Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zabajona

Czy są wśród Was kobietki, które chcą zostać mamami cz. V wiosenna

Polecane posty

Ale wiecie dziewczyny, że u mnie to zawsze odwrotnie jak w samolocie. Ja pewnie bym czuła, a nie czuję nic. Nawet ta zbliżająca sie @ nie jest taka upierdliwa teraz :)

Zabajonku, bądź twarda - jeszcze kilka dni i wszystko będzie jasne!!! mam nadzieję, że kreski będą ciemne i to dwie :-) :-) :-)

Hejka dziewczyny - ja tylko na chwile - muszę jechac do centrum pozałatwiać pare spraw :) TABELA I NICK.....MIASTO....TERMIN........KG NABYTE....PŁEĆ........OBBRZUSIA Gosiaczek26...Szczecin.........26.07.05....Urodziła.......Wiktorię Domi24..........Warszawa.......22.05.05...Urodziła...Wiktorię i Zuzannę Ania79...........Kielce............08.09.05......Urodziła .........Igę Dorota28.......Zielona Góra....30.10.05...Urodziła.........Bartusia Mia26...........Wrocław.........01.11.05....Urodziła.......Mateusza Aga*.............Wrocław.........03.11.05....Urodziła........Pawełka Soul..............Warszawa......10.11.05......Urodziła.....Alę i Maję Ewka 77........Leszno...........28.11.05......Urodziła.............Olę Monika80.......Wrocław.........01.12.05.....Urodziła........Patrycja Anna. Jagoda1977....Rzeszów........17.12.05.......Urodziła....... Olę i Wiki Suzinka.........Tarn.Góry.......22.12.05.......Urodziła.......Mateuszka Sysia1912......Malbork..........03.01.06.......Urodziła........Tomusia Lulka79.........Bytom............03.01.06.......Urodziła.......Majeczkę Tu Kasia........Warszawa.......07.01.06.......Urodziła.......Bartusia Bozina .........Tarn.Góry ......10.01.06.......Urodziła.......Martynkę DIDO76 .....Piekary Śl. ....26.02.06........9kg.............? ..............? li_de ...........Toruń.............03.03.06.......Urodziła.........Filipa olala..........ok Bydgoszczy..21.02.06.......Urodziła ...Magdalena Iga Guśka..........Rzeszów..........17.02.06......Urodziła.........Julię Aga28..........Kutno.............27.03.06........?...........?..........? AlicjaY........Warszawa.......11.04.06........8kg.......Piotruś....94cm Roza_..........Olsztyn...........17.04.06.......Urodziła ....Maję Elff - ...........Łódź...............05.05.06.......?............?.........? Gonia78........Poznań...........02.05.06......Urodzila....Oscar..103cm Paula24........Poznań........31.05.06 (cc)......18kg.....Patryk....109cm furszulka......Bogatynia.........30.06.06........?.......... ?..........? Aśka74 ........Trójmiasto........07.08.06 ..8kg....Sandra, Monika......97cm

Gość spadywujemy babolki-

Witajcie, Estelko, ja wierze , ze uda sie w naturalsie....:-))) i to juz niebawem. Foli dzielna z Ciebie kobieta , wiec poradzisz sobie z tymi zastrzykami, wierze w Ciebie, a to juz blizej niz dalej.....kolejny miesiac stawiam na Ciebie....🌻 Zabajona mam cicha nadzieję , ze moze, moze ,...ale ciiiiiiiii❤️ Paula pozazdroscic takiej figurki w ciazy , no,no pytałyscie niektóre o AnĘ wiec informuję, ze w pracy ma problem z netem i dlatego jej nie ma, jak tylko naprawia awarie to napewno sie do Nas odezwie, u niej wszystko ok....pozdrowienia od niej dla Was❤️🖐️ a ja zmykam na balkonik , opalac swoja buzke, takie piekne słoneczko, ze szkoda ni skorzystac.... pozdrawiam Was

ale Ci Iskerko fajnie, też bym tak polezała na balkoniku, bo śpiąca jesem niesamowicie

hej aktualizuję tabelkę bo już nie jestem znakiem zapytania :-) TABELA I NICK.....MIASTO....TERMIN........KG NABYTE....PŁEĆ........OBBRZUSIA Gosiaczek26...Szczecin.........26.07.05....Urodziła.......Wiktorię Domi24..........Warszawa.......22.05.05...Urodziła...Wiktorię i Zuzannę Ania79...........Kielce............08.09.05......Urodziła .........Igę Dorota28.......Zielona Góra....30.10.05...Urodziła.........Bartusia Mia26...........Wrocław.........01.11.05....Urodziła.......Mateusza Aga*.............Wrocław.........03.11.05....Urodziła........Pawełka Soul..............Warszawa......10.11.05......Urodziła.....Alę i Maję Ewka 77........Leszno...........28.11.05......Urodziła.............Olę Monika80.......Wrocław.........01.12.05.....Urodziła........Patrycja Anna. Jagoda1977....Rzeszów........17.12.05.......Urodziła....... Olę i Wiki Suzinka.........Tarn.Góry.......22.12.05.......Urodziła.......Mateuszka Sysia1912......Malbork..........03.01.06.......Urodziła........Tomusia Lulka79.........Bytom............03.01.06.......Urodziła.......Majeczkę Tu Kasia........Warszawa.......07.01.06.......Urodziła.......Bartusia Bozina .........Tarn.Góry ......10.01.06.......Urodziła.......Martynkę DIDO76 .....Piekary Śl. ....26.02.06........9kg.............? ..............? li_de ...........Toruń.............03.03.06.......Urodziła.........Filipa olala..........ok Bydgoszczy..21.02.06.......Urodziła ...Magdalena Iga Guśka..........Rzeszów..........17.02.06......Urodziła.........Julię Aga28..........Kutno.............27.03.06........?...........?..........? AlicjaY........Warszawa.......11.04.06........8kg.......Piotruś....94cm Roza_..........Olsztyn...........17.04.06.......Urodziła ....Maję Elff - ...........Łódź...............08.05.06......Urodziła.....Dominika Gonia78........Poznań...........02.05.06......Urodzila....Oscar..103cm Paula24........Poznań........31.05.06 (cc)......18kg.....Patryk....109cm furszulka......Bogatynia.........30.06.06........?.......... ?..........? Aśka74 ........Trójmiasto........07.08.06 ..8kg....Sandra, Monika..97cm

Ba, ja tez bym poopalała pysia ale słońca nie widać :) wiem, wiem, kilka dni i będzie jasne ... :) aczkolwiek nie nastawiam się na testowanie 27 maja, nie myslę nawet o tym. W tamtym cyklu zaczęłam sie łudzić i tak bardzo bałam się, myślałam że mogę być w ciąży i bałam się ruszać, żeby @ nie dostać. A ta paździocha przylazła cichuśko 2 dni po terminie (1 dzień jeszcze był dopuszczalny, ale drugiego dnia już się łudziłam). Dlatego absolutnie nie myśle o krechach jakicholwiek. CZekam na @ i pewnie się doczekam. Szybciej mi włosy do soboty urosną 30 cm niż zobaczę dwie krechy.

a ta dalej swoje - czy ty jestes spod osiołka estelka ? powiadam ci, do soboty, no góra niedzieli włoski mam dłuższe - to najszybciej :)

Ja też powtórzę słowa Estelki- obyś sie zdziwiła. :D Czyli u Ciebie objawem ciązy mają być dłuższe włosy???? hihihi :P No Kochana jak Ty na taki objaw będziesz czekać to urodzisz i nie będziesz wiedziała :D

Aaaa - Estelko, Sandra kopie , ale są to delikatne kopniaczki, choc niektóre już widoczne przez skórę. A głównie wieczorami , jak już jestem wyciszona. :) A kiedy będziesz w Gdańsku? :)

Zabajoku, przecież wszystko jest możliwe. Tak samo możliwe jest , że ja już mam fasolkę w brzuszku,chociaż wielce nieprawdopodobne :-)

Asiulku, na razie mam kupione bilety na pociąg, bo była taka promocja, że za 150 pln, można było kupić 4 bilety :-) ale są do wykorzystania przez pół roku, więc nie mam jeszcze konkretnego terminu, ale po głowie \"chodzi\" mi czerwiec

Estelka - czyżby voyager czy coś takiego ??? :) Oj babolki - śmiejcie się, smiejcie, a ja w sobotę albo niedziele zaktualizuję tabelkę i wpiszę 12 cykl i kolejna @ - 15 czerwiec. Zobaczycie, że tak będzie. I śmiać to się będe ja .... baranim głosem ;) Asia - pewnie to bardzo przyjemne te kopanie prawda ?

