Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

...gdy w modlitwie się do mnie zwracacie, Ja z wami modlę się do Boga

Polecane posty

Gość gość
to ty modelko? tylko ty możesz wklejać te wypociny :D a co do raju to poczytaj apokalipsę mamy mieć nową ziemię ale po zniszczeniu starej

Gość gość
do forumowiczki 22:15 czy ty nie znasz modlitwy : Wierze w B.oga O.jca wszechmogącego ... , znanej już ok. 2000 lat , którą ułożyli apostołowie na swoim wspólnym zjeździe w Jerozolimie . Jest tam : " .. B.óg z B.oga , światłość ze światłości , B.óg prawdziwy z B.oga prawdziwego , zrodzony nie stworzony ..." A dalej jest tak : "...wierzę w Ducha Świętego , który z Ojca i Syna pochodzi , który z Ojcem i Synem odbiera uwielbienie i chwałę , który mówi przez proroków ... " masz tu właśnie , to co szukasz . To wyznanie wiary jest bardzo cenne bo było przekazywane z pokolenia na pokolenie w czasach gdy nie wielu miało dostęp do biblii . A biblia wtedy kosztowała majątek.

Gość gość
Matka Z.b.a.w.i.enia: Misja, którą otrzymaliście, jest ostatnim ogniwem Ostatecznego P.r.z.y.m.i.e.rza I wtorek, 7 maja 2013 roku, godz. 17.00 I Moje drogie dziecko, ujawniam ci dzisiaj, w tym bardzo szczególnym o.b.j.a.w.ieniu, tajemnicę Mojego Serca i jak jest Ono splecione z Najś.w.ię.t.s.zym Sercem Mojego ukochanego Syna. Moje Serce jako W.s.p.ó.łodkupicielki bije w jedności z Jego Sercem. Będę pracowała, aby przyprowadzić bardzo wiele dzieci B.o.ż.y c.h do Nowej Ery Pokoju. I Jako Matka B.o.g.a otrzymałam władzę nad bestią i tym wszystkim, którzy wzywają Mojej pomocy, zostanie przydzielona wielka ochrona przed nim. Z powodu tej szczególnej mocy, danej Mi przez Mojego Syna, zrobią wszystko, by znieważyć Moje Imię w czasie panowania bestii. I Zostaną zorganizowane publiczne spotkania, aby uhonorować Moje życzenie zjednoczenia wszystkich dzieci B.o.ż.y.ch. Niestety, nie wszystkie z nich uszanują Prawdę. I Ujawniłam prawdę w La Salette, we Francji, i w Fatimie, w Portugalii, ale wielu nie rozumie, co wyjaśniałam. Wkrótce przepowiedziane p.r.o.r.o.c.twa staną się rzeczywistością, a potem nienawiść, jaką zły duch ma wobec Mnie, przejawi się w specjalnych uroczystościach, które będą obrażały B.o.g.a. I Mój Syn stworzył bardzo szczególny plan, który został przygotowany drobiazgowo w każdym szczególe, aby upewnić się, że świat otrzyma prawdę o wrogach B.o.g.a. Czyni to, ponieważ tylko Prawda może uratować rodzaj ludzki. Jeżeli dzieci B.o.ż.e pójdą za kłamstwami i włączą się do oszustwa zrodzonego z planu antychrysta, odwrócą się od Mojego Syna i swojego własnego z.b.a.w.i.e.nia. I M.i.sja, którą otrzymaliście, Moje dziecko, jest ostatnim ogniwem Ostatecznego P.r.z.y.mierza, które Mój Syn musi wypełnić z posłuszeństwa Mojemu Ojcu, B.o.g.u Najwyższemu. Będzie ona narzędziem, za pomocą którego du.s.ze zostaną uratowane z rąk szatana i jego nikczemnej armii na ziemi. Z tego powodu nienawiść okazywana ci poprzez słowa, czyny i działania innych, będzie okrutna i zaciekła. Gniew okazywany tobie będzie jak żaden inny i musisz zrozumieć, że można się tego spodziewać. W tych czasach nastąpi ostry sprzeciw wobec Dzieła Mojego Syna, a On i Jego K.o.ś.c.i.ó.ł na ziemi będą musieli znosić ostateczne uk.r.z.yżowanie, zanim nastąpi z.m.a.r.twychwstanie, obiecane wszystkim, którzy w.i.e.r.z.ą w Mojego Syna. I Nienawiść jest prawdziwa, a zły duch zmieni przeciwko tobie, Moje dziecko, umysły nawet wybranych du.s.z i wizjonerów. Nigdy nie smuć się z powodu siebie ani tych du.s.z, ponieważ cierpienie Mojego Syna jest dziesięć razy gorsze. Tu chodzi o Mojego Syna, Z.b.a.w.iciela i O.d.k.u.p.iciela ludzkości, Który umarł za g.r.z.e.chy człowieka, Który wciąż jest nienawidzony z furią rodzącą się ze złości wprowadzonej przez szatana. To Mój Syn jest przedmiotem takich ataków, a kiedy rzucają obelgi na ciebie, Moje dziecko, to ponownie Go biczują. I Musicie powstać, wy wszyscy, i czynić tak, jak Mój Syn wam powie, bo zostaliście wybrani do tworzenia Jego Armii Reszty. Kiedy cierpicie w Jego Imię, jest to na chwałę B.o.g.a i dla z.b.a w.ienia ludzkości. Kiedy Nowe Niebo i Nowa Ziemia staną się jednym, takie cierpienie ustanie i wszyscy będą śpiewać chwałę B.o.g.u. I Wasza umiłowana Matka Matka B.o.g.a Matka Z.b.a.w.ienia

