Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
_ Gretta

To przykre.

Polecane posty

15 minut temu, Nаtalia napisał:

Dzień dobry, o kogo chodzi?

Widzę potencjał ale by musiała pomalować oczy 

1 minutę temu, Wielki buu napisał:

A to ciekawe jak trzeba cię nazwać by cię obrazić na amen 😂

Jak cię ktoś nie zna tylko mu się coś wydaje to nie jest to obraźliwe, musialby bic pięściami po twarzy i lać kwas oesethvn

4 minuty temu, włosynarękach napisał:

musialby bic pięściami po twarzy i lać kwas oesethvn

Aha to masz wysoki próg bólu 

Ale pieści i kwasu nie polecam, szkoda ładnej twarzyczki 🥹

24 minuty temu, Nаtalia napisał:

Dzień dobry, o kogo chodzi?

Dzień dobry, a nie powiesz nikomu?

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

moona  podrywasz ?

To już prędzej ciebie 😆

4 minuty temu, Wielki buu napisał:

Aha to masz wysoki próg bólu 

Ale pieści i kwasu nie polecam, szkoda ładnej twarzyczki 🥹

Ty widujesz jakieś inne babki oprócz własnej matki że łazisz za mną jak za UFO?

1 minutę temu, włosynarękach napisał:

Ty widujesz jakieś inne babki oprócz własnej matki że łazisz za mną jak za UFO?

Z rzadka napisanie jakiegoś posta uważasz za natrętne? Pisałbym więcej lecz wiem że ci się podoba, a ja nie zamierzam ci dawać przyjemności od tak. Niech ci tata czy mama da. 😉

1 godzinę temu, ZłyKróliczek napisał:

Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona, że ktoś jeszcze oprócz mnie (Salix) dostrzega hipokryzję, zakłamanie tego tutaj kółeczka, złożonego oczywiście z qwety, onanisty z ero i wbijaczki na privy 🙂 

Moim zdaniem naprawdę trzeba się starać żeby nie zauważyć hipokryzji tej trojki.😏 Kuliminacja żenady miała miejsce wtedy, jak w kompletnym obłędzie przez kilka dni zakładali temat za tematem o waszym związku i wszyscy troje jak w jakimś amoku ciągneli ten żenujacy spektakl.

Jak ktoś taki kieruje w moją stronę jakieś uwagi odnośnie zachowania, to tylko kiwam głową i myślę serio?

13 minut temu, salix napisał:

Moim zdaniem naprawdę trzeba się starać żeby nie zauważyć hipokryzji tej trojki.😏 Kuliminacja żenady miała miejsce wtedy, jak w kompletnym obłędzie przez kilka dni zakładali temat za tematem o waszym związku i wszyscy troje jak w jakimś amoku ciągneli ten żenujacy spektakl.

Jak ktoś taki kieruje w moją stronę jakieś uwagi odnośnie zachowania, to tylko kiwam głową i myślę serio?

💙💙💙💙💙💙

5 minut temu, salix napisał:

Za to mniej żenujące jest czytanie z krzaków, wyczekiwanie na okazję i wykorzystywanie uwag na temat literówek, żeby się jakoś wbić w rozmowę. 😄 Mniej żenujące jest też poświęcanie swojego czasu na odpowiadanie na moje żenujące posty. 😄 Oraz nie jest zupełnie żenujące sugerowanie, że ktoś jest obłąkany. 😄 No i jeszcze czytanie postów kogoś kogo się uważa za obłąkanego też nie jest żenujące. 😄

A i napie/rdzielanie w tematach założonych w obłędzie też nie jest oczywiście żenujące.

(Taka mała dygresja - to nie były tematy o pierwszej parze i nie były zakładane żeby o nich rozmawiać).

14 minut temu, salix napisał:

Moim zdaniem naprawdę trzeba się starać żeby nie zauważyć hipokryzji tej trojki.😏

Widzą, ale albo zwyczajnie ich to nie interesuje albo nie chcą się mieszać w nieswoją aferę. Także tym bardziej doceniam, że się wypowiadasz. Naprawdę z mojej strony nie byłoby żadnego tematu tej trójcy. 

1 minutę temu, ZłyKróliczek napisał:

Widzą, ale albo zwyczajnie ich to nie interesuje albo nie chcą się mieszać w nieswoją aferę. Także tym bardziej doceniam, że się wypowiadasz. Naprawdę z mojej strony nie byłoby żadnego tematu tej trójcy. 

A widziałam jak pisałaś w innym temacie o wbijaczce na privy i onaniście z ero. Więc jakby temat trójki jednak u Ciebie istnieje.

Idąc tropem Selkie to chyba może też tak być, że inni użytkownicy widzą, że nie nie jesteśmy obłąkani ale nie chcą się mieszać w nieswoją aferę albo ich to nie interesuje.

5 minut temu, murb napisał:

A widziałam jak pisałaś w innym temacie o wbijaczce na privy i onaniście z ero. Więc jakby temat trójki jednak u Ciebie istnieje.

Znowu chowasz rączki do tyłu i udajesz, że ty nic (tak sam jak qweta i dziadzio z ero). Tak, nie obchodzicie mnie zupełnie, jesteście w moich oczach podsumowani oraz najbardziej na tym forum dla mnie nudni (szczególnie ty i Edek z ero, bo qweta przynajmniej czasem bywa zabawna, jak się ośmiesza i jest podsumowywana). Zaczepki są nieustannie z waszej strony, niewiarygodnie wprost zależy wam na tym, jakiś niedostatek gwiazdorzenia (i to ty zarzucasz życie forum)? Miecz doskonale wie, że psa z kulawą nogą nie obchodzi, a jednak produkuje wys.rywy jakoby ktos chciał ciebie z nim rozdzielić 😄 Znajdźcie sobie po prostu inne źródło fejmu 😉 Plus niezdrowe zainteresowanie moim Nadręcznym to kolejna sprawa 😉

Edytowano przez ZłyKróliczek

9 minut temu, murb napisał:

Nie, to było na TYM temacie, na którym rozpoczęliście aluzje, ledwo oczy otworzyliście. Plus oczywiście qweta, która nawet nie zadaje sobie trudu aluzji, bo ona śni o moim Nadręcznym i budzi się z "daddym" na ustach, do tego stopnia, że już nie jest w stanie nawet tego ukrywać ;D

Znowu chowasz rączki do tyłu i udajesz, że ty nic (tak sam jak qweta dziadzio z ero). Tak, nie obchodzicie mnie zupełnie, jesteście w moich oczach podsumowani oraz najbardziej na tym forum dla mnie nudni (szczególnie ty i Edek z ero, bo qweta przynajmniej czasem bywa zabawna, jak się ośmiesza i jest podsumowywana). Zaczepki są nieustannie z waszej strony, niewiarygodnie wprost zależy wam na tym, jakiś niedostatek gwiqzdorzenia (i to ty zarzucasz życie forum)? Miecz doskonale więź, ze psa z kulawą nogą nie obchodzi, a jednak produkuje wys.rywy jakoby ktos chciał ciebie z nim rozdzielić 😄 Znajdzie sobie po prostu inne źródło fejmu 😉 Plus niezdrowe zainteresowanie moim Nadręcznym to kolejna sprawa 😉

Niezdrowi ludzie mają niezdrowe zainteresowania to chyba normalne.

Przez cały czas potwierdzam wszystko, co napisałaś na mój temat więc nie mam pojęcia dlaczego piszesz, że udaję i chowam rączki.

Przed chwilą, murb napisał:

Niezdrowi ludzie mają niezdrowe zainteresowania to chyba normalne.

Przez cały czas potwierdzam wszystko, co napisałaś na mój temat więc nie mam pojęcia dlaczego piszesz, że udaję i chowam rączki.

W takim razie licz się z komentarzami nie tylko powoli już moimi, jak widać. 

3 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

Nie, to było na TYM temacie, na którym rozpoczęliście aluzje, ledwo oczy otworzyliście. Plus oczywiście qweta, która nawet nie zadaje sobie trudu aluzji, bo ona śni o moim Nadręcznym i budzi się z "daddym" na ustach, do tego stopnia, że już nie jest w stanie nawet tego ukrywać ;D

Ja wstaję bardzo rano więc jest bardzo prawdopodobne, że aluzje rozpoczęłam nie ledwo po przebudzeniu. Ale sprawdzę z ciekawości kiedy zrobiłam pierwszy wpis.

7 minut temu, ZłyKróliczek napisał:

W takim razie licz się z komentarzami nie tylko powoli już moimi, jak widać. 

Ale ja właśnie piszę po to, żeby była reakcja rozmówców. Pisanie z samą sobą jest nudne.

