30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 10, 2008 To dlatego udało ci się rzucic bez wspomagaczy, bo jesteś po takich przejściach ze rzucenie palenia dla ciebie to pestka była:), moja ty kofana,dzielna kobieta jestes:):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 10, 2008 nie no juz mi nic nie jest,a nie lubie tam jezdzic a najbardziej wkurza mnie jak zaczynaja biadolic te umy nad moim losem bo mloda bo to bo tamto ;/ a i tak wiedza tylko o chorobie a maz psychopata to tak dla urozmaicenia tzn byly maz he he he wkurza mnie jak sie nade mna uzalaja wrrr ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 10, 2008 jestem pełna podziwu za to że postanowiłas nie palić, mimo tak wielu problemów:) brawo sądny, podziwiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 10, 2008 nawet gdybym chciala to nie mam za co palic he he he nie mam pracy buuu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vilemooo 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Naprawdę, 30 - stka ma rację SD jesteś wielka. Podziwiam Cię. Ale najważniejsze że juz po wszytskim no i że były mąż psychopata też jest były :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 10, 2008 no, no ale mam nadzieje że jak juz zostaniesz milionerką i zajmiesz swoją gliwicką posiadłość, to przez majętność nie zaczniesz palisz, bo wtedy ja cie zatłuke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 10, 2008 he he he nie boj nic :D jak zostane milionerka to bde jezdzic po swiecie a zaczne id gdanska :D i zas nie bede miala za no palic nawet gdybym chciala a nie chce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vilemooo 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Dziewczyny czy u Was też taka beznadziejna jest pogoda?? Na zmianę deszcz ze słońcem - a mi głowa pęka. Buuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 10, 2008 niooo :( w tej chwili ani deszczu ani slonca ;/ o slonce wyszlo a zaraz pewnie jak lunie to ino raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 10, 2008 kurde wiecie co po tym wczirajszym farbowaniu mam napiete skore i czuje sie tak jakby mi wlosy deba staly :D he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Aguś, wiesz musisz wyglądać super w tych świeżych włoskach:) widzę to na odległość:) u mnie tez jakaś lich apogoda niby ciepło ale jakoś ponuro, ide do łazienki,juz dwunasta a ja w piżamie:)czas sie ubrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 10, 2008 odbierz maila to bedziesz widziala,ale to mozna powiedziec polprodukt bo musialabym jeszcze plukanke zrobic bo za zolte sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Lipiec 10, 2008 no pieknie niektóre w pizamach a ja od 6 na nogach ciezko pracuje (co widac) :) ale za 3 godzinki do domku musze kupic sobie cos na paznokcie co proponujecie ??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Lipiec 10, 2008 a mnie oczywiscie znowu olalas :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 10, 2008 dodob buziaki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1963 Napisano Lipiec 10, 2008 Cześć , paliłam ( od 3-ch dni już nie) od 16 go roku życia, a mam 45 lat. Początki były spoko 1 lub 2 papieroski, ale później się zaczeło, schodziły prawie 2 paczki . Moje wcześniejsze próby były różne raz pół roku ostatnio 9 m-cy. Wspomagałam się już wszystkim co możliwe. I zawsze wracam jak ten alkoholik. Czytałam to forum wcześniej a jak zaczełam popalać to przestałam tu zaglądać , może teraz mi się uda bardzo bym chciała, bo raz , że nie jestem już młoda, a 2 to już jestem babcią. Zdrówko też powoli zaczyna szwankować, a to kłucie w mostku, zadycha, bóle gardła, czuję się jak wrak, a myślę, że przedemną jeszcze parę pięknych jesieni. To na tyle co mogę na wstępnie o osbie napisać. od 5 dni biorę znowu tabex. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 10, 2008 NA PAZURKI??hmmm ja nic z pazurkami nie robie,raz sie skusilam na zel i do teraz sa oslabione buu powiedzialam nigdy wiecej zelu jak juz to lakierem tzn robie piluje wygladzam przycinam zeby ksztaltu nie stracily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 10, 2008 nieeee juz ni puszczam tez :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 10, 2008 dodob poszlo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
30-stka z Gdańska 0 Napisano Lipiec 10, 2008 1963 witaj, mam nadzieje że tym razem uda się:) Będę tu meldunków twych pilnować, ile dni nie palisz? tabex ja tez biorę teraz:) słabo śpie po nim ale da rade:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 10, 2008 1963 nasza dydka tez jest babcia a nie pali od roku brawo za odwage i podjeta decyzje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 10, 2008 dudka nie dydka kurde nooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 10, 2008 odebralyscie ?? widac jakie zolte,musze fioletem poplukac ale chociaz widac kolor oczu :) zielone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 1963 Napisano Lipiec 10, 2008 miło mi ,że się odrazu odezwałyście . Biorąc tabex też, nie mogę spać, no ale coś za coś. Jak kiedyś miałam plastry to tam gdzie były przyklejone to skóra piekła jak diabli. Mój stary też pali i powiedział, że będzie palił. No i masz babo placek co z nim zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 10, 2008 wystaw go za okno ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dodob 0 Napisano Lipiec 10, 2008 no brawo 1963 całkowicie sie zgadzam z tym ze babcia z petem to kiepski widok niestety moja mam pali i wiem jak to jest niby przy dziecku nie pali ale widze jak ja korci ja tez brałam tabex zostało mi jeszcze 8 tabletek ale nie biore bo nie czuje potrzeby i uwazam ze jest rewelacyjny Nie palę już 35 dni (+ 17g52m14s). Ilość niewypalonych papierosów: 357. Będę żyć dłużej o 2 dni (+ 17g31m54s)! Zaoszczędzone pieniądze: 134,04 zł! trzymam kciuki super sadny dzien wygladasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vilemooo 0 Napisano Lipiec 10, 2008 Witaj 1963. Ja tez rzucałam na tabexie, ale ja spać mogłam tylko sny miałam przedziwne, ale nie powiem superowe :) Także trzymam za Ciebie kciuki napewno się uda z nami sie udaje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 10, 2008 tak zolciutka jak kurczaczek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Lipiec 10, 2008 nio to ja spadam dziewczyneczki moje pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach