Gość Xxxxxx Napisano Czerwiec 23, 2019 Polskie miasta to male wiochy przy rosyjskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Xxxtencion Napisano Czerwiec 23, 2019 Xxxxx przestań pier. rdol.ić z łaski swojej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Xxxxxx Napisano Czerwiec 23, 2019 Mogę mówić co chce i kiedy chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Xxxtencion Napisano Czerwiec 23, 2019 1 godzinę temu, Gość Xxxxxx napisał: Mogę mówić co chce i kiedy chce Tylko zero merytoryki w twoich tekstach. Tego się nie da czytać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Xxxxxx Napisano Czerwiec 23, 2019 56 minut temu, Gość Xxxtencion napisał: Tylko zero merytoryki w twoich tekstach. Tego się nie da czytać... Mowi to ktoś kto umie napisać tylko jedno zdanie i to bez jakiej kolwiek interpunkcji . Żenada, lepiej już nic nie pisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Xxxxxx Napisano Czerwiec 23, 2019 Ale tak to jest jak ktoś nie posiada minimalnej wiedzy o niczym, zaczyna się bełkot o merytoryce . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bicku Napisano Czerwiec 23, 2019 Dnia 21.06.2019 o 12:41, Gość ToTo napisał: Czy warto spróbować związku z Ukrainką? Pewnie że tak, przecież nie z polką, polki to niestety tanie prostytutki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szkoda gadać Napisano Czerwiec 23, 2019 14 godzin temu, Gość Xxxxxx napisał: Tam jest inna kultura to facet utrzymuje dom , kobieta w Rosji to na swoje waciki zarabia bo to "paren nuzen do domu dziengi przynosić " czyli facet powinien przynosić pieniądze do domu W Polsce jest dokładnie tak samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szkoda gadać Napisano Czerwiec 23, 2019 13 godzin temu, Gość Xxxxxx napisał: Uwaga wywiad z Rosjanka: Ja : , co sądzisz o polskich facetach? Rosjanka: wcześniej kontaktowałam się z 100 Polakami na vk, facebooku i instagramie, nawet próbowałam założyć związek ale większość mnie zdradzała albo kłamała mi Tylko jeden z nich był poważny ale mnie się nie spodobał Teraz mam chłopaka ze wschodniej Ukrainy, latem bierzemy ślub . Ja : czyli Polak to nie jest dobry materiał na męża? Rosjanka : Myślę, że charakter, inteligencja, uczciwość, wierność chłopaka zależy od wychowania, Rosyjscy chłopaki tak samo jak Polacy są normalni i kobieciarze... Ja : czym się różni ruski od polaka twoim zdaniem ? Rosjanka : Wydaje mi się że niczym A teraz chce tytuł dziennikarki roku xD, jak pogadam z drugą koleżanka Rosjanka to też wstawię No, czyli sama potwierdzasz, że Rosjanie niczym się nie różnią od Polaków xD 13 godzin temu, Gość gość napisał: no ok, charakter jest ważny, wartości też, ale nikt nie ożeni sie ani nie wyjdzie za mąż za kogoś kto dal niego jest tak nieatrakcyjny, że zamiast sie z nim pocałować wolałby go obrzygać. Wygląd musi być akceptowalny, co nie znaczy ze chodzi o przystojniaka, ale na tyle akceptowalny zeby chcieć bliskości z ta osoba, bo sorry ale pewnych rzeczy sie nie przeskoczy. O mnie kiedyś sie starał taki chłopak, idealny na męza, nie zdradzi, nie upije się, kasę zarobi, zgodny itp,nawet nie to ze odrażajacy, ale miał w sobie coś takiego , zę nawet nie byłabym go w stanie pocałować w policzek, aż mnie odrzucało i nie mogłam tego przewalczyc. To co miałam za niego wyjść i ziszczyć nam obojgu życie? Teraz on ma jakąś brzydką ale miła żonę, dwoje dzieci, jeżdzą po świecie na wycieczki i super, o to chodzi zeby sie związać z kimś z kim się dobrze człowiek czuje. Anie nie