Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marbor

Mamaginekolog

Polecane posty

Gość Ewe

Alicja z ta swoją fryzura masakra, mamalekaez ze swoją grzywka to samo. I wszędzie komentująca slodkopierdzaca Marysia która nie Ma już nic do zaoferowania 

Gość Fanka
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Na pewno złe masło masz 😂😂😂 pamiętałaś żeby było ti masło że śmietanki a nie utwardzonych tłuszczy 😉😂 czy ja już mam pierwszy przepis do mojej książki kucharskiej? 😂

O jaaa cie,pędz ten przepis zastrzec! Kupuje Twoja ksiazke,wroze jej HIT😂😂😂

Gość Gosc
16 minut temu, Gość Ewe napisał:

Alicja z ta swoją fryzura masakra, mamalekaez ze swoją grzywka to samo. I wszędzie komentująca slodkopierdzaca Marysia która nie Ma już nic do zaoferowania 

Ta grzywka jest wiecznie tłusta. Makijaż rozmazany. W ogóle jest bardzo mało atrakcyjna do pokazywania się w sieci.

Gość Anty

Już negatywne komentarze o „odkrywczość” skażeni schabowego pousuwane...

Marysia kupiła auto czy dostała od sponsorów? Oni są taka żenada...

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Anty napisał:

Już negatywne komentarze o „odkrywczość” skażeni schabowego pousuwane...

Marysia kupiła auto czy dostała od sponsorów? Oni są taka żenada...

Są. Ciekawe co zrobią dalej ze sobą. Oczekiwać już raczej nie będą bo ona chyba jest za stara. W sumie nic ciekawego nie mają do zaoferowania, nie rozumiem fenomenu.

Gość Ewe

Noo oczekując.pl chyba już się kończą... 

Gość moi

Fenomen MG polega na tym, że ludzie lubią takich jak oni sami, a większość cóż jest prymitywna, niechlujna, zaniedbana, nienachalnej urody - taka Nikola to dla nich dziewczyna z sąsiedztwa: nie umie się ubrać, umalować, wysłowić, robi takie same błędy jak one po podstawówce... Mimo tego, że urodziła się w bogatej rodzinie i miała wielkie możliwości wybrała drogę jak wszystkie te zwykłe dziewczyny, które powpadały gdzieś na wiejskiej zabawie, czy imprezie w akademiku, braku szlifowania intelektu, z tym wyjatkiem może, że za tamte dziewczyny zadecydował przypadek. Ona jest jak każda dziewczyna z podkarpackiej, czy innej zapadłej wioski," włancza", "szczela", widzi "jaszczembie", pisze jakby miała wszystkie możliwe dysfunkcje. Jej dziecko, podąża tą samą drogą, ma potężną wadę wymowy. Jest zupełnie taka sama jak te wszystkie utrzymujące się z mopsów fanki, tyle tylko, że ma pieniądze, które jednak w niczym jej nie przeszkadzają w byciu sobą...

Gość Bsbd
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Na pewno złe masło masz 😂😂😂 pamiętałaś żeby było ti masło że śmietanki a nie utwardzonych tłuszczy 😉😂 czy ja już mam pierwszy przepis do mojej książki kucharskiej? 😂

Dobrze ci napisała. To wina złego masła. Może być albo wiedeńskie albo masło kupione na Santorini. Z innym kanapka nie wyjdzie 

Gość Marta
1 godzinę temu, Gość moi napisał:

Fenomen MG polega na tym, że ludzie lubią takich jak oni sami, a większość cóż jest prymitywna, niechlujna, zaniedbana, nienachalnej urody - taka Nikola to dla nich dziewczyna z sąsiedztwa: nie umie się ubrać, umalować, wysłowić, robi takie same błędy jak one po podstawówce... Mimo tego, że urodziła się w bogatej rodzinie i miała wielkie możliwości wybrała drogę jak wszystkie te zwykłe dziewczyny, które powpadały gdzieś na wiejskiej zabawie, czy imprezie w akademiku, braku szlifowania intelektu, z tym wyjatkiem może, że za tamte dziewczyny zadecydował przypadek. Ona jest jak każda dziewczyna z podkarpackiej, czy innej zapadłej wioski," włancza", "szczela", widzi "jaszczembie", pisze jakby miała wszystkie możliwe dysfunkcje. Jej dziecko, podąża tą samą drogą, ma potężną wadę wymowy. Jest zupełnie taka sama jak te wszystkie utrzymujące się z mopsów fanki, tyle tylko, że ma pieniądze, które jednak w niczym jej nie przeszkadzają w byciu sobą...

Zgadzam się. Dodam jeszcze od siebie, ze prócz tych wszystkich cech ta grupa charakteryzuje się jeszcze zbyt wysokim mniemaniem o sobie i samochwalstwem 

Gość Sjjus
7 godzin temu, Gość Aga napisał:

Zamiast te mieso smażyć z rana na tłuszczu to skoro dzieci sprzedała i ma kilka godzin wolnego to poszła by ogarnąć sobie brwi czy włosy czy na paznokcie by poszła na rower 

Jak myślisz potrafi jeździć na rowerze? 😄🤣🤣🤣

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Sjjus napisał:

Jak myślisz potrafi jeździć na rowerze? 😄🤣🤣🤣

A czy jest ktoś dorosły kto nie umie? 😂😂😂 Znaczy dla mnie to jest tak oczywiste jak smażenie kotleta 🤷‍♀️

Gość Gość
18 minut temu, Gość Gosc napisał:

A czy jest ktoś dorosły kto nie umie? 😂😂😂 Znaczy dla mnie to jest tak oczywiste jak smażenie kotleta 🤷‍♀️

Mam koleżankę, która nie umie, a ma już 26 lat :)

Gość Ewa

Oho, MG pisze, ze ma prawników w rękawie. Strach się bac

Gość Aga

Widzieliście komentarz pobabsku?

W ogóle kupujecie mięso paczkowane w Lidlu czy Biedronce? 

Gość Huio
2 minuty temu, Gość Aga napisał:

Widzieliście komentarz pobabsku?

W ogóle kupujecie mięso paczkowane w Lidlu czy Biedronce? 

W ostateczności dla siebie i męża. Dziecku tylko u lokalnego gospodarza... 

A co się stało z nikol i superstyler? 

Gość Marula

Ho, ho... Po dzisiejszych słowach prawdy o Królowej czuję, że rozpoczną się na dniach gorzkie żale o E., o Bobku i jego wczesniactwie i o tym, że to wina hejterow wszystko 🤣 po każdej aferze wyciera sobie gębę tymi przykrymi wydarzeniami, które ja spotkały. Jakby to miało ja usprawiedliwic, że nie potrafi wychować dzieci i że jest taka niezaradna, że nawet nie potrafi wyjść z dwójką na spacer czy wybrać się z dziećmi na salę zabaw. W koncu snapy same się nie nagrają,po co tracić czas z rodziną. Właśnie przez takie relacje w rodzinie, potem rosną PSYCHOPACI! To że dziecko ma kasę, wakacje na których nie ma dla niego nawet atrakcji, prywatne szkoły czy zabawki, wcale nie czyni go szczęśliwym. Potem takie dorosłe dzieci lądują albo na kozetce albo w więzieniu. Mam nadzieję, że więcej osób zobaczy ten filmik, gdzie Goger klepie Panią w Decathlon po dupie a mama się cieszy, bo to takie zabawne. Synus taki wariatuncio, po tatusiu. W całości zgadzam się z tym komenatrzem. Dobrze, że wariatuncio nie trafił na mnie w tym sklepie, bo jego mamusia by miała wstyd na pół Warszawki, jak to  hoduje swoje idealne dziecko. Te dzieci nie są złe. To jakie są dzieci, to wina rodziców. Ale idź Rob kolejne wesele dla syna, bo przecież musisz jakoś się utrzymać w tym Instagramowym światku 😂 chwila moment i ludzie o Tobie zapomną. Wydasz jeszcze kilka produktów i skończy się Twoja sława. To nie będzie trwać wiecznie, ten szał na Twoje majtki i koszule. Dzieci Ci za to podziękuja :) 

Gość Jakaa

Gdzie można zobaczyć ten filmik z Rogerem?

