Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabajona

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. V wiosenna

Polecane posty

ja też chce wyjść z tego dusznego biura !!!!!

ja też chcę do ogroduuuuuuuuuuuuu i właśnie włączyłam klimatyzację, bo się duchota zaczęła robić przeokropna

to ile kaw zrobić? ;) Czy może jakiś napój wrzucić do lodówki? :)

Asia ja sie zapisuje na kawke może postawi mnie na nogi hihihihihihi

ja też kawkę piję właśnie

Aśka to już 27 tydzień ale czas leci szybko

hihi- Foli ja też właśnie spojrzałam na swój suwaczek i ta liczba 89 dni do porodu aż mnie troszkę przeraziła. Już niedługo Ty bedziesz z zaskoczeniem patrzeć na sunący suwaczek. :) Ana- zabonowałam. :D ;)

Asia nono tak nie wiee Ci zostało do momentu kiedy uściskasz swojego małego skarba fajnie masz.....Asiu jak masz atualne fotki to ja tez poprosze atena333@wp.pl

Hellołłł Asia :) Mam jakies problemy żółądkowe, blee, niby boli, niby niestrawność, po kroplach zołądkowych przechodzi na chwilkę i wraca, bleeeee, chlipam wodę gazowaną, może mi coś przytkało się :-o nie lubię takiego odczucia :-o

zabajona, na żołądek gazowana to chyba nie bardzo

Zabajonku , Ty lepiej wypij sobie ciepły napar z rumienku!!! a jaż gazowane, to colę, pomaga czasem na bóle brzuszka - sprawdzoen, ale to raczej przy biegunkach sie stosuje

Zabajonku mięty się napij albo gorzkiej herbaty nic gazowanego

no nie wiem, rumianek mam w domku, zanim bdę w domu to będzie 16-sta. po wodzie mi się odbiło (sorki), trochę lepiej ...

Dziewczynki za szybko cieszyłyśmy się :( Dostałam Duphaston i mam łykać dwa razy dziennie. Robiłam dziś Bete i mam powtórzyć w poniedziałek. Jeżeli krwawienie pojawi się w wekeend to mam pojechać do szpitala. W trakcie badania nieuwidoczniono pęcherzyka ciążowego. Jest jakiś torbielik świadczący o ciąży pozamacicznej albo za słabo rozwiniętej. Trzymajcie kciuki...ja muszę się położyć bo jestem załamana.

Granini przeczytaj, moze to usg było za wcześnie: Trzeba pamiętać, że w badaniu USG przeprowadzonym w miarę nowoczesnym aparatem, pęcherzyk ciążowy uwidacznia się dopiero około 5-6 tygodnia ciąży. Jeśli jesteś w piatym tygodniu to moze nie widać jeszcze pęcherzyka, jak mi się spóźniał okres parę dni to mi lekarz powiedział że nie robi usg bo i tak nie będzie widać

Granini, nie martw się!!! będzie dobrze!!! to młodziutka ciąża i jeszcze nie wszystko widać!!! Będzie dobrze , zobaczysz!!! Beta pięknie podskoczy!!!! Trrzymaj się!!!!!

Foli mam nadzieję, że masz rację. Teraz będę leżała i nawet nie drgnę nogą i będę się modlić, żeby Twoje słowa sprawdziły się.

Granini ja też sie za to modlę ale jesli to jest 4 lub 5 tydzień to naprawdę moze nic nie byc widać. Jeszcze szukam w necie informacji

Granini, przytulam Cię ❤️ i mocno, bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze ❤️ kurczę, jak ja się wszystkim wzruszam w tym cyklu.....

Na pytanie na bocianie w któym tygodniu zarodek widać na usg lekarz na bocianie odpowiedział: Szanowna Pani W 6 tyg ciązy Jacek Szamatowicz Granini postaraj się nie martwić teraz choć to pewnie trudne, powtarzaj sobie ze będzie ok i sprawdź czy beta rośnie

Granini nie martw się, moja kuzynka też miała tak przy pierwszej ciąży , zrobiła usg za wcześnie i lekarz nie stwierdził pęcherzyka, bardzo to przeżyła a za 2 tygodnie okazało się że wszystko jest ok. Teraz dziecko ma 2 lata. Na pewno będzie dobrze.

Gość Tygrysek-Graniniowy
Hej Wam, Krew na betę była pobrana dzisiaj i ponownie będzie w poniedziałek i we wtorek porówna się wyniki. Okazało się, że to badanie, które Granini robiła wczoraj to było zwykłe HCG a nie "beta" - więc z niego tylko wiadomo że "coś jest" jak to ujął lekarz - ale nie wiadomo co. za 10 dni ma być kolejne badanie USG i wtedy już powinno być coś widać - trzymajcie więc kciuki za nas! Pozdrawiam.

Trzymamy kciuki, trzymajcie się mocno! Wierzę, że to po prostu za wcześnie na wszytsko, a torbielik mógł zostać ci granini po cyklu, to też niewykluczone. Narazie staraj się nie myślec za dużo i nie dołować. Estelka - myślę, że to po jabłku, bo godzinkę po tym jak je szamnęłam zaczęła się jazda :-o

Witajcie: Granini ❤️ nie zamartwiaj sie Moj gin mowil ze pęcherzsyk ciązowy dopiero widac w 6 a nawet tyg...... i na początku miarodajna jest beta ...jak rosnie to oki a skoro Twoja wczorajsza beta wskazała ciąze 4-5 tygodniowa to znaczy ze wszystko oki dobrze ze dał Ci duphaston ,odpoczywaj i nie stresuj sie A jaki miałas wczoraj wynik bety??????/ z tego co pamiętam to moni k tez miała jakas licha bete na początku s potem wszystko bylo oki buziaczki ❤️ ja w pracy ,cały ranek sie uczyłam i zaraz znowu siadam oczyweiscie jak klienci na to pozwola:P