załuję , ani nie zazdroszczę, cieszę sie , ze ma dobrze. A ja sobie znalazłam innego, też nie przystojniak, ale jego wygląd mi sie i tak podoba i na mnie działa. I o to chodzi, żeby iskrzyło na różnych płaszczyznach No to ja jestem przeciętny, a nie odrażający, a mimo to w Polsce nie znalazłem jeszcze żadnej kobiety, która byłaby mną zainteresowana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Twoj wybor i ryzyko Napisano Czerwiec 24, 2019 Dnia 21.06.2019 o 19:53, Gość Maciek napisał: Wspolczesna Ukrainka - jest taka jak Polki byly 50 lat temu zanim im kapitalizm i zachod do glowy uderzyl. Bedzie cie szanowala, wspierala, bedzie romantyczna i sprawie ze poczujesz sie jak maz a nie maszynka do pieniedzy. Taka jedna WU zakrecila sie wokol dosc kasiastego ojca i meza, a ze zainteresowal sie nia jego syn, to ostatecznie wyszla za niego. Zyja sobie wesolo, tesciowie na kazde zawolanie do dziecka, tylko tesciowa do dzis rozkminia kogo bawi - wnuka czy pasierba. True story, man. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jacek Napisano Czerwiec 24, 2019 Ukrainka to najlepsze co mnie w życiu spotkało. Przez długi czas byłem sam. Powód? Tym domatora i introwertyka. Nie potrafiłem się odnaleźć wśród rozrywkowych znajomych, a imprezowa dziewczyna szybko się mną nudziła. Kiedyś poznałem 2 dziewczyny, które były podobne do mnie. Mieszkaliśmy nawet razem, ale zawsze ścierały się 2 osobowości. Indywidualności, które mają problem iść na kompromis. Ostatnio poznałem Ukrainkę przez Internet. Na początku pisaliśmy, ptoem się widywaliśmy, obecnie mieszkamy razem. W końcu nie muszę udawać, że najważniejszy jest dla mnie dom, a rodzina>przyjaciele. Wiecżór w domu>wieczór na mieście. Ona mi z tego powodów nie zrobi wywodu. wiem, że mogę rano jej dać śniadanie do łóżka, bo ona mipotem np. zrobi ulubioną kawę, czy wieczorny masaż. Nikt nie jest rozszczeniowy. Super. Oczywiścnie nie twierdzę, że tylko z Ukrainką takie życie mogłem mieć. Na pewno są podobne Polki, ale jednak większość 20-28 latek to imprezowe dziewczyny, któe nie chcą ogniska domowego. Ukrainki szybciej do tego dojrzewają IMO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zyczliwy Napisano Czerwiec 24, 2019 12 godzin temu, Gość Jacek napisał: Ostatnio poznałem Ukrainkę Ostatnio, czyli ze niedawno? Wobec tego nie spiesz sie z ocena. Sprawdz ja w roznych sytuacjach. W zadnym razie nie zaklinaj rzeczywistosci tylko dlatego, ze wczesniej nie wyszlo Ci z Polkami. Zycze Ci jak najlepiej, po prostu miej oczy szeroko otwarte. Na poczatku to u kazdego miod. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 25, 2019 Dnia 24.06.2019 o 01:47, Gość szkoda gadać napisał: No, czyli sama potwierdzasz, że Rosjanie niczym się nie różnią od Polaków xD No to ja jestem przeciętny, a nie odrażający, a mimo to w Polsce nie znalazłem jeszcze żadnej kobiety, która byłaby mną zainteresowana. może to kwestia tego, że Polki rozumieją co mówisz, a cudzoziemki nie, albo jakieś kocopoły biorą za zwykłe trudnosci z obcym językiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Italy Napisano Czerwiec 25, 2019 A ja bym spróbował życia z Włoszką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szkoda gadać Napisano Czerwiec 25, 2019 10 godzin temu, Gość gość napisał: może to kwestia tego, że Polki rozumieją co mówisz, a cudzoziemki nie, albo jakieś kocopoły biorą za zwykłe trudnosci z obcym językiem Nic z tych rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Włoszka Napisano Czerwiec 27, 2019 Dnia 25.06.2019 o 20:07, Gość Italy napisał: A ja bym spróbował życia z Włoszką Dlaczego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Upper Napisano Czerwiec 30, 2019 Up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość POLAKZAKOCHANYWUKRAINCE Napisano Lipiec 2, 2019 Moim zdaniem Ukraińska dziewczyna jest ważniejsza dla Polaka od Polki w dzisiejszych czasach, ponieważ, Polka wzoruje się na Zachód, czyli KARIERA i PIENIĄDZE. Natomiast Ukrainki nauczone są RODZINNEGO OGNISKA DOMOWEGO!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HWDS Napisano Lipiec 2, 2019 Mnie ciekawi dlaczego Ukrainka jest milsza i bardziej opiekuńcza od Polki. Czyżby feminizm zbierał złe żniwo w Polsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 2, 2019 11 godzin temu, Gość POLAKZAKOCHANYWUKRAINCE napisał: Moim zdaniem Ukraińska dziewczyna jest ważniejsza dla Polaka od Polki w dzisiejszych czasach, ponieważ, Polka wzoruje się na Zachód, czyli KARIERA i PIENIĄDZE. Natomiast Ukrainki nauczone są RODZINNEGO OGNISKA DOMOWEGO!!! Oj grubo się mylisz, dla mnie najwažniejsza jest rodzina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do ciebie i podobnych Napisano Lipiec 3, 2019 Do: POLAKZAKOCHANY... Wincyj wykrzyknikow, wincyj! Zakochales sie w Ukraince, wiec twoj komentarz jest tendencyjny. Co z ciebie za czlowiek, ze tak nieuczciwie uogolniasz zla opinie na Polki, wlasne rodaczki? Ile znasz Polek i Ukrainek na tyle blisko, ze roscisz sobie prawo do takiego podzialu: my Polki be, one Ukrainki cacy?... Dla mnie rodzina jest na pierwszym miejscu. Wszystkie moje bliskie kolezanki maja takie same priorytety - pracuja, rozwijaja sie, a przy tym sa oddanymi zonami i matkami. Z kolei z ich mezami to juz roznie bywa - ale nigdy nie smialabym przeniesc opinii z tych zlych na wszystkich polskich mezczyzn, gdyz mam oczy i widze jak jest. Ogarnij sie, chlopie, nie rob kupy do wlasnego gniazda. Moze masz zle doswiadczenia z kedna, kilkoma Polkami, ale to ci nie daje prawa do obrazania pozostalych jak leci. Ogarnij sie, badz bardziej obiektywny dla wlasnego dobra - zebys kiedys nie obudzil sie z reka w nocniku, jezeli ta twoja Ukrainka okaze sie nie takim zlotem... Zycze co jak najlepiej. Ale serio ogranij sie, zakochancu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akuku Napisano Lipiec 3, 2019 Dnia 2.07.2019 o 22:09, Arystoteles napisał: Mam taką jedną ukrainke w pracy, ogólnie przecietna z wyglądu, raczej na ulicy nie zwrocilbym na nią uwagi jakby szła.., ale tak się blizej poznalismy w robocie i gadamy od czasu do czasu, to w sumie bym ją dziabnął, spodobał mi sie jej tyłeczek i nogi, to czesci ciała u kobiet na które mam największy fetysz..., chetnie bym sie z nia pie.przył.., ale oczywiscie jest zajeta, nie ma juz wolnych dziewczyn , ktore sa chocby nie bazylami Są. Ale widocznie się przed tobą kryją, skoro masz postawioną na głowie hierarchię wartości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość te pitolety Napisano Lipiec 3, 2019 Dnia 24.06.2019 o 03:22, Gość Bicku napisał: Pewnie że tak, przecież nie z polką, polki to niestety tanie prostytutki Obracasz sie tylko w takim srodowisku, ze nic poza nim nie widzisz? Twoj komentarz jest zenujacy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akuku Napisano Lipiec 3, 2019 Wkurzaja mnie takie dosrywki pod adresem kobiet. A taka jedna z mojej rodziny wyszla za maz za obcokrajowca, bedac juz w poznawym wieku. Wiesz why? Poniewaz zaden wolny Polak jakos nie mogl jej dojrzec. Ladna, wyksztalcona, zaradna, lubiana