Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MM-

On się rozwodzi i zaczyna związek ze mną

Polecane posty

Witam Was - pewnie też zajete? Ja wpadłam by odpisać na emilki jak obiecałam i juzspadam do garnków zaraz. Jeszcze moze chwilke pobedę - Celi, Twoją choinkę pooglądam wieczorem, bo coś cieżko się strona otwiera. Pozdrawiam.

Yenny ;) ja za to nie moge otworzyć od ciebie życzeń :O juz robiąłm wszytko i nic :O J coś poblokował i nie moge tego otworzyć :O Groszku link jest extra ;) a ja za chwilkę muszę iść kleic grafikę :O - fajnie co???? bo za raz po świętach J musi to zamontować :O

Hej hej, zapracowana jestem również... zostało mi ubranie choinki i jeszcze jakieś drobiazgi na obiad na drugi dzień świąt...bo będzie u mnie... Bitki i kaczka zrobione...z dań wigilijnych niosę rodzicom karpia po chińsku i kulebiak z kapustą i grzybami...właśnie się dogrzewa w piekarniku. Wieczorem ubieramy choinkę, mycie kanapy, podłóg na mokro i mamy święta...:D:D A jutro ubieranie choinki u rodziców i światełka na zewnątrz, aż mi się słabo na samą myśl robi.... Zaraz pooglądam choinki...poodpisuję na emilki... Dziewczyny już Wam raz życzyłam, pozwólcie, że się powtórzę: W te święta życzę Wam zdrowia i szczęścia w rodzinnej atmosferze z ukochanymi osobami i zwierzakami....wszystkiego NAJ oraz spokoju, chwili zadumy i refleksji... Anouk Nie będzie linka;)

Dziewczyny :) Życzę wam aby te świeta były wyjątkowe, aby wasi panowie staneli na wysokości zadania i umilali wam te chwile, aby potrawy wyjątowo smakowały, aby mikołaj pamiętał o prezentach dla was i waszych bliskich i aby atomsfera była niezapomniana .......... celixx PS linka tez nie będzie bo mi się niechce załadowac :( może póżniej się uda ? ;)

Bosheeeee, czy wy też tak macie.??????? Włączam radio: Rubik. Włączam TV: Rubik. Stoję w kolejce do kasy, przy kasie stojak z gazetami: Rubik. Odpalam portal: reklama Rubika ominęła moje zapory antyreklamowe. Jak otowrzę lodówkę i będzie tam on jeszcze:O:O:O:O:O i wiecie co: nowa piosenka jest jak stara piosenka, tylko ma inne słowa...zupełnie jak z Budką Suflera.... OOOo znów reklamówka: Rubik:(:(:(:( Ja chcę Haendla...

U mnie Rubik na zmianę z WHAM :D. Anouk jeszcze może Ci Mikołaj płytkę przynieść ........

Ani ;) niestety nie wiem o czym mówisz :O nie mam żadnych reklamówek jakiegoś rubika :P po za tym nawet nie wiem co to , czy kto to :D:D:D:D:D:D więc mam luzik ;) a z włołowiny to ja robiłam na święta zrazy wołowe z pieczarkami ;) indyk wylądował w zamrażarce :D:D:D:D:D:D:D:D:D ale ten przepis na tego karpia to bym od ciebie chciała :O brzmi smakowicie ;) więc po świętach czekam na recepturę ;) teraz juz i tak nie skopiuje twojego pomysłu ale po świętach może sobie zrobię ??? ;)

Celi nie znasz??? To nasza najmodniejsza reklamówka środków odchudzających. 50 kg w plecy i nowa 18 u boku. Last Christmas.....:P

Ka, to chyba to samo radio:P Ale mi George Michael W OGÓLE nie przeszkadza.... Ja jestem z tego pokolenia, co woke up before him go go:P I się wydało:P Lubię goi Wham też:P

Celi, toż to nawet ja wiem, kim jest Rubik... A pamiętacię kostkę Rubika?????? I kolejny jego pomysł, taka przekładanka z kółek..... O, mojemu bratu dorzuce jeszcze z okazji Nowego Roku kostkę Rubika:D:D:D:D:D On nie jest z tego pokolenia:P Ka:D:D

Ka żarty sobie robisz co???? :D:D:D środki odchudzające??? przed świętami ?? :O

A powiem Wam jeszcze, że kiedyś wyskoczyłam do piekarni obok (rewelacyjne ciasteczka-gwiazdeczki), a tam Rubik..... Myślalam, że mnie trafi...:P:P:P Lodówkę po powrocie sprawdziłam.... :P

Ani :O no jakoś nie skojarzyłam tej kostki i oblężenia ciebie przez nią :O

Celi, Ty naprawdę nie wiesz, k8im jest Rubik:P:P:P:P :D:D:D:D:D Ta niewiedza jest cnotą:D:D:D

Ka, rozczuliłam się.... The edge of heaven.... ąż wspięłam się na fotel po płytkę \"The Final\". Była obok Cyndi Lauper:P

Celi to nie ja, to Rubik. Widzisz, chłopak przepękał ze dwie gwiazdki o chlebie i wodzie i jak mu to dobrze zrobiło.

Ka, i w samotności.... żeby olśnienie było większe. Oraz z tej depresji z braku jedzenia powędrował do fryzjera:P Czajka????:P

Ani I want your sex I want your love I want your sex I want your ... sex to też lubiłam....:D

i\'m ypur man i tropicana club....ale musiała być balanga po nakręceniu video:P

Ciasteczko.....Zdomieszką wina. Im starszy tym lepszy.

Zupełnie jak Jagger...jak był młody...a teraz....:D:D:D i moja ikona: Roger Taylor:D:D:D:D

Ani ;) dzięki ;) a z tym Rubikiem, czy rubikiem nadal nie wiem co czym wy gadacie z Ka :O a może to i lepiej ;)

No i choinka ubrana:D:D:D Złoto-czerwona:) Mój mąż pojechał po duże złote bombki, żeby było piękniej... Podglądam sobie \"Monty Pythona\" i jest pięknie:) Święta..... :)

no i skończyłam z przygotowywaniem świąt teraz jeszcze jakby ktoś się za mnie wykąpał to byłoby coś bo mam dość . Dziewczyny życzę wam spokojnych świąt przepełnionych radościa i miłością .................... a od gwiazdorka prezentów bez liku.