Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Przyznam jestem w lekkim szoku. Szłam dziś po Warszawie

Polecane posty

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

prace dzieci nie daje mi tak dużej dawki atencji 😜

No to akurat jest niepodważalne 😉 

Przed chwilą, selkie napisał:

A... inni userzy 😉 Zapewne tacy jak widmok, czy wrocławski ćpun, z wyglądem sebiksa na strzała i fryzurą na garnek 😉 To wiele wyjaśnia (uwielbiasz się powoływać na innych, najlepiej właśnie takich) 😉 

Benek chyba jej na początkach towarzyszył w codziennych libacjach, nie pamietam bo od dawna już przestała sie chwalić swoim zamiłowaniem do procentów 😜

• Confused 1

1 minutę temu, selkie napisał:

No to akurat jest niepodważalne 😉 

toteż możesz nadal mnie dokarmiać skoro nie masz nic ciekawszego do roboty jak już sie wyspałaś do 12 zezwalam

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

Benek chyba jej na początkach towarzyszył w codziennych libacjach, nie pamietam bo od dawna już przestała sie chwalić swoim zamiłowaniem do procentów 😜

A ona komentowała twoje zamiłowanie do karków z siłowni, czy Januszy z wesela? 🙂 

A ona komentowała twoje zamiłowanie do karków z siłowni, czy Januszy z wesela? 🙂 

wiesz gdzie mam jej komentarze na mój temat i moich januszy? (w d...pie) 😜

toteż możesz nadal mnie dokarmiać skoro nie masz nic ciekawszego do roboty jak już sie wyspałaś do 12 zezwalam

Ja się wyspałam do 12, ty zapieprzasz na betę-Janusza, każdy ma swój los 😉 

wiesz gdzie mam jej komentarze na mój temat i moich januszy? (w d...pie) 😜

A ja właśnie sądzę, że jest całkowicie odwrotnie, dolarsowa Grażynko 😉 

5 minut temu, Qwerty88 napisał:

od winka co wieczór zaczela sie jej kariera na dziale uczuciowym, i to nie ja go zdiagnozowałam tylko inni userzy. Dopiero jak zaczela miec informacje zwrotna w tym temacie to nagle przestala pisać o codziennym aperolku

ale ty lubisz wymyslac 😄 o winie co wieczor to widmok pisal jedynie 😄

a alkoholizm wymyslila magda ktora sadzac po tym co pisze wieczorami to sama za kolnierz nie wylewa i stad jej ataki szalu co chwile to do kogos innego, przeplata ataki szaly z penami na swoja czesc jaka to jest pracowita i opowiadaniem o swojej urodzie mimo ze nigdy nie widzialem zeby ktos ja pytal jak wyglada albo co ma to ona to pisze co chwile.

• Thanks 1

Ja się wyspałam do 12, ty zapieprzasz na betę-Janusza, każdy ma swój los 😉 

nie zazdrość, weź sie do roboty to też zarobisz hajsy i nie bedziesz sie musiała prosic meza o kieszokowe

nie zazdrość, weź sie do roboty to też zarobisz hajsy i nie bedziesz sie musiała prosic meza o kieszokowe

Ale ja mam hajsy 😎

1 minutę temu, libed from kafeteria napisał:

ale ty lubisz wymyslac 😄 o winie co wieczor to widmok pisal jedynie 😄

a alkoholizm wymyslila magda ktora sadzac po tym co pisze wieczorami to sama za kolnierz nie wylewa i stad jej ataki szalu co chwile to do kogos innego, przeplata ataki szaly z penami na swoja czesc jaka to jest pracowita i opowiadaniem o swojej urodzie mimo ze nigdy nie widzialem zeby ktos ja pytal jak wyglada albo co ma to ona to pisze co chwile.

być może, łatka alkoholiczki pozostała. Dziękuję, że własnie potwierdziłeś że nie ja ją przykleiłam. To potwierdza moje powyższe słowa. Thx

Ale ja mam hajsy 😎

skoro tak twierdzisz 😜

być może, łatka alkoholiczki pozostała. Dziękuję, że własnie potwierdziłeś że nie ja ją przykleiłam. To potwierdza moje powyższe słowa. Thx

Będziesz teraz przeżywać to 3 lata, jak to, że wysyłałaś mu ubite racice na privek? 😎

53 minuty temu, włosynarękach napisał:

Elcia taka raczej ładniejsza 

Pewnie stwierdziłas po ostatnim zdjęciu które tutaj wstawiła?😏

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

tez mnie to zawsze bawi u ludzi 😄 i jeszcze jak sie w ząbek czesza 😄

No, bekowe było wypłynięcie jego prawdziwej foty (nie tej z doklejonym papierosem i okularami, bo to był oczywisty fejk) 😉 Wiele wówczas zrozumiałam ;D 

