selkie 1041 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, murb napisał: Nie jesteś jedynym, któremu coś wmawia. Biedaczko, tyle wbitek zupełnym przypadkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1041 Napisano 3 godziny temu 14 kolejnych powiadomień, chyba czas zakończyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 259 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Brak słów. Nikt nie jest idealny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 244 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: nie wnikam, "De gustibus non est disputandum" lub "De gustibus non disputandum est" Ja tam wole mieć tyłek wyrzeźbiony, a nie płaski, ale co kto lubi Ewa ma jędrny tyłek. A ze mały to dlatego tak to ująłem. Przecież ona nie waży 50 kg. Po prostu jest drobna. Łapiesz za słowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypedotella 100 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 21 minut temu, tymczasowablokada napisał: A ja dużo pracuje, dużo się ruszam i mało jem. Ale uwielbiam wszelkie zabiegi pielęgnacyjne jak mam wolną chwilę Chciałabym mało jeść, ale jem oczami i noskiem. Kiedy przechadzam się i widzę pyszne jedzonko i pysznie pachnie muszę to zjeść Edytowano 3 godziny temu przez Hypedotella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 56 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, selkie napisał: On jest albo cały czas naćpany albo ma kompletny autyzm (te jego tematu do nikogo, z ukraińskimi manieczkami itd.). Zazwyczaj mam go w kompletnym ignorze i jego majaczenia. on nie ma autyzm on siwetnie odczytuje emocje innychh ma wysoka emptie poznawcza tak sie to chyba nazywa to po prostu cpun degenerat, on wie co ludzie czuja mimo ze sam nie odczuwa dlatego tak celnie uderza czasami w nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 556 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, selkie napisał: Już to również skomentowałam. Grubi ludzie albo partnerzy grubych osób często uważają, że tylko one są pod kloszem. No nie, nie są, jeśli sami (lub ich partnerzy) nie umieją się zachować. Dobra, bo widzę że nie ma co dalej z tobą dyskutować. Od tutejszej patologii czegoś takiego nie usłyszałem, jak od ciebie. Czapki z głów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 737 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Ewa ma jędrny tyłek. A ze mały to dlatego tak to ująłem. Przecież ona nie waży 50 kg. Po prostu jest drobna. Łapiesz za słowa nie napisałeś "jędrny" ani "mały", tylko PŁASKI. Jeżeli to jest określenie atrakcyjności to sorry, nie załapałam tego niuansu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 259 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Biedaczko, tyle wbitek zupełnym przypadkiem Absolutnie nie jest to przypadek. Nauczyłam się od Ciebie, że można pozytywnie lajkować, żeby okazać swoje lekceważenie. Jak się okazuje stosujesz tę samą technikę wobec innych użytkowników. Dziś padło na Malowanego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1041 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Qwerty88 napisał: mi wmawia uporczywie bezrobocie mojego Januszka Nigdy nie napisałam, że Januszek jest bezrobotny i nie uważam tak. Uważam jedynie, że ty finansowo nosisz spodnie w tym związku i to jest jedną z zapewne kilku przyczyn twojej dysfunkcji waginalnej Także nie przekręcaj (jak zawsze). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 56 Napisano 3 godziny temu 22 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Nie żaliłem sie. To byl żart. ona to wie tylko lubi przekrecac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1041 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Absolutnie nie jest to przypadek. Nauczyłam się od Ciebie, że można pozytywnie lajkować, żeby okazać swoje lekceważenie. Jak się okazuje stosujesz tę samą technikę wobec innych użytkowników. Dziś padło na Malowanego. Nie rozkręcaj się, to nie będzie dłuższa konwersacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1041 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, libed from kafeteria napisał: ona to wie tylko lubi przekrecac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 244 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, selkie napisał: Biedaczko, tyle wbitek zupełnym przypadkiem Juz wystarczy. Sprawa z Brum jest zamknięta. Jedyne czego żałuję to, ze nie porozmawialiśmy jak ludzie, gdy dwa dni o to prosiłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1041 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Juz wystarczy. Sprawa z Brum jest zamknięta. Jedyne czego żałuję to, ze nie porozmawialiśmy jak ludzie, gdy dwa dni o to prosiłem. No ja już skończyłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 737 