Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zulka_

czytanie uskrzydla

Polecane posty

machnę łapencją;) dziś, bo jutro nie będę miała kiedy. Teklo za śniadanie bogate i przepyszne wielkie dzięki 👄 co do spotkania, sama jestem ciekawa jaki będzie w obyciu:P bo pan MM z ddtvn, tak jak fajnie gadał na spotkaniu, tak bardzo mnie rozczarował w kontakcie face to face:P Daisy obiecuję jutro powiem kto zacz;) Terix może te kamerki trzeba odinstslować i zainstalować na nowo i wtedy kłódki znikną?

Orsejko u mnie też dziś słonko wyjrzało na chwilę, ale mróz szczypał w policzki odczuwalnie

zaraz mnie trafi, ledwo 7 strona i już się zacina

Vanilia podrzuć foty studniówkowej kreacji córy, chcemy oko nacieszyć ładną kobietką:)

aaa wygoniłam małża do lekarza, bo rozłożył się na całego, grypsko jak nic, wysoka gorączka,suchy kaszel, poty i dreszcze, masakra jakaś

Witam 🖐️ nic sie nie zmieniło - dalej 5 stopni mrozu i szaro-buro. Troche mgły i szadź na drzewach. Kawusia i herbatka gotowa (__)? (__)? (__)? (__)? Vanilko pięknie córcia wyglądała na balu ❤️ Terixiu - całkiem możliwe że Twój system zrobił sobie aktualizacje i zaktualizował sterowniki. Zwykle robi to w tle i można nie zauważyć. Ważne że jest po problemie :D ❤️ Zulko -no popatrz myślałam, że MM jest taki super. Pozory mylą ;) Życzę cierpliwości w pielęgnowaniu :D ❤️ Zostawiam śniadanko http://lawendowydom.com.pl/wp-content/uploads/2015/04/kanapki_5.jpg 🌻 http://img.zszywka.pl/0/0261/1208/fitness-i-sport/tosty-na-sniadanie.jpg i śmigam do swoich zajęć Miłego dnia 🖐️

🖐️ Tekla wielkie dzięki za kawę i kolorowe śniadanie👄 człowiek je oczami, muszę spróbować kanapki z owocami- jeszcze nie jadłam:D U mnie też na razie buro i ponuro, mglisto:( mam nadzieję że się wypogodzi. Kupiłam nową zabawkę, teraz siedzę i ją rozkminiam LG K8 Miłego dnia wszystkim🖐️

Witanko Teeklo mniam👄 pyszne i śliczniutkie te Twoje kanapusie.Walentynkowo i wiosennie się zrobiło❤️ A u mnie słoneczko i lekki mrozik.Od jutra ponoć mam wreszcie zobaczyć plusik na termometrze.Oby?!:p;):D

Terix Na kłódki tak na chłopski rozum, najlepsza piła:p Zulka Ojejku grypa w tym roku nieźle daje po pupie i długo trzyma.Mam nadzieję że M się nie podzieli hi,hi i Cibie nie obdaruje.Wiem z doświadczenia że ,,Oni ,, leżą a my choćby z gorączką 40 stopni chodzimy i doglądamy:p No i czekam na podpowiedź w sprawie gościa;). Oby Cię nie rozczarował👄

Chłe chłe! :P głupio to zabrzmi ale mnie sie upiekło bo jak małż się rozłożył to dzień później zaległam i ja :D No i pierwszy raz zrobiło się tak, że oboje równo plackiem we dwóch oddzielnych pokojach, widział że nie daje rady i sam sie obsługiwał, a jak ja wstałam po coś lub do łazienki to obsługiwałam jego. Zrobiło się po raz pierwszy "uczciuwie" :D Terixiu - fajna zabaweczka, ładne te smartfoniki teraz są :) Dziękuje pięknie za walentynkową pocztę! 👄 👄 👄 Daisy u mnie też słońce wreszcie wyjrzało - czuje się wiosnę oj czuje!!!! :D 🌻 i tak trzymamy :classic_cool: Zapraszam na czekoladowy serniczek (========) i kapucinko (_) (_) (_)

A! a może i lampka czerwonego winka dobrze na zrobi Y Y Y Y Y Y Y Y Y

Witam w słoneczny dzień 🖐️ Nikt wczoraj na winko nie przyszedł więc zapraszam na kawe i herbate (__)? (__)? (__)? (__)? Wychodzimy z ciemności - wiosne czuć Małe śniadanko http://kocurkowakuchniababuni3.blox.pl/resource/IMG_20160305_130811.jpg 🌻 http://kocurkowakuchniababuni3.blox.pl/resource/IMG_20160215_094128.jpg i smigam się szykować bo mam dzisiaj konsultacje u gastrologa Miłego dnia 🖐️

