Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 22:03 5 minut temu, parabatai napisał: Co?? Ot porę sobie wybrał ... Jadźka chodu, ojce idą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 22:03 Przed chwilą, Tajemniczy On napisał: Słuchaj pomniejsz mnie trochę i zmieścimy się obydwoje Jeszcze takiego płutna nie wyprodukowali żebyśmy się tam oboje zmieścili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 22:04 6 minut temu, Facet z Jajami napisał: Nie mam zamiaru Ale nie ty masz bić kobietę tylko ona ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 22:05 10 minut temu, Megi_ona napisał: Bierzecie prawdziwy ślub? Oczywiście a co, kto nam zabroni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 22:05 8 minut temu, Tajemniczy On napisał: Usługuje się nam Hmhm a jak jakaś kobieta nie chce to co wtedy będzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 22:06 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Jadźka chodu, ojce idą Kaźmirz Wicia wierzchem jedzie... - na kocie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 22:06 10 minut temu, parabatai napisał: Dziewczyno! Heloł, nadal jesteśmy w necie, jeszcze nie wróciłaś do domu W jakim necie? Przecież ja tutaj wszystko na poważnie i za chwilę będę mieć trójkąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 22:07 7 minut temu, parabatai napisał: No chyba że ta dłoń na codzień wiertarką pracuje to nie wiem czy będzie taka delikatna Teraz prace fizyczne wykonuje się w rękawiczkach, a po drugie to kobiety lubią mieć zadbane dłonie prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 22:07 2 minuty temu, Megi_ona napisał: W kinie byłam ostatnio na Fuksie ale to już kilka lat temu. Głównie w domu nawet miłej jest oglądnąć. Muzę umiem już wrzucić nawet muszę ci się pochwalić nauczyłam jakiego kolesia też jak tutaj wrzucić teledysk bo pytał może coś wrzucę że chwilę. Kto teraz do kina chodzi jak tv 100 cali można mieć i inne bajery kina domowego. Leci nam czas za szybko zaraz północ i mam ochotę słonia posłuchać, bo ciężki tydzień znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 22:07 Przed chwilą, Megi_ona napisał: W jakim necie? Przecież ja tutaj wszystko na poważnie i za chwilę będę mieć trójkąt No tak, Ty z Jajami i z Promykiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano poniedziałek o 22:07 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Ale nie ty masz bić kobietę tylko ona ciebie Nie ma takiej na ziemi uwierz mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 22:08 7 minut temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Dba po prostu , bo po co Ci niezadbany Dba? A w jaki sposób? Tylko nie mów jak tajemniczy że się usługuje bo się załamie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 22:08 6 minut temu, parabatai napisał: To nie ma być orgazm tylko coś lepszego Lepszego od orgazmu? To nie znam. Poproszę o pomoc publiczności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 22:09 2 minuty temu, parabatai napisał: Kaźmirz Wicia wierzchem jedzie... - na kocie? Ten film to była psychodela i mieli tak zryte głowy ci ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 22:09 1 minutę temu, parabatai napisał: No tak, Ty z Jajami i z Promykiem O innym myślałam trochę ale w sumie czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 22:10 5 minut temu, parabatai napisał: Jeszcze takiego płutna nie wyprodukowali żebyśmy się tam oboje zmieścili To nie musi być na płótnie np na autostradach są duże znaki drogowe i tam możesz namalować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 22:10 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Teraz prace fizyczne wykonuje się w rękawiczkach, a po drugie to kobiety lubią mieć zadbane dłonie prawda No niby tak. Ale nawet jak ręce schurane to zalozy lateksowe rekawiczki i będzie git to nawet bezpieczniej jak w prezerwatywie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 22:11 5 minut temu, Megi_ona napisał: Hmhm a jak jakaś kobieta nie chce to co wtedy będzie? Będzie bita przez mężczyznę i to pejczem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 22:11 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Lepszego od orgazmu? To nie znam. Poproszę o pomoc publiczności Bo Cię jeszcze nikt nie dziabnął Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 22:12 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Dba? A w jaki sposób? Tylko nie mów jak tajemniczy że się usługuje bo się załamie Wystarczy że będzie miła z natury i nie podcinała skrzydeł lecz wspierała psychicznie , bo wiara góry przenosi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 22:12 3 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Kto teraz do kina chodzi jak tv 100 cali można mieć i inne bajery kina domowego. Leci nam czas za szybko zaraz północ i mam ochotę słonia posłuchać, bo ciężki tydzień znowu Wolisz słuchać słonia ode mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 22:12 2 minuty temu, Megi_ona napisał: O innym myślałam trochę ale w sumie czemu nie A o jakim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 22:12 5 minut temu, parabatai napisał: Kaźmirz Wicia wierzchem jedzie... - na kocie? Anowaś to ty na swoim rowerze pojechał a na cudzym kocie tfu koniu wracasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 22:13 4 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Nie ma takiej na ziemi uwierz mi Ja bym mogła cię pobić nie ma problemu dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 22:13 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: To nie musi być na płótnie np na autostradach są duże znaki drogowe i tam możesz namalować Hmm to jednak jesteś sporo mniejszy niż myślałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano poniedziałek o 22:14 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Ja bym mogła cię pobić nie ma problemu dla mnie Pobić to Ty możesz swojego faceta jeśli Ci na to pozwoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 22:15 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Wystarczy że będzie miła z natury i nie podcinała skrzydeł lecz wspierała psychicznie , bo wiara góry przenosi. Dobrze akurat miła zawsze jestem i wspieram to napewno choć lubię tak się szturchać i trochę bić ale to chyba nie przeszkadza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 22:15 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Wolisz słuchać słonia ode mnie? Tydzień walki przede mną trzeba się zmotywować psychicznie i mam podzielną uwagę więc słyszę co mówisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 22:15 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Anowaś to ty na swoim rowerze pojechał a na cudzym kocie tfu koniu wracasz Weźmy popcorn i puśćmy film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 22:15 4 minuty temu, parabatai napisał: No niby tak. Ale nawet jak ręce schurane to zalozy lateksowe rekawiczki i będzie git to nawet bezpieczniej jak w prezerwatywie Lateks hmmm kojarzy mi się to z jednym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach