Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 linx

jak sie ubrac na WESELE?

Polecane posty

Go艣膰 m____
w takiej plisowanej skuience by艂a 艣wiadkowa u mojego kolegi na weselu z rok temu i wyglada艂a pi臋knie, ale nie wiem czy osobie odrobin臋 grubszej ni偶 ona ta kiecka prezentowa艂aby si臋 r贸wnie efektownie ale by艂o pi臋knie naprawd臋 i w艂a艣nie w takiem czekoladowym kolorze ona j膮 mia艂a extra:)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 alice123
laavia ta sukienka jest 艣liczna i na wesele, a szczeg贸lnie w lecie, jest idealna... ja mam 16 lat, id臋 na wesele jako osoba towarzysz膮ca i nie mam poj臋cia w co si臋 ubra膰. Mam tak膮 sukienk臋: czarna w bia艂e grochy, odcinana pod biustem, na dole rozszerzana...ale grochy s膮 ju偶 chyba niemodne???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tosieczka
ja nosze 36/38 a czasem nawet 34

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weselicho
S艂uchajcie dziewczyny, w sierpniu id臋 na wesele do kuzynki mojego chlopaka. Upatrzy艂am na allegro tak膮 oto sukienke: http://allegro.pl/item400748760__smooth_satin_dress_36_46_r_38.html w kolorze czerwonym. My艣licie ze czerwona satyna pasuje na wesele?? Dodam, ze mam kasztanowe w艂osy i jasn膮 karnacj臋 i juz zupelnie nie wiem czy w takim kolorze bedzie mi dobrze:( Prosze o rade!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣liczna sukienka
艂adna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spinache
przybywam ze swoim problem, bo zaraz si臋 chyba rozp艂acz臋 (po tych dwustu r贸偶nych uwagach tutaj, cz艂owieka frustracje dopadaj膮.) wesele mam w sierpniu, do bogaczy nie nale偶臋, wi臋c nie mog臋 pozwoli膰 sobie na kieck臋, kt贸ra zgnije mi w szafie, bo nie b臋dzie okazji, 偶eby j膮 w艂o偶y膰. wol臋 co艣, co b臋d臋 mog艂a nosi膰 kilka razy do roku. jestem chuda, biustu nie mam w og贸le, cer臋 mam wr臋cz trupi膮 i jedyny kolor w kt贸rym dobrze si臋 czuj臋 to czer艅 (biel ewentualnie.) planowa艂am zarzuci膰 na siebie czarny \"top\", co艣 na wz贸r 偶akietu i d艂ug膮 sp贸dnic臋 (nogi mam krzywe, wi臋c kr贸tka odpada), do tego jakie艣 dodatki. m贸j problem - czy taki str贸j jest odpowiedni? a je艣li tak, to jaki kolor sp贸dnicy? (nie chc臋 straszy膰 czerni膮, zw艂aszcza, 偶e w艂osy te偶 mam czarnawe, do czerni pasuje biel, ale nie wiem czy ta bia艂a sp贸dnica nie zak艂贸ci mi harmonii.) pomocy, jestem kompletny antytalent je艣li chodzi o mod臋 :(

Udost臋pnij ten post

mozesz kupic sobie 艂adna, letnia sukienke w kwiaty. nie bedzie ona ciuchem tylko na jedna okazje bo spokojnie bedziesz mogla ja nosic w ciep艂e dni. i nie trzymaj sie tak kurczowo czerni i bieli. postaw na 艂adne kolory, wzory

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lejdi in fiolet
http://fotoo.pl/hosting-zdjec/links/suknia15 ja kupilam sobie taka sukienke, dorobilam jeszcze cieniutkie ramiaczka i obcielam za kolanko. do tego kupilam czarne sandalki z pluszowa kokardka i w srodku 4 srebrne cyrkonie. mysle ze dobrze wybralam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 beatka0023
mam pytanie.. mam br膮zowe buty na korku i nie wiem za bardzo jaki kolor sukienki najbardziej by pasowa艂 do tych but贸w??? pomocy:((((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tosieczka
do weselicho sukienka jest swietna, wg mnie moze byc!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tosieczka
dziekuje za rade, ja juz znalaz艂am ale inna sukienke, dziewczyny to sa jednak przewrotne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emotka
witam dziewczyny i Panie mam 15 lat i id臋 na wesele kupi艂am sobie sukienk臋 ale teraz sie zastanawiam czy ona nadaje sie na taka impreze:D jest ona do kolan wi膮zana za g艂ow膮 granatowo czarna dekolt ma do szpica(taki tr贸jk膮t i na ko艅cu dekoltu ma klamr臋 i na tej sukience jest pe艂no cekin贸w a ona jest wykonana z takiego fajnego lej膮cego sie materia艂u nie at艂asu odpowiedzcie mi czy nadaje sie ona na wesele

