Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stojący z boku

Brzydki chłopak - czy oznacza że jest gorszy ??

Polecane posty

Gość Cwaniak lisssssssssssss !!!!!!
A dla mnie baby są zwykłym gównem :D bo do niczego się nie niadają gdyby cały świat się z bab składał dzisaj mieszkali byśmy w ziemiane i koła nie wynaleźli.

Gość matthaus
czytam te wasze opinie i każdy z was ma troche racji. ja należe do tych brzydkich więc wiem jak to jest. nie raz nie dwa próbowałem poderwać dziewczynę ale nigdy mi sie nie udało. Dlaczego? Z reguły brzdcy są zakompleksieni tak jak ja a wtedy trudno o dobry kontakt w sprawach damsko-męskich. każdy przyzna że chciałby mieć ładną dziewczynę/chłopaka i to nie jest wcale dziwne tylko że brzydcy nigdy nie bedą mieli pięknego partnera. Tak naprawde każdy chce mieć ładnego partnera i to nie powinno dziwić nikogo ale to jak wyglądamy ma na nas duży wpływ. Ja jestem brzydki ale ostatnio duzo zrozumiałem. Wierzcie mi próbowałem poderwać wiele dziewczyn ale każda mnie olała i stwierdziłem że to nie ma sensu. Dałem sobie z nimi spokój. Mój wygląd sprawia że u lasek nie mam żadnych szans bo jestem zabrzydki i powiedziałem sobie że to już koniec. Wszystko zrozumiałem i pogodziłem się z tą myslą że juz zawsze bede sam TRUDNO ale życie takie jest. Osoby ładne nie rozumieją tego co ja pisze ale ci brzydcy beż sukcesów w sprawach miłosnych wiedzą o czym mówią i im wcześniej się czlowiek pogodzi tym lepiej dla niego

Gość w cieniu
Zgadzam sie z autorem tego postu. Chce jadnak udowodnic niedowiarka dlaczego wyglad jest najważniejszy i dlaczego niektóre kobiety tak nie myśla. Otorz wynika to z naszej natury i gatunkowości, człowiek ładny, przystoiny itp kojarzy nam sie z osoba zdrowa i wiadaca udane zycie. Kobiety w swojej naturze maja wychowanie potomstwa i zapewnienie mu jak najlepszych warunków zyciowych. Prawie 100% kobiet chce posiadac dzieci bardziej im zalezy na obrazie rodziny niz faceta w której jest wiele dzieci. Wszystko to wpływa na to że by osiagnac ten cel należy znaleść faceta który będzie przystojny który praktycznie posiada lepsze geny on tego mniej przystojnego co zapewni potomstwu dwojga ludzi lepszy gatunek genetyczny ich potomstwu który ma wpłynac na lepszy start w życie ich dziecia. Teraz chcialbym obalic teorie zwiazana z tym ze młodsze dziewczyny sa idiotkami gdyż patrza tylko na wygląd. Otorz nie sa. Na ich wybór partnera w znacznym stopniu wplywa dobrze pobudzona natura w ktorej jest znalezienie jak najlepszego partnera do zalozenia rodziny. jak juz wczesniej wymienilem najlepszy facet do tego celu to przystojny facet. Z wiekiem u kobiet ten isntynk sie pomiejsza gdyz kobieta zaczyna tracic nadzieje na znalezienie partnera co wpływa na zmniejszenie wymogów co do jego wygladu. Na rożne odchylenia w przypadkach które wymieniłem może miec tez efekt psychologiczny. Nie wpływa on w tak duzym stopniu na wybór partnera jak nasza natura ale stanowi jej małą cześć. Efektem może być wpajenie od młodych lat że ktoś jest brzydki. Osoba taka moze zatracic całkowicie możliwość znaleziena partnera gdyż nie stanowi w emocjonalnym stopniu pociągu do drugiej osoby jak równiez w naturalnym przez swój wygląd.

Gość brzydale sa dobrzy kiedy maja
kase , inaczej nie ma szans.

