Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Electra

Przesadzam czy nie?

Polecane posty

1 minutę temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Znasz się na rzeczy😎

Dobra organizacja to kanapka zrobiona przed podróżą. Kawa w termosie i

bez i

1 minutę temu, jamuonmi napisał:

Dobra organizacja to kanapka zrobiona przed podróżą. Kawa w termosie i

bez i

Preferujesz wszystko co domowe, takie które dzieje się w czterech ścianach? A to co na zewnątrz to żarcie śmieciowe, nawet desery? Dobrze zrozumiałem? 

2 minuty temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Preferujesz wszystko co domowe, takie które dzieje się w czterech ścianach? A to co na zewnątrz to żarcie śmieciowe, nawet desery? Dobrze zrozumiałem? 

Bez przesady. Trochę oszczędność. 

4 minuty temu, jamuonmi napisał:

Bez przesady. Trochę oszczędność. 

Jak wpadłem na pomysł by zacząć oszczędzać to mi okoliczności niejednokrotnie konto zdrenowały. Jak chciałem taniej to wyszło drożej. Morał sam się nasunął. Szkłem du/py nie wytrzesz. Już nie oszczędzam. Żyję spełniając swoje zachcianki. 

1 minutę temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Jak wpadłem na pomysł by zacząć oszczędność to mi okoliczności niejednokrotnie konto zdrenowały. Jak chciałem taniej to wyszło drożej. Morał sam się nasunął. Szkłem du/py nie wytrzesz. Już nie oszczędzam. Żyję spełniając swoje zachcianki. 

Odpowiem wieczorem. Jeśli temat będzie istniał,

Pa.

1 godzinę temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Szybki deser na stojąco w bufecie dworcowym. 

Dobre porównanie. Ach te Twoje porównania. 🤣😂

Dla mnie to jak szybki numerek w windzie.Kobieta jedzie na 10 piętro, a facet wysiada na 6-tym i ucieka od mniej.Na 1-3 piętrze dobiera się do niej pożądliwie . Na 4-tym dochodzi do szybkiej konsumpcji.Na 5-tym się on pospiesznie ubiera.

Hmm..kobieta na 7-mym myśli:"W sumie,to dobrze, że spi/erd/ol/ił ode mnie(sorki za wulgaryzm, ale pomyślałam, że pasuje tutaj), bo nie rokowało to na przyszłość.Nawet nie pocałował mnie na pożegnanie.Co za, świnia. "Na 8-mym myśli tak:" Szkoda, bo jednak niezłego miał ptaka i nieźle ćwierkał".😉😊 Na 9-tym:"Tego kwiatu to pół światu.Gdzieś tam czeka na mnie ten jedyny i wymarzony.."Na 10-tym wysiada i się uśmiecha. Wchodzi do domu i zaczyna płakać. No.. i weź tu zrozum kobietę.🤔😬😉😃

7 minut temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Greatpetla. Chciałem coś dopisać, ale chyba poprzestanę tylko na jednym zdaniu. Widzę, że z niejednego pieca chleb już jadłaś. 

Raczej słyszałam jak te bochenki się piekły 😉 od wielu moich koleżanek. 

Ja jestem twardą sztuką.Mnie trudno  uformować,a co dopiero upiec!Nie mam dużego doświadczenia. Jeśli już się piekę, to bardzo długo przy jednym piekarzu.. 😉

Śmiało! Wal! 😎Szczerze.. 

2 minuty temu, Greatpetla napisał:

Raczej słyszałam jak te bochenki się piekły 😉 od wielu moich koleżanek. 

Ja jestem twardą sztuką.Mnie trudno  uformować,a co dopiero upiec!Nie mam dużego doświadczenia. Jeśli już się piekę, to bardzo długo przy jednym piekarzu.. 😉

Czy praca w reklamie daje Ci maksimum zadowolenia? Niby prosto piszesz, trochę wręcz infantylnie [bez urazy, przepraszam], ale to działa podprogowo. 

10 godzin temu, Lola14 napisał:

No jak samotna kobieta to singiel chyba😁

Ale singielka nie musi być samotna (jest tylko sama - czytaj nie w związku). Podobnie jak mężatką może być samotna (chociaż ma męża). 

1 minutę temu, Zpaznokcilakier napisał:

Kultura

Gustuję zatem w chamach. 

47 minut temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Czy praca w reklamie daje Ci maksimum zadowolenia? Niby prosto piszesz, trochę wręcz infantylnie [bez urazy, przepraszam], ale to działa podprogowo. 

Nie daje mi już zadowolenia, bo poznałam już tam wszystko, co da się poznać. Zatem nic nowego się nie nauczę,czyli prosto ujmując :nudna się stała. 

