Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stojący z boku

Brzydki chłopak - czy oznacza że jest gorszy ??

Polecane posty

Gość arrturo25 to troll, nigdy
nie spotkał się z wymienioną kafeterianką. Próbuje ją oczernić, bo napisała kilka gorzkich słów prawdy, które go zabolały :O

Gość facet napisal prawde o
paszteciarach z erotyczny vera i perwersja to najgorsze wsiurzyska i stare grube pasztety na jakichs rentach.wapiszcie ich nicki a zobaczycie.

Gość facet napisal prawde o
wpiszcie

Gość Brzydki chłopak
stojący z boku masz racje.

Gość Wergiliusz80
Ten początkowy post to niestety prawda.Ja może brzydal jakiś nie jestem ale mój zadarty nochal mnie wkur... totalnie bo u faceta wygląda śmiesznie a tylko kobietom dodaje uroku !

Gość Mariola o kocim spojrzeniu
No rzeczywiscie zadarty nos u faceta wygląda komicznie :)

Gość facet niezbyt przystojny
Przeczytałem ten temat od początku do końca i wiele tutaj jest prawdy.Mnie nawet urzędasy traktują z pogardą to znaczy jak chcę coś załatwić to najczęściej ze strony młodych kobiet spotykam się z kamienną twarzą i brakiem informacji lub krótkimi nic nie wnoszącymi odpowiedziami.A założę sie że jakby do pokoju wszedł facet jak z żurnala to na wstępie by mu loda zrobiły!

Gość amatorka marcepanu
Takie jest życie :)

Gość Brzydki chłopak
ech

Gość Anonimowo123654
Mój ojciec był przystojnym facetem, dobrze zbudowany brunet. Moja matka była drobną blondynką mimo że była ładna była też inteligentna kończyła dwa kierunki medycynę i ekonomię. Mimo to ja nie urodziłem się atrakcyjnym facetem więc bzdury o materiale DNA do mnie nie trafiają według mnie są one losowe. Dostajemy parę cech od każdego z rodziców ale nie znaczy to że będą dobrze skomponowane i urodzimy się piękni. Wszak istnieją jeszcze czynniki które dotykają nas w trakcie rozwoju. (I tak robiłem test czy to moi rodzice bo nie mogłem w to uwierzyć). Ale nie o genetyce chciałem tu pisać. Brzydcy ludzie zawsze mieli gorzej, przystojny facet ma poczucie humoru a brzydki robi z siebie błazna. Ładna dziewczyna jest miła i sympatyczna, a brzydka wredna i jędzowata. Tak świat patrzy na ludzi i tak z czasem się z nimi dzieje. Gdy podejdziemy do ładnej dziewczyny z nastawieniem że skoro jest miła i sympatyczna to tak się w obec nas zachowa, gdy do brzydkiej podejdziemy neutralnie albo z lekceważeniem i ona odzwierciedli do wobec nas. Psychologia nazywa coś takiego efektem aureoli - http://pl.wikipedia.org/wiki/Efekt_aureoli_(psychologia) Ale w ciągu swojej podróży doszedłem do jednego. Świat pięknych warto zostawić im samym i zająć się własnym. Może nie czeka nas tam sława i zaszczyty ale piękny ma na sobie kajdany co wypada a co nie, ma ograniczenia co mu wolno czego nie by nie zostać wykluczonym z towarzystwa. Ja się nie muszę do tego stosować już dawno zostałem z niego wykluczony ale przynajmniej dowiedziałem się czym jest prawdziwa wolność. Nie wiem czy super seks z piękną modelką która i tak po ciąży zbrzydnie bądź zrobi to czas jest warty tego by tracić chwile które będą podporą przez wszystkie lata życia

Gość a egoiste nadal pierdzieli jak
zawsze :P

Gość platyna30
Raczej bardzo rzadko się zdarza żeby od przystojnego faceta i ładnej kobiety było brzydkie dziecko.Jednak geny to geny :)

Gość do arturo25
a czego lepszego się można spodziewać po jakimś knurze z erotycznego ,przecie tam sami desperaci piszą co to nawet dupy żadnej w realu wyrwać nie potrafią,bo albo to brzydkie albo spasione jak knur

Gość to samo dotyczy facetow
wiesniakow z kafe :O czy ktos kto lata jak ostatni desperat jak nick np ,,pommmpek,,, moze byc atrakcyjny ? :D:D:D co za dno i wodorosty :D :P , albo tacy co odpisuja w tematach pojebanej fiku mikuuu :O🖐️

Gość mmmmaaaaaaaaaa
Nie, najważniejsze pociągające zachowanie

Gość Brzydki chłopak co oznacza
Brzydki + biedny = nieszczęście brzydki zamozny zawsze sobie poradzi

Gość Elektronikełe
Jak wyzej. :D 🖐️

Gość Fdgfdg
Pustaki ile razy kurwa mam pisac ze to baba ma byc piekna.to ona ma byc wizytowka faceta a nie odwrotnie! Facet to ma byc facet a nie lalus do huja.a jak taka jedna czy druga patrzy tylko na wyglad to na drzewo z nia niech galezie prostuje.to zwykla pusta barbi.

Gość Nowonardzony
Hej brzydale też byłem brzydki. Od 3 miesięcy chodzę na siłownię, jeżdżę na rowerze i pływam. Wyrobiłem sobie sylwetkę. Mówi tam to działa. Teraz większość kobiet na mnie leci. Lubię pojemniki na spermę :) Pozdrawiam.

Gość Nowonardzony
Hej brzydale też byłem brzydki. Od 3 miesięcy chodzę na siłownię, jeżdżę na rowerze i pływam. Wyrobiłem sobie sylwetkę. Mówię Wam to działa. Teraz większość kobiet na mnie leci. Lubię pojemniki na spermę :) Pozdrawiam.

Gość Gxxxx
Nie ma ludzi ladnych i brzydkich. Sa tylko zadbani lub nie.czlowieka trzeba kochac za to ze jest.

niby czemu ktos mialby byc gorszy z powodu urody? to nie uroda czyni kogos lepszym, a umiejętnosci, inteligencja

Gość jeśli facet nie jest
idealnie przystojny to nie ma szans nawet na randkę :(

co ty opowiadasz! ale głupoty, tak to jest jak sie nie zna realnego życia

Gość pijąca poranną kawę
Przystojni mają zazwyczaj ładne kobiety.

Gość kobiety umawiają się tylko z
MEGA PRZYSTOJNYMI facetami dziś samo bycie przystojnym nie wystarcza wymagania kobiet rosną.

Gość Dorota_Wlkp
Mega przystojny plus pełny portfel bo facet MUSI mieć pieniądze.

Gość facet po to się urodził by
utrzymywać i służyć kobiecie! Czekam na takiego od zawsze

Gość Nowonardzony.
Nie prawda. Ja je po prostu wykorzystuje po tym jak zacząłem dbać o siebie. Kobiety są fajnymi pojemnikami na spermę.