w sasiedztwie, pracy, z widocznymi zadatkami na db zone i matke. Ale nie znalazla sie w kregu zainteresowan takich, jak ty, „niewidzacych”. Moze powinienes rozgladac sie lepiej albo zmienic priorytety w oczekiwaniach wsgledem kobiet. W twoim poprzednim komentarzu zero nic zupelnie o charaterze, tylko slinotok w reakcji na tylek Ukrainki. To mowi wiele o tym, jak i kogo szukasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emma Napisano Lipiec 3, 2019 Puste myślenie o kobietach, bo Ukrainki sa lepsze, są ładniejsze, zgrabniejsze, ułożone, kochające, wierne, lojalne, zajmują się domem, mają pasję.. Nie neguje tych cech, bo rzeczywiście sytuacja w ich kraju bądź inne czynniki wpłynęły na to że są one po prostu skromne i mało wymagające. Piękne są, i uśmiechnięte, takie mają geny... Ale na ... gadać że polki są złe, najgorsze babsztyle, ha ptu.. Są zapiziale księżniczki które SRAJA WYZEJ NIŻ DUPE MAJĄ, i patrzą na rzeczy materialne, wygląd, kaskę.. Kurde ja pochodzę ze skromnej rodziny, w której nie przelewalo się za wiele, znalazłam takiego ancymona którego kochałam i wszystko bym zrobiła dla niego, to zaczął cpac i do domu nie wracać bo miał pracę, a ja nie mając dzieci tylko psa, siedzieć i łaskawie czekać aż książę wróci i mnie przeleci.. Wy panowie macie takie wygórowane myślenie o sobie, że należy wam się kobita która będzie wierna, troskliwa uprzejma, seksowna, miła, ambitna. A wy tylko kasę zarabiać i wymagać wdzięczności od kobiet.. Jprdl my księżniczki a wy prostaki z niewidzialna korona na głowie.. PS : sami weźcie się za siebie, zróbcie coś ze sobą, bo mimo tych chodzących plastików u nas w kraju, są kobiety odpowiadające waszym wymarzonym "ukrainkom". W tym sek, dla was Panowie lepiej pójść na łatwiznę, niż spiąć tyleczek i zrobić coś by nie stracić, dajmy na to, rodziny, bo żona potrzebuje pomocy w wychowaniu dziecka.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dżentelmen Napisano Lipiec 3, 2019 Chyba warto. Czemu nie?! Full service za pół ceny. To tak, jak Niemiec, Holender, Szwed, Brytyjczyk, Hiszpan itd. zastanawia się nad Polką. Warto. Wszyscy lubimy promocje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ruskie Napisano Lipiec 4, 2019 Do patriarchatu najlepsza Ukrainka, nie mylić z Rosjanką. Zwłaszcza z Moskwy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gościnne Napisano Lipiec 4, 2019 Mieszkam w Warszawie. Mnóstwo tu ukrainek, niektóre znam osobiście. Czy są ładne? Nie powiedziałabym, niektóre sa brzydkie i grube. Wulgarnie się ubierają. Tam, gdzie pracują czyli np. W sklepach sa szybko zwalniane, nie są dobrymi pracownikami a personel na nie narzeka. Nie maja oporów by podrywac zajętego faceta. Nie zauwazylam wielkich ambicji u nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdas Napisano Lipiec 4, 2019 1 godzinę temu, Gość Gościnne napisał: Mieszkam w Warszawie. Mnóstwo tu ukrainek, niektóre znam osobiście. Czy są ładne? Nie powiedziałabym, niektóre sa brzydkie i grube. Wulgarnie się ubierają. Tam, gdzie pracują czyli np. W sklepach sa szybko zwalniane, nie są dobrymi pracownikami a personel na nie narzeka. Nie maja oporów by podrywac zajętego faceta. Nie zauwazylam wielkich ambicji u nich. po uj tak kłamiesz, rusofobie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosvio Napisano Lipiec 4, 2019 8 minut temu, Gość asdas napisał: po uj tak kłamiesz, rusofobie? Nie mam powody żeby kłamać. Zapraszam do Warszawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach