Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaCzarna

Rodzimy w lipcu 2005 !!!

Polecane posty

Witam!!! i o zdrowie pytam... u mnie śnieżek sypie a już myślałam ,że wiosna bedzie... nerwowa jakaś jestem wrrr wyczytałam ostatnio o pomocy społecznej dla kobiet ciężarnych i muszę sie przejść do opieki społecznej głupio było by nie skorzystać ...ale puki co wiem ze obliczają dochód na członka rodziny jeśli nie przekracza 316 zł to można sie ubiegać o jednorazową zapomogę chociaż czytałam o przypadkach ,że nie pracujące kobiety dostają zasiłek na 3 miesiace przed porodem....hmmm zobaczymy jak coś sie dowiem napisze wam .... wkurzam sie tą bezczynnością nic nie mozna robić w taką pogode a tak mi sie marzy wiosna w ogródku mozna posiedzeć:) ahhh nie pozostaje nic innego tylko czekać a co do wagi przestałam sie przejmować...i wam też radze sie nie martwić... pozdrawiam miłego dnia

czerwiec NICK.............. MIASTO........TERMIN.......... KG NABYTE..... PŁEĆ... 1.asiek78....Czechowice-Dz.....9 czerwca.......6kg...na 70% Maks 2.gumecka... Zabrze.......... 18-20 czerwca..........9kg......nie wiem 3.kasmo...........Wrocław.......14 czerwca......... 7kg ....Weronika? 4.gosia28.............. ? ............14 czerwca........ ? ............... ? 5.madziam27.... Gdańsk ..... 26 czerwca...9kg ..Wiktoria i Weronika 6.AGA1983.......... ? ............. 26 czerwca......... ? ................ ? ... 7.elfia_mama.....Bytom....... 27 czerwca........ 5 kg......chłopczyk??? 8.aisio............... Reda........ 30 czerwca........ 2 kg ......... ? .... LIPIEC NICK.............. MIASTO..........TERMIN..... KG NABYTE..... PŁEĆ... 1.dziewcz. od gaf ..... S-ce Śl.... 1 lipca.........8 kg.........Igor 2.Edit1 ..............???????????.......1 lipca..........???...........????? 3.L 27................ ? ............. 4 lipca........... ? ............. ? 4.bumpy.........Rumia-Janowie.... 8 lipca ...... 1,5 ............. ? 5.sliwkarobaczywka . działdowo....9 lipca......4kg...... ? .nie wiem 6.Lila 26 ............Kalisz........ 9 lipca.......4 kg......dziewczynka ? 7.bugsy24.........Szczecin..... 17-26 lipca.....4kg............ ? 8.Maja-24l........B-stok.........17-26 lipca..........0 kg......?... 9.Magdzik............. ? ............ 18 lipca............. ? .......... ? 10.Domi24.......Warszawa...... 19 lipca..............6,5kg.....bilźniaki.. 11.ewka31........?..................19lipca.............4kg..........? 12.mojreczka.. .W-awa.........20 lipca............4,5 kg.......?...... 13.cicha...........Łódź............21 lipca........14kg(!)......chłopczyk 14. optymka.........................22 lipca........7kg....Piotrus (??) 15.Mała Czarna...Zabrze.......... .24 lipca..........1kg..........? 16.dora77..........Lublin.............25lipca..........3kg........??? 17.anna 27 ........... ? ............ 26 lipca............. ? ..........? ... 18.Wikaaa ....Wrocław............ 27 lipca............ 0........ facet! 19.monika27........Skierniewice......?????.............??.........??????? 20.Zetka...................???.............????...........???...........??? 21.Mizka 31......... ? ................. ? ................ ? ........... ? ... SIERPIEŃ NICK.............. MIASTO........TERMIN.......... KG NABYTE..... PŁEĆ.. 1.basia77..... Poznań ...........2 sierpień..........1,5kg............. ? ... 2.Aleks24......Gdynia...........6 sierpnia........... 0kg........... ? ... Mój mąż kupił mi pod choinkę taką fajową wagę-mierzy poziom wody w organizmie i tkanki tłuszczowej, cieszyłam się z niej a teraz mam ochotę ją wyrzucić przez okno:-(Ja w ciągu ostatniego tyg przybrałam 1,5kg:-(To co będzie dalej-nie mogę sobie tłumaczyć że to kwestia drugiego dzidzisia bo przecież one ważą narazie niewiele! Mam doła a apetyt mi dopisuje że hej a że siedzę non-stop w domku bo boję się sama wychodzić ze względu na omdlenia no to leżę i jem!

Popieram mojreczkę! Nie dziwią mnie rady lekarskie na temat ograniczania spożycia soli, słódyczy, tłuszczów, ale WODY?????? We wszystkich dostępnych mi źródłach wiedzy - od gazety, przez książki na stronach internetowych kończąc jasno jak byk jest napisane, że trzeba wypijać conajmniej dwa litry wody. I co? Z drugiej strony lekarz zna Gumecką lepiej i wie, co się tam u niej dzieje, więc... hmmm... Trzymam kciuki za Ciebie, oby wszystko było w porządku! Ela 79 - kurde nie pamiętam, ile dokładnie miało moje baby w 16 tygodniu, to się zapomina - chyba że ktoś skrupulatnie notuje. ZAbijcie mnie - nie pamiętam! Słuchaj, jakby był nieprawidłowy, to lekarz by Ci o tym powiedział. Najlepiej jego pytaj przy okazji wizyty asiek78 - nie przejmuj się tak bardzo wagą, za pół roku to już nie będzie miało żądnego znaczenia. Tymbardziej, że 6 kg to naprawdę nie jest dużo. Głowy do góry, cieszmy się tym co mamy!

Elfia mamo kiedyś powiedziałaś mi że na stronie Rodzić po ludzku są namiary na szkoły rodzenia!Przejżałam wszystkie szkoły i okazało się że nie ma nawet jednej bezpłatnej:-(Ale dziękuję!!! Już się pogodziłam że nie będę chodziła do szkoły rodzenia trudno!Ciesze się że Wy możecie uczestniczyć w takich zajęciach!

O ludzie o co chodzi z tą wodą? :O Hektolitry mineralnej wypijam dziennie i co z tego? Może chodziło o zatrzymanie się wody w organiźmie? Ale czy to jest spowodowane ilością spożywanej wody? Gumecka a jakie miałaś ciśnienie?? I nie martw się tak bardzo , wszystko się wyprostuje. Pamiętaj myślimy pozytywnie. :) mojreczka -rzeczywiście to bardzo mądra książka ;) :D Nic dodać nic ująć :) ela - ja także nie wiem ile miał mój młody. Ale poczekaj mam takiego linka do pewnej strony tam dziewczyny porównują wymiary swoich maluchów. http://www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=15378 A jeszcze co do słodyczy, przy okazji szperając tu i ówdzie natknęłam się na pewien artykuł w którym stwierdzono że: SAME ZOBACZCIE :P http://kobieta.interia.pl/rodzina/ciaza/news?inf=489743 Ale pamiętajmy z umiarem :P :D pozdrawiam życząc miłego poniedziałku :)

