Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

...gdy w modlitwie się do mnie zwracacie, Ja z wami modlę się do Boga

Polecane posty

Gość gość
Droga misjonarko Martyno: zadowol sie tym, ze jestes szczesliwa w swojej psychozie religijnej, nie ma potrzeby innym truc tym d**e. Za takie zaangazowanie z pewnoscia czeka na ciebie raj w chmurkach z Jezusem i innymi postaciami z twojej bajki. Twoj bog jest jak widac narcyzem z postawa roszczeniowa, trzeba w niego wierzyc, bo inaczej nie ma zbawienia. Poradz twojemy bogu, zeby wyzbyl sie kompleksow. Zycze tez tobie, zebys niezbyt dlugo meczyla sie jako grzesznica na tym ziemskim padole i wkrotce stanela przed jego obliczem, bedziesz miec wtedy ty spokoj i inni.

Gość gość
gość dziś x Dlaczego tak bardzo złości cię wiara Martynki? Czemu jest w tobie tyle jadu? :) No właśnie pytanie do wszystkich: Dlaczego ateiści tak nienawidzą Boga choć uważają że go nie ma? :D "Mówi głupi2 w swoim sercu: «Nie ma Boga». Oni są zepsuci, ohydne rzeczy popełniają, nikt nie czyni dobrze."

Gość gość
Mnie wiara - jako ciezka choroba psychicza - nie zlosci, tylko misjonowanie. Problem wierzacych w bajki polega na tym, ze nie sa w stanie zadowolic sie wlasna psychoza, inni powinni tez zachorowac, dla wlasnego dobra. A jezeli nie, to nie beda zbawieni, diabel nimi zawladnie i tym podobne prognozy.

Gość gość
gość dziś x miłości też pewnie nie uważasz bo dla ciebie za pewne to chemia w mózgu i chuć współczuję ci bo ktoś musiał cię bardzo skrzywdzić to musi być straszne nie odczuwać miłości ale jest ktoś kto cię bardzo kocha jest to Bóg i chodziarz ty w niego nie wierzysz on cię kocha i nigdy się to nie zmieni

Gość gość
Bóg nas kocha 😍 :)

Gość gość
no i co z tego ze kocha al e ludzie go nie kochaja i grzesza i dla tego jest zle

Gość gość
Gosc wczoraj 17:06: dziecinko, jest to bardzo widoczny obraz tej choroby, ze kazda wypowiedz, ktora nie pasuje do urojonego swiata, bedzie dopasowana. Z pewnoscia skrzywdzil mnie szatan, to taki facet z rogami i widlami, ktory z braku innego zajecia wodzi nas ciagle na pokuszenie, a bog jest tym z braku innego zajecia bardzo zatroskany, ale pomoc nie chce albo nie moze, choc wszystkich kocha i jest wszechmocny. Ale to z pewnocia tajemnica wiary. Jestescie w waszej urojonej rzeczywistosci tacy przewidywalni, smutne i nie zaslugujace na miano Homo S a p i e n s.

Gość gość
gość dziś x dla mnie to ty żyjesz w urojonym świecie bez uczuć i celu Bóg zawsze pomaga na tyle ile my od niego pomocy chcemy czy tą pomoc akceptujemy a szatan to nie facet z rogami a upadły anioł istota mądrzejsza i potężniejsza od człowieka a jednak w swym upadku głupsza od niejednego

Gość gość
na pewno nie jest mądrzejsza bo mądrość to przecież dar boży , a diabli i demony darami bożymi gardzą .

Gość gość
po raz drugi muszę cię Martyno33 pochwalić za koleiny post , ale nie wiem w dalszym ciągu czemu nie wrzucisz tej wklejki tam , gdzie głoszą hasła ateizmu , a tematów takich jest tu na forum bez liku. Przecież kliknięcie kilka razy klawiszem by twój post wkleić tam , gdzie o Bogu nic nie piszą , to nic trudnego.

Gość gość
odwieczne pytanie ateistów: Co było pierwsze KURA czy JAJKO? a każdy chrześcijanin zna odpowiedź bo wie że Bóg stworzył zwierzęta a nie jajka :)

Gość gość
Kura Ktos musiał te jajo zniesc Nie wiem czemu ktos ma z tym problem

Gość gość
a ja się tak zastanawiam Martyna ty łazisz do swojego kościoła w soboty czy niedziele?

modlitwy do Maryi i różaniec wielbi Boga bo Bóg sam powiedział że będą ją czcić wszystkie pokolenia.czytajcie pismo święte

Gość gość
"5 Albowiem jeden jest B,óg, jeden też pośrednik między Bo.gie.m a ludźmi, człowiek2, Chr,ys,tus Je,zus, 6 który wydał siebie samego na okup za wszystkich jako świadectwo we właściwym czasie3" x jeżeli Je,zus jest pośrednikiem to po co nam Ma,ryja? logiczne pytanie co nie?