Dowaliłeś mi z tą infantylnościa prosto w serce. Strzała wciąż w nim tkwi i krwawię.Zatem znikam, by opatrzeć tę ranę.

Działanie podprogowe wpływa na nasze zachowanie. Udowodniono, że stojąc w korku i widząc reklamę np:"Zjedz banana, bedziesz zdrowszy" wpływa na nasze wybory. Będąc później w sklepie kupisz 2 kg bananów i zjesz, potem nie jednego banana , ale 3, by poczuć się lepiej. 

To tyle.Znikam.Przykro mi jakoś.Serio.

34 minuty temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Greatpetla. Przepraszam. Jedne przeprosiny bujają się na różowo. 

Przeprosiny przyjęte. 

Znikam na jakiś czas.Dłuższy. Dobrych dób życzę 😉

Ku refleksji.. :

"Dzieci patrzą na świat w wyjątkowy sposób, ponieważ są szczere, otwarte, ciekawe i nie ulegają wpływom stereotypów czy konwenansów. Liczne cytaty o dzieciach podkreślają, że dorośli powinni brać przykład z najmłodszych i inspirować się ich nieskrępowaną serdecznością.. "

9 godzin temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Szybki deser na stojąco w bufecie dworcowym. 

W bufecie dworcowym to najlepsze byly klopsy w sosie pomidorowym...czy jeszcze je podaja?

7 godzin temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Greatpetla. Chciałem coś dopisać, ale chyba poprzestanę tylko na jednym zdaniu. Widzę, że z niejednego pieca chleb już jadłaś. 

Albo w niejednej windzie sie bzykales🤔

5 godzin temu, Greatpetla napisał:

Przeprosiny przyjęte. 

Znikam na jakiś czas.Dłuższy. Dobrych dób życzę 😉

Ku refleksji.. :

"Dzieci patrzą na świat w wyjątkowy sposób, ponieważ są szczere, otwarte, ciekawe i nie ulegają wpływom stereotypów czy konwenansów. Liczne cytaty o dzieciach podkreślają, że dorośli powinni brać przykład z najmłodszych i inspirować się ich nieskrępowaną serdecznością.. "

Co za bzdura. Dzieci sa okrutne. Dlatego gdyby ich przedszkolanki nie pilnowaly, to do godziny by sie pozabijaly - prawo silniejszego 😁

17 minut temu, Qwerty82 napisał:

Teraz przedszkola sa super widze na co dzien i slysze relacje dzieci. Jak ja chodzilam to jedyne co pamietam to bieda z nedza

Nie przecze ze sa super. Lepiej zorganizowane, zeby zaiteresowac I zajac dzieci. Co nie zmienia faktu, ze gdyby tego nie robic to pozabijalyby sie do godziny😁. Smiesza mnie farmazony o anielskiej dobroci dzieci -jako takiej😁. Zagryzly by sie jak psiaki z roznych miotow gdyby mogly..

10 godzin temu, MaestroSyntetyczny napisał:

Jak wpadłem na pomysł by zacząć oszczędzać to mi okoliczności niejednokrotnie konto zdrenowały. Jak chciałem taniej to wyszło drożej. Morał sam się nasunął. Szkłem du/py nie wytrzesz. Już nie oszczędzam. Żyję spełniając swoje zachcianki. 

Żyję nie tylko dla siebie, więc wszystko dzielę przynajmniej na pół.

Idąc myślą.. o tym co będzie a nie co jest (bo wiem co jest) wolę oszczędzać. Dając życie wiążę się z zobowiązaniem, na całe życie.

Ale rozumiem Ciebie.

2 godziny temu, Lola14 napisał:

Co za bzdura. Dzieci sa okrutne. Dlatego gdyby ich przedszkolanki nie pilnowaly, to do godziny by sie pozabijaly - prawo silniejszego 😁

Chodzi o uśmiech dziecka. Dziecko cieszy nawet małe zielone piórko. Dorosły musi mieć produkcję tych piórek itd. Taki prosty przykład dałam,bo w prostocie tkwi całe piękno. 

1 godzinę temu, Greatpetla napisał:

Chodzi o uśmiech dziecka. Dziecko cieszy nawet małe zielone piórko. Dorosły musi mieć produkcję tych piórek itd. Taki prosty przykład dałam,bo w prostocie tkwi całe piękno. 

Za duzo ogladasz telewizji😁. Dziecko niewinnie usmiechnie sie na widok zielonego piorka, a pozniej z rozkosza wyrwie kolejne z zyjacego ptaszka, I bedzie z rowna radoscia przygladac sie jak ptaszek wrzeszczy z bolu. Tak wyglada rzeczywistosc. Dopiero przez wychowanie uczymy malych ludzi humanitaryzmu (ze zmiennym powidzeniem oczywiscie)😁