Gość Moni
2 minuty temu, Gość Jakaa napisał:

Gdzie można zobaczyć ten filmik z Rogerem?

W wyróżnionej relacji Gogerek 😉

Gość magda
1 godzinę temu, Gość Ewa napisał:

Oho, MG pisze, ze ma prawników w rękawie. Strach się bac

Ojej, to na nas naśle te papugi?

Już się boję....

Gość magda
3 godziny temu, Gość moi napisał:

Tak, w XXI wieku modny stał się prymitywizm.

A Nicole to taki Nikodem Dyzma naszych czasów, durny jak but, a cwany. Robiący wielką karierę na ludzkiej głupocie. 

Gość Aga

Ja bym swojemu dziecku nie pozwoliła wejść na głowę. Ani dosłownie (pamiętamy! 😉 ) ani w przenośni. 

A klepanie kobiet po tyłku, w każdym wieku jest po prostu chamskie.  To brak szacunku do kobiet. I uczenie takiego zachowania od małego, że jest ok i śmiechy przyczynia się do utrwalenia w podświadomości, że można tak robić. 

Gość Mee
6 godzin temu, Gość Fanka napisał:

Nikola blagam o przepis na kanapke z maslem,no nijak mi to wychodzi!

O to, to. Też czekam na przepis na taką kanapkę 😅

Gość Ola

Obejrzałam to stories i mam wrażenie , że Roger niechcący ją klepnął

Gość Wara

Mówisz ze wara od Twoich dzieci to po cholerę pokazujesz całe ich życie? 

Gość Mee

Wara od jej dzieci?! Są częścią Internetu.  Sama upublicznia ich wizerunek więc i skazuje na negatywne komentarze 🤔🤔🤔

Gość Fakt

Nie rob posmiewiska z wlasnych dzieci,nie pokazuj ich to i tematu nie bedzie,ojj nikola sama masz co chcialas.Myslalas ze robiac glupoty,zachowujac sie jak prostak twa 'kariera' bedzie trwac wiecznie?ludzie w koncu otworza oczy i przestana slepo wierzyc pani lekarce

Gość Gosc
55 minut temu, Gość Huio napisał:

W ostateczności dla siebie i męża. Dziecku tylko u lokalnego gospodarza... 

A co się stało z nikol i superstyler? 

Ja myślę, ze superstylerzy się całkowicie odcięli od niej. Prawda jest taka że ona się na nich wybiła, nikt jej nie znał w sieci i weszła po plecach superstylerow pewnie im nawet nie podziękowawszy. Poza tym stajlerzy maja inny vibe z super poczuciem humoru i są bardzo profesjonalni w tym jaki maja image w sieci  i pewnie nie chcą z jej dramami być kojarzeni (a między wierszami podśmiewuja się z tych wszystkich celebrytów wydających książki o niczym). Żałosne jest to ze MG używa ich powiedzonek typu dziubki czy dylemadki nawet się do nich nie odwołując...także widać kto jest dla kogo inspiracja ;) 

A widział ktoś może komentarz Pani Doktor, która podważyła teorie  Nikolki na temat ulubionych potraw poznanych juz w łonie matki? Prosiła nasza gwiazdę o journale i inne źródła, kojarzycie jej nick? Bo nie zapamiętałam, a widzę, ze komentarz juz znikł....

Gość Hah

I pod zdjęciem ze sznyclem jest kilkaset wiadomości. 

Niech się dziewczynie wiedzie. Pisanie, komentowanie wyglądu dzieci jest zawsze poniżej pasa. Zachowanie... można delikatnie zwrócić uwagę ale to... moim zdaniem nieadekwatne. 

Gość Internet

Czy Roger i Gilbert maja swiadomosc ile osób dziennie ich oglada? Nie maja za to ich rodzice się  a to zgadzają więc każdy komentarz o ich dziecku to konsekwencją ich decyzji. 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.