1 godzinę temu, ZłyKróliczek napisał:

Odpowiem następującym niżej cytatem z postów Krejzi i Salix (i zajmij się w końcu swoim facetem, pełniącym w twoim życiu wyraźnie jedynie funkcję kosiarki, tudzież sąsiadem, Januszem z wesela, czy karkiem z siłowni, bo jesteś coraz bardziej żenująca) 🙂 

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

w Życie uczuciowe

Napisano 13 godzin temu · Raportuj odpowiedź

13 godzin temu, libbi_sztisel napisał:

Wez zenada. Jeszcze to łaszenie sie do dediego ‚ ‚ale na pewno!? Ale na pewno ci sie ona podoba? A nie chciałbyś zmienić?’

tak to wyglada trochę dla mnie z boku zbiorczo 

No, te dziwaczne natrętne podchody do hugh czy nawiązywanie do libedowej oceny racic to jest mega żenujący brak klasy.

sama już nie umiesz 2 zdań sklecić?

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Pisanie na forum uwstecznia. 😄

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

Zrobiły to za mnie doskonale dwie obserwatorki 🙂 Zostałaś "pojaśniona" 🙂

Sprawdziłam, pierwszy mój wpis był wczoraj o 10.16 To zdecydowanie nie jest godzina, o której można pisać, że ledwo otworzyłam oczy.

7 minut temu, murb napisał:

Za to mniej żenujące jest czytanie z krzaków, wyczekiwanie na okazję i wykorzystywanie uwag na temat literówek, żeby się jakoś wbić w rozmowę. 😄 Mniej żenujące jest też poświęcanie swojego czasu na odpowiadanie na moje żenujące posty. 😄 Oraz nie jest zupełnie żenujące sugerowanie, że ktoś jest obłąkany. 😄 No i jeszcze czytanie postów kogoś kogo się uważa za obłąkanego też nie jest żenujące. 😄

A i napie/rdzielanie w tematach założonych w obłędzie też nie jest oczywiście żenujące.

(Taka mała dygresja - to nie były tematy o pierwszej parze i nie były zakładane żeby o nich rozmawiać).

Srednio ci idzie odbijanie piłeczek. Przykro mi, ale nie jesteś na tyle interesująca, żeby cię podczytywać z ukrycia ani czyhać w krzakach na twoje literówki. 😄 Weszłam w aktywny temat i akurat to rzuciło mi się w oczy, a znając miecza, to raczej nie była literówka. Odpowiadam może na co dziesiąty twój post skierowany do mnie, to tak na marginesie gdybyś nie zauważyła, a w tych tematach zakładanych w obłędzie nie nawalałam, napisałam tam maks kilka postów, żebyście się opamiętali bo jakoś nikt się do tego nie kwapił.

Nie jestem specjalistką, ale takie kompulsywne tworzenie tematów o kimś zakrawa o obłęd według mnie i z całą pewnością jest o wiele bardziej żenujące niż zwrócenie na to uwagi.

2 minuty temu, murb napisał:

Sprawdziłam, pierwszy mój wpis był wczoraj o 10.16 To zdecydowanie nie jest godzina, o której można pisać, że ledwo otworzyłam oczy.

No to jest też typowy twój post - nic nie wnosi, nie ma znaczenia, ale zrobisz wszystko by zdobyć i podtrzymać interakcję ze mną oraz z Hugh. 

Przed chwilą, salix napisał:

Srednio ci idzie odbijanie piłeczek. Przykro mi, ale nie jesteś na tyle interesująca, żeby cię podczytywać z ukrycia ani czyhać w krzakach na twoje literówki. 😄 Weszłam w aktywny temat i akurat to rzuciło mi się w oczy, a znając miecza, to raczej nie była literówka. Odpowiadam może na co dziesiąty twój post skierowany do mnie, to tak na marginesie gdybyś nie zauważyła, a w tych tematach zakładanych w obłędzie nie nawalałam, napisałam tam maks kilka postów, żebyście się opamiętali bo jakoś nikt się do tego nie kwapił.

Nie jestem specjalistką, ale takie kompulsywne tworzenie tematów o kimś zakrawa o obłęd według mnie i z całą pewnością jest o wiele bardziej żenujące niż zwrócenie na to uwagi.

Bardzo mi jest przyjemnie, że tak wyczerpująco wszystko wyjaśniłaś. Poczułam, że jest to dla Ciebie ważne.

Czyli zwracanie uwagi jest jednak żenujące. Trochę mniej od zakładania tematów ale jednak uwikłanie w żenadę jakieś tam jest. 😄

2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

No to jest też typowy twój post - nic nie wnosi, nie ma znaczenia, ale zrobisz wszystko by zdobyć i podtrzymać interakcję ze mną oraz z Hugh. 

To Twój mąż też tu teraz pisze?

Odpowiedzi na moje posty to oczywiście nie jest utrzymywanie interakcji. 😄

Edytowano przez murb

5 minut temu, salix napisał:

💙

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się