Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MM-

On się rozwodzi i zaczyna związek ze mną

Polecane posty

Mój dzisiaj na ślasku, więc masaż odpada :O a po z a tym to od tych wszystkich borująco-wirująco-oczyszczających maszyn tak mnie główka napier....... (sic) ;)

O ja tez mam marzenie o kapieli ..............tylko jest jedno ale w tym wszystkim marzy mi się kapiel nie samej w wannie pełnej piany hi hi.............. ale jestem sprosna dzisiaj :-).

Tzn,. bóle głowy mi przeszły. Ja zadowolona jestem tylko z kalwiatury u mnie w pracy. Piszę dosyć szybko, ale ogólnie nie robię błędów. (pracujac na programach słżzbowych) Za to pisząc na cafe lub emilki, zwykle mi się spieszy więc zjadam literki, przestawiam je, robię czeskie błędy i nie używam polskich znaków. Staram sie to poprawiać, ale nie zawsze mogę na spokojnie przeczytać co napisałam i poprawić. A do tego klawiatura u mojego jest zacinająca sie , kiepsko wykonana i ogólnie jest do dupy.

Whim, ja to dzisaj i sama chętnie pomokłabym w cipłej wodzie :O ale i towarzystwem mojego bym tez niepogardziła :D:D:D:D:D:D:D:D

Ja już po kapieli, teraz mówie Wam dobranoc bo idę na Szymona, a potem moze jakieś sprośności - kto wie ;-) Mój musi się jeszcze trochę postarać by mi wszystkie humorki przeszły.

Yenny kochanie, ale my wszytskie tutaj piszemy po to aby pogadać, a nie, żeby czepiac się literówek czy błędów ;) więc nawet nie próbuj zbliżac sie do okna z klawiaturą twego kotka :D:D:D:D:D:D:D:D:D::D

Jak sobie pomyslę że go niema ponad 50 dni( sam mi to powiedział że to az tyle) to sama sie dziwię że wytrzymuję ............ bo tak prawde mówiąc nie mam wyjścia moge tylko czekać .............kiedys do cholery musi wrócić . A jak wróci to czeka go niespodzianka ..........zarzadziłam na całego w jego domu gdyby dzisiaj przyjeciał to nie miałby podczym spać oddałam wszystkie kołdy poduszki i pierzyny do zrobienia nowych .........nie mogłam się doprosic zeby to zrobił więc sama zrobiłam .........a nie powiem pan , który przyjechał po to wszystko był calkiem całkiem hi hi. Czy któras z was zna się na programowaniu sterownika do pieca gazowego bo cos poprzestawiałam i grzeje za mocno ...........a teraz nie wiem jak wrócić do poprzedniej wersji.

Yenny ;) ja na jego miejscu tez bym sie starała :D:D:D:D:D:D:D:D a majewskiego może też obejrzę ??? chociaz dzisiaj wolałabym jakas komedię romantyczną dla odmiany ;) po wczorjszym Kubie i jego gościu jakoś mi się nie chce zbytnio ogladać kolejnego zabawiającego :O

Whim ;) z piecykami to raczej nie ma żartów :O a nie masz tam pokrętła lub jakichś czerwonych strzałek ??? i jeśli sama sobie nie poradzisz to radze poprosić sąsiada lub jakiegoś speca !! Tylko nieodkręcaj zimnej jak używasz ciepłej bo możesz zrobić to co mój kilka tygodni temu i pół piecyka będzie do wymiany i koszty tez nie małe :O no i zostaniesz bez ciepłej wody :O

Witam z rana :) Coś mi dziś kompletnie nic nie idzie :o Wstałam jak codzień ale z niczym się nie mogłam wyrobić. I jeszcze ta mgła... blehh

Hej, wyście tu sobie marzyły o kąpielach, a ja właśnie Wasze marzenia urzeczywistniałam w kulkach lawedowych musujących. Wspaniała sprawa:) W końcu się wyspałam... Teraz idę na basen:)

Witam ;) Ani ;) ale masz fajnie :O i lawenda i basen teraz ;) a my biedne żuczki musimy zasuwać jak mróweczki :O Ale jestem zła, kilka dni temu w BB stomatolog łatał mi ząbka, zapłaciłam za to całe 200zł, a rano okazało sie że mam znowu dziurę :O i dzisiaj juz się zapisałam na borowanie i wypełnianie tego zęba :P Chyba mnie czeka tydzień stomatologiczny :O pozdrawiam

Groszku dzięki ! Ale ja mam juz dzisiaj dość!! Wczoraj nie mogłam usnąć, dzisiaj zaspałam i do tego jeszcze ta niespodziewana wizyta u zębisty :O Oby był już weekend :O

Witajcie ; ) Dzieki niezawodnym metodom naturalnym jestem matka 3 dzieci.... ; ) polecam, jak ktos chce koniecznie zajsc w ciażę, a nie moze, pomaga na bank!Odnosnie przyjemnosci-mam dzis po pracy teatr(w ramach Andrzejek, na które nie idziemy, bo nie ma z kim), potem relaksacyjna kapiółka w pienistej duzej wannie ze swiecami i winem, a potem masaz karku-a moze nie tylko-jedyny w swoim rodzaju......pozdrawiam wszystkie i juz byle tylko do wieczorka..... ; )))))

Celi, czasem i do mnie sie na sekunde usmiecha los....ale wole nie chwalic dnia przed zachodem..... :)))))))))

Hej, Net, ja jak będę chciała mieć dziecko, pobawimy się \"w watykańską ruletkę\":P wpadnę, nie wpadnę????? Polecam wszyskim pływanie.....:)Bosko:)

wiedziałam że lekko nie będzie... mój po rozmowie u rodziców. zgodzili sie nie wywalac nas z mieszkania...i pozwolili na moje zamieszkanie tam u niego...czyli z dzidziusiem tam własnie mamy miec swoje miejsce,... tylko że ...ja nie mam ochoty sie tam przeprowadzać.. nie mam ochoty tak radosnie jak za pierwsyzm razem przenosic rzeczy...układać na półeczkach.. boję się że znów .. ze znów bedę płakać... brzusio zaczął wzrastać w przyspieszonym tempie- do tego figluje w srodku i kopie mamusię...trudno mi się czasem ruszyć...mam za swoje nerwy..:( wiecie co tak duzo juz narosło tych przykrych sytuacji ,słow zbyt wiele zostało powiedziane.....ze ja naprawde jestem zmęczona... i do cholery płakać mi się chce :(:( wszystko pieknie się skonczyło gdy chodzi o nas mozemy byc razem, wszystko jest spokojnie..ale...ale...

Mój piękniś masuje dziś podwozie samochody swojej mamy ;) więc ja nie mam szans na masaż. Garnierka, a wiesz któż to w brzuszku mieszka? Wymyśliliście już jakieś imona dla maleństwa?

niewiem...w poniedziełek ide do lekarza mam nadzieje ze tym razem nie schowa się i płec zechce pokazać na dziewczynkę jest kilka opcji...najpierw miała byc Jagódka, teraz mi się Natalia podoba, Alicja...Ewcia... a na chłopca nie mam koncepcji :)

Garnierka, uszy do góry. Będzie ok.Jak zdążę jeszcze dzis to napiszę do Ciebie. I pytam za Groszkiem - chłopczyk czy dziewczynka???? Ani, ja basenów nie lubię, tzn, jak jest taki spa gdzie mozna dupę wsadzić i poleżec to ok, (jak woda masuje, jakieś jaccuzi - super) Ale pływać nie umiem.