Domi - przykro mi, chyba tylko W-wa ma płatne szkoły rodzenia i to wszystkie, wszędzie indziej można znaleźć bezpłatne. Jednakże udało mi się znaleźć iskierkę nadziei - piszą tam, że jest kurs bezpłatny refundowany, obejmujący 7 spotkań. Zresztą zobacz sama: http://baza.rodzicpoludzku.pl/pl/rpl/placowka/bz_sr_warszawa_sr__idea_ Jak tu nie wypali, to nie mam pomysłu. Jak tylko zacznę chodzić to mogę Ci relacjonować wszystko, o czym się na bieżąco będę dowiadywać. Dziewczyno od Gaf - ten artukuł o czekoladzie, to miód na moje uszy (oczy). Zaraz pobiegnę po jedną tabliczkę. Zaraz, bo..... tymczasem musze uporać sięz powodzią, jaką zrobiłam w chacie. Nalałam sobie peeeeełną wannę wody.Fajnie się w niej relaksowałam, ale zapomniałam, przy wypuszczaniu wody, że mam zatkany odpływ i....... cała zawartość wanny wypłynęła szerokim strumieniem na łazienkę, przedpokój i kuchnię. Po kostki wody :( Pewnie to mój kot bawił się jakąs skarpetką i wrzucił ją do kratki ściekowej, wrrrrr.... Ha, ja się męczęz wycieraniem, a kot siedzi na dywanie, na suchym i miauczy do mnie cały czas. Myślę, że chciałby się dostać do miseczki, a tu wszędzie mokro. Stąd te mrauczenie. Teraz czekam, aż sąsiadka wróci z pracy i przyleci do mnie z zadymą - że ją zalałam. Hmm... i na co mam zwalić winę? Macie jakieś pomysły??

DZIEWCZYNY, mam dla Was bardzo przykrą wiadomość od Małej Czarnej, która właśnie wróciła ze szpitala. Kurwa, nie mam siły o tym pisać!!!! Wklejam fragment rozmowy z GG: \"MAŁACZARNA (4:56) Proszę, zrób to za mnie i poinformuj dziewczyny, kochane, które były ze mna casły czas, że straciłam synka MAŁACZARNA (4:57) wykreślcie mnie z tabelki\" Wyrazy współczucia dla biednej Małej.... Jestem w szoku..... :(:(:(:(:(

nic nie opisze tego co teraz czuje...taaaaaaaaaak mi straaaaaaaasznie przykrooooo:(:(!!! malaczarna bardzo ci wspolczuje...jestem z toba myslami :(

Gość kasmo
Tak strasznie mi przykro!!!!!!!! Aż mi się płakać chce ::::-(, nie jestem nawet sobie w stanie wyobrazić takiej straty. Biedactwo. Mała Czarna, przjmij moje wyrazy współczucia. Gdybyśmy mogły Ci jakoś pomóc...

Jakaż to okropnie smutna wiadomość od Małej Czarnej:(:(:( Bardzo, bardzo Ci współczuję, a już było tak daleko z ciążą... I czym są w tej chwili moje problemy (waga, bóle krzyża, itp.) w porównaniu do straty Małej Czarnej;( Okorpność, po prostu brak mi słów❤️🌻

Tak strasznie mi przykro MałaCzarna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie będę nic więcej pisać bo wszystko w tej chwili wydaje mi się głupie i bez sensu!:-( Elfia mamo jesteś kochana!!Pisz o ciekawostkach ze szkoły rodzenia, będę Ci bardzo wdzięczna!Warszawa to beznadziejne miasto przyjechałam tu 6 lat temu na studia ale mam po mału dość tego miasta i cen i wielu innych rzeczy!!

To jest straszne!!!!! Mala czarna kochana ty nasza, jest mi strasznie przykro,nawet nie wiem co napisac bo placze wlasnie :-(( Trzymaj sie kochana.🌼

Gość ana 32
Mala Czarna.....strasznie mi przykro.w ubieglym roku przezywalam taka strate....odczekalismy przwie rok i znowu sie udalo -chociaz nadal sie boje.plakam moj maz prosil zeby Cie pozdrowic i poglaskac strasznie nam przykro....

Gość Wikaaa
Brak mi słów...po prostu. Przeciez to był zaawansowany 5 miesiac ciazy. Co takiego sie stalo, jak jest przyczyna tej tragedii???

Gość Wikaaa
Brak mi słów...po prostu. Przeciez to był zaawansowany 5 miesiac ciazy. Co takiego sie stalo, jaka jest przyczyna tej tragedii???' Sama mam termin tak blisko Malej Czarnej i niewyobrazam sobie....:-( Naprawde - wyrazy wspolczucia!!! Tez poszukuje szkoly rodzenia bezplatnej ale nadaremnie bo we wspanialym Wrocku tez takiej nie ma...Jest taka na ktora mam oko ale kosztuje 270 zl tyle ze trwa 11 tyg, (40 h), wiec sie zastanawiam i licze na to ze beda jeszcze miejsca bo pani mnie poinformowala ze w tej chwilii sa zapisy babeczek z terminem na sierpien juz! A w czwartek ide do gina na wizyte i dopiero wtedy wezme zaswiadczenie ze moge brac udzial w takich zajeciach bo wymagaja takiego papierka.

Gość mitaata
Witam Brzuchatki :0 Tak wspaniale czytało mi się Wasze forum, załuję, ze tak późno je znalazłam. A teraz mam łzy w oczach... Mała Czarna przytulaki ode mnie tez.... Chyba każda z nas przezywa to razem z Tobą podobnie... Ja jestem z Wroclawia, mam 29 lat - jutro juz 30 :) i jestem w 23 tc :) Problemy z ciązą na początku mialam też niefajne, ale teraz juz jest oki. Wróciłam do pracy :) Jesli moge do Was dołączyć, to bedzie mi bardzo miło :) Pozdrawiam Was wszystkie bardzo ciepło Asia

Gość Maja-24l.
Boże.....Tak mi przykro. Nie bylo mnie tu kilka dni, a w pierwszej kolejnosci dowiaduje sie o czyms tak smutnym. Nie moge w to uwierzyc. To forum juz nie bedzie takie samo bez Malej Czarnej. Nie potrafie sobie wyobrazic, jak musi sie teraz czuc...to okropne. Po prostu brak slow. Trzymaj sie dzielnie...chos wiem ze to nie takie proste :(

Jej Kochana mała czarna - tak bardzo mi przykro :( :( PRzytulam cię z całego serca bardzo mocno. Twój aniołeczek jeszcze do ciebie wróci. Nie wiem co więcej napisać. :(

Gość Piegusek25
Mała Czarna, zawsze po deszczu wstaje słońce. I jestem pewna, że nadejdzie taki dzień, który ukoi cały ból. Nosimy swoje "krzyże" każdego dnia, musimy być silne.. Niech Bóg będzie z Tobą :*

Mała czarna - tak bardzo bardzo mi przykro :( Nie mam słów, kończę, bo łzy same mi ciekną. Trzymaj się...Jesteśmy z Tobą i Twoim aniołkiem...🌻

A dzisiaj Dzien Kobietek Tajemnicą jesteś, z księgi czarów - zbiegłą, mgłą zaklętą, którą nieliczni tylko przejdą. Kobieto - puchu marny, a nie do zdobycia. Kobieto - ile w tym słowie - piękna, miłości i życia Szczegolnie dla malej czarnej duzo szczescia i zdrowka.🌻

A dzisiaj Dzien Kobietek Tajemnicą jesteś, z księgi czarów - zbiegłą, mgłą zaklętą, którą nieliczni tylko przejdą. Kobieto - puchu marny, a nie do zdobycia. Kobieto - ile w tym słowie - piękna, miłości i życia Szczegolnie dla malej czarnej duzo szczescia i zdrowka.🌻

Gość Maja-24l.
Witajcie dziewczyny! W dniu Kobietek zycze Wam duzo Milosci i zdrowka. Bylam dzis na usg polowkowym, ale niestety maluszek nie chcial sie ujawnic, tak wiec jeszcze nie wiem czy to synek czy coreczka. Za 2 tyg. mam usg uzupelniajace - beda badac serduszko, bo zrobilam badanie za wczesnie-podobno dzidzia jest o 2 tyg. mniejsza wg usg i termin mi sie przesunal z 17 lipna na 29. Moja gin. powiedziala, ze data porodu pewnie zmieni mi sie za kazdym razem gdy beda mi robili usg. Mala czarna -trzymaj sie!!! - caly czas myslami jestem z Toba! czerwiec NICK.............. MIASTO........TERMIN.......... KG NABYTE..... PŁEĆ... 1.asiek78....Czechowice-Dz.....9 czerwca.......6kg...na 70% Maks 2.gumecka... Zabrze.......... 18-20 czerwca..........9kg......nie wiem 3.kasmo...........Wrocław.......14 czerwca......... 7kg ....Weronika? 4.gosia28.............. ? ............14 czerwca........ ? ............... ? 5.madziam27.... Gdańsk ..... 26 czerwca...9kg ..Wiktoria i Weronika 6.AGA1983.......... ? ............. 26 czerwca......... ? ................ ? ... 7.elfia_mama.....Bytom....... 27 czerwca........ 5 kg......chłopczyk??? 8.aisio............... Reda........ 30 czerwca........ 2 kg ......... ? .... LIPIEC NICK.............. MIASTO..........TERMIN..... KG NABYTE..... PŁEĆ... 1.dziewcz. od gaf ..... S-ce Śl.... 1 lipca.........8 kg.........Igor 2.Edit1 ..............???????????.......1 lipca..........???...........????? 3.L 27................ ? ............. 4 lipca........... ? ............. ? 4.bumpy.........Rumia-Janowie.... 8 lipca ...... 1,5 ............. ? 5.sliwkarobaczywka . działdowo....9 lipca......4kg...... ? .nie wiem 6.Lila 26 ............Kalisz........ 9 lipca.......4 kg......dziewczynka ? 7.bugsy24.........Szczecin..... 17-26 lipca.....4kg............ ? 8.Maja-24l........B-stok.........17-29 lipca..........2,5 kg......?... 9.Magdzik............. ? ............ 18 lipca............. ? .......... ? 10.Domi24.......Warszawa...... 19 lipca..............5kg.....bilźniaki.. 11.ewka31........?..................19lipca.............4kg..........? 12.mojreczka.. .W-awa.........20 lipca............4,5 kg.......?...... 13.cicha...........Łódź............21 lipca........14kg(!)......chłopczyk 14. optymka.........................22 lipca........7kg....Piotrus (??) 15.Mała Czarna...Zabrze.......... .24 lipca..........1kg..........? 16.dora77..........Lublin.............25lipca..........3kg........??? 17.anna 27 ........... ? ............ 26 lipca............. ? ..........? ... 18.Wikaaa ....Wrocław............ 27 lipca............ 0........ facet! 19.monika27........Skierniewice......?????.............??.........??????? 20.Zetka...................???.............????...........???...........??? 21.Mizka 31......... ? ................. ? ................ ? ........... ? ... SIERPIEŃ NICK.............. MIASTO........TERMIN.......... KG NABYTE..... PŁEĆ.. 1.basia77..... Poznań ...........2 sierpień..........1,5kg............. ? ... 2.Aleks24......Gdynia...........6 sierpnia........... 0kg........... ? ... Pozdrawiam Was dziewczyny! Dbajcie o siebie i malenstwa!

Gość kasmo
cześć dziewczyny! po tak smutnych wiadomościach tudno wrócić do naszych powszednich spraw... Ja mam jednak pytanie do dziewczyn z Wrocławia: wiecie może, gdzie u nas wykonują USG 3D/4D i za ile? Pozdrawiam [url=http://lilypie.com]http://lilypie.com/days/050614/1/0/1/+1/.png

Kasmo - USG 3D We Wrocławiu można zrobić na Joanitów niedaleko PKS i chyba też w tej nowej Klinice Akademii Medycznej na Borowskiej. Nawet nie wiem, gdzie to jest, bo nie jestem z Wrocławia, znalazłam to w necie, ale może sprawdzisz tam? Idę sprawdzić mój sernik, może juz się dopiekł. Taki mały kaprys dla poprawy nastroju. No tak, nie tylko się dopiekł, ale też zdążył się spalić.... A już Was chciałam zapraszać na kawałeczek. Pozdrawiam wszystkich i przytulam ciepło.

