Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nudno mi

Czy tylko ja spędzam nudnawy wieczór?

Polecane posty

zhakowałam swego męża, dziękujemy slicznie za poradę, ja narazie nie mam kogo hakować, bo nie mam męża haha

Kurcze dziewczyny, topic znów pieknie nam sie rozkręca a ja cholera jasna muszę was opuścić, szlag by to .... Ale cóż, życzę wam fajnie spędzonego wieczorku, bawcie się super beze mnie. Tylko pamietać: nie obgadywać mnie poza plecami, zrozumiano? haha

witam wszystkich. No ja dziś też siedze i nudze się:( Nie czytalam żadnego postu więc nie wiem o czym tu rozmawiacie ale moze bedzie ciekawie :)

Ej, Angel of Night, topic na mnie sie nie kończy, jest wiele super babeczek i razem fajnie sobie dzisiaj poplotkujecie. Obiecuję jutra z samego rana po przyjściu do pracy przeczytac wszystkie wasze wpisy i kto wie, jak znajde chwile to odezwę się w czasie dnia. pozdrawiam. papa

Witam Gula .🌼opowiedzcie cos o sobie Pscółka i Gula?Ile macie latek co robicie itp Fajnie ze ktos nowy nas odwiedzil:-) Do jutra Nudno mi,pa!!

No swietnie, ale nie mam pifka, no to cherbatka niech bedzie :)

Ok to niech kazdy napisze ile ma latek itp., bo wczesniejszych postow nie czytałam hehe.... Ja mam 22 lata i jestem studentką ekonomii :)

najpierw poprawka herbatke No więc mam 20 latek, w tym roku zdałam mature a teraz mam wakacje :) A od pażdziernika studia turystyka i rekreacja w Rzeszowie zaocznie. No i szukam jakiejs pracy teraz

No to widzę że mniej więcej w podobnym wieku jestemy :) Ja tez mam wakacje i na wrzesien nic nie mam :D sesja pieknie poszła w czerwcu i mam spokoj :P

Kurcze, no szkoda :( Lublin i Gliwice trochę daleko :( A czemu w niedzielny wieczorek siedzicie przed kompem ???