Będziesz teraz przeżywać to 3 lata, jak to, że wysyłałaś mu ubite racice na privek? 😎

podobnie jak to że libed mnie ledwie kojarzy, to mega bekowe 😜

podobnie jak to że libed mnie ledwie kojarzy, to mega bekowe 😜

No wiem, walczyłaś jak lwica o potwierdzenie, że jednak cię kojarzy 😄 To sporo mówi o tym, czy mężczyźni ogólnie cię kojarzą, skoro kojarzenie jakiegoś Libeda z kafeterii było dla ciebie sprawą priorytetową 😄 

2 minuty temu, Qwerty88 napisał:

no u ciebie latka zdesperowanego milfa tez zostala 😄 problem w tym ze ty swoja latke sama stworzylas a latki innych tworza zwykle ludzi z urojeniami albo cpuni 😄

ty jestes za malo kreatywnazeby cos stworzyc zwykle manipulujesz tym co ktos napisze

• Haha 2

No wiem, walczyłaś jak lwica o potwierdzenie, że jednak cię kojarzy 😄 To sporo mówi o tym, czy mężczyźni ogólnie cię kojarzą, skoro kojarzenie jakiegoś Libeda z kafeterii było dla ciebie sprawą priorytetową 😄 

dokładnie, sprostował wasze brednie w 1 poście.

A teraz wybacz ale wyczerpała sie moj czas dla ciebie 😜

3 minuty temu, selkie napisał:

No, bekowe było wypłynięcie jego prawdziwej foty (nie tej z doklejonym papierosem i okularami, bo to był oczywisty fejk) 😉 Wiele wówczas zrozumiałam ;D 

na tej z doklejonym tez bylo widac to nie byl fejk on pomalowal swoje zdjecie 

a to mnie cos ominelo bo ja nie widzialem tej o ktorej ty mowisz 

Edytowano przez libed from kafeteria

no u ciebie latka zdesperowanego milfa tez zostala 😄 problem w tym ze ty swoja latke sama stworzylas a latki innych tworza zwykle ludzi z urojeniami albo cpuni 😄

ty jestes za malo kreatywnazeby cos stworzyc zwykle manipulujesz tym co ktos napisze

masz racje, moje łatki to moje kreacje, dzisiaj jestem hotka jutro milfem a pojutrze nie mam libido. A wy każdą z nich łykacie jak pelikany

na tej z doklejonym tez bylo widac to nie byl fejk on pomalowal swoje zdjecie 

a to mnie cos ominelo bo ja nie widzialem tej o ktorej ty mowisz 

Ja widziałam 😉 

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

dokładnie, sprostował wasze brednie w 1 poście.

A teraz wybacz ale wyczerpała sie moj czas dla ciebie 😜

Dla mnie obserwującej z boku, wyglądało, że Libed miał w du.pie ciebie i twoje racice, a ty to traktowałaś jako nobilitację, niby kawa z Nimfą dla Madzialeny 😄 

No leć, zapieprzaj, mokra od tego się nie zrobisz, ale przynajmniej Januszkowi na coś zarobisz 😉 

3 minuty temu, selkie napisał:

Dla mnie obserwującej z boku, wyglądało, że Libed miał w du.pie ciebie i twoje racice, a ty to traktowałaś jako nobilitację, niby kawa z Nimfą dla Madzialeny 😄 

No leć, zapieprzaj, mokra od tego się nie zrobisz, ale przynajmniej Januszkowi na coś zarobisz 😉 

xd

9 minut temu, Malowany napisał:

Pewnie stwierdziłas po ostatnim zdjęciu które tutaj wstawiła?😏

Akurat dumbo mając mnie na fb w znajomych widziała dziesiątki zdjęć więc raczej nie po ostatnim.

4 minuty temu, libed from kafeteria napisał:

gdzie widzialas ?

Widziałam 😉 

12 minut temu, Qwerty88 napisał:

masz racje, moje łatki to moje kreacje, dzisiaj jestem hotka jutro milfem a pojutrze nie mam libido. A wy każdą z nich łykacie jak pelikany

No nie wymyśliłaś tu niczego nowego - zazwyczaj, jak ktoś się tu skompromituje, to potem pisze, że to albo była kreacja i prowokacja albo że pisze pracę na temat kafeterii 😎

1 godzinę temu, selkie napisał:

Tutaj jest ogólny zwyczaj rzucania hejtów w tak zwany "eter" 🙂 Można na to nie reagować i udać, że się nie widzi, a można odpowiedzieć. Ja robię różnie, zależnie od nastroju 🙂 Akurat miałam kaprys dać ci znać, że na podstawie twojego avka - naprawdę nie ma większego znaczenia, co ty lubisz, bo wyboru większego chyba nie masz 😉 

Nie interesują mnie dziewczyno jakie tutaj panują zwyczaje. Tak samo jak twoje kaprysy. Żadnych aluzji w twoją stronę nie kierowałem, a że ty masz kompleksy na punkcie swojego wyglądu, to znajdź sobie inny sposób na radzenie sobie z nimi, niż kierowanie uszczypliwości w stronę mojej partnerki. Ja nic nie pisałem na temat twojego partnera, ani twojego wyglądu. Od osoby która uważa się, że jest na poziomie i która jest wykształcona, uwagi na temat czyjegoś wyglądu są mocno nie na miejscu. Dociera?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się