Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sztuczność

W Warszawie w grupie wiekowej 25-44 lata na koniec 2019 r. na 100 mężczyzn przypadało ponad 112 kobiet

Polecane posty

1 minutę temu, taki obraz wasz napisał:

Przystojnych. Na to nie jestem w stanie zbyt wiele poradzić.

wręcz przeciwnie.

wypracuj bica, wypracuj trica, wypracuj klate, wypracuj brzuch, dodaj sobie trochę koloru na solarce, poporś fryzjera o fajny zaczes, zadbaj o zęby i co Ci będzie brakowało ? 

1 minutę temu, kejtred napisał:

wręcz przeciwnie.

wypracuj bica, wypracuj trica, wypracuj klate, wypracuj brzuch, dodaj sobie trochę koloru na solarce, poporś fryzjera o fajny zaczes, zadbaj o zęby i co Ci będzie brakowało ? 

No niekoniecznie. Nie każda kobieta leci na umięśnionych, to nie jest aspekt świadczący o byciu przystojnym. Solarium, serio? Nie znam żadnego mężczyzny, który by chodził w takie miejsca. Fryzjer i zęby jak najbardziej.

9 minut temu, Leżaczek napisał:

12000 będzie same 😱 u mnie duży pokój harem się zmieści na kocia łapę 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

7 minut temu, Leżaczek napisał:

Zrobimy jedno łóżko zamiast podlogi tv 85" i będzie MINIMALIZT 😁😂👍

Widzę że szaleństwa ciąg dalszy dziś....😁

Przed chwilą, taki obraz wasz napisał:

No niekoniecznie. Nie każda kobieta leci na umięśnionych, to nie jest aspekt świadczący o byciu przystojnym. 

nie ? to może bycie suchoklatesem jest aspektem świadczącym o byciu przystojnym ? Albo "sinkfatem" (dla mniej wtajemniczonych - lekko odstający brzuch i brak zarysu mięśni)...

99 % bab chce mieć dobrze zbudowanego faceta. 

2 minuty temu, Elciaa29 napisał:

Ja chcę przeżroczyste ściany...

Przed chwilą, taki obraz wasz napisał:

Cały czas to robię.

Przystojnych. Na to nie jestem w stanie zbyt wiele poradzić.

Przystojnych....aha.

i tyle?

Tak uwazasz??

No to obraz naprawdę mało wiesz o kobietach.

Mnie to się wydaje że ty jesteś tak zafiksowany na swoim wyglądzie i tym że wparłeś sobie że nie jesteś przystojny i to  że postanowiles że nie jesteś determinuje całokształt, i  już nic ani nikt nie zmieni Twojego rozumowania. 

Może się mylę bo nie jestem psychiatrą tylko anestezjologiem ale Ty jak poznajesz  kobietę mówisz " dzień dobry. Jestem brzydki i na pewno nie będzie pani mną zainteresowana bo pani pewnie woli przystojniaka"

Oczywiście nie wprost, tylko taki jest Twój przekaz podprogowy

co ja pitole....WSZYSTKIE chcą mieć dobrze zbudowanego faceta 

1 minutę temu, agent of Asgard napisał:

A w jakim celu akurat takie ? Pewnie jeszcze pokoje bez klamek 😉

Wobec tego proponuję aby taki obraz wasz wkleił nam tu po 3 zdjęcia mężczyzn których uważa za przystojnych i za brzydali.

8 minut temu, taki obraz wasz napisał:

No niekoniecznie. Nie każda kobieta leci na umięśnionych, to nie jest aspekt świadczący o byciu przystojnym. Solarium, serio? Nie znam żadnego mężczyzny, który by chodził w takie miejsca. Fryzjer i zęby jak najbardziej.

Po prostu jesteś leniem i nie chce Ci się podjąć tego wysiłku. Dobrze wiesz, że przy atletycznej sylwetce wyglądał byś dużo lepiej i wzrosłyby Twoje szanse bo kobiety to lubią ale jesteś za leniwy i wygodny. 

