Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w.ada 24

brak intymności u lekarza

Polecane posty

Gość gość
o fuuu

Gość gość
zawsze miałem jedną zasadę, pomijając plazę, jeśli kobitka chce popatrzeć to niech sama pokazuje tyle samo aby było sprawiedliwe nic za darmo. Lekarka chce zbadać to niech stoi nago, tyle w temacie

Gość gość
dobry pomysł ale jak ma wiecej niż 35 lat i figute jak ostatnio w TV pozywali miss chyba anty miss kurna ludzie jakie stodoły rozumiem że te szkielety to przesada żebra na wierzchu ale żeby robic miss brzydoty to już ze skrajności w skrajność

Gość gość
nie, jasne że lekarka ma być atrakcyjna, wtedy jest nago i ja tez i nich robi co tam trzeba ok

Gość gość
ja mam słabość to tych filigranowych no cóż nie szkielety ale takie dziewczęce o za chwile będa mnie śledzić załogi co ja pisze odwołuje :)

Gość gość
jak wchodzisz do kabinetu i juz masz lalę nago to od razu badanie niestraszne i można scigac ciuchy z ochotą :)

Gość gość
cicho agentka jechała tramwajem miała poharatane nogi niby zrobiła to od barierki ale rany były już stare, ściema ale szparka fajna mogłaby być miss ale wolała byc agentką

Gość gość
nie ogarniam jak te laski nogi pokazują, mi byłoby wstyd tak chodzic na ich miejscu

Gość gość
to nie agentka a menelka była

Gość gość
a mogła być z niej fajna dziewczyna, pierwszy raz spotkałem taką menelkę raz pytam sie lask słuchaj nie bedziesz miala wyrzutów sumienia pracuja w słubie x a ona ze poki nie pracuje to nacieszy sie jeszcze czystym sumieniem...

Gość gość
no tak bo czasem rujnują zycia gosc cos zrobił ale ma rodzine dom, nie banyta... a co innego jak w tv dzisj było słyszelisccie jak złapali tamtego pokzywali nawet krzesła mu nie dali na podlodze siedzial....ale skoro strzelał albo ten drugi strzelał do niebieskich po napadzie na stacje benzynowa 3 miechy temu czy co , to sie nie dziwie ze to był piorytyt go zatrzymac...niebiesy maja rodziny ryzykuja życie i zawsze sa wkurzeni jak kts do nich strzela trudno sie dziwic.

Gość gość
cicho tam, brak intymnosci tak nago u lekarza

Gość gość
nago to jeszcze można znieść jako facet korona raczej nie spadnie, ale te metale którymi lekarze sie posługują to niepojęte

Gość gość
brak intymności to jak drzwi otwarte laski chodzą korytarzem i wchodzą patrzą, czekam na czasy az będzie sok z gumijagód a nie jak teraz rozbieranki zboków i archaiczna zacofana medycyna

Gość gość
taki sok wypic i raka nie ma to jest medycyna nawet jak to lipa to psychologicznie to uzdrawiają tabletki bez niczego chemii itd podobno więc po co te łajzy robią na odchudzanie tabletki które szkodza w tv ostatnio mówili jak moga dac cos co sies strawi a kobitka scudnie od samej myśli :)

Gość gość
A co na to twój lekarz . Weź lekarstwa .

Gość gość
racja weź leki :)

Gość gość
Wszędzie śledzą . Prześladują . Weź lekarstwa .

Gość gość
kto? jak tu od ch*uja osób pisze, poza tym jak postronne osoby potwierdzają to samo to znaczy ze prawda, ja tez sprawdziłem, i to prawda, łatwo zrobic test jak ktos ma watpilowaci to po kilku dniach juz ma pewnosc.

Gość gość
Eeeee tam cicho być.

Gość gość
Tam prawda gdzie większość .

Gość gość
Skoro osoba uważa że jest obserwowana i nikt tego nie potwierdzi to znaczy ze może zmyśla, ale każdy to potwierdził bo to widać jak oni rzucają się w oczy, coś jest na rzeczy. chcesz dowodów? wezmę prywatnego detektywa który zna ich wszystkie auta, osoby itd i ci powie to samo i będziesz miał to na papierze.

Gość gość
eee tam prywatnego, szkoda kasy

Gość gość
On nie wierzy to co poradzić..

Gość gość
Tam nie ma prawdy gdzie brak dowodów, zeznania słowne to lanie wody, dla mnie to nie dowód, dla mnie liczy się wyższa półka nie gadka szmatka...

Gość gość
eee tam cicho być.

Gość gość
najlepsza reklama carefour ma mówią ze ma kosztować iles tam za produkt a to strasznie drogo i wiem ze tam drogo :)

Gość gość
Każdy jest śledzony . Tak mówił mi lekarz w Tworkach .

Gość gość
Ałłłłłłłaaaaaaaaa boli . wszyscy mnie obserwują . To się nazywa schizofrenia paranoidalna .

Gość gość
Na początku myślałem ze jaja sobie robisz ,ale teraz podejrzewam źe albo dobrze umiesz robić takie hece . Albo jesteś chory i wymagasz pomocy . Niemówie tego złośliwie .