Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:47 3 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Grzeczni nie są zbyt aktrakcyjni dla kobiet, ale Ty już bijesz wszelkie rekordy Zapisz to w księdze Guinessa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:47 Przed chwilą, parabatai napisał: Twój portret Ale co on będzie przedstawiał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano poniedziałek o 21:47 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Skrzynka piwa codziennie będzie dobrze? Nie wiem co Ty pijesz i jesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano poniedziałek o 21:48 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Zapisz to w księdze Guinessa Szkoda wiecznego pióra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:49 2 minuty temu, Megi_ona napisał: Ty to tak na poważnie? Przecież ja cały czas jestem tu poważny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 21:49 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Uwierz prosty chłopak z Tobą rozmawia który liznął ciut różnego życia i coś tam kiedyś czytał. Może nie aż tak że martwię się , ale lubię zająć się logistyką żeby coś miało ręce i nogi. Już dawno niczego nie czytałam tzn książki bo w internecie to tak. Najbardziej lubię słuchać muzyki cały dzień bym mogła Ok rozumiem. Na szczęście nie myślę o kasie bo nie brakuje mi jej ale oczywiście różnie w życiu było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:50 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Ale co on będzie przedstawiał? Tego jeszcze nie wiem, na pewno nie pola i łąki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 21:50 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Może będziemy biegać, lubisz? Zawsze lubiłem ale obecny grafik obowiązków pozwala tylko na jakiś trening w domu lajtowo , bo już nie pakuję na masę odkąd wycinkę zrobiłem. Piłka lepsza jeżeli chodzi o modelowanie sylwetki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:50 4 minuty temu, parabatai napisał: No, ponoć to lepsze od orgazmu Zostały mi dwa zęby, zawsze możemy spróbować 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 21:51 3 minuty temu, Facet z Jajami napisał: Za duży ogień wzniecił i się spalił No wiadomo że mężczyzn się bije prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:51 5 minut temu, Tajemniczy On napisał: Nie to nie będzie to, zero podniety A próbowałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:51 Przed chwilą, parabatai napisał: Tego jeszcze nie wiem, na pewno nie pola i łąki Tylko nie zapomnij tam siebie obok mnie namalować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 21:52 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Przecież ja cały czas jestem tu poważny No dobra skoro się was nie bije to co się z wami robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:53 Przed chwilą, parabatai napisał: A próbowałeś? Nie próbowałem, nic nie zastąpi delikatnej kobiecej dłoni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:53 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Zostały mi dwa zęby, zawsze możemy spróbować Dobra ale testy będą na nadgarstku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 21:53 2 minuty temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Zawsze lubiłem ale obecny grafik obowiązków pozwala tylko na jakiś trening w domu lajtowo , bo już nie pakuję na masę odkąd wycinkę zrobiłem. Piłka lepsza jeżeli chodzi o modelowanie sylwetki . To będziemy grali w piłkę choć to lepiej byłoby w więcej osób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 21:54 9 minut temu, Tajemniczy On napisał: A ożenisz się ze mną Bierzecie prawdziwy ślub? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:54 2 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Tylko nie zapomnij tam siebie obok mnie namalować A to nie ma być autoportret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 21:55 1 minutę temu, Megi_ona napisał: Już dawno niczego nie czytałam tzn książki bo w internecie to tak. Najbardziej lubię słuchać muzyki cały dzień bym mogła Ok rozumiem. Na szczęście nie myślę o kasie bo nie brakuje mi jej ale oczywiście różnie w życiu było. Kiedyś siedziałem w książkach bo coś zgłębiałem i dopiero po paru latach niedawno trzasnąłem książkę o rozwoju świadomości i znowu nic. Z filmami też nie zawsze mam fazę na kino , a muzyka zawsze jakaś mi brzęczy bo lubię. A czemu my tutaj nie słuchamy nuty , podaj tytuł zaraz się wyszuka. No nie ukrywam , że rozwija mi się strona materialna , bo nie lubię dziadować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:55 Przed chwilą, Megi_ona napisał: Bierzecie prawdziwy ślub? Dziewczyno! Heloł, nadal jesteśmy w necie, jeszcze nie wróciłaś do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:56 3 minuty temu, Megi_ona napisał: No dobra skoro się was nie bije to co się z wami robi? Usługuje się nam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:56 (edytowany) 16 minut temu, Tajemniczy On napisał: A ożenisz się ze mną Co?? Ot porę sobie wybrał ... Edytowano poniedziałek o 22:00 przez parabatai 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Facet z Jajami 19 Napisano poniedziałek o 21:57 5 minut temu, Megi_ona napisał: No wiadomo że mężczyzn się bije prawda? Nie mam zamiaru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 21:57 2 minuty temu, Megi_ona napisał: To będziemy grali w piłkę choć to lepiej byłoby w więcej osób. Ostatecznie w dwójkę też można i chodzi o to że więcej mięśni jest zaangażowanych niż podczas suchego biegu na prostej. Rozgrzewka na skakance i lecimy grać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 21:58 4 minuty temu, Tajemniczy On napisał: Nie próbowałem, nic nie zastąpi delikatnej kobiecej dłoni No chyba że ta dłoń na codzień wiertarką pracuje to nie wiem czy będzie taka delikatna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ktoś całkiem obcy 228 Napisano poniedziałek o 21:59 6 minut temu, Megi_ona napisał: No dobra skoro się was nie bije to co się z wami robi? Dba po prostu , bo po co Ci niezadbany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 21:59 3 minuty temu, parabatai napisał: Dobra ale testy będą na nadgarstku Przy tym też dostaniesz orgazmu? Skoro tak chcesz 🦹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabatai 639 Napisano poniedziałek o 22:01 1 minutę temu, Tajemniczy On napisał: Przy tym też dostaniesz orgazmu? Skoro tak chcesz 🦹 To nie ma być orgazm tylko coś lepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 125 Napisano poniedziałek o 22:02 6 minut temu, parabatai napisał: A to nie ma być autoportret Słuchaj pomniejsz mnie trochę i zmieścimy się obydwoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 101 Napisano poniedziałek o 22:02 1 minutę temu, Ktoś całkiem obcy napisał: Kiedyś siedziałem w książkach bo coś zgłębiałem i dopiero po paru latach niedawno trzasnąłem książkę o rozwoju świadomości i znowu nic. Z filmami też nie zawsze mam fazę na kino , a muzyka zawsze jakaś mi brzęczy bo lubię. A czemu my tutaj nie słuchamy nuty , podaj tytuł zaraz się wyszuka. No nie ukrywam , że rozwija mi się strona materialna , bo nie lubię dziadować W kinie byłam ostatnio na Fuksie ale to już kilka lat temu. Głównie w domu nawet miłej jest oglądnąć. Muzę umiem już wrzucić nawet muszę ci się pochwalić nauczyłam jakiego kolesia też jak tutaj wrzucić teledysk bo pytał może coś wrzucę że chwilę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach