Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 21:34 4 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Ja na razie jestem zajęty rozkminianiem specyfiki Twojej psychiki Proszę nie tylko nie to moja psychika z nią nie jest tak najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano poniedziałek o 21:34 2 minuty temu, parabatai napisał: Nie to jest naszym celem, a przynajmniej nie moim Spoko, powiedz to Tajemniczemu mi to obojętne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:35 Przed chwilą, parabatai napisał: Na razie to tylko szkic Uchyl rąbka tajemnicy co to będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 21:35 Przed chwilą, parabatai napisał: Mów za siebie staruszku Wcześniej miasto mnie trochę zmanierowało , ale wracając na stare śmieci jak marnotrawny jestem znowu sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:35 10 minut temu, Tajemniczy On napisał: A jak dostanę kosza i co wtedy? Co trzeba będzie pójść nad rzekę i skoczyć z mostu Tylko w razie czego podaj czas i miejsce to Cię z Megi uratujemy ja Cię wyciągnę a ona zrobi Ci usta usta a potem Cię pobije za to co zrobiles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano poniedziałek o 21:36 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: A ja nie mam rzeki w pobliżu To dobrze, przynajmniej nie utoniesz z wrażenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 21:36 3 minuty temu, Tajemniczy On napisał: No dobra, ale czekaj co to ja miałem powiedzieć? Nie ściemniaj tylko mów kiedy można mężczyznę bić ale już w tej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:38 2 minuty temu, parabatai napisał: Tylko w razie czego podaj czas i miejsce to Cię z Megi uratujemy ja Cię wyciągnę a ona zrobi Ci usta usta a potem Cię pobije za to co zrobiles Czyli na to samo wyjdzie tylko że użyje więcej bólu i strachu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 21:39 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Proszę nie tylko nie to moja psychika z nią nie jest tak najlepiej Po prostu trzeba aktywnie z Tobą wypoczywać, bo masz duże potrzeby bym tak ujął na początek. A umiejętność jak potrafisz się śmiać sama z siebie świadczy o dużym dystansie do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 21:39 1 minutę temu, parabatai napisał: Tylko w razie czego podaj czas i miejsce to Cię z Megi uratujemy ja Cię wyciągnę a ona zrobi Ci usta usta a potem Cię pobije za to co zrobiles Tak ja pobije to napewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:39 2 minuty temu, Facet z Jajami napisał: To dobrze, przynajmniej nie utoniesz z wrażenia Spokojnie mam duży brzuch więc nigdy nie pójdę na dno 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:39 11 minut temu, Tajemniczy On napisał: No jak nie jak tak, przecież jesteś niższa, a w szpilkach się nie liczy Wiesz, jak spojrzę na Ciebie po profesorsku to mimo iż jesteś wyższy nagle się okaże że to ja na Ciebie z góry patrzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:40 13 minut temu, Tajemniczy On napisał: Druga widzę że zajęta, no i znów zostałem sam Nie płacz już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:40 3 minuty temu, Megi_ona napisał: Nie ściemniaj tylko mów kiedy można mężczyznę bić ale już w tej chwili Eh już Ci powiem, mężczyzn nigdy się nie biję bo mężczyźni są grzeczni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 21:41 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Po prostu trzeba aktywnie z Tobą wypoczywać, bo masz duże potrzeby bym tak ujął na początek. A umiejętność jak potrafisz się śmiać sama z siebie świadczy o dużym dystansie do siebie. Może będziemy biegać, lubisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:41 13 minut temu, Tajemniczy On napisał: Jestem pewien że one dobrze mi nie zrobią Spróbuj, wierz mi, warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano poniedziałek o 21:42 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Spokojnie mam duży brzuch więc nigdy nie pójdę na dno Więc czeka Cię jeszcze niezły trening Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano poniedziałek o 21:42 (edytowany) 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Eh już Ci powiem, mężczyzn nigdy się nie biję bo mężczyźni są grzeczni Grzeczni nie są zbyt aktrakcyjni dla kobiet, ale Ty już bijesz wszelkie rekordy Edytowano poniedziałek o 21:43 przez Facet z Jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:43 2 minuty temu, parabatai napisał: Wiesz, jak spojrzę na Ciebie po profesorsku to mimo iż jesteś wyższy nagle się okaże że to ja na Ciebie z góry patrzę Widzę że Wy obie lubicie znęcać się nad mężczyznami, fizycznie i psychicznie i gdzie to jest równouprawnienie ja się pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:44 13 minut temu, Megi_ona napisał: Widzisz tajemniczy by tylko podgryzał a ja biła więc się wyrównuje Wasz seks to będzie rzeźnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:44 3 minuty temu, parabatai napisał: Nie płacz już A ożenisz się ze mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano poniedziałek o 21:44 Nie ma, grzeczny i kulturalny masz być kiedy trzeba, a szatan w łóżku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 21:44 (edytowany) 4 minuty temu, parabatai napisał: Nie płacz już Czemu tajemniczy płacze bo się pobiliłam już? Edytowano poniedziałek o 21:44 przez Megi_ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:45 14 minut temu, Tajemniczy On napisał: A od kiedy wampiry gryzą w język? One delikatnie pieszczą delikatną skórę na szyi No, ponoć to lepsze od orgazmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 21:45 8 minut temu, Megi_ona napisał: Dla mnie twój umysł nie taki prosty jest no tak bo wy mężczyźni jakoś bardziej martwicie się o takie rzeczy taka prawda Uwierz prosty chłopak z Tobą rozmawia który liznął ciut różnego życia i coś tam kiedyś czytał. Może nie aż tak że martwię się , ale lubię zająć się logistyką żeby coś miało ręce i nogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:45 3 minuty temu, parabatai napisał: Spróbuj, wierz mi, warto Nie to nie będzie to, zero podniety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 21:45 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Eh już Ci powiem, mężczyzn nigdy się nie biję bo mężczyźni są grzeczni Ty to tak na poważnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:46 4 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Więc czeka Cię jeszcze niezły trening Skrzynka piwa codziennie będzie dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano poniedziałek o 21:46 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Ty to tak na poważnie? Za duży ogień wzniecił i się spalił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:46 11 minut temu, Tajemniczy On napisał: Uchyl rąbka tajemnicy co to będzie Twój portret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach