Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MM-

On się rozwodzi i zaczyna związek ze mną

Polecane posty

Celi, Garniera...... mężczyźni, żeby sie połapać w świecie, są zaprogramowani schematycznie... Taki uproszczony program;P Trzymajcie się...

Hej. Yenny, mój dziś mnie w***ł do łez! Siedzę i ryczę :( Na dodatek jakieś choróbsko mi się przyplątało po plakatowaniu. Wszystko mnie boli. W nocy spędziliśmy ponad 2 godziny na Komendzie Policji, bo pani z partii prawa złamała ciszę wyborczą zrywając ok. 24.20 plakaty mojej kolezanki. Akcja była na calego. Więc do domu dotarłam po 4!!! Jak policja zawsze tak wolno działa i tyle trzeba czekać żeby złożyć zeznania, to ja się nie dziwię, że ludzie mają znieczulicę. Przez ostatni tydzień widziałam J. 3.5 godziny, dziś mieliśmy poważnie pogadać. Chciałąm mu powiedzieć, że tak dalej nie może być. A on mi mówi, że do 17 pisze z ojcem. Kurde, miałam nadzieję że spędzimy dziś trochę czasu razem, a nie znów 2 godziny wieczorem :( W dodatku mówi, że kolega zaprosił nas na imieniy i on chce jechać a jak ja się źle czuję, to on pojedzie sobie sam, a my się jutro zobaczymy. Bo chcą się napić i on nie weźmie samochodu. Może by tak w końcu pomyślał o mnie??? Że skoro nie czuję się najlepiej to przynajmniej mógłby mnie odwieźć do domu. Niestety ja jutro po południu mam kontrolę, więc też spotkanie odpada. Powiedziałam, że może w takim razie rozstańmy się, skoro wciąż wszystko i wszyscy są ważniejsi niż ja. No i usłyszałam: parę razy już mówiłem ci żebyśmy się rozstali, ale Tobie nie jest łatwo wytłumaczyć. I jak ja mam to rozumieć??? Przecież nie każe mu wybierać ojciec albo ja?! Co ja mam robić?

Groszku, nie działaj pod presją chwili.... Sama wiesz, że dziś się kiepsko czujesz. Groszku , tulę Cię mocno.

Kurczę, no, ale facet Groszka mógłby nie byc taki bezduszny... Groszku, ja zaraz wybywam na imprezę, ale myślę O tobie mocno, czujesz?

Groszku ;) widzę, że nasza Yenny jeszcze chora biedaczka , a już musi ratowac nasze pokaleczone serducha :O Wiesz co ja ci zaraz prześlę emilka tego co do Yenny to ci się humor poprawi, bo mój mi tez numer 100lecia wyciął i jeszcze próbował byc z tego dumny :O Ani ;) ja mówię poważnie swojemu poszerzę oprogramowanie o empatię i wyczucie !!!! :P

Buuu... bezduszny to właściwe określenie. A może bardziej - cholerny egoista? Miłej imprezy Ani. Celi, wyślij jak możesz. A może macie jakiś pomysł, jak to załatwić? Co ja moge mu powiedzieć? Ja już nie daję tak rady. Nie dość, że wszyscy maja w dupie to że już w sierpniu mieliśmy mieszkać razem i wciąż im się nie spieszy z wyprowadzką. Rodzice mają w dupie okna, które miały być wymienione już w październiku by reszta mogłą się tam wprowadzić. Ojciec ma w dupie to, że chcaiałbym móc pobyć z Jackiem popołudniami, skoro wciąż nie możemy razem mieszkać. Jacek ma w dupie moje pretensje, a ostanio mam wrażenie że i mnie. Czuję, że mam już dość. Wyczarepała mi się cierpliowść. Tylko nie wiem co zrobić by nim potrząsnąć?

Celi, ja też do końca nie nadaję sie dzis na pocieszycielkę. Poleciał do Ciebie długi emilek, zeszło mi się z pisaniem no i w międzyczasie miałam telefon. Groszku, nie daj się smutkom, ja też chora w domu a mój na imprezie, nie zrezygnował bo wybory itd, a ja mogę sobie sama posiedziec. Wcxoraj sama, rano sama. teraz sama. Ale terz to moze i lepiej, bo jak miałam zajęcie to jakoś go tolerowałam, a terz mogłan\\bym zabić. Choć juz mi złosc przeszła. Ani, miłej imprey, a Tobie Groszku prześlę emila który poszedł do Celi. I k.... mać rozwalę tą klawiaturę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie rozwalaj jej, bo nie będziesz mogła z nami pisać :o No to widzę, że jesteśmy w troszkę podobnej sytuacji. Tyle, że ja J. widziałam przez max 1 godzinkę w poniedziałek, 1 we wtorek (podwoził mnie do domu) 2 w środę, w czwartek i piątek był z ojcem w Kilecach :( A dziś woli imprezę u kumpla... Twojego zpartyjną mprezą akurat jestem w stanie zrozumieć. Choć takie imprezy to średnio fajne są akurat.