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emotka
poprawka nie granatowo czarna tylko ciemno niebiesko czarna:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 POMOCY WESELE W SOBOTE
Mam br膮zow膮 satynowa sukienk臋 w jasno-be偶owe wzory. sukienka jest za kolano, na cienkich rami膮czkach. Do tego mam jasno be偶owe odkryte buty na szpilce....czy nie za ciemny b臋dzie ten br膮z na sobotnie upa艂y? I kurcze, za艂atwi艂am sie tak, 偶e nie mam 偶danego szala, ani bolerka....czy nie ebdzie dziewnie wygl膮da艂o, jak do ko艣cio艂a za艂o偶臋 be偶owy 偶akiet harmonizuj膮cy kolorem z wzorkami na sukience? HELP!:(

Udost臋pnij ten post

I jeszcze jedno...z wizytowych torebek mam tylko czarn膮. Czy ebdzie pasowa膰, skoro w stroju nie ma nic czarnego? Podobno odchodzi sie od trendu jakie buty taka torebka i raczej sie 艂aczy rozne kolory....co s膮dzicie. Nie wyjde na debilk臋?:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m4287
wyluzuj :) le膰 do jakiegos centrum handlowego w h&m jest teraz wysyp szali po 20-30 zl, kup sobie jakis ktory zarzucisz w kosciele i tyle, od biedy 偶akiet te偶 pewnie ujdzie, co do czarnej torebki - porzu膰 j膮 gdzie艣 na czas pozowania do zdj臋膰 i tyle ;) baw sie dobrze i nie panikuj

Udost臋pnij ten post

;) Dzieki...masz racje, mo偶e jeszzce zd膮ze wyskoczy膰 po jaki艣 szal i jako艣 to bedzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 emotka
hello mo偶e mi kto艣 odpowiedzie膰 na moje pytanie umieszczone wy偶ej bardzo prosz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 as1234
i tak najwazniejsze jest zeby dziewczyna sie dobrze czula w tym w czym idzie. ostatnio bylam na weselu o byly d艂ugie kiecki do ziemi z gorsetami. ale by艂y tez bia艂e satynowe mini dopasowane do figury. sporo bylo kwiecistych w stylu hippie tyle ze eleganckimi sanda艂kami bizuteria i innymi eleganckimi dodatkami. starsze opanie mia艂y na sobie czesto garsonki. ze dwie dziewczyny byly w spodniach i eleganckich tunikach. i jakos wydaje mi sie ze kazdy niemal stroj pasuje na wesele. jedyne co wyglada fatalnie to czern. szczegolnie w lecie. chyba ze ja sie jakos ozywi i rozjasni. inaczej ktos wyglada jakby pomylil wesele ze stypa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 as1234
aha i jeszcze jedno... moze kt贸rejs sie przyda. zamiast normalnych but贸w ja kupi艂am na wesela takie taneczne. wychodza nawet taniej niz zwykle, a bylam jedyna dziewczyna ktora ani razu nie sciagala but贸w ;] dotrwalam do konca, a obcas byl naprawde niebotyczny ;]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 problem z weselem
jedyna nadajaca sie na wesele sukeinka z moja szafy jest taka ciemnozielona cos butelkowa zieen wchodzaca w zgnila w biale cieniutkie paseczki, ma holllywodzki kolnierz zapianany z tylu i jest przed kolano z paskiem, material cos al a jedwab/satyna, ale nie mam do niej dodatkow czy moge od biedy ubrac ciemnobordowe buty i torebke? jestem jasna blondynka 175 cm wzrostu , 58 kg ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wietecha
Mam pytanie czy mo偶na jeszcze i艣c na wesele w sukience dwu cz臋艣ciowej z gorsetem i sp贸dniczk膮 do ziemi, bo zauwa偶y艂am 偶e teraz s膮 raczej kr贸tkie sukienki. Nie wiem czy mog臋 j膮 za艂o偶y膰....Prosz臋 o odpowied藕

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xxxx123
witam wszystkich... wesele mam we wrzeniu( ostatni weekend) i nie mam pomys艂u jaka sukienk臋 kupi膰...dorad藕cie co艣:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patucha
hej laski :) tak sobie czytam wasze wypowiedzi i mysle nad moja sukienka:P Mam 19 lat i we wrze艣niu ide na wesele z koleg膮 do jego brata.. Mam kasztanowe wlosy, ciemna karnacje i zastanawialam sie nad kolorem sukienki br膮z i ecri.. ale nie wiem cz ecri moge ubra膰 bardziej podoba mi sie ten material ciemno brazowy, mam dylemat a wy co s膮dzicie na ten temat?? prosze o rade i pozdrawiam:)

Udost臋pnij ten post