nich przeczytać m.in. o morderstwie Lecha Kaczyńskiego. x W materiałach opracowanych przez Stowarzyszenie Solidarni 2010 można przeczytać m.in., że "Prezydent państwa członkowskiego NATO i dziesięciu generałów NATO zostało zamordowanych". x x A takie kłamstwa sa dopuszczalne czy nie w ciągu tych dwóch dni? Nikt nie napisał "pliz!!!!!!!!!!!!" nie kłamcie...

To koniec demokratycznego państwa prawa - tak o nowej ustawie o Trybunale Konstytucyjnym mówi były prezes TK prof. Andrzej Zoll. Jego zdaniem Trybunał zostanie teraz sparaliżowany; ograniczona będzie też jego niezależność. (http://www.tvn24.pl) x x Może Zoll trochę przesadza ale.... Wszystko ku temu zmierza...:O

Kukiz nie szczędził jednocześnie słów krytyki pod adresem przyjętej w czwartek ustawy autorstwa PiS, którą nazwał "bublem". x - Dzisiaj zrobiono taką ustawę, że czterech sędziów z rozdania PiS może blokować praktycznie prace Trybunału - tłumaczył lider ruchu Kukiz'15. Dodał, że wyniki czwartkowego głosowania w Sejmie nad nowym prawem o TK był przesądzony, stąd posłowie jego ugrupowania celowo nie zgłaszali uwag do projektu. x - Jestem wykończony przede wszystkim psychicznie tą farsą, która odbywała się szczególnie dzisiaj - mówił Kukiz. x - Mam dość ich, tego Trybunału i całej tej zawieruchy, która nie doprowadziła do niczego. To wszystko wróci po szczycie NATO i Światowych Dniach Młodzieży - dodał. (http://www.tvn24.pl) x x Biedny naiwniak... Dziecko we mgle...:O

"Wiadomości" i ich wersja historii: do NATO wprowadzali nas Czabański i Kaczyński x Droga Polski do NATO była długa i żmudna, wielu było na jej trasie premierów i ministrów spraw zagranicznych. Byli dwaj prezydenci. I nie było tak, jak próbują wmówić "Wiadomości", że do NATO wprowadzili nas Czabański z Kaczyńskim. x Nie było też w czwartek tak, jak pokazał to program informacyjny TVP, że w Sejmie opozycja próbowała zakłócać pracę nad ustawą o Trybunale. Wiadomości pominęły znów kilka istotnych informacji: x *że środowiska prawnicze i sędziowskie krytykują ustawę PiS; zarzucają, że jest niekonstytucyjna; x *że w drugim czytaniu ustawy posłowie nie mieli prawa zadawać pytań; x *że tempo prac nad ustawą urągało jakimkolwiek standardom; x *że w ustawie są rozwiązania uznane już przez TK za niekonstytucyjne; x *że ustawa nie realizuje zaleceń Komisji Weneckiej, którą rząd PiS poprosił o opinię.

Gość gość
gość wczoraj Jak wszystkim nam wiadomo Unia Europejska jest Związkiem Sowieckim wysuniętym bardziej na Zachód z którego jak do tej pory można jeszcze wystąpić, lecz niektórym marzy się jedno państwo pod szyldem kołchoźniczej flagi i tu wyszedł przed szereg niemiecki agenturalny eurofunkcjonariusz Towarzysz Schetyna z propozycją całkowitego zakazu występowania z Eurokołchozu. x Schetyna: konstytucja musi zakazywać wystąpienia Polski z UE http://prostozmostu.net/news/schetyna-konstyt ucja-musi-zakazywac-wystapienia-polski-z-ue x Niemiecka agentura w Polsce widać nie próżnuje

Po przepchnięciu przez Sejm nowej ustawy o Trybunale Konstytucyjnym na wielu krakowskich wiaduktach ktoś rozwiesił transparenty z napisem: "Beato, czekam! Trybunał Stanu". x x :D Trybunał czeka nie tylko na Becie...

Miriam Shaded dla Fronda TV: Gwałcicielom należy odcinać narzędzie zbrodni x x Pani katoliczka chce ucinania głów za karę...:O

Schetyna: konstytucja musi zakazywać wystąpienia Polski z UE x x Schetyna ma rację. Tylko zmiana Konstytucji RP powinna pozwolić na wyjście Polski z UE.

otulona_snem dziś to juz jak sie czepiasz slow,to jeszcze raz powtorze dla ciebie faktem jest co innego x x :D Fakt to fakt. Taki sam dla ciebie, mnie, Iftar czy Myrevina. Interpretacja może być różna. I, dodam, chodzi o rozdawanie takich ulotek na "Szczycie".

To raczej normalne, że takie agentury działają w Polsce. Ale mnie chodziło o coś zupełnie innego.

otulona_snem dziś nie bede sie wypowiadac za Ifcie,ale co do mnie i Myra moge cie zapewnic,ze dla nas twoje "fakty" na temat Smolenska,sa zupelnie rozne od naszych, x x Nie ma żadnych "moich" faktów. Fakty nie sa ani moje, ani twoje czy Iftar... Ale może źle cię zrozumiałem. Podaj dla przykładu taki fakt który jest inny dla ciebie (was) i inny dla mnie, to może zrozumiem o co ci chodzi i vice versa...

"co do Solidarnych jeszcze raz powtorze,szczyt Nato nie ma tu nic do rzeczy stoja tam gdzie stoja zawsze " x x A tymczasem... Nie stoją tam gdzie zawsze... x x Stowarzyszenie Solidarni 2010 rozdawało uczestnikom szczytu NATO ulotki na temat katastrofy w Smoleńsku. Można na nich przeczytać m.in. o morderstwie Lecha Kaczyńskiego.