Gość gość
Dymfna dziś "Bóg sam powiedział że będą ją czcić wszystkie pokolenia" x nic takiego Bóg nie powiedział Maryja tylko powiedziała "błogosławić mnie będą odtąd wszystkie pokolenia" błogosławieństwo to nie cześć a cześć należy się tylko Bogu czytaj biblie

Gość gość
Maryja !!!! Maria matka Jezusa !!!

Gość gość
ja pisze o Maryi bo wy protestanci , ziel-świątkowcy nic nie piszecie o miłości miłosiernej Jezusa tylko o Jego potędze i majestacie , straszycie tą potęgą grzeszników , a zapominacie że wy też jesteście grzesznikami , też potrzebujecie Jego litości ...

Gość gość
ZWYCIĘŻCZYNI SZATANA: Rdz 3,15 - Jdt 13,18; Ap 20,1-3 MATKA NASZA (NOWA EWA): Rdz 3,15+Ap 12,17+Jn 19,27 - Rdz 3,20; Tb 13,15; Ps 45,17; 116,16; Prz 6,20; 8,31-32; 15,20; 30,11; Syr 40,1 🌻 Rdz 3:15 (Zapowiedź Tryumfu Maryi i jej potomstwa nad szatanem i jego potomstwem) Wprowadzam nieprzyjaźń między ciebie a niewiastę, pomiędzy potomstwo twoje a potomstwo jej: ono zmiażdży ci głowę, a ty zmiażdżysz mu piętę.

Gość gość
"PRAWDZIWE ŻYCIE W BOGU" 10.10.90 - J.ezus : To dlatego właśnie przed Moim Powrotem posyłam przede Mną Arkę Przymierza [Ap 11,19; Ml 3,1], posyłam wam Niewiastę z Apokalipsy [Ap 12,1], drugą Ewę [Rdz 3,20+Jn 19,27+Syr 40,1], która zmiażdży Swą piętą głowę węża [Rdz 3,15], wysyłam przede Mną Moją Matkę [Łk 1,43], aby otworzyć wam szeroką drogę na tej pustyni i wyrównać ją. Wysyłam wam Królową Nieba [Ap 12,1; Ps 45,10.14], Bramę Niebios [Prz 8,34-35], aby was przygotowała i pouczyła tych wszystkich z was, którzy leżą ciągle w pyle, aby zbliżyli się i zawarli pokój ze Mną, waszym B.ogiem, przed Moim Wielkim Powrotem. Wysyłam wam Królową Pokoju [Pnp 8,10], aby wzywała na apel – od jednego krańca ziemi do drugiego – i zgromadziła was wszystkich.

Gość gość
"PRAWDZIWE ŻYCIE W BOGU" 19.09.91 - J.ezus : Jestem już na Drodze Mojego Powrotu. Mówię wam o tym, zanim to wszystko nastąpi, ażebyście – kiedy to nadejdzie – uwierzyli, że ten Głos, który słyszeliście przez te wszystkie lata, pochodził ode Mnie. Mówię wam o tym, abyście się rozradowali, gdyż Ja także raduję się tym Dniem, w którym głowa szatana zostanie zmiażdżona piętą Mojej Matki [Rdz 3,15]. 🌻 "PRAWDZIWE ŻYCIE W BOGU" 23.09.91 Maryja : Ja jestem Bolejącą Niewiastą [Łk 2,35; Ap 12,2], obytą z nędzą. Jestem Tą, która przywróci wam: Nadzieję [Syr 24,18]. Jestem Tą, która piętą zmiażdży i podepcze głowę węża [Rdz 3,15]. Moje Oczy bez przerwy, bez wytchnienia płaczą w tych dniach; przy wszystkich Moich dzieciach [Jn 19,26; Ap 12,17] Moje Oczy stały się bolesne.

Gość gość
i gdzie tu tryumf Marii ? cos bardzo ci sie pomyliło

Gość gość
"PRAWDZIWE ŻYCIE W BOGU" 9.09.92 J,ezus : Wkrótce twoja Ś,więta Matka [Jn 19,27] powali na ziemię tron szatana i zmiażdży głowę Węża [Rdz 3,15]. Wdowieństwo i utrata dzieci [Ba 4,12.16] w jednej chwili się skończą [Ba 4,22]. Smoka spotka przeznaczony mu los [Ap 20,1-2], a dla świata nastanie okres pokoju. Matka całej ludzkości [Syr 40,1] na końcu zwycięży i Ja, Pan, wasz B,óg, odniosę tryumf w każdym narodzie, w każdym sercu i w każdej rasie. 🌻 "PRAWDZIWE ŻYCIE W BOGU" 25.03.96 J.ezus : Przyjdźcie, a staniecie się obiecanymi dziećmi [Rdz 3,15] Pośredniczki [Łk 1,41], dzięki nabożeństwu, jakie będziecie do Niej mieli.

Gość gość
taaa Maria zwykła kobieta która dostała zaszczytna role rodzac Jezusa zgniecie pięte szatanowi ? prosze cie , pomysl zanim napiszesz takie głupoty

Gość gość
gość dziś i gdzie tu tryumf Marii ? cos bardzo ci sie pomyliło 🌻 Nic się B.ogu nie pomyliło :) 🖐️