Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tu Kasia

czy są wśród Was kobietki,które chcą zostać mamami cz.IV

Polecane posty

cześć jolu:) przykro mi :( z powodu dzidzi:( Ale mam nadzieję ze nigdy to sie nie powtorzy:):):) jolu... podstawa to sobry lekarz:) a wiesz co było powodem utraty dzidizi???? toksoplazmoza???? co mowil Ci gin?

cześć Jola :) Ja robiłam jeszcze na badania tarczycę, to jest dość ważne jak się starasz. Przykro mi z powodu tego co cię spotkało, mojej koleżance przytrafiło się to tylko troche później ale mogę cię zapewnić, że teraz ma dwójkę zdrowych dzieciaków, jeden ma 3 lata, drugi 2 miesiące więc głowa do góry. Granini, przykro mi, mam nadzieję, że wyleczycie bakterie i wyniki męża sie poprawią. Trzymam kciuki Zabajona, wyniki są dobre, nie wiem czy ph nie za niskie ale nie jestem pewna. W każdym razie mężuś musi się cieszyć, co?

jolu ... :) jestem z Gliwic:) Ja leczę sie prywatnie u super specjalisty:) , poza tym moj gin konsultuje sie z ginem z Rudy Śl ktory przeprowadza m. in wszystkie badania i zabiegi:) obaj pracuja w Szpitalu gin w Gliwicach:) Jesli nei jest dla Ciebie problem z dojazdem:) do GLIWIC masz prostą drogę nr 78:) i 20 minut:) polecam i zapraszam:) Jak chcesz to napisz mi maila na moj adres - pod nickiem to dam Ci dane:)

Enigmuś zmieniałąm już dzisuaj ale zła tabelkę przekopiowałaś :) JUż zmnieniam Witamy nową w naszych progach ❤️

Enigma, a moze @ nie przyjdzie. Ja nie myślę nawet o testowaniu w ogóle nie myślę, czy sie udało a przynajmniej sie staram:P

niestety nie dowiedziałam się dokładnie co było powodem. Na wyniku badania hispopatologicznego pisało - liczne bakterie w moczu. Przy czym 3 tyg. wczesniej robiłam badania i wyszły super. To poszło bardzo szybko. Po zabiegu czyszcenia dostałam antybiotyki, dopiero po miesiącu był wynik badania.2 tyg byłam na antybiotykach więc po tym wzystkim reszta badań nie wykazała już nic.

foli:) moj to do dzisiaj skacze z radości jak tylko wspomnę o jego robalach:P:P:P:P Laski ,czy ktoras ma kontakt tel z estellką????? martwie sie o nią:( czy nie załapała doła czy jaka cholera:( ze sie nie odzywa:(:(:(

enigmaa z dojazdem żaden problem jesli mozesz podac namiar na lekarza to moje GG 7489949

jolu..... wydaje m sie ze zawsze powinien być podana jakis powod lub przyczyna no ale oki co było to było ,teraz będzie lepiej:) ❤️ no własnei na tarczyce trza:) tez badanka zrobic:) foli to nie kupuj testu;) poczekam cierpliwie az przyjdzie @...... mam nadzieje ze dopiero po 9 miesiacach :D:D:D ...... NIE DZIĘKUJ :p:p:p

Myślę że estelka odpoczywa od forum, żeby za duzo nie myśleć

jolu posyłam Ci maila bo tutaj w pracy nie mam gg, tzz mam ale firmowe a z tego nie moge:(

ok enigma:) Jola, nie zawsze wykrywają przyczynę, wwiększości przypadków nie wiadomo co było przyczyną, wydaje mi sie, że często po prostu jest to wada genetyczna, tak było w przypadku mojej koleżanki.

:) Fakt , męzul jest dumny ze swojej armii, choć nabijał się z tych \"żwawych 80 %\". :p Ja chyba bardziej się cieszę niż on, mimo, że u mnie są pęcherzyki ok. 9 mm (wtedy pomyliam się). Mam 12 dc (przy cyklach 26 dniowych ostatnio) i tak naprawdę nie wiem kiedy ja mam owulację, może faktycznie mam późną.W piątek idę do ginki z tą moja nadżerką, żeby posprawdzała, czy coś się złego nie dzieje (bo ja nic nie czuję, w ogle o sluzie w tym cyklu zapomniałam, bo go nie ma, ale jak ma być skoro pęcherzyki takie nijakie). A przy okazji zagadam, zeby zmonitorować mnie kilka razy zanim znowu pojadę do specjalisty, zapłacę jej, widocznie o to jej biega. 😠 ale już mam dośc czekania. A jak już wiem, że mężul jest ok, to czas wziąść się w garść i za siebie, bo inaczej to w tym roku oszaleję. Dzięki za miłę słowa. A odnośnie PH, tez odnoszę wrażenie, że jej lekko niskie, norma dolna, to chyba 7,3 (o ile dobrze pamiętam). Ale ogólnie babeczka w laboratorium powiedziała, że wyniki sa dobre.

Gość TABELA II
TABELA II NICK.................1DC.........DC...........dzidzia, może@...czas staranek.....miasto foli...................10.01.......27.......?....................ponad 2 lata Granini..............02.02.......34.......?...................18m-cy......Trójmiasto Ef27.................?.............27......?.....................11 m-cy......? Emika..............28.I......28-34......25.II-2.III..........15 m-cy...W-WA Golka26...........21.01.........28......?......................prawie 2 lata.......? Estella ...........05.02.........27.......04.03...............16 m-cy.......Warszawa Moniśka2005........?.........ok 60.......?...................7 m-cy........Łomża Sabra ........... 21.01.........32..........?..................15m-cy........Trójmiasto Mysza29.............?..........26-28.......?...................6 m-c........Katowice ida_..................?.........26-28.......?....................ok 5 mc-y...? JaChceFasolke.....?...........36.........?....................4 m-ce.......Chorzów Dioda30...........08.09.......30-31.....08.10............3 m-ce........? Silve26............06.02........30-?.......po 06.03........10 m-cy........? AnA 29............4.02........30............?...............6 m-cy........ georgina80......26.08.......28............?.................?................Szczecin Iwona77..........?.............?.............?.................18m-cy.......podlaskie Maklady .......03.02........29-34 ......03.03 ...........6 m-cy.... zachodniopom. Iskierka nadzieii...06.12..30-36.........?...............1 m-c.......Siedlce enigmaa......30.01.............28.........26.02.........5 m-cy...Katowice beti78........08.02............28..........08.03.........14 m-cy..Zd-Wola zabajona....09.02.06......26-27......07-08.03.06.....6 m-cy.....Olsztyn Elusia.........09.01...........30-31.......09.02..........3 m-ce ...Kraków Czarna31.....09.01..........24 ........25.02............4 m-ce.....N.Sącz Młoda_mężatka (Sylwia19)...08.02.......28-35.......8 m-cy...N. Targ

Zabajona, wiem z doświadczenia że to ph moze sie wahac, mój mąż co miesiac ma inne i czasem lekko przekroczna a lekarz nie mówił nigdy ze to źle więc chyba nie ma sie czym martwić. Mozesz spytać lekarza przy okazji

jolu mail poszedł:) estelko ... jak podczytujesz to buziaki:) ❤️

Witaj Jolu26 przykro mi z powodu dzidzi i zycze aby wszystko dobrze się ułożyło...Enigmus Ty sie tak nie obawiaj szkoły bie jest źle zupełnie niepotrzebny stres i moze akurat @ nieprzyjdzie więc nawet ten stresik niewskazany....a co do testowania to ja nawet o tym nie mysle podobnie jak Foli i poczekam aż sie poządnie spóźni albo od razu pójde do lekarza i zrobie badania krwi chyba nie bede juz testować....humoreki mi dopisuje bo zaczyna się robić cieplej wiosna się zbliża kurcze nie mogę sie tego doczekać....

odnośnie szkoły miało być \"bo nie jest źle\"

Witaj Jolu! Mi również przykro z powodu dzidzi. Teraz będzie dobrze. Jak tu dziewczyny trzymają kciuki to wszystko się udaje :) Dziękuję dziewczynki (jak zwykle) za miłe słówka. Andziu, monik ma rację, nie dzwigaj za dużo :) Zabajona nic dziwnego, że jest dumny...oby tak dalej :)

No słuchajcie ja po pracy do ginki Trzymajcie kciuki za moje pęcherzyki :)

Beti trzymam kciuki z Twoje pęcherzyki kochana daj znać jak wrócisz buziaki.....ja zmyka juz do domu udanego popołudnia dla wszystkich odezwe sie wieczorkiem albo jutro trzymajcie sie buziaki dla wszystkich !!!