🖐️ Tekla jestem na wspólnym piciu kawy i przegryzam kanapkę dzięki 👄 Tekla pomyślnej wizyty❤️ Nadchodzi chyba przesilenie wiosenne. Mam wszystkiego dość. Mam dość codziennych zakupów, sprzątania, gotowania a nawet myślenia:( Jakby tak wrócić do epoki kamienia łupanego, to wszystko by się zmieniło. Chłop by zapolował, kobieta by raz na dzień ugotowała, raz w roku zszyli by kilka skór i byłby spokój. Mimo wszystko, miłego dnia wszystkim🖐️

Terix👄 Powaliłaś mnie tą epoką kamienia łupanego:). No i jak byśmy wtedy się komunikowały,no jak?!. Wiem były jakieś znaki dymne itp no ale za daleko od siebie mieszkamy ten rodzaj komunikacji nie spełniłby oczekiwań:p.Mieszkanie zimą w zimnej,wilgotnej i ciemnej jaskini,oj nie dla mnie😭.Więc z całym szacunkiem dla plusów płynących z życia na łonie natury ja tam do przeszłych epok cofać się nie chcę;). Jak chodzi o przesilenie zimowe to ja je mam już z pół roku,zatem wiem co czujesz;)

Teeklo dzięki za śniadanie,mocno dietetycznie dzisiaj chyba będę musiała dopełnić boczusiem wędzonym :p

No i tak wracając do minionych epok przy moim chłopie jak sama bym czegoś nie upolowała to musiałabym zrezygnować z mięska, z diety .Za bardzo wrażliwy on jest,nic by nie zakatrupił.Znając życie to ja musiałabym tropić,polować i potem upiec w ognisku.Oj nie cofajmy się lepiej wstecz,choć rząd nam takie cofki narzuca;) Dziewczynki i u mnie za oknem nareszcie słońce i temperatura na maleńkim plusie:). Gdybym nie miała tak jak Terix pewnie można by nawet napisać że jest :classic_cool:. No ale nie jest bo mam totalnie w dół ze wszystkim::p

heloł, heloł ano jak małżowina się rozkłada, to my biedne:P mojej się poprawia na szczęście i wciąż odpukuję, że mnie się licho nie ima:P za to moja mama poległa, wczoraj była na spotkaniu, które organizowałam i była ok, a dziś rano bach - 39 gorączki. Daisy podpowiem tak: pan przystojniak prowadzi niedzielne popołudniowe autorskie audycje w radiowej trójce na s, zgadniesz?

Witam 🖐️ piękne słoneczko i zero na termometrze Kawusie u herbatke stawiam (__)? (__)? (__)? (__)? Terixiu ❤️ usmiałam się z tej ery kamienia łupanego :D:D:D Zulko - bierz dużą witamine C ❤️ Byłam wczoraj u gastrologa, wizyta spoko, nawet pogadaliśmy troche i jest tak jak chciałam: 3 października kontrolna kolonoskopia. Nie wcześniej bo terminy wiosenne już mam zajęte :P Poszłam spać o 21.00!!! :D Jestem wyspana na dwa ni co najmniej ;) Śniadanko https://4.bp.blogspot.com/-QddZcOkxims/Vxy55cV0zSI/AAAAAAAApXI/ZK5dTsyI-CI8zC6TWPT5tcP3c9KtkZakACLcB/s1600/grillowanie%2Bna%2B%25C5%259Bniadanieb5.JPG 🌻 http://blog.haveacake.pl/wp-content/uploads/2015/02/img_1959-obrobione.jpg 🌻 http://static6.depositphotos.com/1004288/566/i/950/depositphotos_5665583-stock-photo-scrambled-eggs-and-sausage.jpg Daisy - zajadaj :) ❤️ ❤️ ❤️ ja siegam po kiełbaske i jajeczniczke ;) Miłego dnia 🖐️

🖐️ Tekla dzięki za kawę i śniadanie👄 ja też sięgnę po jajecznicę:D Tekla podziwiam cię za poddanie się badaniom bez znieczulenia. Ja miałam ze znieczuleniem, to właściwie nic nie mogę powiedzieć, ale M miał bez znieczulenia i jak wyszedł z gabinetu, to nie przestawał kląć. Pomyślałam że endoskop musiał zawadzić o mózg:P Ale po pół godzinie doszedł do siebie i powiedział - nigdy więcej:( Wczoraj żeby przestać myśleć o epoce kamienia łupanego, poszłam na zakupy. Kupiłam krem L'OREAL ekspert wieku 60+. Krem ma bardzo przyjemną konsystencję i dobrze nawilża. Kupiłam też maseczki -serum na wielkie wyjście i maskę diamentową. Szukałam też nowego szamponu BIOTEBAL, ale w Rossmannie go nie ma, może w aptece? Trochę humor mi się poprawił, ale chyba zbiera mi na doła, bo nawet słoneczko dzisiaj nie poprawia mi nastroju:( Miłego dnia wszystkim🖐️

Terixiu nie dołuj sie ❤️ Sama mówisz, że wiosna idzie i słońce masz ❤️ Ja dzisiaj zrobiłam sobie długi spacer w słońcu .Kupiłam Małżowinie nowy sweterek bo ostatnio rzadko zakłada marynarki, swetry do dżinsów idą na co dzień na koszule. Terixiu jak zaświecisz diamentami na buzi to fotke zrób :P❤️ Żartuje sobie ale sama mam całą kosmetyczke z różnymi maseczkami i kremikami :D :classic_cool: ale nie mam z diamentami! :D Stosuje kremy Ziaji "kuracja naczyńkowa" na rozszerzone naczyńka a na "wyjścia" kremy Mixa przeciw zaczerwienieniom. Działają kojąco i jednocześnie zastępują fluid, ładnie pokrywają niedoskonałości.

