Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 21

Roczne urwiski 2004

Polecane posty

Simona a ta siostra to ta od tego malego,ktory taki za pieniedzmi? No nie jesli tak to nie ma co,walcz!

tak wyobrazcie soboie,ze na ta siostre-materialiske gdyby cos sie kiedys stalo to mi nawet centa z tego nie dadza mam ich w d... przykro,no ale... coz mam zrobic:( dzis na spacerku bylo extra sloneczko swicelo,ale lekki byl wiaterek lubie taka pogode.przypomina mi sie Polska a niebo bylo takie blekitne-piekne jak we Wloszech:) pochodzilysmy ze 2 godziny a potem jeszcze z psem poszalalysmy przed domem myslalam,ze mala sie zmeczyla i zasnie-nic z tego lobuzuje do tej pory:) u mnie samotne piatkowe popoludnie wy smacznie spicie a ja slucham sobie troche muzyki:) ta moja mala pchelka wlazi na kszeslo zaraz jej klapsa dam urwis jeden juz dzis 3 razy z niego spadla! tesciu kupil ryby smazone i fryteczki mniam-pyszna kolacyjka:) la la laaaaaa muzyczka graaaa a ja samaaaaaaa:) maz jak zwykle w pracy-zawsze w weekendy robi:-o oh....ide sobie dalej...poczytac inne topiki kolorowych snow

hej dziewczyny widze ze w Polsce 6 rano zrobilam wam sniadanie herbata w termosie kanapki nakrylam talerzykiem prosze wszystko zjesc!! jogurty w lodowce-to na deser:) pozdrawiam-🖐️

Cześc! Wstawać :-) Simonka - dzięki za śniadanko - pyszności! :-) Nie popisze za wiele,bo Martynka przeszlkadza, wyspała się do 7 rano i teraz ma świetny humor. I czkawkę, bo ją rozśmieszałam. A rok temu o tej porze czekałam na cięcie i STRASZNIE się denerwowałam, jak to będzie... Dziewczyny, widze po wczorajszej rozmowie, że każdy facet jest taki sam - co twoje to i moje, a co moje to nic ci do tego! My też mamy osobne konta, ale w sumie to lepiej, bo nie muszę się spowiadać, skąd ten debet ;-) Życzę miłego dzionka, jeszcze tu zajrzę około południa, jak wyślę Małą na huśtawki z moja mamą. Buziaki!

Witam was w ten przepiekny sobotni dzien :) 🌼 za sniadanko ;) Gdybym wiedziala,ze Simonko jestes to bym zajzala rano:) Dzis komputrka nie bede miec w swoim zasiegu bo Adi go zabiera... No tak to juz jest:) ale troche wypoczna mi oczka:) Simonka dziekuje za karteczke z duchem;)

Wiolusia spi,ale nadal walczymy z katarem... Nie ma wiekszej poprawy,jednak nie pogarsza sie:) wiec jestem spokojniejsza... Sama nie wiem czy wychodzic z nia na dwor czy zostac w domu. Zjednej strony lepiej ja hartowac i korzystac przy tym z ladnej pogody,bo kto wie jak dlugo tak jeszcze bedzie,a zima przed nami;)

Macie jakies plany na soboye i niedziele? Pewnie malo,ktora tu zajrzy przez weekend... Wyjezdzacie gdzies na groby? Ja chyba nie bede Wioli wloczyc po wszystkich cmentarzach tylko w naszym miescie.Zreszta zobaczymy:) Napewno bardzoby sie jej podobaly te wszystki lampioniki i znicze;) Wszystko zalezy od pogody i od jej stanu zdrowia. Co do facetow,to jonko dziwni sa czasem... Chyba rzeczywiscie jestesmy z innych planet;) dlatego czasem tak trudno nam sie z nimi porozumiewa... Adi dba o nas,nie moge narzekac-wzial sobie przeciez duza odpowiedzialnosc:) i dobrze sobie radzi jako tatus Wioletki-mala go uwielbia,wiec nie wyobrazam sobie zebysmy byli osobno... Najslodsze jest to,ze jak wychodzi z domu to sie zegna ze mna,a mala (zawsze siedzi mi na rekach) tez nastawia czulko lub buzke do pocalowania:)...

Cześć Loli! Zdecydowanie namawiam na wyjście na spacer, jeżeli u Was jest tak samo ładnie jak we Wrocku :-) A Wioli będzie łatwiej oddychać na chłodnym powietrzu! Miłego spacerku! Na groby idziemy tylko na jeden cmentarz, na grób ojca mojego męża, nie żyje od 27-miu lat W mojej rodzinie (odpukać, tfu!) pogrzeby nie są częste. buziaki!!!

👄 witaj jonko:) Moja mama mowi dokladnie tak samo jak ty:),ze mam z nia wychodzic:) Tylko po takich spacerkach katarek jej sie wzmaga:(

Ale to tylko się cieszyć, zarazki z niej w ten sposób wychodzą, idź i baw sie dobrze, zobaczyśz, po weekendzie nie będzie śladu po katarze. A jaki Wiola ma humor? Jest marudna, czy wesoła? I czy nie ma gorączki?

Ale jak wstanie to dam jej zupke i zaraz idziemy na spacerek:) Jakby co bedzie na was;) zartuje sobie:) Mam ogromna ochote pojechac do jakiegos marketu na zakupki:) ale dzis Adi napewno mnie nie zabierze bo jedzie do synka... Wiec pozostaje spacerek z moja mama:) Cale szczescie,ze do babci i mamay mam 4min drogi;)

Wiola nie ma goraczki na szczescie,a co do humorku to jest zmienny,jak zawsze;) ma to po mamie;)

Loli, spadam szykować przyjęcie urodzinowe, miłego spacerku jeszcze raz, buziaczki!

Ale ze mnie gapa!Taki wstyd:-0 Sto lat 🌼,sto lat 🌼 dla naszej Martynki:) Mnostwo prezencikow,duzo,duzo zdrowka i spelnienia marzen! Zyczy ciocia loli👄 i Wiola 👄 ;) loli21 - Wiola - Katowice - 23.08.04. Ninka35 - Marta - Gdynia - 11.08.04. Karolina W - Maks - Sopot - 10.08.04. Danti - Leonek - Raciborz - 23.10.04. Simona - Destiny - USA -20.05.04. Jonka - Martynka - Wroclaw -29.10.04 Miska27 - Adrian - Bielawa - 20.09.

wszyskiego-naj naj❤️❤️ :):):):) duzo zdrowka:) duzo usmiechu:) duzo zabawek:) udanych urodzinek:P ja na groby nie pojde-choc bym bardzo chciala,no niestety ocean przeogromny mnie dzieli z krajem:( pomodle sie tylko w weekend bede w domku bede zagladac w miare mozliwosci a teraz idziemy na spacerek🖐️

Witajcie 🌼 Simonko zmienilam ;) Twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem ;) loli21 - Wiola - Katowice - 23.08.04.❤️ Ninka35 - Marta - Gdynia - 11.08.04.❤️ Karolina W - Maks - Sopot - 10.08.04.❤️ Danti - Leonek - Raciborz - 23.10.04.❤️ Simona - Destiny - Shreveport-20.05.04.❤️ Jonka - Martynka - Wroclaw -29.10.04❤️ Miska27 - Adrian - Bielawa - 20.09. ❤️

Dzis popolodniu jedziemy z Adim na zakupki do marketu:) Nareszcie w swoim zywiole;) Wiola wczoraj byla na spacerku,przesle wam wieczorkiem fotki;) Bylo zimno.... Ale dzis slonko znowu swieci:) Udanej niedzieli:) i przyjecia Martynki:) jonko czy Martynka ma dzis roczek w kosciele?Jesli tak czekamy na fotki z imprezki;)

Ale pustki na cafe... Was tez nie ma,pewnie gotujecie obiadek;) Ja dzis ide do mojej mamy,a Adi pojechal ze swoja mama na groby,wiec jestesmy same:) Polozylam Wiole czekam az zasnie,jakos sama szybciej zasypia niz jak leze obok niej.

Dziewczyny Wiola ostatnio nie lubi la swojego nocniczka-wiec na jakis czas go odstawilam a teraz powoli ja do niego znowu przyzwyczajam:) Zobaczymy jaki bedzie tego efekt... Zawsze bilam jej brawo jak zrobila siku czy cos wiecej;) To ja mobilizowalo.Chcialabym ograniczyc wydatki na pampersy do minimum.Bedzie to bardzo trudne wyzwanie!

Prowadzenie monologu to juz dla mnie jak TRADYCJA ;) Ale teraz mam czas bo mala usnela bez zadnego protestu:)

Jonka - sto lat dla Martynki 🌻. Złóż jej najserdeczniejsze żytczenia ode mnie i Maksa i koniecznie wycałuj , żeby była szczęśliwa i spełniły się wszystkie jej marzenia . Udanej zabawy 🌻 Dlaczego miałaś cięcie cesarskie? Ciąża była zagrożona? Loli - ja postanoiłam nie zabierać Maksa na zakupy do hipermarketów ale oczywiście już w piatek złamałm przyżeczenie i korzystając z okazji, że jesteśmy blisko poszliśmy do centrum handlowego poogldać buty :). Nie wiem czy Maks jest zachwycony takimi wycieczkami ale ja na pewno tak :) A cio z Twoją dietą skor wcinasz chipsy? Ucałuj Wiolkę od nas 👄 i powiedz, że musi zdrowieć bo Maks juz dawno zdrowy :). Zdjęcia super! Chyba się Wioli podobało takie dorosłe ubranko :). Ninka - Maks pomimo tego, że jest facetem uwielbia zabawy garnkami :). A jak ściera kurze to aż wszyscy oczy wybauszają :) No i nauczył się pomagać przy kąpieli - myje sobie rączki i brzyszek, wczoraj próbował też dupkę, ale nie bardzo mu wychodziło :D. Nie wiecie jak to komicznie wygląda :) A na problemy z facetami najlepiej skutkuje mały szantaż poparty czynami. Ja tak zrobiłam kilka razy i miałam święty spokój ;). Dzisiaj w końcu wracam do swojego domku. Już nie mogę się doczekać.

Karolinko witaj po dlugiej nieobeconosci:) dla samodzielnego Maksia ;) Moja dieta,no wiesz... Nie moglam sie oprzec;) ale duzo cwicze,codziennie:) Ogladacie TV4 - Labedziem byc? Nie chce wygladac jak niektore z nich dlatego sie wzielam za siebie za wczasu:)

Co do zabawy garnkami juz nibawem Wiola dostanie wlasna mala kuchenke z garnuszkami ;)

Napisz cos wiecej o tym szntazu popartym czynami - bardzo interesujace;) Ja dawno juz tego nie stosuje,ale chetnie poczytam... ;)