papatki kochaniutkie:) beti po ginku odezwij sie :) powodzenia:)

gonia - mam nadzieję, że z inseminacją wszystko w porządku, cały czas trzymam kciuki.... Enigmuś, fajnie widzieć Cię w lepszym humorku:D ja jestem daleko w kolejce do testowania:) a najgorsze jest to, że znowu w owu dopdło mnie przeziębienie i nie było za bardzo chęci na przytulanie:( pech:(

maklady:) i jak tutaj nie planowac przytulanek?:) Albo choroba jakas ,albo fochy ,nerwy i nie wiadomo co jeszcze?:P maklady:) skoro tak z mężolem lubiecie ogladac filmiki w łózku to moze podczas owu wypozyczyc jakies figo -fago erotyka?:) do tego kup sobie rozgrzewającą herbatkę góralska :) i wyzdrowiejesz a i troszkę przyjemności przezyjesz :D:D:D gonia ....:) halo co z Tobą????? 3mam kciuki 🌼

Enigma a co to za górallska herbatka? Po prostu alkohol czy może masz jakiś przepis?

Zabajona a takich wyników męża tylko pozazdrościć!!!! Teraz jak nic zaraz Foli będziesz w ciąży. Przepraszam że może kogoś nie wymieniłam ale nie wiem kto jeszcze kiedy testuje? Ja prawdopodobnie @ będę miała w niedzielę lub przyszłym tyogdniu. Myślę, że bez inseminacji się nie obejdzie:(

enigma he he!!!!dobra ta herbatka po góralsku!!! beti co tam u gina? gonia czekam również ja na wiesci twoja ziomka!!!daj znac

Witajcie. :) Przeczytałam tak pobieznie , tak więc sie Kochane nie obrażajcie jaK kogoś niechcąco pominę. Andziu- nie wiem czy jeszcze masz net. Odzywaj się Kochana jak najczęsciej, może narazie jakaś kafejka czy coś. ;) Co do twojego testu, mi Kochana ta druga kreska też późno wyskoczyła. I na początku była tak cienka, że myślałam , że mam przewidzenia. Zaczęłam budzić skarbulka , by spojrzał czy ja dobrze widzę, ale zanim się On obudził to ta krecha była tak gruba, że spojrzał jak na ślepą kretynkę, która udaje, że nie widzi hihi. Jedź z rana zrób test z krwi. I trzymam kciuki za wysoką betę!!🖐️ Jola aż mi ciarki przeszły. :( Ale z pewnością następne starania szybko się zakonczą fasolką, która po 9 mcach przyjdzie na świat jakie cudowne dzieciątko. 🌻 Beti jak u gina? Goniu- przesyłam fluidki za dzisiejszy Twój wielki dzień. :) ********* ********************************************************* ********************************************************* ******************************************************** Foli, Golka, Emika, Monik, Iwona, Zabajona, Enigma, Granini, Sabruś, Ana i wszystkie pozostałe dziewczyny dla Was też porcyjka fluidków. ********************************************************* ********************************************************* ********************************************************* ********************************************************** ********************************************************** ********************************************************** A ja nie jestem pewna, ale chyba zaczynam czuć maleństwo.:) juz parę razy leżąc poczułam takie słabe pulsowanie od środka. :) No i mam swietny humorek. Zrobilismy wczoraj ponad 500km w 2 strony , ale wróciliśmy 2 samochodami. :D

Aśka - to musi być przecudowne ... ależ się rozmarzyłam : Na każdym kroku widzę cięzaróweczki ... aż mi mutno sie robi. Mój mąż dzisiaj przed moim badaniem powiedział \"a może wykryją u Ciebie ciążę\" ... marzenia ... Moja koleżanka ostatnio musiała miec rozwiązaną ciążę w 7 miesiącu przez cc. Mało się nie wykończyła, złe wyniki wątrobowe i nerka wysiadła. Koszmar. Dzieciątko zdrowe, ale z nią kiepsko. Aż smutne. Z tego co mówiła, przyczyną tych złych wyników mogły być piguły anty, które brała niezprzerwanie od ponad 6 lat, zrezygnowała na 2 miesiące przed ciążą. Ponoć Lekarz tak jej powiedział. :-o