Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EfkaXYZ

Samotność jest straszna ciąg dalszy

Polecane posty

Gość haralda1
O Dudzia pobożnisia :) wymódl się też za mnie! ciasta u mnie brak ale są pralinki pistacjowe, tak wiec częstować się, ciekaw jestem czy są grzyby już w lasach, chętnie poszła bym w las.

Gość haralda1
he he :D dwa razy wymieniłam słowo las , zmęczenie daje znać.

obudził mnie dziwny sen ,a raczej zdarzenie 1 że wstałem i rozgladałem się po mieszkaniu czy rzeczywiscie jestem sam ,bardzo głupie i dziwne uczucie ,nie wierze w duchy czy zjawy ale pamietam ze odrazu otworzyłem oczy widziałem tylko zamazaną oddlajacą się twarz i dziwne uczucie że to nie całkiem był sen a coś na pograniczu, juz sam niewiem ale odrazu byłem w ciagu sekundy obudzony . najgorsze jest to że tą zamazaną i uciekajacą twarz nijak nie kojarze z nikim mam tylko pewność na 100% ze to kobieca twarz ,też nie wiem dlaczego ale wiem

a może któraś z was jest czarownicą :D przyznać sie i przyszła mnie obudzić :p

ha ha tak tylko wczoraj nie balowałem ostro by myszki były :D wszystko z umiarem lekko pod humorek flaszka 0/5 l na 3 facetów to malizna no i 2 piwka to w ciagu 5-6godz tak że nie było pijaństwa tylko relaks

Ja mogę robić za czarownicę, tylko prawa jazdy na miotłę nie mam. To nie wiem czy się nadaję. Zapraszam na wafle, sama przełożyłam.

o nie! żadnych wafli! nie po to stosuję mordercze jazdy na rowerze i marsze żeby ubytki łatać kaloriami :-P

Nie pozostaje mi więc nic innego niż ustąpić Ci miejsca. A wafle są taaakie dooobre....

widzisz Efka - właśnie o to chodzi, że są taaaakkkkie dobre :-) to jak - zaczynamy kolejny tydzień - niech moc będzie z nami ! :-D

Gość gość
Jepany syf alko:o

Gość gość
🖐️ Dudzia pewnie się wystraszył :D dałem mu namiary na stronę

cześć wtorkowo Halyna - serdeczne życzenia imieninowe przyjm :-) znacie ten widok w lesie kiedy promienie słoneczne spływają spomiędzy gałęzi jak woal prosto z nieba do ziemi? właśnie dziś jechała w takim tunelu - to zjawisko za każdym razem mnie zachwyca - czuję się aż uduchowiona :-) wystarczył jeden dzień u Generalnego na pokojach i cała hipokryzja słodyczowa wyszła na jaw :-P no ale te babeczki były takie pyszne, a serniczek wprost rozpływał się w ustach ........ nie mogłam tego zostawić na zmarnowanie :-P a ponieważ nie dałam rady wczoraj zmierzyć się ze wszystkim więc dziś mam do kawy s**t dziś wydłużam trasę - jak mawiała moja babunia "cierp ciało jakeś chciało" kawa! babeczki! serniczek! - pospieszcie się bo długo nie postoi :-D

Gość haralda1
Cześć wam ;) Dudzia taki widok w lesie, coś niesamowitego, jak tu nie mówić że matka natura jest przepiękna, docenia się to dopiero po latach życia. Mam taki obraz, gęstwina leśna,promienie, mgła i ścieżyna....ach poszła bym nią, może na końcu jest chatka a tam ropuszon króry czeka na mnie :) rozmażyłam się, Dudziu kawkę wypijam i serniczka bym zjadła miłego Wszystkim samotnym...

Gość Magda 2
Oj dziewczyny, ależ romantyczny nastrój wprowadziłyście :D Też życzę wszystkiego najlepszego Halinom i innym ludziom :D Miłego popołudnia

Gość gość
Samotność – zjawisko subiektywnie odczuwane, stan emocjonalny człowieka wynikający najczęściej z braku pozytywnych relacji z innymi osobami. Często ma wydźwięk negatywny.

Gość DUDZIA2002
dziś to ja miałam jakąś dziwną pobudkę - obudziłam się z pewny słowem - w myśli czy też na ustach a słowo to jest rozwiązaniem zagadki, która mi się zrodziła w głowie : "co łączy czajnik z obrączką?" pojęcia nie mam skąd mi się to wzięło czy ja to gdzieś słyszałam, czytałam? czy też jest to moja twórczość? no kto odgadnie rozwiązanie ? :-)

Gość DUDZIA2002
hej, to ja pytam CO? :-D

Gość haralda1
Hej , hej co tu tak cicho ? no tak, urlopowania cd....

Gość haralda1
Dudzia czajnik z obrączką to na pewno będziesz złotą herbatkę nam parzyć :D