Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 552211

Praca Rossmann cz 12

Polecane posty

Gość Slask
4 godziny temu, Gość jgd napisał:

Tak, u nas od początku maja każda dostawa ponad 20 boksów. Oszaleć można

20 boksów narzekasz? U nas po 28 przyjeżdża ostatnio i nikt w tym nic nie widzi złego. KR powiedziała jasno żeby nie dyskutować. A Śląsk będzie mówił że jest źle.

Gość jgd
42 minuty temu, Gość Slask napisał:

20 boksów narzekasz? U nas po 28 przyjeżdża ostatnio i nikt w tym nic nie widzi złego. KR powiedziała jasno żeby nie dyskutować. A Śląsk będzie mówił że jest źle.

'kazda dostawa PONAD 20 boksow'. Czytanie ze zrozumieniem.

Gość Gosc

Ile zabierają za dofinansowanie na wakacje? Odciagaja z jednej wypłaty? 

9 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Ile zabierają za dofinansowanie na wakacje? Odciagaja z jednej wypłaty? 

Z dwóch wyplat 

Gość kkk
15 godzin temu, Ptaczka napisał:

Dziewczyny może któraś się orientuje czy papiery odnośnie macierzyńskiego wypełnia się przed porodem czy po porodzie ? 

Wypełnia się po porodzie chyba, że chcesz iść na macierzyński przed porodem. Jest taka możliwość bodajże na kilka tygodni przed porodem.

Gość Ja czyli ja

Hr podpowiedział nam ostatnio zeby taka osobe sprawdzić. Wystąpić o kontrolę pracownika na l4. Oprócz tego trzeba porozmawiać i powiedzieć jaki to ma wpływ na całokształt.

Gość Bghjkk

Coś sporo odciągnęli z wypłaty na zaliczkę wakacyjną...

Gość Natka

Czy u Was też kierownicy naciskają, żeby jak najszybciej zrobić dostawę.? Mam wrażenie żee na tej dostępności to już na akord trzeba pracować  .. ; /

Gość Aga

Do kwoty za wakacje. Przy wypełnianiu wniosku była przecież informacja ile zabiorą. Jak dobrze pamiętam to coś koło 340 lub 420 w zależności od dochodu. W tym miesiącu doliczyli także podatek od dofinansowania dlatego kwota jest wyższa

Gość Gość
Dnia 24.04.2019 o 19:31, Gość Malwa napisał:

Może czas spojrzeć jak w Sadybie kiero poniewiera ludźmi 

Gość ...
Dnia 24.04.2019 o 19:31, Gość Malwa napisał:

Może czas spojrzeć jak w Sadybie kiero poniewiera ludźmi 

Trzeba i to jak najszybciej, bo ci sie tan wyprawia to głowa mała.

Gość Gość
Dnia 10.05.2019 o 10:45, Gość Natka napisał:

Czy u Was też kierownicy naciskają, żeby jak najszybciej zrobić dostawę.? Mam wrażenie żee na tej dostępności to już na akord trzeba pracować  .. ; /

U nas pomylony boks był i liczyliśmy ponad 300 flag. Jedna osoba zamiast obsługiwać klientów liczyła flagi ponad 9 godzin. A mówią że najważniejsza jest dostępność towaru. 

Gość Bezradna

moze ktos z was podpowie jak rozmawiac z pracownikiem ktory narzeka ciagle ze jest do niczego, ze nic mu sie nie udaje taka chodzaca depresja, juz wszystkie mozliwe sposoby przerobilysmy ale to nic nie pomaga

Gość Aaaa
4 godziny temu, Gość Bezradna napisał:

moze ktos z was podpowie jak rozmawiac z pracownikiem ktory narzeka ciagle ze jest do niczego, ze nic mu sie nie udaje taka chodzaca depresja, juz wszystkie mozliwe sposoby przerobilysmy ale to nic nie pomaga

Zwolnić i po problemie 

Gość Gość
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

U nas pomylony boks był i liczyliśmy ponad 300 flag. Jedna osoba zamiast obsługiwać klientów liczyła flagi ponad 9 godzin. A mówią że najważniejsza jest dostępność towaru. 

Te flagi to naprawdę dramat. Ja codziennie 90 flag liczę takie błędy w dostawach przychodzą. 

Gość Gosc

W piątek dostałam telefon z logistyki że mam oddać stand do innego sklepu. Niestety dziewczyny przez pomyłkę chyba ten stand wyrzuciły co mam zrobić? Osoba z którą rozmawiałam mówiła że muszę to odesłać bo to nie mój stand

10 godzin temu, Gość Gosc napisał:

W piątek dostałam telefon z logistyki że mam oddać stand do innego sklepu. Niestety dziewczyny przez pomyłkę chyba ten stand wyrzuciły co mam zrobić? Osoba z którą rozmawiałam mówiła że muszę to odesłać bo to nie mój stand

Coz zrobisz...powiedz,ze wyrzucily i tyle.Albo,ze przyszedl uszkodzony i dlatego wyrzucilyscie.Nic Ci nie zrobią.

Gość Blabla

Chce zmienić pracę bo już psychicznie nie wyrabiam. Nie radzę sobie z tą presją zadań i czasu i tym że po każdej zmianie się okazuje, że nie ważne że wypruwam sobie flaki i staram się zrobić jak najwięcej i tak zawsze coś przeocze, o czymś zapomnę. Najchetniej już bym złożyła wypowiedzenie, ale niestety mieszkam w małej miejscowości i naprawdę tu nie ma alternatywy. Czuje się taka... przegrana. Pójdę gdzieś indziej, może będzie mniej stresu, ale żeby tyle samo zarobić będę w pracy całymi dniami. Któraś z was zmieniła rosmanaa, na jaką pracę? Żałujecie czy jakoś się ułożyło?

Gość Tuy

Zmieniaj, ja też mieszkam w małej miejscowości i rozglądam się za inna robotą. Wiecznie coś źle, ciągłe pretensje, zmiany w grafiku, dzień w dzień praca. Mam dość 

Gość Xpo
3 godziny temu, Oxana12 napisał:

Coz zrobisz...powiedz,ze wyrzucily i tyle.Albo,ze przyszedl uszkodzony i dlatego wyrzucilyscie.Nic Ci nie zrobią.

Ja dostałam taki opi***ol kiedyś od kr gdy wyrzuciłam stand, że teraz mówię że nie było w dostawie od razu. 

Gość Wiola

Do mnie dzwonił ktoś w piątek i przyznam że beszczelność tych ludzi nie zna granic. Powiedziano mi że jak ja mogę się nie zorjentować że stand nie jest do mojego sklepu. Zostałam wyśmiana przez jakiegoś młodego człowieka. Obiecałam że nie odpuszczę i zgłoszę sprawę do rkhr. 

Gość Gość

Stażyści popelnili błąd wysyłając standy nie do tych sklepów co trzeba i teraz mają problem. Nie nasza wina że te małolaty nie ogarniaja swojej pracy. Niech się teraz tłumaczą z błędu a nie pretensje do nas. 

Gość Była

Zmień pracę, ja to zrobiłam i to była moja najlepsza decyzja w moim życiu. 

Teraz mam spokojną pracę i zarabiam dwa razy więcej, pozdrawiam moją byłą ks M.S, to dzięki niej odeszłam z tej firmy, tak mi obrzydziła pracę w Ross.

Gość Gosc

Jakie macie przelewy na konto na macierzyńskim kasjer sprzedawca?

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Była napisał:

Zmień pracę, ja to zrobiłam i to była moja najlepsza decyzja w moim życiu. 

Teraz mam spokojną pracę i zarabiam dwa razy więcej, pozdrawiam moją byłą ks M.S, to dzięki niej odeszłam z tej firmy, tak mi obrzydziła pracę w Ross.

Czyżbyś pisała o królowej z Wilanowa? Jeżeli tak to witaj w klubie👋

Gość kkk
10 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Jakie macie przelewy na konto na macierzyńskim kasjer sprzedawca?

Jakieś 300-400zł mniejsze niż na L4. Mam płacone przez cały czas 80%.

Gość Gość274747582184
Dnia 11.05.2019 o 12:34, Gość Bezradna napisał:

Przyznać mu rację i zagonić do roboty.

Gość Gosc
Dnia 4.04.2019 o 16:53, Gość magda napisał:

Dnia 9.05.2019 o 17:43, Gość Gosc napisał:

U mnie tez... Skąd tak? 

Czy zauważyłyście, że w firmie coraz mniejsze wypłaty są???? 

Gość Gość
Dnia 12.05.2019 o 20:58, Gość Gość napisał:

Stażyści popelnili błąd wysyłając standy nie do tych sklepów co trzeba i teraz mają problem. Nie nasza wina że te małolaty nie ogarniaja swojej pracy. Niech się teraz tłumaczą z błędu a nie pretensje do nas. 

Ja dzisiaj znowu telefon w sprawie stanów dostałam. Ludzie opanujcie się, jak się Wam raz mówi że już standu nie ma to co nie ma i nie będzie. Nie stworzę go z niczego. 

Gość Wiki

Wypłaty są nieadekwatne do tego, ile się tu zapie*dala