parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:20 6 minut temu, Tajemniczy On napisał: Ale ze co? Przecież znała by mnie od hmm małego Nie możesz lepszego obrazu stworzyć? Bądź bardziej kreatywną Nie drążmy tego Daj mi czas, muszę Cię lepiej poznać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano poniedziałek o 21:20 3 minuty temu, parabatai napisał: Ile - tyle? Krótko, zwiężle i na randkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano poniedziałek o 21:21 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: Ale którą mam zaprosić? Parabatai na przykład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 21:21 9 minut temu, parabatai napisał: Zgadzam się i już Ci to pisałam Magi Ona po prostu mówi to co myśli niesamowite bo rzadko spotykane. My jesteśmy już trochę zmanierowani może z powodu nadkruszenia zębem czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:22 Przed chwilą, parabatai napisał: Nie drążmy tego Daj mi czas, muszę Cię lepiej poznać Okey, jak sobie Pani życzy No ja jestem ciekaw co Ty tam malujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:24 7 minut temu, Tajemniczy On napisał: Nie no czasami się poci czy tam płacze Gdzie tyle, pod wiaduktem bym się nie zmieścił 180 cm Chyba pluje No to jakie z góry będziesz patrzył, tzn na drugą tak ale nie na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:24 1 minutę temu, Facet z Jajami napisał: Parabatai na przykład A jak dostanę kosza i co wtedy? Co trzeba będzie pójść nad rzekę i skoczyć z mostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:25 9 minut temu, Tajemniczy On napisał: Ale którą mam zaprosić? Drugą, pierwsza pozwala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 21:25 7 minut temu, Tajemniczy On napisał: No skąd, siedzą z otwartymi uszami i podsłu...ą Masz dzieci ze podsłu...ą? U mnie nikt nie podsłu...e także mów a koleżanka i Promyczek chętnie posłuchają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:25 Przed chwilą, parabatai napisał: Chyba pluje No to jakie z góry będziesz patrzył, tzn na drugą tak ale nie na mnie Jak zwał tak zwał wiadomo o co chodzi No jak nie jak tak, przecież jesteś niższa, a w szpilkach się nie liczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:26 10 minut temu, Tajemniczy On napisał: To nie idę się myć Kąpiel i szczotka dobrze Ci zrobią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:26 1 minutę temu, parabatai napisał: Drugą, pierwsza pozwala Druga widzę że zajęta, no i znów zostałem sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 21:27 14 minut temu, Megi_ona napisał: Wiem trzeba ustalić bo ty musisz zrobić kosztorys zysków i strat nie boisz się? Cieszę się Nie kosztorys tylko granicę żeby zachować wzajemny szacunek tak to widzę na mój prosty umysł. Natomiast bilans zysków i strat jak najbardziej, ale w sprawach żeby dobrze prosperować czyli nie martwić się czy będzie flota jutro na przysłowiowy chleb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:27 Przed chwilą, parabatai napisał: Kąpiel i szczotka dobrze Ci zrobią Jestem pewien że one dobrze mi nie zrobią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:28 8 minut temu, Tajemniczy On napisał: Ładny masz język, aż chciało by się za niego złapać ząbkami No tak, wampir tylko o podgryzaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano poniedziałek o 21:28 (edytowany) 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: A jak dostanę kosza i co wtedy? Co trzeba będzie pójść nad rzekę i skoczyć z mostu Ty to powieidziałeś, ja nie mam takich problemów z kobietami Edytowano poniedziałek o 21:29 przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 21:28 5 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Magi Ona po prostu mówi to co myśli niesamowite bo rzadko spotykane. My jesteśmy już trochę zmanierowani może z powodu nadkruszenia zębem czasu A to normalne że człowiek mówi co myśli przecież? Promyczku a ty mówisz co innego niż myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:29 9 minut temu, Tajemniczy On napisał: A Ty dziecko jesteś? Wracaj żono moja No to gadaj Megi co masz gadać bom ciekawa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano poniedziałek o 21:29 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Druga widzę że zajęta, no i znów zostałem sam Nie płacz kiedy odjadą wszystkie, bo zabijesz atrakcyjność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 21:29 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Masz dzieci ze podsłu...ą? U mnie nikt nie podsłu...e także mów a koleżanka i Promyczek chętnie posłuchają Ja na razie jestem zajęty rozkminianiem specyfiki Twojej psychiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 21:29 1 minutę temu, parabatai napisał: No tak, wampir tylko o podgryzaniu Widzisz tajemniczy by tylko podgryzał a ja biła więc się wyrównuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:30 Przed chwilą, parabatai napisał: No tak, wampir tylko o podgryzaniu A od kiedy wampiry gryzą w język? One delikatnie pieszczą delikatną skórę na szyi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 21:30 Przed chwilą, parabatai napisał: No to gadaj Megi co masz gadać bom ciekawa On mi nie chce powiedzieć bo lubi się nade mną znęcać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:31 10 minut temu, Facet z Jajami napisał: Krótko, zwiężle i na randkę Nie to jest naszym celem, a przynajmniej nie moim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 21:32 1 minutę temu, Megi_ona napisał: A to normalne że człowiek mówi co myśli przecież? Promyczku a ty mówisz co innego niż myślisz? Ja też bywam bezpośredni i najwyżej coś przemilcze...bo tajemnice można mieć przecież. A bycie sobą nie dało mi zbyt dużo tłumów, ale dało tych właściwych, bo jak ktoś widzi jaki jestem i to akceptuje to łatwiej się dogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:32 10 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Magi Ona po prostu mówi to co myśli niesamowite bo rzadko spotykane. My jesteśmy już trochę zmanierowani może z powodu nadkruszenia zębem czasu Mów za siebie staruszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:32 6 minut temu, Megi_ona napisał: Masz dzieci ze podsłu...ą? U mnie nikt nie podsłu...e także mów a koleżanka i Promyczek chętnie posłuchają No dobra, ale czekaj co to ja miałem powiedzieć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 21:33 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Nie kosztorys tylko granicę żeby zachować wzajemny szacunek tak to widzę na mój prosty umysł. Natomiast bilans zysków i strat jak najbardziej, ale w sprawach żeby dobrze prosperować czyli nie martwić się czy będzie flota jutro na przysłowiowy chleb. Dla mnie twój umysł nie taki prosty jest no tak bo wy mężczyźni jakoś bardziej martwicie się o takie rzeczy taka prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:33 10 minut temu, Tajemniczy On napisał: No ja jestem ciekaw co Ty tam malujesz Na razie to tylko szkic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:34 5 minut temu, Facet z Jajami napisał: Ty to powieidziałeś, ja nie mam takich problemów z kobietami A ja nie mam rzeki w pobliżu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach