Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk1000

jaka pierwsza piosenka???

Polecane posty

Gość adapterka
a ja myślę za fajna pioseneczka rozpoczynająca wesele to Aeorosmith - -I don't want to miss a thing KLASYKA

Gość Aniaaa___
Grabaż i Strachy na Lachy - Kocham Cię :) Proponuję przesłuchać - sympatyczna bardzo :)

Gość olato
Bardzo proszę o przesłanie: 1. Ślubowanie 2.K. Prońko - Papierowe ptaki 3. Czerwone Gitary - Czekasz na tę jedną chwilę 4. walc z Nocy i dni 5. Z. Wodecki - Oczarowanie 6. S. Krajewski - Wielka miłość Tak wogóle to zastanawiamy się nad "Somethin' Stupid" Williamsa i Kidman albo Dzieńdobry - Strachy na Lachy:). Tylko jak to tańczyć? olato1@poczta.onet.pl

Gość Fiore_Madzia
Na moim slubie pierwsza piosenka do ktorej zatancze z mężem bedzie "te veo venir soledad" Franco de vita. Ale pierwsza piosenke moznabedzie uslyszec juz jak bede podchodzila do ołtarza, udało mi sie załatwic to, ze podczas mojego dreptania ku ołtarzowi rozbrzmiewac bedzie przepiekna piosenka "llegar a ti" Jaci Velazquez

Gość migotka_ad
Ale fajnie że istnieje takie forum i że ludzie sobie pomagają... ja za pół roku mam swój ślub i mam podobny problem jak większość z was... nie mam pojęcia jaką piosenkę wybrać na pierwszą... Jeśli byłby ktoś tak miły i zechciał przesłać mi piosenki -ślubowanie -bede wierny ci - papierowe ptaki -już zawsze na zawsze (Kubuś Puchatek) Byłabym bardzo wdzięczna bo nie mogę ich nigdzie znaleźć. Mój mail to anoolka_d@wp.pl Czekam niecierpliwie

Wysłałam Ci ślubowanie :) Ślubowanie i będę wierny Ci to te same piosenki.

Gość dziewczyna dziewczynaaaff
moja siostra na 1sza piosenke wybiera sobie piosenke Piaska "z głebi duszy"

my bedziemy miec walc z "nocy i dni" bez tekstu bo zaden tekst mi sie nie spodobal :-) teraz zaczynamy uczyc sie go tanczyc ;-)

czy ktoś mi powie kto śpiewa tą piosenkę \" Będę Ci wierny \"czyli ślubowanie?? kazdy ją tak poleca....

Madziunik szczerze to żadna rewelacja. Śpiewa ją jakiś gościu, przynajmniej w tej wersji jaką ja mam i muzyka do tego jest typowo biesiadna. Wiele dziewczyn po usłyszeniu jej stwierdza, że nie chce jej na pierwszy taniec.

Gość mycha_kasia
Mam prośbę: mógłby mi ktoś przesłać: piosenkę z Kubusia Puchatka i walca z Nocy i dni?? Będę bardzo wdzięczna :* :)

Gość Agula=
Czy ktoś wie jaki tytuł ma ta piosenka... no i najlepiej wykonawca......!!! pilne proszę!!!!!! Nie odchodź nigdy za daleko, bo słońce gaśnie, kiedy ciebie brak, motyle marzeń tracą lekkość, układam wiersze jakbym szła pod wiatr... Nie odchodź nigdy ode mnie za daleko, za siódmą górę albo las... Jestem dla ciebie gwiazdą na niebie, na zimę, wiosnę, lato, jesień... Tylko w Twoich dłoniach jestem jak melodia, tylko w Twoich rękach jestem jak piosenka... Tylko w Twoim kręgu umiem żyć bez lęku, tylko w Twej miłości nie brak mi radosnych dni... Nie traćmy dni na gorzkie słowa, nie wyliczajmy sobie drobnych wad... Z miłością lepiej nie żartować, bo tylko ona uzasadnia świat... Nie traćmy czasu na zal i ciche wojny skoro żyjemy tylko raz... Bądźmy dla siebie ziemią i niebem, na zimę, wiosnę, lato, jesień... Tylko w Twoich dłoniach jestem jak melodia, tylko w Twoich rękach jestem jak piosenka... Tylko w Twoim kręgu umiem żyć bez lęku, tylko w Twej miłości nie brak mi radosnych dni...

Gość madzik1987
agula podobno to eleni a tytuł jest " tylko w twoich dloniach jestem jak melodia"

Gość alisse
Ja ślubowałam 02.06. i wtedy na pierwszą piosenkę wybraliśmy z mężem Seweryna Krajewskiego ''Wielka miłość'' i wydaje mi się że to był dobry wybór.

Gość młoda2
przeslijcie mi prosze - Już zawsze na zawsze - Ślubowanie mój e-mail: milena_19@poczta.fm

Gość młoda2
a może macie jakieś fajne propozycje na pierwsza piosenke? Jeśli tak to bardzo prosze o przesłanie

Farba \"Chcę tu zostać\", Grzegorz Tomczak \"Niebieska piosenka\", Wodecki \"Oczarowanie\".... to takie uniwersalne, naprawdę piękne kawałki:) Ze względów sentymentalnych mieliśmy jednak coś innego:) To było \"Niebo z moich stron\" Krajewskiego. Pozdro.

Gość Ireth
Nasz zespół najczęściej wykonuje piosenki: - Mały Książę (Kasia Sobczyk, walc angielski) - Moje jedyne marzenie (wersje N. Kukulskiej lub A.Jantar) - Chcę tu zostać (Farba) - Unchained melody - First Love (Utada Hikaru, piosenka japońska) - Forever love (X-Japan, piosenka japońska) - Niebieska piosenka (Grzegorz Tomczak) - Angels (Robbie Williams) - Zawsze tam, gdzie Ty (Lady pank) - Right here waiting (Richard Marx) - Bo jesteś Ty (Krzysiu Krawczyk) - Jeśli tylko chcesz (Paweł Kukiz) - Zakochani (Natalia Kukulska) - Nothing's gonna change my love for you (Glenn Madeiros) - Anyone of us (Gareth Gates) - Truly, Madly, Deeply (Savage garden) - Dziewczyna o perłowych włosach (w oryginale, czyli po węgiersku) - Woman in love (Barbra Streisand) - Kołysanka (Sumptuastic) - Power of love (Jennifer Rush) - Niebo z moich stron (Czerwone Gitary) - Gitan (Garou) - Zabiorę cię (Kancelarya) - Feels Like Heaven (Fiction Factory) - Dwie Bajki (ale w wersji angielskiej - Virgin/Gregoriana) - Dance me to the end of love (Leonard Cohen) Utwory instrumentalne: - Od nocy do nocy (walc z filmu Noce i dnie) - Nad pięknym, modrym Dunajem (walc)

Gość mała2
dzieki Ireth, Martaannie i Bridzie za propozycje:) pozdrawiam i prosze moze jeszcze o jakies. Z góry dziękuje:)

Gość młoda2
dziekuje Ireth, Martaannie i Bridzie za przesłanie propozycji:) Prosze o podanie jeszcze jakis propozycji:) pozdrawiam

Gość Adianna23
Az sie rozpłakałam jak posłuchałam piosenki "kraina łagodnosci" Grzegorza Tomczaka....jest taka wzruszająca..i wydaje mi sie ze nadaje sie na pierwsza piosenke! Natomiast Kancelaria...sliczna ale słowa...nie raczej nie

Ja polecam Aerosmith \"I don`t want to miss a thing\" teskt jest po prostu cudowny, nie znam piękniejszej piosenki o miłości :)

Gość Ireth
Zawsze gramy tak, by Młodzi byli zadowoleni :) Jednej parze - fanom Gwiezdnych Wojen, zagraliśmy temat Yody w rytmie walca a Oczepiny rozpoczęliśmy Marszem Imperium :) Niebieska Piosenka trafiła się nam kilka razy i zawsze pojawiało się to samo wzruszenie :)

Gość Ireth
migotka_ad, a masz już zespół na wesele? Jeśli nie, polecam nasze usługi :)

Gość mloda narzeczona
Ireth, macie moze strone swojego zespolu i jakies sample jak gracie? i gdzie gracie? w jakim rejonie?

Gość Ireth
Stronki www nie zawsze mówią prawdę. Moja przyjaciółka nacięła się na internetowe hokus-pokus. Zapraszamy Młodych do siebie i robimy "pokaz" naszych możliwości :) NA ŻYWO :) Ogólnie jesteśmy z Warszawy, ale gramy tam, gdzie chcą żebyśmy grali :D

Gość Ireth
Nie bądź taki pewny, Pierwiosnku, że I will always love you zabrzmi dobrze TYLKO w wykonaniu W. Houston. Nie bądx taki pewny... :D

Gość kasa25
Witam. Prosze przeslijcie mi piosenke Ślubowanie" 23 wrzesnia mam wesele i pilnie ją potrzebuję bo jest super na pierwszy taniec. Z góry dziękuję