Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ANITA------25

Pierwszy taniec weselny - przeczytajcie !!

Polecane posty

Gość siedmigord
hej nie mogę coś wysłać tej pisoenki- coś dizeje mi się z pocztą ale jak tylko dam radę to wyślę :-)

Gość świetny jest
a ja miałam kayah i kiljański "prócz ciebie nic" polecam:)

Gość olusia_23
Witam:-} Na pierwszy taniec POLECAM NAPRAWDE PIEKNA: NIEBIESKA PIOSENKE POSłUCHAJCIE JEJ JEST IDEALNA!!!

Kochani a co z piosenką \"Moje jedyne marzenie(Przetańczyć z Tobą chcę całą noc...)\" Anny Jantar albo \"Kołysanka(A ja będę twym aniołem...)\" Sumptuastic? Nie myślicie też o \"Zawsze tam gdzie Ty\" Lady Punk lub \"Daj mi tę noc\". To się nadaje na pierwszą piosenkę a nie jakiś amerykański badziew. Nie każdy zna angielski!!!

Gość daniel_p
Jako pierwszą piosenkę chcielibyśmy wybrać "Zabiorę cię" (Kancelaria). Możecie podpowiedzieć, jak można to zatańczyć, jakie tańce pasują? Dzieki

Gość Kvetinka
Przeczytałam wszystkie wypowiedzi na temat pierwszego tańca i nigdzie nie znalazłam piosenki którą ja wybrałam. Jest to utwór "Niezapomniane chwile" zespołu Magma. Posłuchajcie, warto!!!

Gość viktoria86
A co myślicie o "Chce tu zostac" Farby?

Gość wojcik
Lady Pank x3 Na początek: "Zawsze tam gdzie Ty" Na oczepiny: "Kryzysowa narzeczona" Na zakończenie: "Mała wojna" ;)

Gość Duży
prosiłbym o walca z nocy i dni jak można jęzeli chodzi o taniec z góry dzieki pozdrawiam

Kochani! Kiedyś pisałam tutaj, że mam \"walca z nocy i dni\" i inne piosenki nadające się na pierwszy taniec, ale niestety padł mi system, musiałam robić od nowa instalkę windowsa i żadnej z tych piosenek już nie mam w takiej wersji, aby Wam przesłać :( Piszę to tutaj, bo dostaję od Was wiele e - mail z prośbą o te piosenki,a ja najzwyczajniej w świecie nie mogę Wam pomóc! Pozdrawiam!

Gość gugis777
ludzie wlasnie wybieram piosenke na pierwszy taniec Prosze powiedzcie co to za Niebieska piosenka??? Gdzie ja znaleźć????????

Gość platinet
"Niebieską piosenkę" Grzegorza Tomczyka można znaleźć płycie "Kraina Łagodności" (tylko nie pamiętam na której częśći). Jeśli chcesz to mogę Ci wysłać, podaj tylko adres. Pozdrawiam

Gość gugis777
to jesli mozesz to wyslij. Jesli jeszcze jestes to podam ci adres

Gość danuśka 83
my wybraliśmy piosenkę" zawsze tam gdzie ty " Lady Punk tylko nie wiem czemu orkiestra sie dziwiła i na upartego proponowali nam walca.

Gość extaza
hej laski a ja wybralam juz piosenke i chodze na lekcje tanca darmowe bo tak sie skalda ze moj przyszly szwagier ma kurs tanca ..jak dobrze miec znajomosci....ja ma piosenke. z filmu: """"uwierz w ducha""""' ogladaliscie to kiedys tam jest taka scena gdy bohaterka klei garnek z gliny i leci w tedy ta piosenka a druga jest tozzi.ti amo....

Gość elza123
Dziewczynki, ja slub bra lam 1,5 roczku temu i polecam Wam na początek zatańczyć Poloneza i później po kolei orkiestra woła rodziców, światkow itd... więc wszyscy tańczą - super taki początek. Później tańczyliśmy: Będę wierna Ci. A na koniec wesela: A ja będę Twym aniołem. Powodzenia:)

Gość elza123
A naprawdę super piosenka to : Kostek: Tak kochać tylko ciebie.

Gość danaaaaaaaaa
jasne z tym polonezem to ekstra pomysl ale najlepiej to przecwiczyc bo tak to dennie moze wyjsc a jak ktos nie ma roztanczonej rodzinki to nie przejdzie. Bo moi rodzice to poloneza tanczyli chyba raz w zyciu i to na swojej studniowce a o tesciach nie mam pojecia. mysle ze najlepiej wybrac te piosenke ktora jest wazna dla ciebie i dla lubego bo goscie i rodzice zapomna a wy to bedziecie wspominac latami, i nie raz łezka zakreci sie w oku na wspomnienie tej piosenki. a jakie miłe beda rocznice gdy zabrzmia znajome dzwieki...........?

dziewczyny mozecie mi przeslac tego walca dla młodaj pary i wogole wszystko co nadzje sie na pierwszy taniec??z gory barzdo dziekuje:)

Gość hmmm a ja bede chyba miec
Piotra Rubika - Psalm dla Ciebie.. Tak chyba nieco orginalnie prawda? ;)

Gość gosieńka.c.
Pomózcie!! Ma ktoś piosenke What The World Need Now Is Love - Jackie DeShannon albo Dionne Warwick (wykonawców było wielu). Ja to bym chciała na pierwszy taniec a nigdzie nie mogę ściągnąć. Jak coś znajdziecie prześlijcie mi na maila Dzięki Wielkie!!!

Gość K22
Book of love Peter Gabriel!!!

Gość misialinkaa
Hej wszystkim! Prosze o przesłanie niebieskiej piosenki i slubowania bo nie moge sciagnac.. A psalm dla Ciebie-super. My mamy miec walca z nocy i dni albo Rubika. mi-bielawska@o2.pl

Gość Kowan
: platinet: czy mogłabym poprosić o przesłanie " niebieską piosenkę" z góry dziekuję kowan22@op.pl

Gość agusss
Niebieska piosenka ma przepiekne slowa!!!

a co myślicie o piosence Rubika \"Psalm dla Ciebie\" tak się zastanawiam nad nią bo akurat leciała wtedy kiedy mój mężczyzna oświadczył mi się??Myslę też nad piosenką przetańczyć z Tobą chcę...tą są naprawdę ładne piosenki:)

oo teraz przeczytałąm że właśnie niedawno ktoś już pytał o tą piosenkę:) ja też myślę że to orginalna piosenka i chyba pasuje:)??

Gość mirwaw
Moge prosić o przesłanie piosenki Grzegorza Tomczyka "Niebieska piosenka" z góry dzięki pozdrawiam

Gość Wojtek nysa
Witam.Ja gram na weselach z moim zespolem i gralismy juz różne cuda,ale najbardziej mi sie podobalo,jak sobie państwo młodzi zażyczyl "Do kołyski" Dżemu.Cudowny utwór. Pozdrawiam wszystkich :):)