Groszku, posłałam emilka. Dziewczyny, nie giewajcie się za błędy,ale jak sybko piszę to z reguły prestawiam literki. No i ta klawiatura, słabo dobija \"d, a\" prawie wcale \"z\". Nie spomnę już o np. \"ż\" i \"ą\". Trzeba przyciskać z całej siły. I jakaś taka mała jest, paznkocie zawadzają mi o klawisze poszczególne. A, i jeszcze spacja zaczęła sie zacinać.

Tak, Groszku - ale ja go rozumiem. Ale jak ja chadzałam na takowe to słyszałam w kólko \"tylko partią żyjesz, to jest dla ciebie najwżniejsze\" itd. :-( Żartuje oczywiście, rozumiem go, ale jak przeczytasz emilka to zrozumiesz i mnie.

Groszku poszedł do ciebie w formie jak do Yenny nie mam siły go przepisywac do ciebie ! Wybacz ;) moje lenistwo połączone z wściekłością na facetów ;)

Celi, ja zrobiłam dziś identycsnie, nie mam siły kilka razy opisywać głupoty mojego kretynka. Bo gdybym opisała to trzeci raz doszłabym do wniosku ze sama jestem kretynka.Bp jestem z nim! ;-) A teraz sciagam sobie z netu piosnkę On my own, z musicalu Les Miserables. Uwielbiam, mam nawet płytkę zakupioną na allegro, ale została w domu. A tak mi się chce dzis to usłysec - uspakaja mnie.

Celi, jestem za, Dzień Debila to jest to! Tylko któremu przyznamy pierwszą nagrodę? Trudny wybór! A moze remis?

Yenny nie jest tak zle !! ja do grszka też kopię posłałam, bo tez sobie podobnie do ciebie pomyślałam :O a mój to nawet do skolepu pobiegł żeby mi tigera kupić - kurna ja wolę sama do sklepu pójść , a w domu miec spokój i bezpieczeństwo niż takie huj wie co :O:O:O:O:O

zważywszy na naszą stronniczosc będe upierała sie przy nominacji mojego :P wg mnie podpadł mnie najbardziej :O no ty pewnie myślisz o swoim to samo, ciekawe co Groszek na to ??? ale kurna remis nie wchodzi w grę może by im oddzielne kary wymiezryć !!! Yenny poszedł do ciebie emilek ;) temat cd

Celi, odpisałam Ci już. Yenka, Twój mail jeszcze nie dotarł. Ja tam nominuję jednak mojego do głównej nagrody :o Ale macie rację, im bardziej o tym myśłę tym bardziej jestem zła na siebie, że z nim jestem :(

Ja to pomimo tego, że dawno już jest po rozwodzie to i tak czuję się jak \"koło zapasowe\". Mam być wtedy gdy on potrzebuje mnie :(

Groszku posżły już wyjaśnienia w emilku wiesz wszytko oki ale nie w takiej formie !!! jak tak ma to wyglądac to ja sie z tego wypisuję !! :O

no Groszku a myślisz, że ja jak sie poczuąłm po tym co usłyszałąm ??? koło zapasowe to byłoby najmilesz odczucie :O

Wywaliło mnie z netu - mało co mnie szlag nie trafił bp zostało jeszcze kilks sekund i piosenkę miałabym na kompie, a tak muszę od nowa. Celi, zaraz przeczytam, Grosku - wyślę raz jeszcze - nie wiem co się dzieje ale ostatnio ciągle mam problemy z wysyłaniem na onetowe skrzynki.

zielony groszku.......najgorsze jest to ,że nic nie da się zrobić. Najlepiej się nie denerwować i działać ze spokojem. Mój też mówi takie głupie odzywki gdy ja w złości próbuje mu pewne sprawy uswiadomić. Czytam te Zołzy i tam parę wskazówek znalazłam ale czy na mojego to podziała albo czy raczej ja wdrożę je w życie. Jak tak czytam o Waszych ukochanych to widzę ,że mój zachowuje się podobnie ale czy mam to uznawać za normę. Tydzień temu wyjechał i nawet się nie pożegnał,bo był obrażony. I na nic moje tłumaczenia ,że tak się nie robi. Pisząc to właśnie przyjechało moje kochanie. Nareszcie. Miłego wieczorku

Yenny może cie znowu wyawalic bo ja tez jeszcze jednego Groszkowi posłałam , aby nadać dramatrurgii :O oj to żart, ale wkurzona jest na maxa :P ciekawe jak będzie odbywał się nasz ślub?? może też tak od niechcenia ??? to moze teraz ja mu coś zaproponuję !! np zaproszenie jego exi na mojego świadka :P a co ??? jak sie bawić to na całego !!!