Kasmo - USG 3D We Wrocławiu można zrobić na Joanitów niedaleko PKS i chyba też w tej nowej Klinice Akademii Medycznej na Borowskiej. Nawet nie wiem, gdzie to jest, bo nie jestem z Wrocławia, znalazłam to w necie, ale może sprawdzisz tam? Idę sprawdzić mój sernik, może juz się dopiekł. Taki mały kaprys dla poprawy nastroju. No tak, nie tylko się dopiekł, ale też zdążył się spalić.... A już Was chciałam zapraszać na kawałeczek. Pozdrawiam wszystkich i przytulam ciepło.

Gość kasmo
Dziękuję elfia-mamo. Już dzwoniłam na Joannitów. Terminy są straszne, bo dopiero pod koniec kwietnia, ale nawet nie tak tragicznie drogo (80zł). Muszę poczekać na męża bo nie wiem jak ma zaplanowane delegacje na kwiecień a koniecznie chcę żebyśmy razem poszli. Buziaki

czerwiec NICK.............. MIASTO........TERMIN.......... KG NABYTE..... PŁEĆ... 1.asiek78....Czechowice-Dz.....9 czerwca.......6kg...na 70% Maks 2.gumecka... Zabrze.......... 18-20 czerwca..........9kg......nie wiem 3.kasmo...........Wrocław.......14 czerwca......... 7kg ....Weronika? 4.gosia28.............. ? ............14 czerwca........ ? ............... ? 5.madziam27.... Gdańsk ..... 26 czerwca...9kg ..Wiktoria i Weronika 6.AGA1983.......... ? ............. 26 czerwca......... ? ................ ? ... 7.elfia_mama.....Bytom....... 27 czerwca........ 5 kg......chłopczyk??? 8.aisio............... Reda........ 30 czerwca........ 2 kg ......... ? .... LIPIEC NICK.............. MIASTO..........TERMIN..... KG NABYTE..... PŁEĆ... 1.dziewcz. od gaf ..... S-ce Śl.... 1 lipca.........8 kg.........Igor 2.Edit1 ..............???????????.......1 lipca..........???...........????? 3.L 27................ ? ............. 4 lipca........... ? ............. ? 4.bumpy.........Rumia-Janowie.... 8 lipca ...... 1,5 ............. ? 5.sliwkarobaczywka . działdowo....9 lipca......4kg...... ? .nie wiem 6.Lila 26 ............Kalisz........ 9 lipca.......4 kg......dziewczynka ? 7.bugsy24.........Szczecin..... 17-26 lipca.....4kg............ ? 8.Maja-24l........B-stok.........17-29 lipca..........2,5 kg......?... 9.Magdzik............. ? ............ 18 lipca............. ? .......... ? 10.Domi24.......Warszawa...... 19 lipca..............6,5kg.....bilźniaki.. 11.ewka31........?..................19lipca.............4kg..........? 12.mojreczka.. .W-awa.........20 lipca............4,5 kg.......?...... 13.cicha...........Łódź............21 lipca........14kg(!)......chłopczyk 14. optymka.........................22 lipca........7kg....Piotrus (??) 15.Mała Czarna...Zabrze.......... .24 lipca..........1kg..........? 16.dora77..........Lublin.............25lipca..........3kg........??? 17.anna 27 ........... ? ............ 26 lipca............. ? ..........? ... 18.Wikaaa ....Wrocław............ 27 lipca............ 0........ facet! 19.monika27........Skierniewice......?????.............??.........??????? 20.Zetka...................???.............????...........???...........??? 21.Mizka 31......... ? ................. ? ................ ? ........... ? ... SIERPIEŃ NICK.............. MIASTO........TERMIN.......... KG NABYTE..... PŁEĆ.. 1.basia77..... Poznań ...........2 sierpień..........1,5kg............. ? ... 2.Aleks24......Gdynia...........6 sierpnia........... 0kg........... ? ...

czesc dziewczyny....to prawda co napisala kasmo...ciezko usias i zaczac normalnie pisac po tym co spotkalo mala czarna.... z tego co zauwazylam to nawet nikt jej nie chce wykreslic z tabelki wiec z wielkim smutkiem ja to robie... w jej miejscu robie kwiatka na znak ze jestesmy z nia, ok? jak wam sie nie spodoba to poprostu usuniecie go.... czerwiec NICK.............. MIASTO........TERMIN.......... KG NABYTE..... PŁEĆ... 1.asiek78....Czechowice-Dz.....9 czerwca.......6kg...na 70% Maks 2.gumecka... Zabrze.......... 18-20 czerwca..........9kg......nie wiem 3.kasmo...........Wrocław.......14 czerwca......... 7kg ....Weronika? 4.gosia28.............. ? ............14 czerwca........ ? ............... ? 5.madziam27.... Gdańsk ..... 26 czerwca...9kg ..Wiktoria i Weronika 6.AGA1983.......... ? ............. 26 czerwca......... ? ................ ? ... 7.elfia_mama.....Bytom....... 27 czerwca........ 5 kg......chłopczyk??? 8.aisio............... Reda........ 30 czerwca........ 2 kg ......... ? .... LIPIEC NICK.............. MIASTO..........TERMIN..... KG NABYTE..... PŁEĆ... 1.dziewcz. od gaf ..... S-ce Śl.... 1 lipca.........8 kg.........Igor 2.Edit1 ..............???????????.......1 lipca..........???...........????? 3.L 27................ ? ............. 4 lipca........... ? ............. ? 4.bumpy.........Rumia-Janowie.... 8 lipca ...... 1,5 ............. ? 5.sliwkarobaczywka . działdowo....9 lipca......4kg...... ? .nie wiem 6.Lila 26 ............Kalisz........ 9 lipca.......4 kg......dziewczynka ? 7.bugsy24.........Szczecin..... 17-26 lipca.....4kg............ ? 8.Maja-24l........B-stok.........17-29 lipca..........2,5 kg......?... 9.Magdzik............. ? ............ 18 lipca............. ? .......... ? 10.Domi24.......Warszawa...... 19 lipca..............6,5kg.....bilźniaki.. 11.ewka31........?..................19lipca.............4kg..........? 12.mojreczka.. .W-awa.........20 lipca............4,5 kg.......?...... 13.cicha...........Łódź............21 lipca........14kg(!)......chłopczyk 14. optymka.........................22 lipca........7kg....Piotrus (??) 🌻 16.dora77..........Lublin.............25lipca..........3kg........??? 17.anna 27 ........... ? ............ 26 lipca............. ? ..........? ... 18.Wikaaa ....Wrocław............ 27 lipca............ 0........ facet! 19.monika27........Skierniewice......?????.............??.........??????? 20.Zetka...................???.............????...........???...........??? 21.Mizka 31......... ? ................. ? ................ ? ........... ? ... SIERPIEŃ NICK.............. MIASTO........TERMIN.......... KG NABYTE..... PŁEĆ.. 1.basia77..... Poznań ...........2 sierpień..........1,5kg............. ? ... 2.Aleks24......Gdynia...........6 sierpnia........... 0kg........... ? ... a jutro jade na usg...zobacze swoje malenstwo! napisze jak bylo:)