Gość Poznanianka jedna
,,,,HEIDI17 Rzeczywiście ten Ernesto Che Guevara to niezłe ciacho. Co z tego że był niegrzecznym chlopcem skoro był przystojny?,,,, Che Guevara to przystojny mężczyzna..na pewno bardziej pociągający od niejednego dupka. Do tego niesamowita osobowość przywódycy, wiem że wielu kobietom się podoba,nawet śpią w koszulkach z Che , bo to ich idol. :P

Gość Brzydki chłopak
co wy macie z tym che , juz ktorys raz slysze o tym gosciu 🖐️

Gość poznanianka,mam to samo z che
;) :P

Gość pietnastoletnia
Kocham Che :classic_cool:😍

Brzydcy mężczyźni mają ciężkie życie, natomiast brzydkie kobiety są obsypywane złośliwością, zazdrością w pracy i urzędach.

Gość tjkgkgk
Yveta pomylilas sie pewnie.piekne kobiety sa tepione w pracy.

Gość Ale macie zmartwienia...
Ja mam na odwrót, zawsze mogłem mieć jakąś dziweczynę czy to była podstawówka, gimnazjum liceum, zawsze miałem jakąś która mi usługiwała i miała na mnie nadzieję... no ale jest jeden problem, mnie one nie podniecają, wolę chłopaków Za to gdy chciałem znaleźć jakiegoś faceta, to mogłem gadać, gadać i gadać a on odpisywał jak to fajnie się ze mną rozmowę prowadzi, ale jak przyszło do wymiany zdjęc to już był zonk i "zostańmy kolegami" u dziewczyn mam normalne powodzenie, u facetów choć jestem takim zwykłym 20 latkiem niee, tylko przez wygląd, bo oni szukają księcia z bajki - jak to geje, a taki zwyczajny Polak nie ma co szukać, bo będzie za brzydki, no mówi się trudno, co prawda trza z tym coś zrobić, ale trzeba mieć motywację. I tak, przystojni mają lepiej u obu płci...

Gość kyber
Mam kolegę. Nie jest przystojny. Ale od jakiegos czasu czasu cos do niego czuję. Sam na sam rozmawialiśmy tylko kilka razy. I zazwyczaj ja muszę przejąc inicjatywę. Mam wrażenie, że mu się podobam. Właściwie jestem tego pewna. Ale zaczyna irytowac mnie jego nieśmialośc (?), czasem czuję, jakby on się mnie bał :D. Niedlugo idziemy razem na imprezę, jako para (długa historia). Mam nadzieję, że jakoś to wszystko się ułoży, bo dostaję nerwicy /:D. Apeluję do wszystkich brzydszych chlopaków: 'Więcej pewności siebie!. Nie każda ładna dziewczyna (pozwolę sobie byc nieskromną) patrzy wyłącznie na wygląd.

Gość stojacy z boku
Witam po latach. Nie pamiętam hasła do nicka, ale powiem Wam jedno. \"kobiety myślą cipą\". Do takiego wniosku doszedłem w ciągu ostatnich 5 lat. Wystarczy trochę solarium, dieta, ubranie i wszystkie twoje. Gardzę wami.

Gość Niete81
Brzydcy moga dzisiaj miec depresje,tyle nam zostalo z zycia.

Gość mbu
Znam naprawdę brzydkich kolesi, którzy mają takie kobiety że aż mnie krew czasami zalewa z zadrości :)

Gość jak brzydki albo stary to tylk
kasiasty,inaczej nie przejdzie.

Gość mbumbu
Brzydki kiedy ma siano moze miec kazda,sprawdzone na walsnej skorze.

Gość mam 29 lat
autorze masz racje .

stojacy z boku Witam po latach. powiem Wam jedno. \"kobiety myślą cipą\". Do takiego wniosku doszedłem w ciągu ostatnich 5 lat. ////// Przecież one myślą tak jak i faceci, instynktem doboru genów. Wyłapaniem najlepszego materiału DNA. By dzieci nigdy nie miały problemów, z brzydka twarzą. Dzięki temu, że kobiety zwracają uwagę na: erotyczną twarz, zgrabność ciała, proporcje, i dbałość o siebie u mężczyzn. W efekcie mamy śliczne dzieci: http://knockedupcelebs.com/wp-content/uploads/2008/11/cindycrawfordandfamily.jpg A potem piękne dorosłe kobiety: http://www.youtube.com/watch?v=-Igrg2yPjHo I to dzięki temu, że jak to określiłeś, matki tych pięknych przedstawicieli gatunku, myślały erotycznymi częściami ciała wybierając ładnych facetów. Czy brzydki chłopak jest gorszy ? - społecznie nie. Jako podatnik obywatel lekarz czy prawnik. Erotycznie, jako dawca orgazmów, i nosiciel gorszego DNA dla potomstwa, jest gorszy. Czy brzydka dziewczyna jest gorsza od pięknej - autorze jest gorsza? No jasne że jest gorsza. Tak samo z chłopakami.

Gość do stojacy z boku
''Wystarczy trochę solarium, dieta, ubranie i wszystkie twoje. ''' Cos w tym jest. :P 🖐️

Gość bvieaghuhgtguiet
czy ty chcialbys miec brzydka dziewczyne, autorze?

Gość playboy30
A ja jestem przystojny dbam o siebie i mam gadane, baby to glupie cipy i latwo mozna je owinac wokol palca, lubie ta zabawe :D

Gość playboy34
Panowie troche cwiczen slonca i dobre lachy to 90 % bab waszych, baby to kurwy autorze.

Gość koko loko sroko
egoiste lubisz murzyny ?? :O

Gość playboy34
Murzynki ruchaja sie jak suki.

Gość brzydki_ on
Mam 32 lata i nigdy nie miałem dziewczyny,od urodzenia mam bielactwo. Lepiej wcale się rodzić niż cierpieć.Wiem o czym piszecie.

Gość Arrturoooo25
vera lynn Forumowiczka, nolife. Znana z głupich tekstów, wpieprzania się w tematy, gardzenia innymi żeby podnieść swoją samoocene. Jednak nie to chce wam opowiedzieć. Mam z nią pewne doświadczenia w realu. Założyłem jakiś czas temu głupi temat tu na kafe (został usunięty) że umówie się na sex z fajną laską. Szukałem łatwej zdobyczy. Nawineła się vera. Pisała głupoty pół żartem pół serio. Ale odezwała się na podane przeze mnie gg. Napisalem na kafe miasto z którego jestem. Ona z sąsiedniego miasta, niedaleko. Troche erotycznej korespondencji a za kilka dni już byliśmy konkretnie umówieni bo ona szukała wrażeń, wysłana przeze mnie fota jej się spodobała. Dobra konkrety. Przejdźmy do spotkania. Kawiarnia w centrum. Przyszła kobiecina troche zaniedbana (z widoczną nadwagą). Niby mowila że ma 25 lat ale spokojnie dałbym jej trzydzieści kilka. Mysle sobie przyszła to chociaz sobie porucham w myśl nie wazne że potwór ważne że otwór. Przenieśliśmy się do mnie na drina. Ona się rozgadała strasznie. Mówiła mało inteligentnie, chaotycznie. Rozkleiła się bo temat wkroczył na jej problemy z psychiką (podobno schizofrenia dwubiegunowa). Miałem dość. Ale ona zaczęła się rozbierać. Doszło do stosunku. W łóżku wiało nuda. No i potem śmierdziało. Muszę stwierdzić że ogolnie z higieną na bakier była. Seks tragedia. Szybko skończyłem tą farse, nawet nie doszedłem. A ona leży dalej jak kłoda i gada o ślubie!!! Bylem w totalnym szoku. Z trudem pozbylem się jej z mieszkania. Dziś leczę się z grzybicy. Ostrzegam przed internetowymi znajomościami. Szczegolnie z takimi dziwolągami

Gość takie sa skutki rwania bab
na dziale erotycznym :O🖐️ fuujjj