Witam Kolezanki Nie było mnie troszeczke z Wami,ale wierzcie mi nie wiem co sie ze mna dzieje. Moze to przesilenie wiosenne .Jestem nie do zycia,coś robię bo robie,jestem ciągle senna.Nawet laptop czeka a ja nic.Moze to zasługa odstawienia hormonów,pije dużo herbatek ziołowych,ostatnio mieta zastepuje mi zwykła herbate.A ja strasznie nie lubie herbat smakowych.Ale pije i pije.Dzisiaj telefon dzwonił o 9 godzinie a ja nie byłam w stanie ruszyc sie z łozka.Normalnie dosypiałam.Słonce niby mam ale to wszystko sie nałozyło u mnie.Wieczorem teklo tak jak Ty po 21 juz spię. Terix u mnie maseczkami zajmuje sie córka,ale ostanio i na to nie mam chęci jak wraca.Jak była kilka dni temu przywiozła urzadzenia do masazu twarzy i skończyło sie na niczym,bo moze troche czasu nie było a najważniejsze nie było chęci z mojej strony.Wiem głupota dziecko chce a matka nie chce nawet polezec .i sie zrelaksowac.Juz mysle ze mi chyba potrzebne naprawde jakies sanatorium.Tylko wyniki nie pozwalaja. Zulko pytałas o mój alat mam prawie wszystkie próby 200 a GGTP 260.Norma do 30.Napisz czego pytasz?Tez robiłas sobie? dzisiaj małzyk wziął mnie na zakupy bo pewnie w sobote pojedziemy do l ,trzeba cos naszykowac by pusto nie jechać.A mi najlepiej jednak jak towarzystwo wraca do domu.Nawet wyjechac gdzies mi się nie chce. Takz eprzepraszam ale naprawde tej zimy wszystko jest u mnie nie tak.Za tydzien zaczynaja sie mi zabiegi na reke.Bede musiała sie ruszyc z domu.Moze mi to pomoze. Teklo ja podziwiam ze tak łatwo podchodzisz do tego badania.Jestes dzielna. Zulko czy Małzyk juz zdrowszy? Daisy czy ginie u Ciebie snieg? Bo u mnie jeszcze cała pokrywa lodowa a dzisiaj drzewa były sliczne pokryte szadzią.Pieknie to wygladało. Orsejko jak dajecie rade z rodzicami? Lepiej tato sie czuje z reka? No moze sie przełamie w koncu i zaczne byc z ludzmi.

🖐️ Plotka może trochę snu oddaj mnie, ja niedosypiam, nie umiem zasnąć przed 1 :( Odstawienie wszystkich leków a zwłaszcza hormonów, rozregulowuje organizm. Musi upłynąć trochę czasu. Życzę ci żeby jak najszybciej wszystko wróciło do normy❤️ Tekla też mam krem Mixa przeciwzmarszczkowy, ujędrniający. Lubię kremy w pojemniku z pompką. Właśnie Orsejowej dawno nie było. Spokojnej nocy🖐️

Heloł wieczorne 🖐️ byłam dzisiaj na gimnastyce i czuje sie jak młody "buk" :D:D:D Fajnie jest wrócić do ćwiczeń. Plotko ❤️- a dlaczego odstawiłaś hormony? sama? czy kazał lekarz? Terixiu - mam nadzieje, że czujesz sie lepiej i wraca pogoda ducha ❤️ Śpijcie dobrze 🖐️

🖐️ zapraszam na kawie i herbatke (__)? (__)? (__)? (__)? są banany ) ) ) ) zawsze zjadam przy kawie bananka ;) Pogoda bez zmian - mam 5 stopni w plusie moja wieś wczoraj była wśród 10 miast najbardziej zapylonych w Polsce :O Śniadanko: http://2.bp.blogspot.com/-L0nvl_JyHKU/USs16JtKRXI/AAAAAAAAGlM/_jwiwxnAU24/s1600/1-kanapka-1-2.jpg 🌻 http://2.bp.blogspot.com/-iw9Lk3-RqkE/UYqhsABC89I/AAAAAAAAA6M/AYKYmRHgs-g/s1600/DSC_0983.JPG Miłego dnia życzę wszystkim 🖐️