Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę.. archiwum 24

Polecane posty

otulona_snem dziś nie wciagniesz mnie w dyskusje na temat Smolenska x x Ja cie nie wciągam w dyskusję a tylko poprosiłem o podanie dla przykładu faktu o którym piszesz.:D Dodam... Ale chyba zrozumiałaś, że czegoś takiego nie ma i stąd ten atak na mnie...:O

Ja nic z nimi nie mam. To ty zamiast podac dla przykładu fakt o którym piszesz robisz zupełnie co innego...

otulona_snem dziś no coz jezeli to co napisalam nie wystarczy,to wiecej nic nie moge dla ciebie zrobic x x Nie możesz podać dla przykładu takiego faktu o którym piszesz? :D

Pani katoliczka chce obcinanie jaj. I słusznie.

Pani katoliczka nie chce ucinania jaj. To nie jaja gwałcą. Gwałci człowiek dlatego człowiek jest karany za takie i każde inne przestępstwo.

Gość gość
gość dziś gość wczoraj Jak wszystkim nam wiadomo Unia Europejska jest Związkiem Sowieckim wysuniętym bardziej na Zachód z którego jak do tej pory można jeszcze wystąpić, lecz niektórym marzy się jedno państwo pod szyldem kołchoźniczej flagi i tu wyszedł przed szereg niemiecki agenturalny eurofunkcjonariusz Towarzysz Schetyna z propozycją całkowitego zakazu występowania z Eurokołchozu. x Schetyna: konstytucja musi zakazywać wystąpienia Polski z UE http://prostozmostu.net/news/schetyna-konstyt ucja-musi-zakazywac-wystapienia-polski-z-ue x Niemiecka agentura w Polsce widać nie próżnuje x likwidacja państw na zasadzie ZSRR

Pani katoliczka perdolnęła po prostu głupote. I tyle. Powiedziała coś innego niż chciała powiedzieć. Należało by się wycofać z tych słow.

otulona_snem dziś Shatyn vide moj post z godziny 17.16 x x Tam nie ma mowy a jakimkolwiek fakcie. Fakcie który byłby inny dla ciebie i inny dla mnie. Naprawdę nie możesz podac o co ci chodzi? Myrevin ci zabrania czy co???

Z punktu widzenia kobiety uważam że idealna kara za gwałt jest obcięcie jaj i skazanie na ciężkie więzienie.

likwidacja państw na zasadzie ZSRR x x "Na zasadzie ZSRR" nie ma likwidacji żadnych państw i nie czyni czegoś takiego agentura niemiecka w Polsce, chyba, że o czymś nie napisałeś.

probuje jedynie normalnie popisac i przedstawic sytuacje ze swojej strony i swoj punkt widzenia x x No własnie o to cały czas prosze. Tzn o podanie przez ciebie faktu który jest inny dla ciebie i inny dla mnie.

DKNY dziś Z punktu widzenia kobiety uważam że idealna kara za gwałt jest obcięcie jaj i skazanie na ciężkie więzienie. x x Masz prawo do tego ale ona o czymś innym powiedziała.

Myro i zabranianie smiech.gif ,,a tak na powaznie,jeszcze raz powtorze,i koncze temat Smolenska my nie wykluczamy wersji zamachu ,ty tak i tyle w tym temacie x x Kończ.. To tak na poważnie podaj jako przykład jakikolwiek fakt który jest inny dla ciebie a inny dla mnie. Chodzi o PRZYKŁAD. Dodam... FAKT NIE DOTYCZĄCY Smoleńska.

otulona_snem dziś przez uprzejmosc napisze jeszcze raz,juz ci podalam,skoro nie przyjmujesz mojej argumentacji do wiadomosci,to dla mnie ta dyskusja to juz piesn przeszlosci x x No to skoro podałaś a ja go nie dostrzegam to po prostu zacytuj ten fragment tekstu z twojego postu, jeszcze raz. I już..

W dalszym ciągu nie posłużyłaś sie zadnym faktem, który jest inny dla ciebie i dla mnie. Bo to co napisałaś powyżej to tylko INTERPRETACJA FAKTÓW a nie fakt.

ja twierdze,ze nie da sie przeprowadzic dowodu x x Da się. Bo wybuch czegokolwiek podniósłby ciśnienie w kadłubie a nic takiego się nie zdarzyło. I to jest dowód. Ale daj spokój Smoleńskowi. Podaj taki fakt z jakiejkolwiek innej dziedziny i nie wciągaj mnie w dyskusję o Smoleńsku.:D

Już wczoraj opozycja próbowała wywołać awanturę o Smoleńsk. Dziś widzę ciąg dalszy. Mimo iż sekretarz generalny przyznał że wystawa nikomu nie przeszkadza i że rozumie że to dla Polaków ważna sprawa.

A skąd ty wiesz co tam się wydarzyło??? Z raportu maku???

DKNY dziś Już wczoraj opozycja próbowała wywołać awanturę o Smoleńsk. Dziś widzę ciąg dalszy. Mimo iż sekretarz generalny przyznał że wystawa nikomu nie przeszkadza i że rozumie że to dla Polaków ważna sprawa. x x Tyle, że sekretarz generalny nie wie dlaczego jest ta wystawa i co ma ze sobą nieść. Może nie przeczytał ulotek.

DKNY dziś A skąd ty wiesz co tam się wydarzyło??? Z raportu maku??? x x Nie. Z badań polskich instytutów naukowych i opracowań specjalistów polskich od wypadków lotniczych.

Ty lepiej wiesz od sekretarza co on wie a czego nie wie.

DKNY dziś Ty lepiej wiesz od sekretarza co on wie a czego nie wie. x x Nie. Bazuje tylko na jego słowach.

Komisja Millera bazować na opracowaniach maku i miała za zadanie zwalić winę na polski burdel. Nie skłaniać się w stronę teorii zamachu ale świadectwo Millera jest g****o warte.

Przypominam otulona... x Bruno Shatyn dziś ja twierdze,ze nie da sie przeprowadzic dowodu x x Da się. Bo wybuch czegokolwiek podniósłby ciśnienie w kadłubie a nic takiego się nie zdarzyło. I to jest dowód. Ale daj spokój Smoleńskowi. Podaj taki fakt z jakiejkolwiek innej dziedziny i nie wciągaj mnie w dyskusję o Smoleńsku.

DKNY dziś Komisja Millera bazować na opracowaniach maku i miała za zadanie zwalić winę na polski burdel. x x Nie. Nie bazowac. Za to "bazować" na tym co opracował i zbadał np Instytut Sehna w Krakowie czy też na opracowaniach polskich specjalistów od wypadków lotniczych.

Gość Myrevin
Zamach to nie koniecznie wybuch... można było namieszać w różnych urządzeniach, w hydraulice, elektryce, czy elektronice, ale do tego nie wolno byłą ciąć wraku na drobne kawałki i wrak powinien być nie ruszany do momentu przybycia komisji międzynarodowej, oczywiście nie MAKu, ale..

To bądź łaskaw bazować właściwie a nie skręcac własne teorie. Facet powiedział wyraźnie że m nie przeszkadza i zamyka temat. Ale tacy hak ty będą przekonywać że to nie prawda i że jednak mu przeszkadza.