Gość
7 minut temu, Elciaa29 napisał:

Mogę utrzymywać, jak lubią ryż i ziemnioki 😗 ale mieszkanie to by było wysprzatane w kwadrans 😁na blysk 😂

Przed chwilą, kejtred napisał:

Po prostu jesteś leniem i nie chce Ci się podjąć tego wysiłku. Dobrze wiesz, że przy atletycznej sylwetce wyglądał byś dużo lepiej i wzrosłyby Twoje szanse bo kobiety to lubią ale jesteś za leniwy i wygodny. 

Gdyby tyle ćwiczył co tu pisze bzdura to by miał bice większe od bica i Przemka razem wziętych. On woli poczekać aż kobiety sie wyszaleja z autobusem Arabów i będą szukać beciaka dla chwili wytchnienia. 

4 minuty temu, Elciaa29 napisał:

A w jakim celu akurat takie ? Pewnie jeszcze pokoje bez klamek 😉

Żadnych klamek.

Będzie dużo przestrzeni.

1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Mogę utrzymywać, jak lubią ryż i ziemnioki 😗 ale mieszkanie to by było wysprzatane w kwadrans 😁na blysk 😂

Od razu se weź maciore.

Gość
8 minut temu, agent of Asgard napisał:

To sobie zrób na kredyt jak przystalo na klase średnia. Po co oszczedzasz na emeryturę, dzień przed dostaniesz ataku ostrej jaskry i tyle będzie z grania na emerytirxe.

2 minuty temu, BoniBluBabciaBandzior napisał:

Od razu se weź maciore.

Już wiemy, czemu Panowie na Kafe szukają lochy. To ma być taka maciora z dzikim temperamentem, napędzana ryżem i ziemniakami. 

2 minuty temu, Leżaczek napisał:

To sobie zrób na kredyt jak przystalo na klase średnia. Po co oszczedzasz na emeryturę, dzień przed dostaniesz ataku ostrej jaskry i tyle będzie z grania na emerytirxe.

Znowu zaczynasz mnie zaczepiać, Leżaczku?

Gość
Przed chwilą, agent of Asgard napisał:

Już wiemy, czemu Panowie na Kafe szukają lochy. To ma być taka maciora z dzikim temperamentem, napędzana ryżem i ziemniakami. 

Jak nie chce pracować jak chce to może sobie jeść złote 🍔

1 minutę temu, agent of Asgard napisał:

Dla mnie to ok.

Przed chwilą, Leżaczek napisał:

Jak nie chce pracować jak chce to może sobie jeść złote 🍔

Nie pytałeś jeszcze o zdanie Akimuszki.

11 minut temu, agent of Asgard napisał:

Żadnych klamek.

Będzie dużo przestrzeni.

Widzisz jak ja z góry już wiem o co chodzi 😄

14 minut temu, Leżaczek napisał:

Czyli jednym zdaniem można to podsumować że chętnie zatrudnisz tanią siłę roboczą 😂

13 minut temu, Leżaczek napisał:

Ile można wałkować w kółko te klasy i plebsy. Podejrzewam że Agent już od dawna zdążył zapamiętać jaką jest klasą i nawet szybko chyba o tym nie zapomni. 

27 minut temu, kejtred napisał:

nie ? to może bycie suchoklatesem jest aspektem świadczącym o byciu przystojnym ? Albo "sinkfatem" (dla mniej wtajemniczonych - lekko odstający brzuch i brak zarysu mięśni)...

Nie, sylwetki są różne.

26 minut temu, virriel1999 napisał:

Przystojnych....aha.

i tyle?

Tak uwazasz??

Tak wynika z obserwacji, niestety. Gdyby wygląd nie był najważniejszy, to już dawno poznałbym jakąś dziewczynę.

26 minut temu, virriel1999 napisał:

Mnie to się wydaje że ty jesteś tak zafiksowany na swoim wyglądzie i tym że wparłeś sobie że nie jesteś przystojny i to  że postanowiles że nie jesteś determinuje całokształt, i  już nic ani nikt nie zmieni Twojego rozumowania.

Ależ nie, wystarczy tylko, że jakaś dziewczyna da mi szansę.

27 minut temu, virriel1999 napisał:

Może się mylę bo nie jestem psychiatrą tylko anestezjologiem ale Ty jak poznajesz  kobietę mówisz " dzień dobry. Jestem brzydki i na pewno nie będzie pani mną zainteresowana bo pani pewnie woli przystojniaka"

Oczywiście nie wprost, tylko taki jest Twój przekaz podprogowy

Nie, normalnie inicjuję kontakt i nie daję do zrozumienia, że i tak nie będzie mnie chciała.

27 minut temu, kejtred napisał:

co ja pitole....WSZYSTKIE chcą mieć dobrze zbudowanego faceta 

Nie.

23 minuty temu, kejtred napisał:

To nie że mi się nie chce, tylko nie chcę być kochany za sam wygląd. Zresztą teraz i tak możliwości są ograniczone.

6 minut temu, taki obraz wasz napisał:

To nie że mi się nie chce, tylko nie chcę być kochany za sam wygląd. Zresztą teraz i tak możliwości są ograniczone.

Nie chcesz być kochany za sam wygląd ? Ale zrozum, że w tej relacji ma chyba też być kobieta, która pewnie chciałaby mieć faceta atrakcyjnego  a nie zaniedbanego bazyla. Bo to co Ty sobą teraz prezentujesz to czysty egoizm i narcyzm. Wg Ciebie ktoś ma Ciebie pokochać z urzędu - bo Ty tak chcesz.

Jeżeli nie jesteś otyły ale nic nie trenujesz (i nie mam tu na mysli podnoszenia hantelka 5 kg 2 razy w tygodniu tylko solidny trening) to możesz mieć tylko 2 typy sylwetki:

1) suchoklates,

2) skinfat,

obie są NIEatrakcyjne w oczach kobiet. 

Rezygnując z pracy nad masą mięśniową i zgrabną sylwetką świadomie rezygnujesz z możliwości podniesienia sobie szans na rynku matrymonialnym. 

Nie chcesz być kochany za sam wygląd ? Ale zrozum, że w tej relacji ma chyba też być kobieta, która pewnie chciałaby mieć faceta atrakcyjnego  a nie zaniedbanego bazyla. Bo to co Ty sobą teraz prezentujesz to czysty egoizm i narcyzm. Wg Ciebie ktoś ma Ciebie pokochać z urzędu - bo Ty tak chcesz.

Ale ja też nie oczekuję od kobiety, by była piękna i wysportowana, tylko po prostu przeciętna. Oczekuję tego, co sam daję.

2 minuty temu, kejtred napisał:

Jeżeli nie jesteś otyły ale nic nie trenujesz (i nie mam tu na mysli podnoszenia hantelka 5 kg 2 razy w tygodniu tylko solidny trening) to możesz mieć tylko 2 typy sylwetki:

1) suchoklates,

2) skinfat,

obie są NIEatrakcyjne w oczach kobiet.

Są kobiety, które w takich gustują.

1 minutę temu, taki obraz wasz napisał:

Ale ja też nie oczekuję od kobiety, by była piękna i wysportowana, tylko po prostu przeciętna. Oczekuję tego, co sam daję.

To, że Ty nie masz aspiracji i wymagań i gdyby Ci podali to zjadłbyś nawet goffno to nie znaczy, że druga strona ich nie ma...

2 minuty temu, taki obraz wasz napisał:

Są kobiety, które w takich gustują.

NIE MA. Są kobiety, które się z takim związują z braku laku bo nie były obiektem zainteresowania tych przystojniejszych i bardziej zadbanych.