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, selkie napisał: Nigdy nie napisałam, że Januszek jest bezrobotny i nie uważam tak. Uważam jedynie, że ty finansowo nosisz spodnie w tym związku i to jest jedną z zapewne kilku przyczyn twojej dysfunkcji waginalnej Także nie przekręcaj (jak zawsze). tu cie boli? Było sie uczyć to tez byś sie finansowo odbiła od dna to ostatnie wydrywy na ktore ci odpowiadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 259 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Dobra, bo widzę że nie ma co dalej z tobą dyskutować. Od tutejszej patologii czegoś takiego nie usłyszałem, jak od ciebie. Czapki z głów. Dokładnie tę samą metodę stosowała wobec mnie. Nie potrafi nie obrażać ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1041 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, libed from kafeteria napisał: on nie ma autyzm on siwetnie odczytuje emocje innychh ma wysoka emptie poznawcza tak sie to chyba nazywa to po prostu cpun degenerat, on wie co ludzie czuja mimo ze sam nie odczuwa dlatego tak celnie uderza czasami w nich. On w ogóle nie uderza celnie. Rzuca losowym łajnem i patrzy, co się przyklei Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 244 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: ona to wie tylko lubi przekrecac Zauważyłem. Tak jak wierzy, że jest mistrzynią manipulacji gdy podgadywala mnie o Ewkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1041 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: tu cie boli? Było sie uczyć to tez byś sie finansowo odbiła od dna to ostatnie wydrywy na ktore ci odpowiadam. Podejrzewam, że mogę mieć więcej własnych pieniędzy od ciebie Pamiętaj, co napisałaś - nie komentujesz więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 259 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: Nie rozkręcaj się, to nie będzie dłuższa konwersacja Mi to zupełnie nie przeszkadza. I tak napiszę, co będę chciała. Może nawet drukowanymi literami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1041 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Mi to zupełnie nie przeszkadza. I tak napiszę, co będę chciała. Może nawet drukowanymi literami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 737 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Zauważyłem. Tak jak wierzy, że jest mistrzynią manipulacji gdy podgadywala mnie o Ewkę. przekaż żonie że to mało prawdopodobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 244 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, selkie napisał: No ja już skończyłam. To ignoruj. Nie ignorujesz, a potem biega za nami jakis naćpany gość, urazone kobiety, Madzia itd. Nie wiem czy mam na to siłę. Odchodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed from kafeteria 56 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, selkie napisał: Nie masz racji i więcej osób tu o tym pisało. Miałam tylko raz i wiem, że był całkiem inny od normalnego bana, nawet komunikat był inny (tylko nie pamiętam już jaki, ale właśnie coś o urządzeniu, które nie ma uprawnień). bo oni nie rozumieja i ty tez albo pliki tymczasowe albo ip po prostu mialas bana na ip podlaczylas inne urzadzenie i miales nowy adres pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 259 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, selkie napisał: Może się nawet przeloguję żeby mieć więcej reakcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 259 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: To ignoruj. Nie ignorujesz, a potem biega za nami jakis naćpany gość, urazone kobiety, Madzia itd. Nie wiem czy mam na to siłę. Odchodzę Osobiście nie sądzę, żebyś odszedł daleko i na długo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1041 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: To ignoruj. Nie ignorujesz, a potem biega za nami jakis naćpany gość, urazone kobiety, Madzia itd. Nie wiem czy mam na to siłę. Odchodzę No nie, czasem nie ignoruję. Zresztą sam ostatnio odezwałeś się do pravola (czyli do upośledzonego ciężko osobnika) i właśnie do ćpuna, co nie ma sensu właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 244 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: przekaż żonie że to mało prawdopodobne Ze nie chcesz wyciągać o niej informacji? Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 1041 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, libed from kafeteria napisał: bo oni nie rozumieja i ty tez albo pliki tymczasowe albo ip po prostu mialas bana na ip podlaczylas inne urzadzenie i miales nowy adres pewnie Może nie rozumiem. Wiem tylko, co widziałam i jakie to miało konsekwencje (nie mogłam się zalogować nawet przy zmianie IP). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach