Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MM-

On się rozwodzi i zaczyna związek ze mną

Polecane posty

no..taki moze byc....chwilowy..ale co tam?? a jakie wino?? i okazja pzredewszystkim?? a tak na marginesie jak ktos mi cos jeszvze wspomni to mnie chyba na sygnale wywiozą..;)

Ani ;) to sorrki ;) ale słyszałam że we wro też niezbyt rozrzutni mieszkają :D:D:D:D:D:D

Gorącą krew ma ktoś.... a grzaniec, bo zimno.... my nie potrzebujemy okazji;)

I jak najbardziej, \"mam zły dzień\" ,Twoje wypowiedzi były obroną, tyle że troche było w niej krzyku... no a my nie przywykłyśmy... i najlepiej będzie jak zmienisz nick... od razu przestaniesz się kojarzyć tak niesympatycznie... bo ten zły dzien jest straszny no!!! No i witaj... ogromnie mi miło, że dołączasz tym bardziej żeś moja rówieśniczka ;)

wiesz, jak jadę do znajomych mojego męża z wawy i jego miejscowości, to mnie moja rozrzutność powala.... powiedz, że jestem sknera mojemu mężowi:) proszę powiedz...padnie trupem:D:D:D zna mnie, ale tego jeszcze nie zauważył:D:D:D:D

Wino mam, kubi się do grzańca skonczyły (mam trzy)...musisz przynieść swój:) grzaniec jest i cytrynka też jest:)

Turbo doładowanie jakieś czy co?????? Nie nadążam czytać i pisać w temacie... Ten grzaniec czyni cuda normalnie ;)

Ani ;) to moze powinnyśmy się miejscami zamienić, bo mój ciągle narzeka, ze nic sobie ni kupuję i oszczędzam :O No ale to prawda, ale my dopiero w powijakach - pamietasz to mieszkanie :O No to siup po górlasku ;) Winko I klasa, Ani to grzeniec galicyjski czy twojej roboty ?? bo smakuje jak mój ze sklepu ;)

Bedzie dobrze......czy takie powitanie z grzańcem może być? Miałaś zły dzień juz nastał lepszy.

ło jacie.......................człek sie zgubi na pół dnia i ma co czytać!! pomarańczowe..przekomarzanie :D:D:D inaczej tego nie nazwę:)

Serduszko ja mam jeszcze szampana z sylwestra chcesz?? co prawda trochę bąbelków mu uleciało, ale co tam :D:D:D:D:D:D:D A tak powaznie to grzaniec to jest to co lubie zimą :D:D:D:D:D

yy..a to pijemy do upaddlego, czy jak:P bo ja to za 2 pije:) takze..nie wiem czy dam rade..hi..:)

Nooooooooooo Garni ;) dla ciebie to tylko mamy mleczko od Ninke , ale bez czosnku ;) siadaj i pogadaj z nami ;) Jak tam Kubuś ???

Serduszko....to dawaj co innego a nawet soczek może byc. A soczek dotyczy także......Będzie dobrze

Bedzie dobrze......to jeszcze troszkę na grzańca poczekasz , teraz soczek , albo mleczko