Gość gość
gość wczoraj Piszesz: "mamy mieć nową ziemię ale po zniszczeniu starej" 🌻 Dokładnie :) Izajasz 65, 17 17 Albowiem oto Ja stwarzam nowe niebiosa i nową ziemię; nie będzie się wspominać dawniejszych dziejów ani na myśl one nie przyjdą. 18 Przeciwnie, będzie radość i wesele na zawsze z tego, co Ja stworzę; bo oto Ja uczynię z Jerozolimy wesele i z jej ludu - radość.

Gość gość
gość wczoraj cd. Jak również: 2 P 3,13 Wnioski 3 13 Oczekujemy jednak, według obietnicy, nowego nieba i nowej ziemi*, w których będzie mieszkała sprawiedliwość.

Gość gość
gość wczoraj ... i cd. Iz 66,22 KSIĘGA POCIESZENIA IZRAELA* KSIĘGA TRIUMFU Przepowiednie o rzeczach przyszłych 66 22 Bo jak nowe niebiosa i nowa ziemia, które Ja uczynię, trwać będą przede Mną - wyrocznia Pana - tak będzie trwało wasze potomstwo i wasze imię.

Gość gość
gość wczoraj Ap 21, 1 1 I ujrzałem niebo nowe i ziemię nową, bo pierwsze niebo i pierwsza ziemia przeminęły, i morza już nie ma. 2 I Miasto Święte - Jeruzalem Nowe ujrzałem zstępujące z nieba od Boga, przystrojone jak oblubienica zdobna w klejnoty dla swego męża. 3 I usłyszałem donośny głos mówiący od tronu: "Oto przybytek Boga z ludźmi: i zamieszka wraz z nimi, i będą oni Jego ludem, a On będzie "BOGIEM Z NIMI". 4 I otrze z ich oczu wszelką łzę, a śmierci już odtąd nie będzie. Ani żałoby, ni krzyku, ni trudu już nie będzie, bo pierwsze rzeczy przeminęły". 5 I rzekł Zasiadający na tronie: "Oto czynię wszystko nowe". I mówi: "Napisz: Słowa te wiarygodne są i prawdziwe". x Osobiście pirewszy raz kilka lat temu właśnie nawracając się w objawieniach Marii z Irlandii dowiedziałam się o nowym niebie i nowej ziemi i że morza już nie będzie ale woda z Drzewa Życia co oczywiście też potwierdza Pismo Święte :)

Gość gość
do 10:51 Nie pisz już więcej , bo twoje posty powodują w moim sercu do ciebie płomień , Joanno ..

Gość gość
martyna 33 dziś x czyli zwyczajnie olewasz nawet nie czytasz tego co do ciebie piszę :D już wcześniej podałam ci argumenty przeciwne i cytaty z biblii ale do ciebie nic nie dociera powtarzasz wyuczone regułki jak z jakieś sekty nie ma kompletnie z tobą dialogu bardzo mi przykro z tego powodu ale cóż zrobić tak jak jehowi pukają do drzwi i liczy się dla nich jak największa ilość odwiedzin tak u ciebie ewangelizacja polega na wklejaniu bezmyślnie tekstu nie masz pojęcia o Bogu masz ducha św? pomódl się o niego może Bóg cię oświeci

Gość gość
gość dziś x zwyczajne wymysły ludzkie niepokrywające się z biblią

Gość gość
gość dziś x dobrze ci radzę nie słuchaj tych objawień bo są zwyczajną bzdurą wszędzie gdzie objawia się Maryja tam jest zło bo prawdziwa Maryja jest w niebie a to co daje ludziom objawienia i się za nią podaje to zwykły demon x " Stworzyłem Wieczny Raj" x ta przepowiednia to kłamstwo bo nowej ziemi jeszcze nie ma o to mi chodziło

Gość gość
To że Maria jest w Niebie nie oznacza , że nie może pojawić się na ziemi . Dzieci z Fatimy potwierdziły jej przybywanie w 1017 roku a przesłuchiwane wielokrotnie , potwierdzały tę prawdę . Podobnie Bernadetta z Lourdes , która poszła do zakonu , nigdy nie zaprzeczyła objawieniom Maryi .

Gość gość
" gość dziś To że Maria jest w Niebie nie oznacza , że nie może pojawić się na ziemi . Dzieci z Fatimy potwierdziły jej przybywanie w 1017 roku a przesłuchiwane wielokrotnie , potwierdzały tę prawdę . Podobnie Bernadetta z Lourdes , która poszła do zakonu , nigdy nie zaprzeczyła objawieniom Maryi . " x x naiwność dziec***astuszków a jakby ktoś do ciebie podszedł i powiedział że jest kosmitą uwierzyłbyś ja nie przeczę prawdziwości objawień ale temu co się ukazało ST jest tego pełen czy jakiś zmarły się objawiał NIE a kto aniołowie poza tym w biblii pisze że nie możemy zwracać się do zmarłych a to coś co się objawiło gada sprzecznie z biblią bo co chciało sanktuarium obrazów figur i modlitw do siebie :D to na pewno nie była Maryja ale diabeł

Gość gość
P*****l sie.O to się zwracam.

Gość gość
Nie było objawień, cudów I innego główną.To historie wymyślone rzucane z ust do ust jak czerwony kapturek.Wszystko jest wymyślone a Wy wierzycie w każde gowno.Gdybyście się urodzili w Egipcie-chodzilibyscie pod ścianę płaczu się modlić, i montowalibyscie bomby na brzuchu.Na wyspach-zakladalibyscie maski na twarz i czcili duchy tańcem przy ognisku.Gdybyście mieszkali w indiach wierzylibyscie w boszki z głową słonia z 10 rekami.Bo taka jest tradycja co kraj to inna historyjka.Gdyby byl jeden bog to by sie pokazal wyraźnie i byłaby jedna wiara w prawde .A prawdy podwarzzyc sie nieda.Wierzycie w to co wierzycie bo tak wam opowiadali,cisli kity itd.W innym kraju bylibyscie innej wiary.BARANY WSZYSTKO LYKAJACE JAK PEELIKANY

Gość gość
JAK ZMARŁY SIĘ NIE UKAZAŁ ? A w czasie przemienienia Jezusa na górze Tabor oprócz apostołów przybyli jeszcze Możesz i Eliasz . Jest o tym w ewangelii .

znajomej u ojca Daniel Galus wydłuzyła sie noga bo miała krótsza o pare centymetrów a tutaj inna uzdrowienia https://www.youtube.com/watch?v=duX-ugzV760&t=178s przeciez sam jezzuus dał obietnice kto wierzy ten bedzie w jego imie uzdrawiał czyli to moze kazdy uzdrawiac w imie jezzuusa i w to uwierzył marcin zielinski https://www.youtube.com/watch?v=H9cIpBirv20&t=17s

Gość gość
A ty Martyno nie jesteś słowna bo pamiętam jak pisałaś , że nie jesteś obrażalska .. A po drugie po co wchodzisz na tematy , które pisali KK ? Czy chcesz ich zbawić ? To by się Jezus zdziwił , bo przecież człowiek sam nie może zbawić innego ..

Gość gość
martyna 33 dziś x sama powtarzasz kłamstwa KK a raczej jak oni nazywają "tradycje" jeżeli tak ważne jest dla ciebie słowo Bo,że to czemu je ignorujesz dla wymysłów ludzkich czemu nie widzisz tego że Jez,us przez cały NT powtarza że posłał go B,óg czemu nie widzisz wersetów gdzie Jez,us mówi że jego chwała jest niczym czemu nie widzisz tego że Je,zus nie czyni swojej woli??????????? bo dog,mat KK jest w tobie silny trucizna bał,wochw,alstwa jest w tobie życie wiec,zne to poznać prawdziwego Bo,ga i poznać Jez,usa Chr,ystu,sa bo przez niego poznajemy naszego Stw,órce Je,zus jest drogą i bramą do Bo,ga x "34 Nie sądźcie, że przyszedłem pokój przynieść na ziemię. Nie przyszedłem przynieść pokoju, ale miecz. 35 Bo przyszedłem poróżnić syna z jego ojcem, córkę z matką, synową z teściową17; 36 i będą nieprzyjaciółmi człowieka jego domownicy18. 37 Kto kocha ojca lub matkę bardziej niż Mnie, nie jest Mnie godzien. I kto kocha syna lub córkę bardziej niż Mnie, nie jest Mnie godzien. 38 Kto nie bierze swego krz,yża19, a idzie za Mną, nie jest Mnie godzien. 39 Kto chce znaleźć swe życie, straci je. a kto straci swe życie z mego powodu, znajdzie je. " x "12 Żywe bowiem jest słowo Bo,że, skuteczne i ostrzejsze niż wszelki miecz obosieczny, przenikające aż do rozdzielenia du.szy i du,cha, stawów i szpiku, zdolne osądzić pragnienia i myśli serca4" x zamiast szukać pokoju powinnaś szukać Bo,ga a jakbyś miała w sobie ducha Bo,żego to byś to rozumiała

Gość gość
" gość wczoraj JAK ZMARŁY SIĘ NIE UKAZAŁ ? A w czasie przemienienia Jezusa na górze Tabor oprócz apostołów przybyli jeszcze Możesz i Eliasz . Jest o tym w ewangelii . " x ale oni przyszli do Jezusa a nie z przepowiedniami do pastuszków czy apostołów nawet a to różnica jest

Gość gość
" gość wczoraj Nie było objawień, cudów I innego główną.To historie wymyślone rzucane z ust do ust jak czerwony kapturek.Wszystko jest wymyślone a Wy wierzycie w każde gowno.Gdybyście się urodzili w Egipcie-chodzilibyscie pod ścianę płaczu się modlić, i montowalibyscie bomby na brzuchu.Na wyspach-zakladalibyscie maski na twarz i czcili duchy tańcem przy ognisku.Gdybyście mieszkali w indiach wierzylibyscie w boszki z głową słonia z 10 rekami.Bo taka jest tradycja co kraj to inna historyjka.Gdyby byl jeden bog to by sie pokazal wyraźnie i byłaby jedna wiara w prawde .A prawdy podwarzzyc sie nieda.Wierzycie w to co wierzycie bo tak wam opowiadali,cisli kity itd.W innym kraju bylibyscie innej wiary.BARANY WSZYSTKO LYKAJACE JAK PEELIKANY " x x no to według twojej teorii wszyscy powinniśmy być katolikami a nimi nie jesteśmy a co z tobą drogi ateisto czemu nie jesteś pelikanem to tylko dowodzi błędy w twoim rozumowaniu a Bóg jest tylko ty nie chcesz go dostrzec albo boisz się to zrobić pomódl się do niego o wiarę nic ci nie zaszkodzi zrób taki eksperyment a możesz wiele zyskać

Moje drogie Niemcy: powróćcie do swych chrześcijańskich korzeni i bądźcie jedni w wierze! Pojednajcie się z moim Boskim Synem! Kościół mojego Syna w waszej ojczyźnie potrzebuje modlitw - zwłaszcza waszych, moi synowie biskupi i kapłani, którzy często traktujecie prawdziwą wiarę na poziomie religii.