Zabajona śmiej się jakim chcesz głosem, byle to był śmiech radości. Mam pytanko, u mnie dziś 9 dc i susza, a jak u Was jest w tym dniu ze śluzem? Chyba już nie powinno być suszy, no nie.

Beti tak jak pisałam wyniki juz są, tak więc odezwę się w piatek. Asia - wielkie dzięki za kciuki! Foli - trzymaj się, wszystko bedzie O.K. A co do kawki to zgadzam się z Tobą - ratuje zycie:) choć bardzo bym chciała aby mnie juz od niej odrzuciło - z wiadomych względów:) Pozdrawiam

Gość bo spadniemy

aha, bo teraz rejkamują w radio jakiegoś pakieta voyager na dowolne przejazdy, że niby sporo taniej na wakacje.

Gość bo spadłyśmy na drugą stronke

cześć kochaniutkie ja tylko na chwilkę, jestem strasznie zmęczona po pracy a mam sporo jeszcze do czytania.... granini,tygrysku graninowy❤️ serdecznie wam gratuluję i cieszę się z Wami:-) :-) :-) bardzo ber🌻 wspaniała nowinka, nie martw sie będzie dobrze, dbaj o siebie malutka , gratuluję bardzo mnie cieszą dobre nowinki przeczytałam Was wszystkie i przepraszam że nie do każdej odpowiem, ale dziś już zmęczona bardzo jestem:-(..... trzymam kciuki za brzuchatki, które niedługo będą mieć maleństwa i wszystkie które pragną dzidziusia:-)🌻 a u mnie @ zawitała, nic nie boli, ale to tak jest gdy tabl anty się bierze, chociaż nic nie boli tego plus, jeszcze tylko miesiąc brania tych tabletek i zobaczymy co dalej, ale jakos mi dziwnie, bo zaczęłam się bac ciąży, jej przebiegu, porodu - dziwne jak o tym pomyślę, może mi przejdzie🌻 buźka serdeczna dla wszystkich👄

Gość spadamy baboli

hej:) Enigma, mam nadzieję, że już się nie smucisz:) Zabajona, Estelka - licytujcie się, licytujcie, a nuż obie nie dostaniecie @ :) byłam dziś u gin, nastraszyła mnie niepotrzebnie, mam jakieś komórki do leczenia, ale wystarczy betadine - mam brać po @. Przekładając na starą skalę - mam II grupę. Powiedziała, że raczej już zawsze będę miała jakieś pozostałości po nadżerce:( ale ciekawostka: pokazała mi (zakrywając nazwiska) wyniki innych kobiet, niemal wszystkie miały coś do leczenia... z 20 może tylko 2 miały wszystko idealnie:( oj, te kobietki to się muszą naleczyć w życiu:( Foli, w sobotę masz pierwszy zastrzyk?

Maklady, to fajnie, że tak wyszło, niepotrzebne nerwy. Ja pierwszy mam w piątek ale w sobotę mi mąż pierwszy robi bo w piątek jestem w klinice

Gość mążek beti
witam dziewczyny beti jest w szpitalu w łodzi na badaniach jak cos będzie wiadomo co z nia dam wam znać pozdrowionka

Gość teraz kazdy maz bedzie pisał

dzięki za informacje mezu Beti.pozdrów żonke!!! A komus to bardzo przeszkadza,ze ktos chce dać znac co słychac u jego żony? .Dla mnie to jest jak najbardziej na plus dla faceta,ze ma ochote wejsc na babskie forum niczym do ula :D co u Granni i Ber ty pisz co u Ciebie