Moje dzieci, zaufajcie mi. Dajcie się prowadzić mojemu Niepokalanemu Sercu. Wzywajcie mnie jako waszą Królową, a zobaczycie, że dla Boga nie ma nic niemożliwego! Gdy przyjmiecie mnie i będziecie wzywać jako waszą Królową, obiecuję wam moją szczególną macierzyńską pomoc. Przypomnijcie sobie słowa z Apokalipsy, że smok stanął przed niewiastą – które znaczą też, że w przewrotny sposób przedostał się do wnętrza Świątyni i chce pożreć wszystko, co należy do Boga. Gdy świat staje się coraz bardziej ziemski , to zarażenie przenosi się również na dzieci Kościoła i narody. Dlatego Bóg posyła mnie do narodów jako królewską Pogromczynię wszystkich herezji - aby wsparła Kościół i poszczególne narody w walce przeciwko szatanowi. Jako Królowa, jestem też Bojowniczką o Królestwo Chrystusa. Jako Królowa, jako Regina Germaniae, jestem jak "wieża Dawidowa" - potężną Orędowniczką Króla! Gdy członkowie mistycznego Ciała mojego Syna, jak również członkowie ziemskich społeczeństw, złożą całą nadzieję w Bogu, wtedy będą mogli narodzić się na nowo i znów Chrystus stanie pośrodku między nimi. Rozważcie moje słowa i czyńcie wszystko, aby wypełnić życzenie Ojca Przedwiecznego. Uznajcie mnie za waszą Królową!

Gość gość
do 19:36 miła osobo , widzisz że jednak miałem rację , dawno zmarli Mojżesz i Eliasz jednak zjawili się. A o czym rozmawiali z Jezusem to nie wiadomo . Jednak nie musieli tam nic mówić apostołom o proroctwach bo Jezus był na ziemi z nimi i wszystkie proroctwa znał i niektóre mówił . Obecnie J.ezus jest w Niebie i ludzie zagubieni potrzebują objawień i orędzi z nieba by nie zaginęli , by odnaleźli drogę do wiary. Pomoc Maryi jest tu uzasadniona i potrzebna tylko diabłu się nie podoba.

Gość gość
czy merkaba mógłby podać źródło swych cytatów - orędzi ?

Gość gość
martyna 33 dziś x ten gość 10.13 to nie ja a pewnie pomyślałaś że ja x co do twojej wypowiedzi prawdę napisałaś ale przeoczyłaś coś bardzo ważnego to się odnosi do chr,ześc,ijan czyli ludzi którzy wie,rzą w prawdziwego Bo,ga i w tego którego on posłał czyli Jez,usa Chry,stu,sa ale ty w to nie wier,zysz ty wier,zysz w tró,jce jesteś zwykłym ba,łwo,chwa,lcą x "21 Nie każdy, który Mi mówi: "Panie, Panie!", wejdzie do król,estwa niebi,eskiego, lecz ten, kto spełnia wolę mojego Ojca, który jest w nie,bie. 22 Wielu powie Mi w owym dniu: "Panie, Panie, czy nie pro,roko,waliśmy mo,cą Twego imienia, i nie wy,rzuc,aliśmy złych du,chów mocą Twego imienia, i nie czyniliśmy wielu cu,dów mocą Twego imienia?" 23 Wtedy oświadczę im: "Nigdy was nie znałem. Odejdźcie ode Mnie wy, którzy dopuszczacie się nieprawości!""

Gość gość
gość wczoraj x nadal nie rozumiesz to apostołowie wzięli ich za Eliasza i Mojżesza

Gość gość
do 18:29 od kiedy w słowie bożym są pomyłki ? Tam gdzie jest J.ezus obecny , tam złudzeń nie ma . I Jest pewna sekta , która nie uznaje obecności zmarłych po ziemskim życiu . Ci ludzie bardzo siebie okradli poprzez swoich ziemskich założycieli , którzy im to wmówili . I Dusza człowieka jest wieczna , na wzór wiecznego Boga przez Boga stworzona , i nie może przestać istnieć .